δεν ξέρω αν το χω γράψει ήδη αλλά ας το επαναλάβω έτσι για να μείνει: όσο μεγαλώνω, έχω γράψει στα παπάρια μου παντελώς ό,τι έχει να κάνει με τον οπαδισμό, πέραν του ΠΑΟΚ φυσικά. η ομάδα μου ήταν πάντα οι Suns (και πρίν το 87 οι lakers) αλλά εδώ και 3-4 χρόνια που πρωτοείδα την μετενσάρκωση του Drazen (Stephen) μαζί με την μετεξέλιξη του Jesus (Klay) έγινα φανατίλας warriors. όχι για να πάρει το πρωτάθλημα το state αλλά γιατί χαίρομαι ρε φίλε να τους βλέπω να παίζουν. Μιλάμε πήγαινα χαλκίδα να δώ τους φίλους μου και μαζευόμαστε 3-4 μαντράχαλοι 35αρηδες και βλέπαμε επαναλήψεις τις επικές μάχες με oklahoma κλπ. Ξαναγάπησα το μπάσκετ το οποίο, δεν κρύβω, το είχα βαρεθεί λίγο (με την έννοια οτι όσο έβλεπα, δεν μου πρόσφερε κάτι καινούργιο για να παρακολουθήσω- και αυτό για μένα ήταν πολύ βαρετό.)ace79grpaok έγραψε:Σαν οπαδός των γκολντεν στειτ από τα 90'ς με φαίνονται ολα παράξενα ,μια ζωή τέτοια εποχή το μόνο που μας ενοιαζε ήταν το ντραφτ και τώρα πάμε στους τελικούς?τρελα ρε γοριορς πατα τον ψευτοβασιλια στο κεφάλι θα το σηκώσουμε φετος![]()
PS: δεν πίστευα στην αλλαγή του jackson αλλά ο Steve κάνει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλειά.