NBA πριν τώρα και μετά....

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
palok

Re: NBA πριν τώρα και μετά....

Δημοσίευση από palok »

ace79grpaok έγραψε:Σαν οπαδός των γκολντεν στειτ από τα 90'ς με φαίνονται ολα παράξενα ,μια ζωή τέτοια εποχή το μόνο που μας ενοιαζε ήταν το ντραφτ και τώρα πάμε στους τελικούς?τρελα ρε γοριορς πατα τον ψευτοβασιλια στο κεφάλι θα το σηκώσουμε φετος :opaokara: :opaokara:
δεν ξέρω αν το χω γράψει ήδη αλλά ας το επαναλάβω έτσι για να μείνει: όσο μεγαλώνω, έχω γράψει στα παπάρια μου παντελώς ό,τι έχει να κάνει με τον οπαδισμό, πέραν του ΠΑΟΚ φυσικά. η ομάδα μου ήταν πάντα οι Suns (και πρίν το 87 οι lakers) αλλά εδώ και 3-4 χρόνια που πρωτοείδα την μετενσάρκωση του Drazen (Stephen) μαζί με την μετεξέλιξη του Jesus (Klay) έγινα φανατίλας warriors. όχι για να πάρει το πρωτάθλημα το state αλλά γιατί χαίρομαι ρε φίλε να τους βλέπω να παίζουν. Μιλάμε πήγαινα χαλκίδα να δώ τους φίλους μου και μαζευόμαστε 3-4 μαντράχαλοι 35αρηδες και βλέπαμε επαναλήψεις τις επικές μάχες με oklahoma κλπ. Ξαναγάπησα το μπάσκετ το οποίο, δεν κρύβω, το είχα βαρεθεί λίγο (με την έννοια οτι όσο έβλεπα, δεν μου πρόσφερε κάτι καινούργιο για να παρακολουθήσω- και αυτό για μένα ήταν πολύ βαρετό.)

PS: δεν πίστευα στην αλλαγή του jackson αλλά ο Steve κάνει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλειά.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Μεγάλες μάχες στην άλλη πλευρά τού Ατλαντικού.
2-2 η σειρά και πλέον θα φάει η μύγα σίδερο & το κουνούπι ατσάλι.
Είτε το πάρει ο καπιλαρίν είτε τα εκρέμ γατάκια το ίδιο και το αυτό.
Να κριθεί στο γκέημ 7 στη δευτερη παράταση.

** Τιμή και Δόξα στους ζωντανούς θρύλους που μας συντρόφευσαν και φέτος

[youtube]dSlHZwZ_478[/youtube]
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Θα δεις κανείς το 7ο τα ξημερωματα;
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

επέστρεψαν από το 1-3, λες να χάσουν μέσα στο σπίτι τους από το KFC;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Είναι πολύ κοντά οι δύο ομάδες, δύσκολα όμως οι πολεμιστές να το χάσουν εκεί που πήγε.
Μακάρι να δούμε παιχνίδι σαν το 6ο,θα πέσουν κορμιά πάντως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 31 Μάιος 2016, 01:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Πιστευω οτι θα εχουμε επαναληψη του περσινου τελικου οι πολεμιστες κοντρα στην παρεα του Λεμπρον.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Το δίδυμο Klay-Steph μας δείχνει ότι δεν χρειάζεσαι να είσαι σουπερμαν για να γίνεις τοπ αθλητής. Το μυαλό και η σκληρή δουλειά σε συνδιασμό με το ταλέντο αρκούν.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Ξαναγράφω στο topic που μοιάζει πια ξεχασμένο!!! "Δικό" μας ΑΡΔ φαίνεται πως "δίδαξε" δημοσιογραφία στις ΗΠΑ, όπου, στη Νέα Ορλεάνη άρχισε χθες βράδυ το σόου του All Star του NBA. Μεταφέρω αυτά που διαβάζω - καθόσον δεν μπορώ να βρω την ερώτηση του δικού μας ΑΡΔ στον Steve Kerr [που θα κοουτσάρει την ομάδα της Δύσης], μετά τον αγώνα Golden State Warriors – Sacramento Kings. Φαίνεται λοιπόν πως ο Kerr ρωτήθηκε αν του φαίνεται οξύμωρο ο Αντετοκούνμπο να είναι μαύρος και Έλληνας!!! Ε, όπως καταλαβαίνετε έγινε ο κακός χαμός!!! Αν γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες ας γράψει, να αναστήσουμε λίγο και το topic.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι,μ βεβαια αργοτερα παραδεχτηκε οτι ηταν μια κακη στιγμη και ο ιδιος ο Γιαννης ο Αντετοκουμπο (@nbavote) ειπε οτι ολα οκ και δεν υπαρχει θεμα
απο οτι καταλαβα ο ρεπορτερ (ρηγας) ειναι γνωστος και καλος εκει στο χωρο οποτε οντως μαλλον ηταν μια κακη στιγμή.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Τι ηλίθια ερώτηση
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Παραβλέπω την περα για περα ερωτηση φασιστα και καθυστερημενου δημοσιογραφου που ενω είχε απεναντι του προπονητη του νβα τον ρωτησε κατι που ουτε ο ιδιος δεν καταλαβε. Μιλαμε για στοκο και ρατσιστη μαζί οπως συνηθως γινεται δηλαδη.

Συνεχιζω λεγοντας πως δεν υπαρχει πρωταθλημα μπασκετμπολ νβα. Ειναι μονο μια τηλεοπτικη φουσκα. Και αλλαζοντας την αστεια εκφραση ενος προπονητη φασιστα (γιατζογλου) "το να παρακολουθεις αγωνα νβα και να εχεις αγωνια για το ποιος θα κερδισει ειναι σαν να βλεπεις την αδερφη σου και να ηδονιζεσαι". Χιλιες φορές εσκαθ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Χίλιες φορές Stoiximan.gr Basket League.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Μπιλ διαφωνώ, προσωπικά έχω δει απίστευτες ματσαρες...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

αποψεις ειναι αυτες πετρο. εγω νβα δεν βλεπω μετα τους τελικους αναμεσα σε λακερς και σελτικς (ομολογουμενως ωραιοι τελικοι). εχω δει καποια μεμονωμενα ματς στην κανονικη περιοδο λογω του γενικου κλιματος που εχει προκαλεσει στην ελλαδα ο παλικαρος γιανναρος αντετοκουνμπαρος και απλως επιβεβαιωσα οτι αυτο δεν ειναι μπασκετ. προτιμω να κοιταζω το ταβανι, πιο ενδιαφερον μου φαινεται
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Το nba είναι πρωτίστως show-γιορτή και μετά πρωτάθλημα. Αυτό δεν αναιρεί βέβαια ότι οι ομάδες έχουν και στόχους καθώς πέφτει πολύ χρήμα. Αλλά γενικά οι αγώνες της regular season αντιμετωπίζονται με μια χαλαρότητα. Προσωπικά βλέπω όταν μπορώ για το θέαμα αλλά κυρίως για να απολαύσω κάποιους παίκτες. Στα play off πάντως σοβαρεύουν λίγο τα πράγματα και σφίγγουν οι άμυνες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”