γενικα απο το καλοκαιρι δεν μας πηγε το σκηνικο...πηραμε καλβο για την πασα (νεος αθλητικος και αλτικος στο μπλοκ) και πεσαμε στα δικαστηρια και τον αλλαξαμε με τον πετκοβιτς που δεν το κρυβω μου ψιλοκαθεται στο λαιμο...HOOL4IGAN έγραψε:Πέρσι είχες 6 παίκτες με το ζόρι sera... Το ανέφερες φυσικά στα + του φετινού ρόστερ και συμφωνώ... Ότι θα είναι δύσκολη χρονιά φάνηκε από την αρχή... Εφόσον πήγες με ξένο στην πάσα θα έχανες ξένο σε άλλη θέση...
Και εγώ θα ήθελα για κεντρικό τον Λι που δεν πρόλαβε να δείξει ούτε το 70% των δυνατοτήτων του πέρσι ή ακόμα και τον Ρανγκέλ που το παλικάρι το έχει... Αν είχες έναν από τους 2 δεν θα είχες αναγκαστικά ή Ντάντε ή Σάφρα και θα είχες έναν Έλληνα θέλω να πω ότι από την αρχή της χρονιάς είχες πολλά θέματα να καλύψεις... Αν δεν του βγουν φέτος του χρόνου θα το αλλάξει... Δεν παίζουμε μόνοι μας... Μπορεί να τα χάσουμε όλα ε και;;; Όσο έχω Κάλμα και γενικά όσο αυτό το τμήμα έχει υγεία δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν και ούτε πρόκειται να αρχίσω την γκρίνια...
Πήγε να τα καταστρέψει ΟΛΑ ο Ανδρέου και ευτυχώς το σώσαμε στο τέλος... Ε Υ Τ Υ Χ Ω Σ γιατί τώρα οι γνωστοί 5 με το ζόρι θα συζητούσαμε σε αυτό το άθλημα...
φαγαμε και τη 2η ατυχια με τον γκομεζ ε του φουστη...
στον νταντε πιστευω εγινε λαθος επιλογη γιατι ως φροντ λαιν εχουμε βαρια κορμια και πηγαμε σε εναν ακραιο που εχει επισης πολυ βαρια ποδια...αυτο μας δυσκολευει αφανταστα και στο μπλοκ...μακαρι παντως ο τυπας να δωσει τα τελευταια ψιχουλα του μεγαλειου του φετος...
ο διαγωνιος παντως το ξαναλεω πρεπει να ειναι επιπεδου σεπεδα αν θελουμε να εχουμε βλεψεις για την κουπα στο τελος εστω και με τις ατυχιες που μας βαρεσαν...