24. Garry Rodrigues

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: 24. Garry Rodrigues

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sick Bastard έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Γκαρι οτι κι αν γινει αποδειχτηκες μεγαλο αρχιδακι
Χαχ, σοβαρά τώρα;
Ειδες κατι αστειο?
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Κουλαρετε και μην πιστευετε οτι γραφει ο καθενας ρε σεις.
Σιγα μην ειπε ο Γκαρυ αφηστε με να παω στην Γαλατα να παιξω με τον Σναιντερ ειναι το ονειρο μου και τετοιες πιπες.

Πιεζουν καταστασεις οι Τουρκοι και λογικο ειναι αλλα το ξεφτυλισαν.

Σε λιγο θα μας πουν οτι κλαιει με λυγμους ο ποδοσφαιριστης απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να παει στην μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου, την Γαλατα.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Μόνο εμένα μου φαίνεται να μιμείται, μα ακριβώς, τις τακτικές του συμπατριώτη του απεναντι στον Μπακάλη; :?

Η δίκη μας τακτική όμως έχει σημασία και τι μηνύματα θα περάσουμε για τους επόμενους.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Dimg4 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Γκαρι οτι κι αν γινει αποδειχτηκες μεγαλο αρχιδακι
Χαχ, σοβαρά τώρα;
Ειδες κατι αστειο?
Nαι, τον χαρακτηρισμό σου.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

3,5 με 4 χαρτιά μια χαρά είναι για να τον πουλήσεις κατά την γνώμη μου,θα πρέπει ο γκάρυ να κάνει παπάδες με την σάλκε για να διατηρήσει αυτήν την αξία,ή να αρχίσει να σημαδεύει καλύτερα προς την εστία για να εκτοξευτεί η αξία του.
Εξάλλου δεν μας κόστισε και τίποτα.
Δεν θεωρώ πάντως την γαλατά το άλμα για την καριέρα του που θα τον εκτοξεύσει.Εγώ στην θέση του θα καθόμουν,θα δούλευα πάνω στην αδυναμία του στο τελείωμα των φάσεων και θα έφευγα για κάποια καλή ευρωπαική ομάδα.
Για μένα δεν είναι το πρόβλημα που φεύγει,αλλά ο αντικαταστάτης του που πρέπει να έρθει χθες.Δεν βοηθάει βέβαια το timing της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
Το ιδανικό βέβαια θα ήταν τα χρήματα από την πώληση του να διατεθούν εξ ολοκλήρου για την αγορά ενός παίχτη στην θέση του σε ακόμα μικρότερη ηλικία με ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές εξέλιξης.Προσωπικά θα ήθελα να δώ έναν λατίνο εκεί,αλλά ας είναι καλός παίχτης και ας είναι και από την μογγολία.
Το χειρότερο βέβαια είναι να μην πάρουμε κανέναν στην θέση του,καθώς έτσι αποδυναμώνεται καίρια η ομάδα.
Γενικά μεγάλο μπέρδεμα μας έφερε η πρόταση της γαλατά την δεδομένη χρονική στιγμήΑν ήταν καλοκαίρι θα ήταν αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

sic-4 έγραψε:
apple64 έγραψε:Εμένα αν μου έδιναν τα διπλά σε μία άλλη ομάδα θα έφευγα αμέσως. Αυτό θα έκαναν όλοι οι επαγγελματίες.
Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση.
Τα ευκολα συμπερασματα καλο ειναι να μην τα παρουσιαζουμε με τοσο στομφο. Οχι φιλε μου, ο σωστος επαγγελματιας θα τιμουσε το συμβολαιο και την υπογραφη του και δεν θα κρεμουσε καποιον απεναντι στον οποιον εχει αναλαβει υποχρεωσεις ωστε να μην χαλασει το ονομα του. Αλλιως δεν ειναι επαγγελματιας αλλα κερδοσκοπος που κανει αρπαχτες.

Δηλαδη για παραδειγμα πες οτι ερχεται ενας και σου λεει, θελω να μου χτισεις ενα κτιριο. Το κτιριο θα κοστισει 1μυριο και η αμοιβη σου θα ειναι 100.000.
Ξεκινας εσυ να χτιζεις και στη μεση του κτιριου ερχεται ενας σαουδαραβας και σου δινει 500 για να πας να του χτισεις ενα παλατι ξερω γω. Ο σωστος επαγγελματιας δηλαδη κατα τη γνωμη σου παραταει τον αλλον συξυλο με τα μπετα και την κανει; Αυτο το λες επαγγελματισμο; Εγω το λεω καραγκιοζιλικι.
Εκει ειναι και το νοημα της ρητρας βεβαια. Οτι, κυριος, η αμοιβη σου ειναι 100.000 αλλα αν δεν μου παραδωσεις το κτιριο τοτε θα εχεις προστιμο 2.000.000 ωστε να βγαλω τη χασουρα μου κι εσυ μετα τραβα στους σαουδαραβες.

edit: και ποσο μαλλον οταν εσυ μεχρι προτινος εχτιζες κοτετσια για 1000 ευρω και δεν σε εμπιστευοταν κανενας για κατι καλυτερο και ο τυπος που σου εδωσε τα 100.000 ηταν αυτος που πιστεψε σε 'σενα και σου εδωσε τη δυνατοτητα να προβαλλεις τη δουλεια σου και μαλιστα καλα αμοιβομενος. Αλλα αυτο εχει να κανει και με συναισθηματισμο. Μπορουμε να παραμεινουμε στα καθαρα επαγγελματικα δεδομενα που ειναι αυτα που περιεγραψα.
Πολύ σωστά το περιέγραψες
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Ας το επαναλάβω για να το εμπεδώσουμε: όταν το ίδιο έκανε ο varela ήταν σωστός και εντάξει και ο ηλίθιος της υπόθεσης ήταν ο bekali που αρνούνταν πεισματικά να μας τον δώσει, αλλά τώρα είναι αντιεπαγγελματίας ο rodrigues και εμείς δεν πρέπει να κάνουμε ούτε ευρώ κάτω από τη ρήτρα;;;
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Ο γκάρι θέλει να φύγει είτε για τον 1 από τους 2 παρακάτω λόγους, είτε και για τους 2.
1. του προσφέρουν 3πλάσιο μισθό. όλοι θα θέλαμε τον 3πλάσιο μισθό.
2. νιώθει ότι η προοπτική του ΠΑΟΚ(στόχοι, συμπαίκτες, δυναμική πλάνου) δεν καλύπτει τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες του.

εφόσον μέχρι προχθές συμφωνούσαμε όλοι ότι ο ροντρίγκεζ είναι ο καλύτερος παίκτης μας και εφόσον το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα(όπως αρκετές φορές έχει πει ο σαββίδης), θα έπρεπε να τον καλέσουμε και να προσπαθήσουμε να τον ικανοποιήσουμε για να θέλει να μείνει.
εφόσον δεν το κάνουμε(για ακατανόητους λόγους για μένα) η 2η λογική αντίδραση θα ήταν προβληματιστούμε δυναμικά επιτέλους σαν οργανισμός(ΠΑΕ-οπαδοί) γιατί όποιος παίκτης μας αποδίδει παραπάνω από το μέσο όρο άμεσα δεν τον καλύπτουν οι φιλοδοξίες του ΠΑΟΚ(λούκας, μακ, ροντρίγκεζ, νάτχο)
αντα'αυτού εμείς με μπροτάρηδες τους ρεπόρτερ πάμε να ρίξουμε το φταίξιμο πάνω στον παίκτη να τον βγάλουμε σκάρτο, φευγάτο ακόμα και ψιλοάμπαλο(ειρωνικά άρθρα ΑΡΔ του στυλ: ο τσαπατσούλης που έγινε ...μέσσι).
και το σενάριο θα επαναλαμβάνεται και οι παίχτες που ξεχωρίζουν θα είναι όλως τυχαίως αχάριστοι.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

zarathustra79 έγραψε:Ας το επαναλάβω για να το εμπεδώσουμε: όταν το ίδιο έκανε ο varela ήταν σωστός και εντάξει και ο ηλίθιος της υπόθεσης ήταν ο bekali που αρνούνταν πεισματικά να μας τον δώσει, αλλά τώρα είναι αντιεπαγγελματίας ο rodrigues και εμείς δεν πρέπει να κάνουμε ούτε ευρώ κάτω από τη ρήτρα;;;

Ποιος ειπε οτι οταν και ΑΝ εκανε το ιδιο ο varela ηταν σωστος αλλα ο garry οχι;
Δεν εχω ιδεα τι εκανε ο Βαρελα στον Μπεκαλι και δεν με απασχολει κι ολας. Για το συγκεκριμενο συμβαν που συμβαινει στην ομαδα μας μιλαμε. Ασε που αν δεν κανω λαθος τελικα ο Μπεκαλι πηρε αυτο που ηθελε.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Θέλει να φήγει λέει ο Ροντρίγκεζ και παρακαλάει ασε μας ρε Γκάρυ θα φύγεις αφου το θές θα πάς στην Πόλη που φτιάχτηκε ο Πάοκ το μόνο που έχω να ΖΗΛΕΨΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΤΑ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ CHAMPIONS LEUGEU στα άλλα όλα ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ανώτερος εντάξει Γκάρυ!Για αυτο σας λέω δεν είναι να δένεστε με κανέναν παίκτη όλοι είναι μισθοφόροι Πάνω απο όλα είναι η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ!
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

alp920 έγραψε:Δεν θεωρώ πάντως την γαλατά το άλμα για την καριέρα του που θα τον εκτοξεύσει.Εγώ στην θέση του θα καθόμουν,θα δούλευα πάνω στην αδυναμία του στο τελείωμα των φάσεων και θα έφευγα για κάποια καλή ευρωπαική ομάδα.
πολυ σωστα!
ειναι βλακας γιατι στη Γαλατα παιζει να τρωει και παγκο ενω αν εμενε εδω ειχε την ευκαιρια να ειναι ο πρωταγωνιστης σε δυο παιχνιδια με την Σαλκε για τους 32 του Europa, οπου ακομα κι αν δεν περνουσαμε στην επομενη φαση, θα ανεβαζε σημαντικα τις προσωπικες του μετοχες με καλες εμφανισεις και ισως γκολ σε αυτα τα παιχνιδια (βλεπε Μακ-Ντορτμουντ). Ασε που αν κατσει και περασουμε και περα απο τη Σαλκε αυτο πολλαπλασιαζεται. Επαναλαμβανω οτι θα ειχε την ευκαιρια οχι απλα να συμμετασχει, αλλα να ειναι και πρωταγωνιστης σε τοσο σημαντικα παιχνιδια.
alp920 έγραψε:Προσωπικά θα ήθελα να δώ έναν λατίνο εκεί,αλλά ας είναι καλός παίχτης και ας είναι και από την μογγολία.
ποδοσφαιρομανα η Μογγολια... :mrgreen:
Johnsim

Δημοσίευση από Johnsim »

ΤΡΑΓΙΚΟ !!!!
Πανε να σου πουλήσουν τον καλύτερο σου παίχτη στην Καλύτερη ηλικια
Τσαμπα , οταν ο γαύρος πούλησε τον Φέισα 8 μύρια και τον βαις σε 3 μήνες 6
Ξεφτίλα της διοικήσης , τι σημαίνει ο παίχτης δεν θελει ;
Ρε θα μας τρελανετε , αμα πληρώσουν την ρήτρα ας τον παρουν να παει να γαμηθει
Αμα ομως ειναι να τον δώσεις 1,5 μυριο κατω όχι , κρατα τον με το ζόρι και το καλοκαίρι τον δίνεις
Και με πωλήτηριο στα 3,5 θα φύγει 1 Ιούλιου
Όχι ο παίχτης δεν θελει .. Αχχαχαχαχ τι σημαίνει δεν θελει ; Δεν θα παίξει δηλ ;
Αμα δεν παίξει την δικιά του καριέρα θα καταστρέψει όχι τον ΠΑΟΚ και απο εκει που το κασέ του
Κοστολογιτε πλέον 1+ μυριο θα πέσει , οποτε πάλι δεν τον συμφέρει να μην παίξει καλα !
Μια υποθεςη ευκολη πανε να το κάνουν σήριαλ για να τσιμπήσουν 3 μύρια και να τα βάλουν στον πάτο
Τους ιανουριαο , γιατι αυτο τον μηνα παίχτη σοβαρό δεν θα βρει η ομαδα ..
Η μπορει και να θελουν κατι τέτοιο .. Τσιμπάνε τα 3 μύρια και σου λεει μετα ιανουριαος ειναι και δεν
Βρήκαμε κατι καλο στην αγορά , οποτε παμε να φέρουμε παιχταρα το καλοκαίρι .. Ξεχνιέται το θεμα
Και Περνεις 3 ελεύθερους το καλοκαίρι και γουσταρεις μπας και βγει καποιος νέος μακ / γκαρυ
Επισης δεν μπορω να ακούω για Βιεϊρίνια , 10 εκατομμύρια χρειαζεσε για να τον φέρεις ! Τα αξίζει πλέον ; Όχι
Ειναι παίχτης πολυτελείας για καμια ομαδα στην πρεμιέρ λιγκ δεν ειναι για εδω με τόσα λεφτά !
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

καμια ανοχή στο ****. η την ρήτρα η στην καλαμαρια, τόσο απλά είναι τα πράματα. οποιαδήποτε υποχώρηση θα δημιουργήσει προηγούμενο και θα δώσε το ελεύθερο σε οποιον παίχτη μας κάνει ένα καλο τρίμηνο να ψάχνει ομάδα στα πούστικα και να κρεμάει την ομάδα στα μεσα τις περιόδου και ουσιαστικά να αλλάζει τον προγραμματισμό μας στις μεταγραφες ιανουαρίου....
Johnsim

Δημοσίευση από Johnsim »

Γκάρι Λουκάς Μακ

Νατχο

Τσιμίροτ Νομποα Κανιας

Κρεσπο Βαρέλα Ματος

Κοιτα ομαδα που μπορει να είχαμε κοιτα παίχτες που περάσαν απο τον ΠΑΟΚ τα τελευταια 3 χρονια
Σκαιφτομαι αυτη την 3αδα μπροςτα και ανατριχιάζω ..
Αξίζε η Παοκαρα μας ενα τέτοιο συνολο , να σηκώσει πρωτάθλημα στο ρελαντί και χτυπήσει καμια
4αδα στο Europa η καμια 16 στο Cl ..
Ποσο κριμα !
Μια ομαδα που δεν θα κόστιζε παραπάνω απο την αγορά του Μακεδονία π της σεταπ και της μισής Χαλκιδικής ..
Μαλλον αλλα πράγματα αξίζουν περιςςοτερο , πετάς το κόκκαλο στο σκυλί και το γλύφει για μέρες
Αμα του δώσεις το φιλέτο ομως θα χορτάσει Τσακ μπαμ και θα θελει και αλλο ..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οποιαδήποτε τιμή κάτω από την ρήτρα είναι μη αποδεκτή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”