31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δικαιώνονται οι προδότες.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Πως θα γίνει να πάω σαν ποδοσφαιριστης στον ΠΑΟΚ; Εύκολα λεφτά ρε φίλε!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τελικά εδώ θα μείνεις προδότη; Σε ομάδα του Λεκανοπεδίου;
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Και τι μας νοιάζει εμάς που θα πάει???
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

Θα γράψω για το Τζαβέλλα τον επίλογό μου ως ένας απλός φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Για μένα ήταν ένας παίκτης κύριος που πέρασε από την ομάδα μας αλλά με απίστευτο τσαμπουκά και ιδιαίτερο χαρακτήρα που προκαλούσε κάποιες φορές τρικυμίες εντός και εκτός γηπέδου. Αλλά τέτοιους παίκτες που χρειάζονται σε όλες τις ομάδες θέλουν και προπονητές με @@ για να τους διαχειριστούν. Για όσους θα με κράξουν ας σκεφτούν τον Παυλάρα στην μετά Σάντος εποχή και θα καταλάβουν τι εννοώ. Καλή τύχη μάγκα στο επόμενο της καριέρας σου και συγνώμη από μέρος μου για την συμπεριφορά της ομάδας μου προς το πρόσωπό σου...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

εσύ τώρα είσαι ΠΑΟΚ, μάλιστα.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

φευγει οντως; μαθαμε τπτ που παει; αντε μια μια οι 7 πληγες του φαραω να φευγουν.
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

pilotos έγραψε:εσύ τώρα είσαι ΠΑΟΚ, μάλιστα.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν είμαι ΠΑΟΚ... Είμαι ο ΠΑΟΚ... Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του που τόσο τον μικραίνεται εσείς οι κακομαθημένοι νεοΠΑΟΚτσιδες... Δεν σε ξερω και δεν ξερω αν εισαι ενας από αυτούς.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Mattias_g4 έγραψε:Θα γράψω για το Τζαβέλλα τον επίλογό μου ως ένας απλός φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Για μένα ήταν ένας παίκτης κύριος που πέρασε από την ομάδα μας αλλά με απίστευτο τσαμπουκά και ιδιαίτερο χαρακτήρα που προκαλούσε κάποιες φορές τρικυμίες εντός και εκτός γηπέδου. Αλλά τέτοιους παίκτες που χρειάζονται σε όλες τις ομάδες θέλουν και προπονητές με @@ για να τους διαχειριστούν. Για όσους θα με κράξουν ας σκεφτούν τον Παυλάρα στην μετά Σάντος εποχή και θα καταλάβουν τι εννοώ. Καλή τύχη μάγκα στο επόμενο της καριέρας σου και συγνώμη από μέρος μου για την συμπεριφορά της ομάδας μου προς το πρόσωπό σου...
:lol: :lol: :lol: να σαι καλά ...έχω να γελάσω έτσι από το Bruno - Dove of Peace να πούμε.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Τι λες ρε ματτιας τωρα,εχεις ορεξη βραδυατικα?Εισαι ο ΠΑΟΚ?? Ουτε ο χοντρομπαλας -φτου- δε τα γραφει αυτα,προσγειωσου.
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

μονο και μονο επειδη αυτος ο τυπος marca-κατι πεφτει μεσα σε πολλα, μολις διαβασα καπου απο αυτον οτι οντως βρεθηκε η χρυση τομη και συμφωνηθηκε να αποδεσμευτει
SunAce16

Δημοσίευση από SunAce16 »

Mattias_g4 έγραψε:Θα γράψω για το Τζαβέλλα τον επίλογό μου ως ένας απλός φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Για μένα ήταν ένας παίκτης κύριος που πέρασε από την ομάδα μας αλλά με απίστευτο τσαμπουκά και ιδιαίτερο χαρακτήρα που προκαλούσε κάποιες φορές τρικυμίες εντός και εκτός γηπέδου. Αλλά τέτοιους παίκτες που χρειάζονται σε όλες τις ομάδες θέλουν και προπονητές με @@ για να τους διαχειριστούν. Για όσους θα με κράξουν ας σκεφτούν τον Παυλάρα στην μετά Σάντος εποχή και θα καταλάβουν τι εννοώ. Καλή τύχη μάγκα στο επόμενο της καριέρας σου και συγνώμη από μέρος μου για την συμπεριφορά της ομάδας μου προς το πρόσωπό σου...
Θα γράψω για τον Αρτέμη τον επίλογο του ως ένας απλός φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Για μένα ήταν ένας προδότης που δυστυχώς πέρασε από την ομάδα μας με απίστευτο θράσος και χαρακτήρα που ως συνήθως προκαλούσε προβλήματα εντός και εκτός γηπέδων. Τέτοιο παίκτη δεν χρειαζόταν ποτέ η ομάδα μας αλλά και καμία άλλη ομάδα γι αυτό όπου υπάρχουν προπονητές με @@ τους διωχνουν. Για όσους θα με κράξουν ας σκεφτούν τον Παυλάρας στην μετά Σάντος εποχή και θα καταλάβουν ότι παρόλα τα προβλήματα που είχε δεν τον είπε ποτέ κανείς προπονητής του ούτε ρουφιάνο αλλά ούτε και στημενο. Καλή τύχη Αρτέμη στην ομάδα που θα κάνει το λάθος να σε δεχθεί και ζητώ συγνώμη από μέρους για την συμπεριφορά της ομάδας μου προς το πρόσωπό σου καθώς δεν ήταν αυτή που αρμόζει σε σε ένα προδοτη. Μια χάρη σου ζητώ απλα, εκεί που θα πας αν είναι δυνατόν να πάρεις μαζί σου και το γραφείο τύπου σου.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Mattias_g4 έγραψε:
pilotos έγραψε:εσύ τώρα είσαι ΠΑΟΚ, μάλιστα.
Δεν είμαι ΠΑΟΚ... Είμαι ο ΠΑΟΚ... Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του που τόσο τον μικραίνεται εσείς οι κακομαθημένοι νεοΠΑΟΚτσιδες... Δεν σε ξερω και δεν ξερω αν εισαι ενας από αυτούς.
Με το συμπάθιο κιόλας αδερφέ...Αν αυτά που λες τα εννοείς και δεν τρολάρεις, τρέχα να κοιταχτείς γρήγορα! :(
Όχι στον καθρέφτη... :roll:
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Πολκα εσύ??!!
Δεν έχω δάκρυα να κλάψω.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να ισχύει ότι πήρε ο Τζαβέλλας αποζημίωση 1,5 χαρτί από Σαββίδη (όπως γράφουν πρωτοσέλιδα σήμερα)!
Ούτε μία στο εκατομμύριο! Αν ακούσω κάνα χαζό ότι και καλά δε γίναν μεταγραφές (ή μεταγραφές δυνατές) γι αυτό το λόγο (..και μαζί μπηχτές και ευθύνες στον Ίβιτς για το θέμα..) θα συφιλιαστώ άσχημα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”