Dimg4 έγραψε:Κι εγω το ιδιοΑποστόληςΑ έγραψε:Λοιπόν εγώ που είμαι κατακριτής του φετινού Κλάους δηλών ότι θα τον στηρίξω από δω και μέχρι το τέλος του αγώνα με Σάλκε ψυχή τε και σώματι!
Μετά όμως???

Ε, ε, ε???

Dimg4 έγραψε:Κι εγω το ιδιοΑποστόληςΑ έγραψε:Λοιπόν εγώ που είμαι κατακριτής του φετινού Κλάους δηλών ότι θα τον στηρίξω από δω και μέχρι το τέλος του αγώνα με Σάλκε ψυχή τε και σώματι!
Μετά όμως???
Γκοραν μια σελιδα πριν κανεις σαν υστερικο 13χρονο κοριτσακι φωναζοντας φτανει και ελεος κλπ και μια σελιδα μετα μας φυτιλιαζεις ενω απλα γραφουμε πως θα τον στηριξουμε.goran 64 έγραψε:Dimg4 έγραψε:Κι εγω το ιδιοΑποστόληςΑ έγραψε:Λοιπόν εγώ που είμαι κατακριτής του φετινού Κλάους δηλών ότι θα τον στηρίξω από δω και μέχρι το τέλος του αγώνα με Σάλκε ψυχή τε και σώματι!Μετά όμως???![]()
Ε, ε, ε???
Και έχει να (ξανα)γραφεί πόσες ακόμα πριν τον αγώωωνααααα !!! Εμένα ουδόλως με απασχολεί το θέμα του x Κλάους, του y Φανούρη κλπ. Έχουμε προπονητή, όχι αλάνθαστο βέβαια, που πείθει ότι κάνει επιλογές όχι με βάση το συναίσθημα σε βάρος της ομάδας! Όποιος ανακινει διαρκώς αυτό το θέμα με τον Κλαους, άποψή μου, πιο πολύ ίσως με τον Ίβιτς τελικά να έχει ενστάσεις. Γενικώς, αυτό το φαινόμενο της εν μέρει εμπιστοσύνης μου χτυπάει κάπως.sourmenetes έγραψε:Ρε πριστ απο την κυριακη που ανοιξε το τοπικ του θες να μας πεις οτι δεν ειπε ο καθενας τη γνωμη του;;;
Πανω απο 5 φορες μη σου πω ο καθενας.
Τα ιδια και τα ιδια λεμε..και η πλακα ειναι οτι σχεδον ολοι συμφωνουμε αλλα διαφωνουμε ετσι..
Ουτε για να βγουν οι μεν και να την πουν στους δε,ουτε για κανενα αλλο λογο,ο κλαους ή αυτος που θα ειναι φορ θελουμε να κανει γκολ...
Για κανεναν κλαους δε γινεται.
Για τον ΠΑΟΚ γινεται...
Ας κοψουμε τις μαλακιες και να δωσουμε ωθηση σε ολα τα παιδια μεθαυριο.ο προπονητης που εχει τον ΠΑΟΚ ομαδαρα φετος θα κρινει ποιοι θα παιξουν.
Αν καποιοι εχουν προβλημα ας τα βαλουν με αυτον.αυτον που μας κανει να τριβουμε τα ματια μας φετος.
Η ομαδα ειναι ετοιμη για προκριση και θελει βοηθεια.