Garry,
Αντε μπαι.
...και περαστικά για την ίωση, ναιιιιιιιιιιιιιιι???????????????????Napoli4 έγραψε:Αντίο Γκάρυ, ευχαριστουμε για όλες τις ωραίες στιγμές.
Η συμπεριφορα σου στο τέλος απαράδεκτη. Δεν τιμησες ουτε τους συμπαίκτες, ουτε τον προπονητη σου και φυσικά δεν νομίζω να καταλαβες ποτέ το μέγεθος του ΠΑΟΚ.
Καλη συνεχεια...
Δημητρη εμενα δε μου βγενει να αρχησω τις καταρες για το Γκαρη.Με χαλαει το τάιμινγκ,αλλα μεχρι εκει.Ο ΠΑΟΚ δε μασαει από Γκαρηδες.Αν αρχιζα καταρες θα ξεκιναγα από το Τζαβελα και θα πηγαινα και σε αλλους που μαλλον θα ετρωγα μονιμο μπαν.Παντως οκ καταλαβαίνω ότι πολλοι εχουνε χαλαστοι.Αντε να φερουνε παιχτες να φτιαχτούνε.DimitrisS έγραψε:Για τον Garry βρε nasos66.![]()
Garry,
Αντε μπαι.
Προπαντώςgoran 64 έγραψε:...και περαστικά για την ίωση, ναιιιιιιιιιιιιιιι???????????????????Napoli4 έγραψε:Αντίο Γκάρυ, ευχαριστουμε για όλες τις ωραίες στιγμές.
Η συμπεριφορα σου στο τέλος απαράδεκτη. Δεν τιμησες ουτε τους συμπαίκτες, ουτε τον προπονητη σου και φυσικά δεν νομίζω να καταλαβες ποτέ το μέγεθος του ΠΑΟΚ.
Καλη συνεχεια...
Επειδή προκλήθηκα, απαντώ :goran 64 έγραψε:...και περαστικά για την ίωση, ναιιιιιιιιιιιιιιι???????????????????Napoli4 έγραψε:Αντίο Γκάρυ, ευχαριστουμε για όλες τις ωραίες στιγμές.
Καλη συνεχεια...
Υ.Γ. Και πολύ λυπάμαι που δεν εφαρμόσαμε κι εμείς εκείνο το "μαγικό τρικ" με την "υποχρεωτική οψιόν" αγοράς του καλοκαιριού...![]()
![]()
![]()
![]()
Αχ βρε Μπουλ....εεεεε...Λιούμπος κι εσύ...Δεν έχεις καθόλου τέτοιο επίπεδο, μα καθόλου πια... :ugeek:
Αυτό.... Και πολύ ασχοληθήκαμε!!!!Napoli4 έγραψε:Αντίο Γκάρυ, ευχαριστουμε για όλες τις ωραίες στιγμές.
Καλη συνεχεια
Η μοναδική περίπτωση που ανέφερες σαν παράδειγμα παραπάνω, και με τα υπερτονισμένα γράμματα μάλιστα δεν τελεσφόρησε κιόλας, όπως παραδέχεσαι ευτυχώς, δεν συνάδει καθόλου σε σωστά Ελληνικά με την φράση που χρησιμοποιείς-υπερτονίζω παρακάτω..."Δεν θα ανακαλύψουμε και την Αμερική"...KOSTAS54 έγραψε:Επειδή προκλήθηκα, απαντώ :goran 64 έγραψε:...και περαστικά για την ίωση, ναιιιιιιιιιιιιιιι???????????????????Napoli4 έγραψε:Αντίο Γκάρυ, ευχαριστουμε για όλες τις ωραίες στιγμές.
Καλη συνεχεια...
Υ.Γ. Και πολύ λυπάμαι που δεν εφαρμόσαμε κι εμείς εκείνο το "μαγικό τρικ" με την "υποχρεωτική οψιόν" αγοράς του καλοκαιριού...![]()
![]()
![]()
![]()
Αχ βρε Μπουλ....εεεεε...Λιούμπος κι εσύ...Δεν έχεις καθόλου τέτοιο επίπεδο, μα καθόλου πια... :ugeek:
Εγώ δεν έκανα τον αγράμματο δικηγόρο, είχα διευκρινίσει στο σχόλιό μου ότι κάπου το διάβασα και μάλιστα σημείωσα ότι δεν θυμόμουν ονόματα. Αλλά επειδή είσαι εξυπνάκιας έκατσα και το ψαξα.
"""""""
http://www.aek365.com/a-496569/ekleise- ... bentou.htm
ΚΟΣΜΟΣ\ΙΤΑΛΙΑ
ΤΡΙΤΗ 27 ΔΕΚ 2016 - 17:59 0 ΣΧΟΛΙΑ
Έκλεισε Ρινκόν η Γιουβέντους!
Η Γιουβέντους βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Βενεζουελάνου αμυντικού μέσου της Τζένοα, Τόμας Ρινκόν
Μία μεταγραφή έκπληξη κλείνει εν ριπή οφθαλμού η Γιουβέντους. Μολονότι το όνομα του Τόμας Ρινκόν έπαιζε έντονα στο ρεπορτάζ της Ρόμα, εντούτοις η «Μεγάλη Κυρία» με άμεσες κινήσεις «κλέβει» τον Βενεζουελάνο αμυντικό μέσο της Τζένοα.
Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά Μ.Μ.Ε. οι «μπιανκονέρι» θα αποκτήσουν δανεικό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς τον 29χρονο Βενεζουελάνο αμυντικό μέσο σε μία κίνηση που θα κοστίσει 2 εκατομμύρια ευρώ (ο δανεισμός) και άλλα 7-8 η υποχρεωτική οψιόν αγοράς."""""
Τελικά όμως έγινε μεταγραφή και όχι δανεισμός.Το αναφέρω για να μην κουράζεσαι
""""
http://www.gazzetta.gr/football/article ... ioyventoys
Αγόρασε τον Ρινκόν η Γιουβέντους
Πρωί – πρωί με τη... δροσιά ανακοίνωσε την απόκτηση του Τόμας Ρινκόν για τα επόμενα 3,5 χρόνια η Γιουβέντους.
Η «Γηραιά Κυρία» επισημοποίησε την προσθήκη του 28χρονου μέσου, ο οποίος μετακινήθηκε από τη Τζένοα στο Τορίνο και τελικά αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή κι όχι με δανεισμό.
Όπως ενημέρωσε επίσημα η Γιουβέντους, η μεταγραφή κόστισε 8 εκατ.ευρώ, ενώ με τους όρους που συμπεριελήφθησαν στη συμφωνία των δύο εμπλεκόμενων ομάδων, οι Γενοβέζοι μπορούν να εξασφαλίσουν επιπλέον 1 εκατομμύριο.
Ο Ρινκόν είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής από τη Βενεζουέλα που θα φορέσει τη φανέλα των Πρωταθλητών Ιταλίας και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2020. """"""
Δεν έκανα τον έξυπνο, ούτε κατηγόρησα ποτέ για κάτι τον Μίχελ.
Ούτε είμαι εμμονικός!!!!
Παρ΄΄ όλα αυτά θα σου επισημάνω ότι κάθε συμφωνία είναι ισχυρή από τη στιγμή που δεν παραβιάζεται κάποιος νόμος και υπογράφεται από τους συμβαλλομένους "ελευθέρα βουλήσει". Έχουμε και νομικούς εδώ μέσα. Ρώτα και τον Barlow να σε βοηθήσει.
Το τρικ λοιπόν που τελικά δεν έγινε, δεν ξέρουμε γιατί ακριβώς δεν έγινε και μιας και δεν έχει ξαναγίνει, μπορούμε να πιστεύουμε ότι ίσως αντιβαίνει και σε κάποιες "ψιλές" διατάξεις των νόμων, κάτι το οποίο δεν θα έβγαινε κανένας εκπρόσωπος ομάδας (ειδικά δε του μεγέθους της Γιουβέντους) να το παραδεχτεί για να εκτεθεί...KOSTAS54 έγραψε:Υπάρχουν λύσεις σε τέτοια προβλήματα. Δεν θα ανακαλύψουμε την Αμερική. Δανεισμός με 2.5 εκ και υποχρεωτική οψιον αγοράς του χρόνου με άλλα 3 εκ.Dimg4 έγραψε:Στα τετοια μας το προβλημα τους. Αν δεχτουμε τα 2.5 τοτε ναι θα ειναι εγκλημα