31.Γιώργος Τζαβέλλας
- ΑποστόληςΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
Θα γράψω για το Τζαβέλλα τον επίλογό μου ως ένας απλός φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Για μένα ήταν ένας παίκτης κύριος που πέρασε από την ομάδα μας αλλά με απίστευτο τσαμπουκά και ιδιαίτερο χαρακτήρα που προκαλούσε κάποιες φορές τρικυμίες εντός και εκτός γηπέδου. Αλλά τέτοιους παίκτες που χρειάζονται σε όλες τις ομάδες θέλουν και προπονητές με @@ για να τους διαχειριστούν. Για όσους θα με κράξουν ας σκεφτούν τον Παυλάρα στην μετά Σάντος εποχή και θα καταλάβουν τι εννοώ. Καλή τύχη μάγκα στο επόμενο της καριέρας σου και συγνώμη από μέρος μου για την συμπεριφορά της ομάδας μου προς το πρόσωπό σου...
φευγει οντως; μαθαμε τπτ που παει; αντε μια μια οι 7 πληγες του φαραω να φευγουν.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Δεν είμαι ΠΑΟΚ... Είμαι ο ΠΑΟΚ... Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του που τόσο τον μικραίνεται εσείς οι κακομαθημένοι νεοΠΑΟΚτσιδες... Δεν σε ξερω και δεν ξερω αν εισαι ενας από αυτούς.pilotos έγραψε:εσύ τώρα είσαι ΠΑΟΚ, μάλιστα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mattias_g4 έγραψε:Θα γράψω για το Τζαβέλλα τον επίλογό μου ως ένας απλός φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Για μένα ήταν ένας παίκτης κύριος που πέρασε από την ομάδα μας αλλά με απίστευτο τσαμπουκά και ιδιαίτερο χαρακτήρα που προκαλούσε κάποιες φορές τρικυμίες εντός και εκτός γηπέδου. Αλλά τέτοιους παίκτες που χρειάζονται σε όλες τις ομάδες θέλουν και προπονητές με @@ για να τους διαχειριστούν. Για όσους θα με κράξουν ας σκεφτούν τον Παυλάρα στην μετά Σάντος εποχή και θα καταλάβουν τι εννοώ. Καλή τύχη μάγκα στο επόμενο της καριέρας σου και συγνώμη από μέρος μου για την συμπεριφορά της ομάδας μου προς το πρόσωπό σου...

Τι λες ρε ματτιας τωρα,εχεις ορεξη βραδυατικα?Εισαι ο ΠΑΟΚ?? Ουτε ο χοντρομπαλας -φτου- δε τα γραφει αυτα,προσγειωσου.
μονο και μονο επειδη αυτος ο τυπος marca-κατι πεφτει μεσα σε πολλα, μολις διαβασα καπου απο αυτον οτι οντως βρεθηκε η χρυση τομη και συμφωνηθηκε να αποδεσμευτει
Θα γράψω για τον Αρτέμη τον επίλογο του ως ένας απλός φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Για μένα ήταν ένας προδότης που δυστυχώς πέρασε από την ομάδα μας με απίστευτο θράσος και χαρακτήρα που ως συνήθως προκαλούσε προβλήματα εντός και εκτός γηπέδων. Τέτοιο παίκτη δεν χρειαζόταν ποτέ η ομάδα μας αλλά και καμία άλλη ομάδα γι αυτό όπου υπάρχουν προπονητές με @@ τους διωχνουν. Για όσους θα με κράξουν ας σκεφτούν τον Παυλάρας στην μετά Σάντος εποχή και θα καταλάβουν ότι παρόλα τα προβλήματα που είχε δεν τον είπε ποτέ κανείς προπονητής του ούτε ρουφιάνο αλλά ούτε και στημενο. Καλή τύχη Αρτέμη στην ομάδα που θα κάνει το λάθος να σε δεχθεί και ζητώ συγνώμη από μέρους για την συμπεριφορά της ομάδας μου προς το πρόσωπό σου καθώς δεν ήταν αυτή που αρμόζει σε σε ένα προδοτη. Μια χάρη σου ζητώ απλα, εκεί που θα πας αν είναι δυνατόν να πάρεις μαζί σου και το γραφείο τύπου σου.Mattias_g4 έγραψε:Θα γράψω για το Τζαβέλλα τον επίλογό μου ως ένας απλός φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Για μένα ήταν ένας παίκτης κύριος που πέρασε από την ομάδα μας αλλά με απίστευτο τσαμπουκά και ιδιαίτερο χαρακτήρα που προκαλούσε κάποιες φορές τρικυμίες εντός και εκτός γηπέδου. Αλλά τέτοιους παίκτες που χρειάζονται σε όλες τις ομάδες θέλουν και προπονητές με @@ για να τους διαχειριστούν. Για όσους θα με κράξουν ας σκεφτούν τον Παυλάρα στην μετά Σάντος εποχή και θα καταλάβουν τι εννοώ. Καλή τύχη μάγκα στο επόμενο της καριέρας σου και συγνώμη από μέρος μου για την συμπεριφορά της ομάδας μου προς το πρόσωπό σου...
Mattias_g4 έγραψε:Θα γράψω για το Τζαβέλλα τον επίλογό μου ως ένας απλός φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Για μένα ήταν ένας παίκτης κύριος που πέρασε από την ομάδα μας αλλά με απίστευτο τσαμπουκά και ιδιαίτερο χαρακτήρα που προκαλούσε κάποιες φορές τρικυμίες εντός και εκτός γηπέδου. Αλλά τέτοιους παίκτες που χρειάζονται σε όλες τις ομάδες θέλουν και προπονητές με @@ για να τους διαχειριστούν. Για όσους θα με κράξουν ας σκεφτούν τον Παυλάρα στην μετά Σάντος εποχή και θα καταλάβουν τι εννοώ. Καλή τύχη μάγκα στο επόμενο της καριέρας σου και συγνώμη από μέρος μου για την συμπεριφορά της ομάδας μου προς το πρόσωπό σου...
Με το συμπάθιο κιόλας αδερφέ...Αν αυτά που λες τα εννοείς και δεν τρολάρεις, τρέχα να κοιταχτείς γρήγορα!Mattias_g4 έγραψε:Δεν είμαι ΠΑΟΚ... Είμαι ο ΠΑΟΚ... Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του που τόσο τον μικραίνεται εσείς οι κακομαθημένοι νεοΠΑΟΚτσιδες... Δεν σε ξερω και δεν ξερω αν εισαι ενας από αυτούς.pilotos έγραψε:εσύ τώρα είσαι ΠΑΟΚ, μάλιστα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Όχι στον καθρέφτη...

Πολκα εσύ??!!Mattias_g4 έγραψε:Θα γράψω για το Τζαβέλλα τον επίλογό μου ως ένας απλός φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Για μένα ήταν ένας παίκτης κύριος που πέρασε από την ομάδα μας αλλά με απίστευτο τσαμπουκά και ιδιαίτερο χαρακτήρα που προκαλούσε κάποιες φορές τρικυμίες εντός και εκτός γηπέδου. Αλλά τέτοιους παίκτες που χρειάζονται σε όλες τις ομάδες θέλουν και προπονητές με @@ για να τους διαχειριστούν. Για όσους θα με κράξουν ας σκεφτούν τον Παυλάρα στην μετά Σάντος εποχή και θα καταλάβουν τι εννοώ. Καλή τύχη μάγκα στο επόμενο της καριέρας σου και συγνώμη από μέρος μου για την συμπεριφορά της ομάδας μου προς το πρόσωπό σου...
Δεν έχω δάκρυα να κλάψω.
Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να ισχύει ότι πήρε ο Τζαβέλλας αποζημίωση 1,5 χαρτί από Σαββίδη (όπως γράφουν πρωτοσέλιδα σήμερα)!
Ούτε μία στο εκατομμύριο! Αν ακούσω κάνα χαζό ότι και καλά δε γίναν μεταγραφές (ή μεταγραφές δυνατές) γι αυτό το λόγο (..και μαζί μπηχτές και ευθύνες στον Ίβιτς για το θέμα..) θα συφιλιαστώ άσχημα.
Ούτε μία στο εκατομμύριο! Αν ακούσω κάνα χαζό ότι και καλά δε γίναν μεταγραφές (ή μεταγραφές δυνατές) γι αυτό το λόγο (..και μαζί μπηχτές και ευθύνες στον Ίβιτς για το θέμα..) θα συφιλιαστώ άσχημα.