9.Aleksandar Prijovic

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: 9.Aleksandar Prijovic

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dimg4 έγραψε:
eorptol1 έγραψε:Καθόλου ιδανικό άσε που ο πρι θα είναι βασικός οπότε θα έχουμε μουρμουρες από τα 500 χιλιάρικα....
Καταλαβες οτι στον παγκο πλεον θα εχουμε 800 χιλιαρικα ε? Ο Ανσα η ενας τετοιος παικτης πρεπει να αποκτηθει για διαφορετικου τυπου παιχνιδια
Τι διαφορετικο εχει ο ανσαριφαρντ;;;
Οχι ο ανσαριφαρντ του νιονιου αλλα του γαυρου.

Αν θα πας σε αλλου τυπου επιθετικο πρεπει να παμε σε κατι τυπου αγκουερο.τετοιο στυλ.
Η να το πω πιο απλα.εναν ενρικε στην επιθεση.αυτο θα ειναι το διαφορετικο φορ.

Ταχυτατος,με τεχνικη καταρτιση,με σουτ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dim αυτο που λεει ο Σουρμ
sourmenetes έγραψε:Αν θα πας σε αλλου τυπου επιθετικο πρεπει να παμε σε κατι τυπου αγκουερο.τετοιο στυλ.
Η να το πω πιο απλα.εναν ενρικε στην επιθεση.αυτο θα ειναι το διαφορετικο φορ.
Καλος ο Πριγιο αλλα νομιζω οτι περισσοτερο θελαμε αυτο που λεει ο Σουρμ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δε νομιζω οτι θελαμε κατι αλλο.
Με τα κωλοχωρια που παιζουμε θες γκολ απο στημενα,θες να σπρωχνει ο επιθετικος,θες τετοιες καταστασεις.

Στην ευρωπη πολυ πιθανον να θες το αλλο μοντελο επιθετικου.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Βασικά θέλαμε έναν σκόρερ και τον βρήκαμε. Βρε ευχαριστηθείτε τον παίκτη και αφήστε τη μίρλα! :mrgreen:
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Dimg4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
το ιδανικο θα ηταν να τους ειχαμε και τους 2
500 χιλιαρικα για ανσα;;;τι ιδανικο;;;
900 για καμπος δινεις και 800 στον φετινο κλαους... Αφηστε τα λογιστικα για μια φορα, παικτικα μιλαω πως ειναι 2 εντελως διαφορετικοι παικτες με ευχερεια στο γκολ. 500 δεν ειναι και ΤΟ ποσο για ενα απο τ καλυτερα φορ του πρωταθληματος.
Dimg4 έγραψε:
eorptol1 έγραψε:Καθόλου ιδανικό άσε που ο πρι θα είναι βασικός οπότε θα έχουμε μουρμουρες από τα 500 χιλιάρικα....
Καταλαβες οτι στον παγκο πλεον θα εχουμε 800 χιλιαρικα ε? Ο Ανσα η ενας τετοιος παικτης πρεπει να αποκτηθει για διαφορετικου τυπου παιχνιδια
Dimg4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:Τελικά να τα αφήσουμε επιτέλους τα λογιστικά ή όχι??? Ακόμα δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνουμε Ντιμ... :shock: :shock:
Δεν περιμενα κατι διαφορετικο απο σενα γκοραν. Εγω ξεκινησα γραφωντας καθαρα αγωνιστικα πως ο ανσα θα ηταν ιδανικος παρτενερ του πριγιο, ο αλλος μου πεταει τα 500 κ πως θα ειναι παγκο, εγω απανταω επισης με νουμερο αφου το ανεφεραν και εσυ διαλεγεις να απαντησεις με εξυπναδα σε μενα.
Καμία εξυπνάδα Dimg4...Μην το γυρνάς πάλι αλλού γιατί το μάθαμε πια το κόλπο...

Καλά που τα γραπτά μένουν ρε συ Dimg4, ώστε να μην χρειάζεται μ αυτά που μας κατηγορείς (σχεδόν όλους όσους έχουμε διαφορετική άποψη απ τις αφοριστικές και κατά το δοκούν δικές σου), να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε και ελέφαντες...

Τα τονισμένα εσύ τα χεις γράψει φίλε, όχι εγώ, ούτε κανένας άλλος... :oops:
Πες και καμιά φορά ότι έχεις κάνει λάθος, δεν θα πέσει κι η ζάχαρη στο νερό... :shock:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εχει την κοντοπουτ@νη ανακατωσουρα που ειχε ο φακ.

Γκοραν ασε τα λαικιστικα. Παραθετεις το αρχικο μου ποστ που αναφερει απλα αγωνιστικα και ακολουθουν απαντησεις με νουμερα.... μην εκτιθεσαι μονο και μονο για να μπεις στο "στην ειπα" train.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Εχω μπερδευτει ταμαλα...
Πηραμε τον Αλεξανδρο κ απο τα πρωτα του 200 λεπτα εχει ηδη ξεπληρωσει τα μισα λεφτα που δαπανηθηκαν....
Ειναι 5 κλασεις ανωτερος του ανσα χωρις κανενας να εχει αμφιβολια για αυτο.
Θελουμε να δωσουμε λοιπον 500 χηνες για εναν φορ που θα τον βαλουμε σε τι ειδους παιχνιδια δηλαδη?κ σε αυτα τα παιχνιδια δεν μπορει να μας κανει την δουλεια κανεις απο τους υπολοιπους που διαθετουμε?

Εχω βαρεθει με τους παικτες στρομπο που μολις βαζουν βαρια φανελα δεν κανουν απολυτως τιποτα...

Τελικα αν αυτος πιασει το 100% τι να περιμενουμε?καμμια 20αρια γκολ στο υπολοιπο της χρονιας?

Η ενεργεια που κανει στο σουτ κ κοντραρει στον αμυντικο ειναι παρομοια με το γκολ στην ξανθη κ αυτο ειναι το βασικο πλεονεκτημα του απεναντι στα αργα (στην σκεψη) σεντερ μπακ των αντιπαλων μας,δεν θα συζητησω καν το οτι επιτελους στα στημενα θα ειμαστε πλεον κινδυνος θανατος...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

sourmenetes έγραψε:Δε νομιζω οτι θελαμε κατι αλλο.
Με τα κωλοχωρια που παιζουμε θες γκολ απο στημενα,θες να σπρωχνει ο επιθετικος,θες τετοιες καταστασεις.

Στην ευρωπη πολυ πιθανον να θες το αλλο μοντελο επιθετικου.
τον οποίον κι έχει ο ΠΑΟΚ κι ονομάζεται Μυστακίδης
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Σωστο κι αυτο. Εχω περιεργεια να τον δω κορυφη
Άβαταρ μέλους
goran 64

Dimg4 έγραψε:Γκοραν ασε τα λαικιστικα. Παραθετεις το αρχικο μου ποστ που αναφερει απλα αγωνιστικα και ακολουθουν απαντησεις με νουμερα.... μην εκτιθεσαι μονο και μονο για να μπεις στο "στην ειπα" train.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Άσε ρε Ντιμ τον πρόλογο σε μένα για λαϊκισμούς...Το ποιος εκτίθεται στο έδειξα με τα δικά σου γραφόμενα... :oops:
Ούτε καμιά όρεξη έχω να σου την πω, μόνο και μόνο γιατί ποτέ σου δεν (νομίζεις ότι) την ακούς!!!! :shock: :shock:

Τελικά με τα λογιστικά δεν μας είπες, τι να κάνουμε??? :?
Να τα αφήσουμε ή να τα υπολογίζουμε όποτε μας συμφέρει σαν επιχείρημα??? :roll:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Odi έγραψε:
pilotos έγραψε:

Είσαι μεγάλη καψούρα με κοτσίδα, ελπίζω να είσαι ο ΦΟΡ που ψάχναμε
Γύρω από όλο αυτό το σουλουπι, μπορείς να χτίσεις ομάδα.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Σιγουριά και αυτοπεποίθηση και στην εκτέλεση των πέναλτυ.
Όχι πως σαν ΠΑΟΚ εντος Ελλάδος παίρνεις και πολλά, αλλά μεγάλη υπόθεση όπως και να το δούμε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Γκοραν ασε τα λαικιστικα. Παραθετεις το αρχικο μου ποστ που αναφερει απλα αγωνιστικα και ακολουθουν απαντησεις με νουμερα.... μην εκτιθεσαι μονο και μονο για να μπεις στο "στην ειπα" train.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Άσε ρε Ντιμ τον πρόλογο σε μένα για λαϊκισμούς...Το ποιος εκτίθεται στο έδειξα με τα δικά σου γραφόμενα... :oops:
Ούτε καμιά όρεξη έχω να σου την πω, μόνο και μόνο γιατί ποτέ σου δεν (νομίζεις ότι) την ακούς!!!! :shock: :shock:

Τελικά με τα λογιστικά δεν μας είπες, τι να κάνουμε??? :?
Να τα αφήσουμε ή να τα υπολογίζουμε όποτε μας συμφέρει σαν επιχείρημα??? :roll:
Κουραζεις, αν δεν καταλαβαινεις ελληνικα μην πρηζεις το τοπικ. Απο προλογο μας εχεις χορτασει εδω και καιρο, μιλα καλυτερα. Βαλε τα 1234 εμοτικονς σου και ασε με στην ησυχια μου
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλά σαν να τα λες...Ήδη πολύ ασχολήθηκα μάλιστα...

Υ.Γ. Πρήζε εσύ καλύτερα το topic του Κλάους με τα καλά Ελληνικά σου και την "κριτική"!!!!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

:lol: :lol: :lol: οτι ναναι απο τον τυπο που σε 2 μηνες ειχε πρηξει με σελιδες σεντονια ολο το φορουμ και ψοφησες τους μοντς με τα 1234 εμοτικονς και κεφαλαια
Ον τοπικ, αν τα κανεις αυτα ρε τερας σχετικα ανετοιμος, τι να περιμενουμε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”