Μεταγραφές Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
UGG

Re: Μεταγραφές Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017

Δημοσίευση από UGG »

Έναν Dozier θελουμε ....
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αυτός δεν ήταν που έστειλε με fax υπογεγραμμένο συμβόλαιο και μετά έφυγε προς ανατολάς, για περισσότερα λεφτά;;

Apollon Tsochlas #NBAVote
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Δεν υπάρχει κανένα site αναλογο του transfermarkt για μπάσκετ?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ή ένα παιχνίδι για μπάσκετ, ανάλογο του FM, να ξεχάσω πού είναι η πόρτα του δωματίου μου...

Apollon Tsochlas #NBAVote
UGG

Δημοσίευση από UGG »

Eurobasket.com
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Apollon Tsochlas #NBAVote[/quote]

Να είσαι καλά Roman, άλλαξα νεφρά από τα γέλια με το vote!!!
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Καλό αλλά πολύ πίσω σε σχέση με το τρανσφερμαρκτ
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Τα χανουμια ποτε πηραν μακγκραθ?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εχει καμια βδομαδα νομιζω
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Μεταγραφικές Οργανισμός
Δεν προλαβαίνουμε να διαβάζουμε τα τοπίκ λέμε
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Οποιοσδήποτε απο τους Ντόζιερ Λαγκφορντ Μασει μας ανεβαζει επιπεδο σε σχεση με τα ως τωρα...
Αν και το σκουλικι το μισω...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Επέστρεψε ο Μαργαρίτης και αμέσως συνειδητοποιήσαμε πως Κόμπε και Τέιλορ δεν μας κάνουν.
Το είχε πει ο Μπάνε :lol:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Ιάσονας έγραψε:Εγω πάλι πιστεύω οτι χρειαζόμαστε τεσσαροπεντάρι με σουτ υπερεπείγον αν θελουμε να σώσουμε τη χρονιά, ο Κλάντον καλός (που φτασαμε θεε μου) αλλά δεν αντέχει να παίζει πάνω από 20 λεπτά, πρεπει να βρουμε παίκτη να δώσει 15 λεπτά στο 5 και 5 στο τεσσερα αλλιώς η ομάδα θα κλατάρει.
Και κάτι για τον ασσο, ο Μιλιένοβιτς δεν είναι τοσο κακός για τα λεφτά του, φυσικά οταν μαρκάρει τον καλάθη των 2 εκατομμυρίων το χρόνο η διαφορά φαινεται χαώδης αλλά με 25 χιλιάρικα μεχρι το τέλος της χρονιάς πόσο καλύτερο παίκτη μπορείς να βρεις
νομίζω ήμουν ο πρώτος εδώ μέσα που μίλησα για 4.5άρι :lol: . συνεπώς συμφωνώ 100%. δεν είναι μόνο ο κλάντον από την πλάτη του οποίου επιθετικά δεν μπορείς να εξαρτηθείς. τα ποσοστά του σε αρκετά ματς είναι κακά ενώ είναι και πολύ χαμηλής δυναμικότητας πασέρ από μέσα πρός τα έξω με συνέπεια να απειλούμε ελάχιστα από την strong side με σουτ απέξω-υπάρχει μια βελτίωση σε αυτό το κομμάτι με την επάνοδο μαργααρίτη (καλά για πάσες στην αντίθετη πλευρά δεν το συζητάω, νομίζω δεν έχει κάνει ποτέ καμία). Ο γλυνιαδάκης κι αυτός του δίνουμε τη μπάλα να τελειώσει τη φάση στα 36 του όντας σε όλη του την καριέρα ενας απίστευτα ΜΕΤΡΙΟΣ επιθετικός. ο Βαγγέλης δυστυχώς ακόμα μοιάζει πολύ βαρύς πλέον, δεν ξέρω... Συνεπώς ΝΑΙ, 100%, θέλουμε ΚΑΛΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΑΙΚΤΗ ρακέτας, και με σουτ και με πλάτη. Σουτ ας μην είναι langford αλλά ρε φίλε ένα σουτάκι από τα 3-4 μέτρα δλδ πόσο δύσκολο είναι?

από την άλλη για τον σέρβο τα χω γράψει στο τόπικ του: όσο ο σέρβος έχει χαλινάρια, ο ΠΑΟΚ θα έχει μια απίστευτα ΜΕΤΡΙΑ καθοδήγηση από τον point του, τόσο μέτρια που θα αγκομαχάει να κερδίσει τον αγορ και τον απόλλωνα εντός. Τα υπόλοιπα γκαρντ μας, βάζω μέσα και τον Τσόχλα ο οποίος έχει επιθετικό ταλέντο (αυτό είναι και το πλεονέκτημά του βασικά) γιατί τον έχουμε ευνουχίσει στα τελευταία ματς, είναι τόσο κακά σε δημιουργία και εκτέλεση που ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε νομίζω είναι να βάζει 30 ο μακφαρλαντ ή να βάζει 7-10 τρίποντα ο σάιμπερτ. Δλδ στην κακή τους (συνήθη) μέρα τα γκαρντ μας είναι επιπέδου ήλιος ντομζάλε (θεωρώ οτι δεν παίζουνε βασικοί σε καμία ομάδα της φετινής φτωχής Α1!).

και πάμε τώρα στην εξίσωση: μπορείς να πάρεις τον langford ξερω γω ή τον Hatcher (Odum, waters). μην κολλάμε στα ονόματα, στην πρώτη περίπτωση έναν καλό παίκτη 4.5αρι και στη δεύτερη έναν Point με καλό σουτάκι από τα 5 μετά από κεντρικό PIck. Την πρώτη περίπτωση είναι μάλλον πιο εύκολο να τη βρείς στην τούρλα του σαββάτου. Επίσης στην δεύτερη περίπτωση ακυρώνεις αρκετά τον μιλιένοβιτς (αλλα΄ΟΚ από την άλλη μπορεί ο σέρβος να βοηθήσει περισσότερο σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού που θα παίζουμε fast pace-δλδ ποτέ! :mrgreen: ) Και ερωτώ, ποιά ομάδα θα παίξει καλύτερο μπάσκετ:

waters-makfarlant-cyber-μαργαρίτης-κλάντον

ή milienovic-mcfarland-cyber-λανγφορδ-clanton

?????????

PS: επουδενί δε θεωρώ τον σέρβο επένδυση. αν έβαζε 10 πόντους-5 ασσιστ, θα τον έδινε ο ραζνατοβιτς το καλοκαίρι σε καμια ασβέλ πρίν προλάβει να ανάψει το aircondition ο μπάνε στο παλατάκι.
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Δημοσίευση από McCarthy »

Καλά το ιδανικό θα ήταν να γίνουν και τα δύο, δηλαδή να έρθει και 4άρι στη θέση του Τέιλορ, να αλλαχτεί και ο Μιλιένοβιτς με ένα αμερικανάκι στον άσσο και μετά πάμε για το τρέμπλ! Αλλά εντάξει, όπως έλεγε κι ο Χατζηχρήστος "να 'μαστε λογικοί, μην είμαστε και πλεονέκτες". Οι τύποι στα 5-6 χρόνια της θητείας τους δεν είχαν αλλάξει ούτε έναν παίκτη λόγω του αγωνιστικού και τώρα μέσα σε έναν μήνα αλλάξαν δύο! Με τον Μιλιένοβιτς μάλλον θα πεθάνουμε!
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

μιλώντας εκ συμφέροντος να υπερασπίσω τη σημαντικότητα της θέσης μου -του άσσου-πρέπει να πω ότι ο Όντουμ βελτιώνει την ομάδα στα γκαρντ -οργάνωση-ρυθμό-στρατηγική πάγκου στο παρκέ, ίσως και εκτέλεση από τα 5μ... αλλά αχρηστεύει κάποιον γκαρντ (με πιθανότητες τον μικρό που είναι και η μοναδική μας "ελπίδα" για το μέλλον).
Ο Λάγκφορντ δίνει το απαραίτητο βάθος στους ψηλούς χωρίς να παραγκωνίζει κανένα..
δηλαδή νομίζω ότι με δεδομένη την απαλλαγή από τον stretch-4 αν πάρεις κοντό έχεις πολλούς στην περιφέρεια και λίγους στη μπογιά (sic). Οπότε ΤΩΡΑ λογικότερη λύση ο Ντόζιερ!
(ξεχνάτε επίσης ότι λόγω ατζέντη ο Σέρβος είναι πολύ δύσκολο να αποδεσμευτεί)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”