ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
-
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Οτι και αν γινοταν,οσα χρονια και αν περνουσαν ο Σακης παρεμενε στρατιωτης του ΠΑΟΚ στην αθηνα.
ΣΑΚΗ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ
[youtube]JzEO_gwwjYA[/youtube]
ΣΑΚΗ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ
[youtube]JzEO_gwwjYA[/youtube]
Γαμω τον δια κ την αφροδιτη ρε πουστη μου, τοσος αγωνας.. κριμα πολυ κριμα
Το εγραψα και στο τοπικ του αγωνα.Πραγματικα σοκαριστικη ειδηση για εναν ανθρωπο που ειχα γνωρισει τοσο διαδυκτιακα οσο και στο γηπεδο και ειχα χαρει οταν τον ειχα δει στην Νεα Σμυρνη σε καλη κατασταση.Δεν ξερω πως εφυγε,δεν εχει και σημασια,δυναμη στην οικογενεια που αφηνει πισω και μακαρι να παει καπου καλυτερα.Για εμας τους παλιους χρηστες του irc και του #paok το δευτερο σοκ μετα τον χαμο του γνωστου ως LIZARD_KING πριν καποια χρονια και τωρα του eloy4.
Καλο τσακαλακι κ ο εβρις. Τον αλλο μηνα κλεινει 3 χρονια
Τασο ξερεις αν εφυγε λογω του παθους του η ειχε καποιο ατυχημα?
- navigator11
Εξ όσων άκουσα έπαθε λοίμωξη στο αναπνευστικό και μετά κάτι παίχτηκε ενδονοσοκομειακά, νοσηλευόμενος, δεν ξερω βέβαια, αν οντως έχουν έτσι τα πράγματα. Δεν έχει σημασία που δεν τον ήξερα τον άνθρωπο, πολύ κρίμα! Ούτε 50 χρονών άνθρωπος και να πεθαίνεις από κάκιστες συγκυρίες.
RIP αδερφε μου Σακη
κουραγιο και στηριξη στην οικογενεια σου
κουραγιο και στηριξη στην οικογενεια σου
Για κάποιους ακόμα (τους πιο παλιούς συνήθως), ο ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε το 4-2-3-1, ούτε οι μεταγγραφές, ούτε τα νούμερα που ακούς στα συμβόλαια και σε ζαλίζουν...
Σάκη καλό Παράδεισο, κουράγιο στην οικογένειά σου.
Ο Eloy-4-Sakis θυμάται
Με ψάχνανε: Χρονολογία 1983, είχα γεμίσει όλη τη Νίκαια και όλο τον Κορυδαλλό στους τοίχους GATE 4 Π.Α.Ο.Κ. LEMMY ( μια και τότε ήταν το αγαπημένο μου συγκρότημα οι moterhead ) με αποτέλεσμα να με ψάχνει όλη η θύρα 7. Η πλάκα είναι ότι όλη η θύρα 7 που σύχναζε τότε στο Rock club VICTORIA ( γνωστό τότε σε όλη την Ευρώπη που ανατινάχτηκε το Μάιο του1988 από τρομοκρατική οργάνωση λόγω διακίνησης ναρκωτικών ) ήταν παρέα μου και έψαχνε εμένα χωρίς να ξέρει ότι είμαι εγώ.
Τα πρώτα λόγια ήταν: Σάκη,,,, σβήσε τα! Φυσικά η απάντηση μου ήταν αρνητική. Όλα αυτά τα παιδιά με γούσταραν φυσικά μια με τους πιο πολλούς είχα μεγαλώσει μαζί. Ένας παραπάνω λόγος που με γούσταραν ήταν ότι Δε μάσαγα να είμαι μέσα στην καρδιά του Ολυμπιακού και να είμαι Π.Α.Ο.Κ. . μου έμεινε το παρατσούκλι « ο Σάκης ο Βούλγαρος» (κάτι που έχω συνηθίσει, αλλά με τσαντίζει πολύ αν με πει κάποιος έτσι που δεν με ξέρει, μια και το θεωρώ μεγάλη βρισιά) μια και ήμουν ο μόνος φανερός ΠΑΟΚτσης, και Δε το έλεγαν σαν βρισιά, αλλά για να με ξεχωρίζουν.
Σάκη καλό Παράδεισο, κουράγιο στην οικογένειά σου.
Ο Eloy-4-Sakis θυμάται
Με ψάχνανε: Χρονολογία 1983, είχα γεμίσει όλη τη Νίκαια και όλο τον Κορυδαλλό στους τοίχους GATE 4 Π.Α.Ο.Κ. LEMMY ( μια και τότε ήταν το αγαπημένο μου συγκρότημα οι moterhead ) με αποτέλεσμα να με ψάχνει όλη η θύρα 7. Η πλάκα είναι ότι όλη η θύρα 7 που σύχναζε τότε στο Rock club VICTORIA ( γνωστό τότε σε όλη την Ευρώπη που ανατινάχτηκε το Μάιο του1988 από τρομοκρατική οργάνωση λόγω διακίνησης ναρκωτικών ) ήταν παρέα μου και έψαχνε εμένα χωρίς να ξέρει ότι είμαι εγώ.
Τα πρώτα λόγια ήταν: Σάκη,,,, σβήσε τα! Φυσικά η απάντηση μου ήταν αρνητική. Όλα αυτά τα παιδιά με γούσταραν φυσικά μια με τους πιο πολλούς είχα μεγαλώσει μαζί. Ένας παραπάνω λόγος που με γούσταραν ήταν ότι Δε μάσαγα να είμαι μέσα στην καρδιά του Ολυμπιακού και να είμαι Π.Α.Ο.Κ. . μου έμεινε το παρατσούκλι « ο Σάκης ο Βούλγαρος» (κάτι που έχω συνηθίσει, αλλά με τσαντίζει πολύ αν με πει κάποιος έτσι που δεν με ξέρει, μια και το θεωρώ μεγάλη βρισιά) μια και ήμουν ο μόνος φανερός ΠΑΟΚτσης, και Δε το έλεγαν σαν βρισιά, αλλά για να με ξεχωρίζουν.
- ΑποστόληςΑ
- PAOK_NORTH_ARMY
Καλό παράδεισο Σάκη. Οπαδικά το 2017 μπήκε με τον χειρότερο τρόπο.joshua έγραψε:Το εγραψα και στο τοπικ του αγωνα.Πραγματικα σοκαριστικη ειδηση για εναν ανθρωπο που ειχα γνωρισει τοσο διαδυκτιακα οσο και στο γηπεδο και ειχα χαρει οταν τον ειχα δει στην Νεα Σμυρνη σε καλη κατασταση.Δεν ξερω πως εφυγε,δεν εχει και σημασια,δυναμη στην οικογενεια που αφηνει πισω και μακαρι να παει καπου καλυτερα.Για εμας τους παλιους χρηστες του irc και του #paok το δευτερο σοκ μετα τον χαμο του γνωστου ως LIZARD_KING πριν καποια χρονια και τωρα του eloy4.
Κρίμα. πολύ μικρός γμτ. εντελώς άδικο.
Καλό παράδεισο.
Καλό παράδεισο.
Καλό παράδεισο στον συνοπαδό μας κι ας μην τον γνώριζα...Ήταν σίγουρα ένας από
...Ελαφρύ το χώμα...

Το αυτό!goran 64 έγραψε:Καλό παράδεισο στον συνοπαδό μας κι ας μην τον γνώριζα...Ήταν σίγουρα ένας από...Ελαφρύ το χώμα...

Η χωρα που το 2016-17 μπαινεις με πνευμονια νοσοκομειο, και φευγεις νεκρος απτις ενδονοσοκομειακες λειμωξεις τολμα κ ισχυριζεται οτι ανηκει στην ΔΥΣΗ. Χανονται ανθρωποι που νικησαν τα παντα στο διαβα της ζωης τους, για να τους σκοτωσει το κρατος λογω οικονομιας στην δημοσια υγεια