Σχόλια για την κεντρική σελίδα
- kataramenos5
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Τι λες ρε χασιο.Καμια σχεση.Ειρωνικα σχολια για παικτη του ΠΑΟΚ (οποιονδηποτε) στην κεντρικη οπαδικη σελιδα?Τι λες?Σαν επισημη θεση του σαιτ φαινεται αφου το υιοθετει.Αυριο να γραψουν δηλαδη και για το "γιο του ανεμου" για το τζαλμα με τα "δυο αριστερα παπουτσια" ,τον "πιτσιρικα μπεκροκανατα" και δε συμμαζευεται.ΤΙ ΛΕΤΕ?
+ 1...kat5!!!!
Να ταν ένα και όχι τόσο πικρόχολο το σχόλιο, ίσως μπορούσε να χαρακτηριστεί και χιουμοριστικό...
Τρία όμως??? Τρία (3)??? Πάει πολύ και είναι σε πολύ λάθος κατεύθυνση κατά την προσωπική άποψη μου...
"Πυροβολάμε τα πόδια μας" θαρρώ...
Να ταν ένα και όχι τόσο πικρόχολο το σχόλιο, ίσως μπορούσε να χαρακτηριστεί και χιουμοριστικό...

Τρία όμως??? Τρία (3)??? Πάει πολύ και είναι σε πολύ λάθος κατεύθυνση κατά την προσωπική άποψη μου...

"Πυροβολάμε τα πόδια μας" θαρρώ...

- hasio_john
Εντάξει ρε συ Κατ, στο λέω ξανά ..., ΚΑΖΟΥΡΑ λέγετε! Αν δεις και σε πασίγνωστα Ιταλικά οπαδικά site, ομάδων που κεντάνε ακόμα και σε παγκόσμιο επίπεδο, τα πειράγματα πάνε και φέρνουν για τους παίχτες τους, αλλά και τους προπονητές!
Τέλος πάντων, η γνώμη μου φυσικά αδερφέ! Την ΠΑΟΚτσίδικη καλημέρα μου με ένα ζεστό καφεδάκι!
Τέλος πάντων, η γνώμη μου φυσικά αδερφέ! Την ΠΑΟΚτσίδικη καλημέρα μου με ένα ζεστό καφεδάκι!

-
- Mr Ξερόλας 2019
Δεν ξερω αν ειναι το σωστο τοπικ για να το πω,νομιζω οτι εκανε ενα λαθακι ο προπονητης της κερκιδας,αφου νομιζω οτι ο Ματος εχει 6 γκολ και οχι 5 στο πρωταθλημα.
Παλια λεγαμε ο δαιμων του τυπογραφιου
Παλια λεγαμε ο δαιμων του τυπογραφιου

-
- Mr Ξερόλας 2019
Το αφήγημα στην κεντρική σελίδα με τίτλο "Με όλη του την ψυχή", σήκωσε τις τρίχες της πλάτης μου, έφερε έναν πικρό κόμπο στον λαιμό μου, μαζί όμως με περηφάνεια και δάκρυα χαράς στα μάτια μου...
Γιατί πάντα υπήρχαν, πάντα υπάρχουν και για πάντα θα υπάρχουν τέτοιοι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες...
Γιατί πάντα εξ αιτίας τέτοιων οπαδών ο Π.Α.Ο.Κ. θα είναι το μεγαλύτερο φαινόμενο ομάδας στον πλανήτη Γη!!!!
Υ.Γ. Διαβάστε το προσεκτικά και νιώστε το μεγαλείο του γνήσιου Π.Α.Ο.Κ.τσίδικου λαού!!!!
Υ.Γ. 2...Τα πρόσωπα και τα ονόματα όλων μας περνάνε και φεύγουν και ανακυκλώνονται...Ο Π.Α.Ο.Κ. μας μένει!

Γιατί πάντα υπήρχαν, πάντα υπάρχουν και για πάντα θα υπάρχουν τέτοιοι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες...
Γιατί πάντα εξ αιτίας τέτοιων οπαδών ο Π.Α.Ο.Κ. θα είναι το μεγαλύτερο φαινόμενο ομάδας στον πλανήτη Γη!!!!
Υ.Γ. Διαβάστε το προσεκτικά και νιώστε το μεγαλείο του γνήσιου Π.Α.Ο.Κ.τσίδικου λαού!!!!

Υ.Γ. 2...Τα πρόσωπα και τα ονόματα όλων μας περνάνε και φεύγουν και ανακυκλώνονται...Ο Π.Α.Ο.Κ. μας μένει!
Ευχαριστώ το Θεόφιλο που αποφάσισε να εμπιστευτεί το ΠΑΟΚμανια. Μπραβο δεν θα πω, ειναι πολυ λιγο μπροστα σε οσα γραφει.
Ευχαριστώ και πάλι ευχαριστώ που μεσα απο τα λόγια του κατάφερε να μου ξυπνήσει τόσα συναισθήματα.
Ευχαριστώ και πάλι ευχαριστώ που μεσα απο τα λόγια του κατάφερε να μου ξυπνήσει τόσα συναισθήματα.
Γνώμη μου πως τέτοια άρθρα να μπαίνουν μετα απο λύπες κ όχι μετα απο χαρές. Γιατί μας δίνουν δυναμη στις ..στραβες. Κ γω δακρυσμενος γράφω. Απο συγκίνηση που τα τελευταια λεπτα της ζωής του δεν τα πέρασε ουτε με το παιδι του ουτε με τη γυναικα του ουτε μόνος του. Τα πέρασε στο ναο φωνάζοντας με τα χέρια ψηλά....ΠΑΟΚ!!!!!!!
-
- Mr Ξερόλας 2019
- ΑποστόληςΑ
Το 0-5 στην Κέρκυρα το έχουν χρεώσει ως αυτογκολ.theo-drama έγραψε:Δεν ξερω αν ειναι το σωστο τοπικ για να το πω,νομιζω οτι εκανε ενα λαθακι ο προπονητης της κερκιδας,αφου νομιζω οτι ο Ματος εχει 6 γκολ και οχι 5 στο πρωταθλημα.
- V-olakiotis
Παιδιά έχω ένα σχόλιο που δεν ολοκληρώθηκε στο κείμενο του Αρκαδοποντιου στην κεντρική για τον Κούλη. Μπορεί κάποιος admin να το διαγράψει;
PAOK for ever.
PAOK for ever.
http://www.paokmania.gr/stiles/arxeio/a ... ksan-ithos
Είναι διαμάντι αυτά τα ημερολογιακά αφιερώματα.
Ιστορία και Μνήμη!
Είναι διαμάντι αυτά τα ημερολογιακά αφιερώματα.
Ιστορία και Μνήμη!
Κουρδος, δεν ξερω ποσοι το εχουν παρει χαμπαρι 
αλλά το μάρτιο ο teacher κλείνει 365 μέρες ασπρόμαυρων ιστοριών σε μια οχι απλά αξιέπαινη αλλά μοναδική προσπάθεια. Επίσης -πολύ σωστά- έχει στόχο τη δημιουργία ενός "ασπρόμαυρου ημερολόγιου ιστορίας", κάτι που σίγουρα θα μπορεί να αποτελεί ενα "χρυσό οδηγό" για το παρελθόν αλλά...και για το μέλλον!!!

αλλά το μάρτιο ο teacher κλείνει 365 μέρες ασπρόμαυρων ιστοριών σε μια οχι απλά αξιέπαινη αλλά μοναδική προσπάθεια. Επίσης -πολύ σωστά- έχει στόχο τη δημιουργία ενός "ασπρόμαυρου ημερολόγιου ιστορίας", κάτι που σίγουρα θα μπορεί να αποτελεί ενα "χρυσό οδηγό" για το παρελθόν αλλά...και για το μέλλον!!!
- painkiller4
Μπράβο ρε μάγκες εξαιρετική δουλειά.Πάντως βλέποντας το βίντεο μου ξαναρθαν στην μνήμη όλα τα αίσχη από το συγκεκριμένο ματς και το χειρουργείο που γινόταν χωρίς αναισθητικό για την ομάδα της τρουμπας.
Ελπίζω η 5η Μαρτίου που δεν είναι μακριά να είναι η νέμεσις για όλα ρε π@στγαυροι.
τα ευσημα κατα βάση σε teacher και έπειτα -αν δεν κανω λαθος- σε zorro4. οι υπόλοιποι απλά...τα διαβάζουμε!
.kgeo
Ελπίζω η 5η Μαρτίου που δεν είναι μακριά να είναι η νέμεσις για όλα ρε π@στγαυροι.
τα ευσημα κατα βάση σε teacher και έπειτα -αν δεν κανω λαθος- σε zorro4. οι υπόλοιποι απλά...τα διαβάζουμε!