24. Garry Rodrigues
Re: 24. Garry Rodrigues
μην υιοθετείτε ΝΟΥΜΕΡΑ που ακούγονται στον αέρα...
πριν βγει τίποτα είπα στον Αποστόλη ότι έχουμε μεταπώληση................................
αφήστε τα νούμερα για τους λογιστές....................................................
πριν βγει τίποτα είπα στον Αποστόλη ότι έχουμε μεταπώληση................................
αφήστε τα νούμερα για τους λογιστές....................................................
- ΑποστόληςΑ
Ρε Απάτσι τη ρήτρα την πληρώνουν οι Τούρκοι λέμε. 3,6 - 3,7 στον ΠΑΟΚ + bonus.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Παρ 06 Ιαν 2017, 19:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μία χαρά το deal. Πάμε να βρούμε έναν γερό αντικαταστάτη τώρα!
Σφαιράτε καλή συνέχεια στη καριέρα σου με πολλές επιτυχίες!! Να μιλάς με καλά λόγια για μας!
Καλοπουλητος να σαι!!
Σφαιράτε καλή συνέχεια στη καριέρα σου με πολλές επιτυχίες!! Να μιλάς με καλά λόγια για μας!
Καλοπουλητος να σαι!!
Με βαση αυτα που ακουγονται, εμεις παιρνουμε ολοκληρα τα 3,5 με το ποσοστο και οι μανατζερ του πληρωνονται απευθειας απο την γαλατα. Το ποσοστο θα το διναμε εμεις μονο αν ειχαμε παρει ολοκληρη την ρητρα...
αρα 3,5 με ενα ποσοστο 20-30% ειναι εξαιρετικα!Αρχιστε τις προσευχεςνα βγαλει ματια και να φυγει με κανα 20αρι του χρονου κι αυτος!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αρα 3,5 με ενα ποσοστο 20-30% ειναι εξαιρετικα!Αρχιστε τις προσευχεςνα βγαλει ματια και να φυγει με κανα 20αρι του χρονου κι αυτος!
- ΑποστόληςΑ
Αν είναι έτσι τότε είναι καλή η συμφωνία...Ειδικά αν υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης...Gospi έγραψε:Με βαση αυτα που ακουγονται, εμεις παιρνουμε ολοκληρα τα 3,5 με το ποσοστο και οι μανατζερ του πληρωνονται απευθειας απο την γαλατα. Το ποσοστο θα το διναμε εμεις μονο αν ειχαμε παρει ολοκληρη την ρητρα...

Καλη ειναι!Η γαλατα πουλαει ακριβα αν κρινω απο τα 20 του μπρουμα ή πως στο καλο λεγεται!ΑποστόληςΑ έγραψε:Noμίζω ότι η ρήτρα θα είναι το πολύ 20%
Συγγνώμη αλλά μην πετάτε ότι να ναι στον αέρα...ΑποστόληςΑ έγραψε:Noμίζω ότι η ρήτρα θα είναι το πολύ 20%
SM-G935F
apache 4 για παιχτη π δεν μπορεις να κρατησεις, την βρισκω εξαιρετικη συμφωνια και με καλη προοπτικη!
Αν ισχύει ακριβώς έτσι όπως το έγραψες είναι καλή συμφωνία...Τώρα πρέπει να φέρεις παίκτες γιατί η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε αρκετές θέσεις...Gospi έγραψε:apache 4 για παιχτη π δεν μπορεις να κρατησεις, την βρισκω εξαιρετικη συμφωνια και με καλη προοπτικη!

- ΑποστόληςΑ
Νόμισμα πέταξα αδελφέ. Είπα μια άποψη. Κατ' εμέ θα είναι γύρω στο 15% Αν είναι παραπάνω θα είναι επιτυχία.pilotos έγραψε:Συγγνώμη αλλά μην πετάτε ότι να ναι στον αέρα...ΑποστόληςΑ έγραψε:Noμίζω ότι η ρήτρα θα είναι το πολύ 20%
SM-G935F
Ρε συ παιλοτ εδω εχουμε κλεισει καμια 10αρια εξτρεμ μεχρι τωρα και αλλα τοσα φορ!Στο ποσοστο θα κολλησουμε?????pilotos έγραψε:Συγγνώμη αλλά μην πετάτε ότι να ναι στον αέρα...ΑποστόληςΑ έγραψε:Noμίζω ότι η ρήτρα θα είναι το πολύ 20%
SM-G935F
Να δεις που στο τελος τα 3,5 θα γινουν κανα αεροπλανακι για τον Γιωργη και εμεις θα παιζουμε με μυστα και κουλουρη!αχαχαχαχααapache 4 έγραψε:Αν ισχύει ακριβώς έτσι όπως το έγραψες είναι καλή συμφωνία...Τώρα πρέπει να φέρεις παίκτες γιατί η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε αρκετές θέσεις...Gospi έγραψε:apache 4 για παιχτη π δεν μπορεις να κρατησεις, την βρισκω εξαιρετικη συμφωνια και με καλη προοπτικη!
![]()
![]()