Μεταγραφές Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017
Αυτός δεν ήταν που έστειλε με fax υπογεγραμμένο συμβόλαιο και μετά έφυγε προς ανατολάς, για περισσότερα λεφτά;;
Apollon Tsochlas #NBAVote
- Chuck Norris
Δεν υπάρχει κανένα site αναλογο του transfermarkt για μπάσκετ?
- Μπαρκαρούτσος
Ή ένα παιχνίδι για μπάσκετ, ανάλογο του FM, να ξεχάσω πού είναι η πόρτα του δωματίου μου...
Apollon Tsochlas #NBAVote[/quote]
Να είσαι καλά Roman, άλλαξα νεφρά από τα γέλια με το vote!!!
Να είσαι καλά Roman, άλλαξα νεφρά από τα γέλια με το vote!!!
- Chuck Norris
- desperando
- Επικοινωνία:
Μεταγραφικές Οργανισμός
Δεν προλαβαίνουμε να διαβάζουμε τα τοπίκ λέμε
Δεν προλαβαίνουμε να διαβάζουμε τα τοπίκ λέμε
- KalamarGiannis
Οποιοσδήποτε απο τους Ντόζιερ Λαγκφορντ Μασει μας ανεβαζει επιπεδο σε σχεση με τα ως τωρα...
Αν και το σκουλικι το μισω...
Αν και το σκουλικι το μισω...
- PAOK_Antarctica
Επέστρεψε ο Μαργαρίτης και αμέσως συνειδητοποιήσαμε πως Κόμπε και Τέιλορ δεν μας κάνουν.
Το είχε πει ο Μπάνε
Το είχε πει ο Μπάνε
νομίζω ήμουν ο πρώτος εδώ μέσα που μίλησα για 4.5άριΙάσονας έγραψε:Εγω πάλι πιστεύω οτι χρειαζόμαστε τεσσαροπεντάρι με σουτ υπερεπείγον αν θελουμε να σώσουμε τη χρονιά, ο Κλάντον καλός (που φτασαμε θεε μου) αλλά δεν αντέχει να παίζει πάνω από 20 λεπτά, πρεπει να βρουμε παίκτη να δώσει 15 λεπτά στο 5 και 5 στο τεσσερα αλλιώς η ομάδα θα κλατάρει.
Και κάτι για τον ασσο, ο Μιλιένοβιτς δεν είναι τοσο κακός για τα λεφτά του, φυσικά οταν μαρκάρει τον καλάθη των 2 εκατομμυρίων το χρόνο η διαφορά φαινεται χαώδης αλλά με 25 χιλιάρικα μεχρι το τέλος της χρονιάς πόσο καλύτερο παίκτη μπορείς να βρεις
από την άλλη για τον σέρβο τα χω γράψει στο τόπικ του: όσο ο σέρβος έχει χαλινάρια, ο ΠΑΟΚ θα έχει μια απίστευτα ΜΕΤΡΙΑ καθοδήγηση από τον point του, τόσο μέτρια που θα αγκομαχάει να κερδίσει τον αγορ και τον απόλλωνα εντός. Τα υπόλοιπα γκαρντ μας, βάζω μέσα και τον Τσόχλα ο οποίος έχει επιθετικό ταλέντο (αυτό είναι και το πλεονέκτημά του βασικά) γιατί τον έχουμε ευνουχίσει στα τελευταία ματς, είναι τόσο κακά σε δημιουργία και εκτέλεση που ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε νομίζω είναι να βάζει 30 ο μακφαρλαντ ή να βάζει 7-10 τρίποντα ο σάιμπερτ. Δλδ στην κακή τους (συνήθη) μέρα τα γκαρντ μας είναι επιπέδου ήλιος ντομζάλε (θεωρώ οτι δεν παίζουνε βασικοί σε καμία ομάδα της φετινής φτωχής Α1!).
και πάμε τώρα στην εξίσωση: μπορείς να πάρεις τον langford ξερω γω ή τον Hatcher (Odum, waters). μην κολλάμε στα ονόματα, στην πρώτη περίπτωση έναν καλό παίκτη 4.5αρι και στη δεύτερη έναν Point με καλό σουτάκι από τα 5 μετά από κεντρικό PIck. Την πρώτη περίπτωση είναι μάλλον πιο εύκολο να τη βρείς στην τούρλα του σαββάτου. Επίσης στην δεύτερη περίπτωση ακυρώνεις αρκετά τον μιλιένοβιτς (αλλα΄ΟΚ από την άλλη μπορεί ο σέρβος να βοηθήσει περισσότερο σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού που θα παίζουμε fast pace-δλδ ποτέ!
waters-makfarlant-cyber-μαργαρίτης-κλάντον
ή milienovic-mcfarland-cyber-λανγφορδ-clanton
?????????
PS: επουδενί δε θεωρώ τον σέρβο επένδυση. αν έβαζε 10 πόντους-5 ασσιστ, θα τον έδινε ο ραζνατοβιτς το καλοκαίρι σε καμια ασβέλ πρίν προλάβει να ανάψει το aircondition ο μπάνε στο παλατάκι.
Καλά το ιδανικό θα ήταν να γίνουν και τα δύο, δηλαδή να έρθει και 4άρι στη θέση του Τέιλορ, να αλλαχτεί και ο Μιλιένοβιτς με ένα αμερικανάκι στον άσσο και μετά πάμε για το τρέμπλ! Αλλά εντάξει, όπως έλεγε κι ο Χατζηχρήστος "να 'μαστε λογικοί, μην είμαστε και πλεονέκτες". Οι τύποι στα 5-6 χρόνια της θητείας τους δεν είχαν αλλάξει ούτε έναν παίκτη λόγω του αγωνιστικού και τώρα μέσα σε έναν μήνα αλλάξαν δύο! Με τον Μιλιένοβιτς μάλλον θα πεθάνουμε!
- KalamarGiannis
μιλώντας εκ συμφέροντος να υπερασπίσω τη σημαντικότητα της θέσης μου -του άσσου-πρέπει να πω ότι ο Όντουμ βελτιώνει την ομάδα στα γκαρντ -οργάνωση-ρυθμό-στρατηγική πάγκου στο παρκέ, ίσως και εκτέλεση από τα 5μ... αλλά αχρηστεύει κάποιον γκαρντ (με πιθανότητες τον μικρό που είναι και η μοναδική μας "ελπίδα" για το μέλλον).
Ο Λάγκφορντ δίνει το απαραίτητο βάθος στους ψηλούς χωρίς να παραγκωνίζει κανένα..
δηλαδή νομίζω ότι με δεδομένη την απαλλαγή από τον stretch-4 αν πάρεις κοντό έχεις πολλούς στην περιφέρεια και λίγους στη μπογιά (sic). Οπότε ΤΩΡΑ λογικότερη λύση ο Ντόζιερ!
(ξεχνάτε επίσης ότι λόγω ατζέντη ο Σέρβος είναι πολύ δύσκολο να αποδεσμευτεί)
Ο Λάγκφορντ δίνει το απαραίτητο βάθος στους ψηλούς χωρίς να παραγκωνίζει κανένα..
δηλαδή νομίζω ότι με δεδομένη την απαλλαγή από τον stretch-4 αν πάρεις κοντό έχεις πολλούς στην περιφέρεια και λίγους στη μπογιά (sic). Οπότε ΤΩΡΑ λογικότερη λύση ο Ντόζιερ!
(ξεχνάτε επίσης ότι λόγω ατζέντη ο Σέρβος είναι πολύ δύσκολο να αποδεσμευτεί)