24. Garry Rodrigues
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Re: 24. Garry Rodrigues
και εγω εκανα μια απελπιδα προσπαθεια να παω την ειρωνια ενα βημα παραπερα! [FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η συμφωνία αν είναι έτσι είναι καλή και θα είναι τέλεια αν ο αντικαταστάτης είναι ιδίου ή καλλιτερου επιπέδου από τον Γκάρυ
Σιγά μην μπορέσει να πάει στην Πόλη... Ακυρώνουν πτήσεις συνέχεια λόγω χιονιού και περιμένουν αύριο περισσότερο
Με τον καημό θα μείνει
SMS από Turkish σε δικό μου που ταξιδευε σε λίγο
TK23.. IST-... FLIGHT ON 06/01/2017 IS CANCELLED. PLS CALL +90 212 4440849 OR LOCAL SALES AGENT OR PROCEED TO THE NEAREST TK OFFICE. B001
SM-G935F
Με τον καημό θα μείνει
TK23.. IST-... FLIGHT ON 06/01/2017 IS CANCELLED. PLS CALL +90 212 4440849 OR LOCAL SALES AGENT OR PROCEED TO THE NEAREST TK OFFICE. B001
SM-G935F
Χθες στη προπονηση ο Γκαρη μονος του εκανε το σταυρο του για το 1,5 χαρτι το χρονο, και οι αλλοι πιστευω θα σκεφτότανε,αυτος παει για 1,5 αντε να κοψουμε τις μαλακιες γιατι εδώ είναι σοβαρα τα πραγματα.Ουτε πασα λαθος στο Λεβαδιακο μεχρι το 95.Αντε, μπραβο στην ομαδα κ στο Γκαρη,και καλη πορεια να εχει.
pilotos έγραψε:Σιγά μην μπορέσει να πάει στην Πόλη... Ακυρώνουν πτήσεις συνέχεια λόγω χιονιού και περιμένουν αύριο περισσότερο
Με τον καημό θα μείνει
SM-G935F

μπα χλωμή κι η Εθνική τους. Ένας άλλος δικός μου έχει μπλοκαριστεί έξω από την Ραιδεστό..........
κυριακή πιθανόν να είναι εκεί για να υπογράψει, φρέσκο νέο αυτό.-
- ΑποστόληςΑ
+ 1...pilotos έγραψε:αν και τα είπαμε εδώ και μέρες...
http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/201 ... ay-bitirdi
Καλή πορεία να έχεις ρε... τσαπατσούλη!
Διεκδικώ αυτόν τον χαρακτηρισμό, καθώς αν ψάξετε από το πρώτο ματς, έτσι τον είχα βαφτίσει.
πρόσεχε τις μπόμπες.
Δούλεψε τα τελειώματά σου και θα είσαι ΣΟΥΠΕΡ!
Στο καλό!
(Εκείνο το γκολ στην φιορεντίνα την έκανε όλη τη δουλειά να ξες...)
Να προσθέσω μόνο ότι, όπως ακριβώς γίναμε εμείς σκαλοπάτι σου για να λύσεις το οικονομικό πρόβλημα της ζωής και των παιδιών σου, εύχομαι να γίνεις κι εσύ το δικό μας σκαλοπάτι για να μάθουμε να πουλάμε ακόμα σωστότερα από δω κι εμπρός, κρίνοντας πρώτα και πάνω απ όλα το αγωνιστικό συμφέρον του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Εύχομαι να έχεις υγεία, να τιμάς το όνομα της ομάδας που σε ανέδειξε και μόνο τότε να έχεις καλή τύχη...

!!!!!!!!!!Εύχομαι να έχεις υγεία, να τιμάς το όνομα της ομάδας που σε ανέδειξε και μόνο τότε να έχεις καλή τύχη...!!!!
Ωραιος.!!!!!
Ωραιος.!!!!!
- paokovios1974
[quote="paokovios1974"]Πανω που ειχα αρχισει να σε συμπαθω.[/quot
Γιατι το λες?Δε ξερω για μενα λες?
Γιατι το λες?Δε ξερω για μενα λες?