Βόλεϊ 2016/17

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Βόλεϊ 2016/17

Δημοσίευση από Sera4 »

HOOL4IGAN έγραψε:Πέρσι είχες 6 παίκτες με το ζόρι sera... Το ανέφερες φυσικά στα + του φετινού ρόστερ και συμφωνώ... Ότι θα είναι δύσκολη χρονιά φάνηκε από την αρχή... Εφόσον πήγες με ξένο στην πάσα θα έχανες ξένο σε άλλη θέση...

Και εγώ θα ήθελα για κεντρικό τον Λι που δεν πρόλαβε να δείξει ούτε το 70% των δυνατοτήτων του πέρσι ή ακόμα και τον Ρανγκέλ που το παλικάρι το έχει... Αν είχες έναν από τους 2 δεν θα είχες αναγκαστικά ή Ντάντε ή Σάφρα και θα είχες έναν Έλληνα θέλω να πω ότι από την αρχή της χρονιάς είχες πολλά θέματα να καλύψεις... Αν δεν του βγουν φέτος του χρόνου θα το αλλάξει... Δεν παίζουμε μόνοι μας... Μπορεί να τα χάσουμε όλα ε και;;; Όσο έχω Κάλμα και γενικά όσο αυτό το τμήμα έχει υγεία δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν και ούτε πρόκειται να αρχίσω την γκρίνια...

Πήγε να τα καταστρέψει ΟΛΑ ο Ανδρέου και ευτυχώς το σώσαμε στο τέλος... Ε Υ Τ Υ Χ Ω Σ γιατί τώρα οι γνωστοί 5 με το ζόρι θα συζητούσαμε σε αυτό το άθλημα...
γενικα απο το καλοκαιρι δεν μας πηγε το σκηνικο...πηραμε καλβο για την πασα (νεος αθλητικος και αλτικος στο μπλοκ) και πεσαμε στα δικαστηρια και τον αλλαξαμε με τον πετκοβιτς που δεν το κρυβω μου ψιλοκαθεται στο λαιμο...

φαγαμε και τη 2η ατυχια με τον γκομεζ ε του φουστη...

στον νταντε πιστευω εγινε λαθος επιλογη γιατι ως φροντ λαιν εχουμε βαρια κορμια και πηγαμε σε εναν ακραιο που εχει επισης πολυ βαρια ποδια...αυτο μας δυσκολευει αφανταστα και στο μπλοκ...μακαρι παντως ο τυπας να δωσει τα τελευταια ψιχουλα του μεγαλειου του φετος...

ο διαγωνιος παντως το ξαναλεω πρεπει να ειναι επιπεδου σεπεδα αν θελουμε να εχουμε βλεψεις για την κουπα στο τελος εστω και με τις ατυχιες που μας βαρεσαν...
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Προβληματισμος για Νταντε-Πετκοβιτς και κάποιους νέους αλλά και απόλυτη εμπιστοσύνη στο στρατηγό Καλμαζιδη,είμαι σίγουρος οτι θα διαχειριστεί τα προβλήματα άριστα.

Aver;;; περιμένουμε νέα!!
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Εγώ ίσως παρασύρομαι με τον Πέτκοβιτς γιατί τον γνώριζα σαν παίκτη... Στην Σύρο είχε πάθος και έβγαζε μια ένταση από το 1' και είπα ωραία επιτέλους θυμήθηκε τα παλιά του... Και αναφέρω εκείνον τον αγώνα γιατί έγραψα θετικά σχόλια γι'αυτόν... Εξακολουθώ να τον πιστεύω γιατί τον γνωρίζω επαναλαμβάνω αλλά έρχεται ο επόμενος αγώνας στην Ευρώπη και είναι τραγικός δεν βοηθάει πουθενά και οι πάσες του είναι κάκιστες... Μπαίνει ο Τερζής και άλλαξε η ομάδα προς το καλύτερο...Και στις δηλώσεις του εκτός των άλλον αναφέρει ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα στο Πρωτάθλημα και στην Ευρώπη με τέτοιες εμφανίσεις... Δεν διαφωνώ φυσικά αλλά έρχεται και ο σημερινός αγώνας και πάλι βλέπω έναν Πέτκοβιτς με πάρα πολλές κακές πάσες... Φυσικά και ανησυχώ αλλά δεν ξέρω το γιατί... Κακός πασαδόρος σας το εγγυώμαι δεν είναι... Αλλά....

Δεν γίνεται να τον συγκρίνω με έναν πρώην πλέον αθλητή γιατί και πέρσι φάνηκε το πόσο πολύ κουράστηκε ο Κουρνέτας... Για εμένα το κατάλαβε, σταμάτησε και είναι και ο πρώτος μάγκας...

Ούτε μπορώ να μιλήσω για τον Κάλβο από κάτι βίντεο που τον είδα... Δεν τον ξέρω, δεν τον είδα, καλά να είναι εκεί που είναι αν και χλωμό το κόβω :o

ΠΑΟΚ είσαι... Κάλμα έχεις... Θα βρει την άκρη... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
aver4a

Δημοσίευση από aver4a »

Μέχρι την Τρίτη θ ξεκαθαρίσει ποιός θ είναι ο νέος παίχτης. Εκτός απο τον Σέρβο έχουμε αλλες δυο περιπτώσεις είναι καλοί παίχτες
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Αver παίζει του Γερμανού από τη Βουδαπέστη;
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Κερδίζουμε αλλά προβληματίζουμε. Σαφρα και έλληνες κάνουν τα πάντα αλλά δεν φτάνουν μόνο αυτοί...
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

goran 64 έγραψε:Το πιθανότερο είναι να τις έχουν ακόμα... ;)
Γιατί δεν παίρνεις πρώτα ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις??? :?
2310 550 760... 8-)
Απο την μερα που μου ειπες παιρνω σχεδον καθε μερα και δεν το σηκωνει κανενας.... :? :roll:
Παιζει να εισαι ανετος καποια μερα και να μπορεις να κανεις μια ερωτηση αν εχουν κρατησει και τα δικα μου??
Αν και σε 3 εβδομαδες θα ειμαι πανω....Αλλα αν σου ειναι ευκολο πες να σου πω τα στοιχεια μου να ρωτησεις....
:pano:
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

0-1 o βαζελος μεσα στον γκευ στον πρωτο ημιτελικο
ζηλευω τον Ρανγκελ, τετοιο κεντρικο ειχαμε και χασαμε
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Ισχύει,ας όψεται ο αριθμός των ξένων
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

1-1
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

πλεον τους κανει χαβαλε ο γκευ
ανετα θα κανει το 2-1
14-3 στο τριτο σετ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

20-7
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Καθομαι και βλέπω τους αντιπάλους στο βόλεϊ
Με έναν δυνατό διαγωνιο και ανέβασμα της απόδοσης του πασαδορου και του ακραιου μας όλα γίνονται
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

to 4o σετ ποσο;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

21-18
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”