33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από goran 64 »

Dimg4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Λοιπόν εγώ που είμαι κατακριτής του φετινού Κλάους δηλών ότι θα τον στηρίξω από δω και μέχρι το τέλος του αγώνα με Σάλκε ψυχή τε και σώματι!
Κι εγω το ιδιο
Εικόνα
Μετά όμως??? :?

Ε, ε, ε??? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κουραση.Να ξερετε παντως ρε παλικαρια οτι οταν καποιου του πατατε τον κάλο συνεχως και ανελεητα δε θα το ξεχασει ευκολα (οπως εγινε με Ντιμ για σαλπι) .Και μολις βρει κι εκεινος την ευκαιρια θα παρει το αιμα του πισω.Μπροστα σας θα τα βρειτε.
Σκεφτειτε λιγο ποιος κερδιζει απ ολο αυτο.Αν ειναι ο ΠΑΟΚ παω πασο.Μα τι λεω ,1000 φορες τα γραψαμε ,ποιος ΠΑΟΚ τωρα...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

τον ξεκιναει λενε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ναι, αν και ακόμη είναι νωρίς για συμπεράσματα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Κλάους,καθάρισε το μυαλό σου παλικάρι μου,ο προπονητής αποτι φαίνεται σου δίνει την ευκαιρία για εξιλέωση,κάνε αυτόν τον βραδυκαυστο τον Ναλντο να βλέπει εφιάλτες.
Η τούμπα θα είναι όπως έμαθες από παιδί,βαλτης φωτιά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Λοιπόν εγώ που είμαι κατακριτής του φετινού Κλάους δηλών ότι θα τον στηρίξω από δω και μέχρι το τέλος του αγώνα με Σάλκε ψυχή τε και σώματι!
Κι εγω το ιδιο
Εικόνα
Μετά όμως??? :?

Ε, ε, ε??? :mrgreen:
Γκοραν μια σελιδα πριν κανεις σαν υστερικο 13χρονο κοριτσακι φωναζοντας φτανει και ελεος κλπ και μια σελιδα μετα μας φυτιλιαζεις ενω απλα γραφουμε πως θα τον στηριξουμε.
Που σαι ρε ρομαν pgetsos κλπ που με περιμενετε στη γωνια? Η καποιοι αλλοι που πετατε λεξεις οπως "καραγκιοζηδες" και περνανε στο φλου?
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Ακόμη και ο κακός Κλάους είναι καλύτερος από το τίποτα. Δυστυχώς πίσω από τον Κλάους δεν υπάρχει τίποτα.

Ο Μυστακίδης δεν μπορεί να παίξει μόνος στην επίθεση ούτε με αντίπαλο καφέ μπαρ. Πολύ καλός 2ος επιθετικός αλλά μόνος με τίποτα. Ειδικά με αντίπαλο την Σάλκε μοιάζει να είναι αστείο. Ο άλλος δεν υπάρχει.

Ο Κλάους είναι κακός φέτος (ούτε ο ίδιος φαντάζομαι πως θα έλεγε κάτι άλλο) ΑΛΛΑ την Πέμπτη δεν πρέπει να ακούσει ούτε μία γκρίνια. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει την Σάλκε. Για να το καταφέρει θα πρέπει να είναι το σύνολο του οργανισμού ενωμένο.

Κλάους ξεμπούκωσε ρε παλικάρι μου με την Σάλκε. Κάνε μας την χάρη! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

πισω ολοι ρε,που θελετε και αποτελεσμα μεσα στην Τουμπα

απο το πρωτο λεπτο να το εμπεδωσουν,πως η κληρωση με ΠΑΟΚ ηταν η χειροτερη στιγμη της χρονιας
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δείτε τί έχασε τώρα ο ομπαμεγιαγκ...

SM-G935F
Phoenixgrg

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

Πάντως όλοι εσείς που γράφεται να βάλει τον ντεφορμέ κλαους αν είμασταν προπονητής θα βάζατε τον επιθετικό που είναι σε καλύτερη φόρμα η θα ρισκάρετε να φτιάξατε τον επιθετικό που δεν βάζει γκολ γιατι είναι άτυχος ο ΠΑΟΚ είναι ψυχολόγος η ομάδα που θέλει διακρίσεις ;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

οτι ναναι πραγματικα, δηλαδη πιστευετε οτι αν βαλει τον κλαους θα το κανει για να 'ξεμπουκωσει'? και οχι γιατι πιστευει οτι συνολικα ταιριαζει περισσοτερο στο πλανο που εχει για τον αγωνα? και ποιος ειναι αυτος που ειναι στην καλυτερη φορμα για να καταλαβω? ο μυστακιδης? αν ειναι να συγκρινουμε παικτες με διαφορετικα χαρακτηριστικα, εγω λεω να βαλει το ματος επιθεση τοτε, εκει να δεις φορμα!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

sourmenetes έγραψε:Ρε πριστ απο την κυριακη που ανοιξε το τοπικ του θες να μας πεις οτι δεν ειπε ο καθενας τη γνωμη του;;;

Πανω απο 5 φορες μη σου πω ο καθενας.
Τα ιδια και τα ιδια λεμε..και η πλακα ειναι οτι σχεδον ολοι συμφωνουμε αλλα διαφωνουμε ετσι..

Ουτε για να βγουν οι μεν και να την πουν στους δε,ουτε για κανενα αλλο λογο,ο κλαους ή αυτος που θα ειναι φορ θελουμε να κανει γκολ...
Για κανεναν κλαους δε γινεται.

Για τον ΠΑΟΚ γινεται...
Ας κοψουμε τις μαλακιες και να δωσουμε ωθηση σε ολα τα παιδια μεθαυριο.ο προπονητης που εχει τον ΠΑΟΚ ομαδαρα φετος θα κρινει ποιοι θα παιξουν.

Αν καποιοι εχουν προβλημα ας τα βαλουν με αυτον.αυτον που μας κανει να τριβουμε τα ματια μας φετος.

Η ομαδα ειναι ετοιμη για προκριση και θελει βοηθεια.
Και έχει να (ξανα)γραφεί πόσες ακόμα πριν τον αγώωωνααααα !!! Εμένα ουδόλως με απασχολεί το θέμα του x Κλάους, του y Φανούρη κλπ. Έχουμε προπονητή, όχι αλάνθαστο βέβαια, που πείθει ότι κάνει επιλογές όχι με βάση το συναίσθημα σε βάρος της ομάδας! Όποιος ανακινει διαρκώς αυτό το θέμα με τον Κλαους, άποψή μου, πιο πολύ ίσως με τον Ίβιτς τελικά να έχει ενστάσεις. Γενικώς, αυτό το φαινόμενο της εν μέρει εμπιστοσύνης μου χτυπάει κάπως.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Κλάους γ@μ@ την Σάλκε την πουτ@ν@!
Τι Κλάους είσαι;...

PAOK for ever.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κλαους,Κλαους,Κλαους..................Τι διαολο ψυχη δεν υπαρχει?Μονος εμεινα? :?
11 ωρες ουτε ποστ?
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

23 ωρες,αλλά δε γαμεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”