ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
adidas1926

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Δημοσίευση από adidas1926 »

Οτι και αν γινοταν,οσα χρονια και αν περνουσαν ο Σακης παρεμενε στρατιωτης του ΠΑΟΚ στην αθηνα.

ΣΑΚΗ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

[youtube]JzEO_gwwjYA[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Γαμω τον δια κ την αφροδιτη ρε πουστη μου, τοσος αγωνας.. κριμα πολυ κριμα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το εγραψα και στο τοπικ του αγωνα.Πραγματικα σοκαριστικη ειδηση για εναν ανθρωπο που ειχα γνωρισει τοσο διαδυκτιακα οσο και στο γηπεδο και ειχα χαρει οταν τον ειχα δει στην Νεα Σμυρνη σε καλη κατασταση.Δεν ξερω πως εφυγε,δεν εχει και σημασια,δυναμη στην οικογενεια που αφηνει πισω και μακαρι να παει καπου καλυτερα.Για εμας τους παλιους χρηστες του irc και του #paok το δευτερο σοκ μετα τον χαμο του γνωστου ως LIZARD_KING πριν καποια χρονια και τωρα του eloy4.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Καλο τσακαλακι κ ο εβρις. Τον αλλο μηνα κλεινει 3 χρονια
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τασο ξερεις αν εφυγε λογω του παθους του η ειχε καποιο ατυχημα?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εξ όσων άκουσα έπαθε λοίμωξη στο αναπνευστικό και μετά κάτι παίχτηκε ενδονοσοκομειακά, νοσηλευόμενος, δεν ξερω βέβαια, αν οντως έχουν έτσι τα πράγματα. Δεν έχει σημασία που δεν τον ήξερα τον άνθρωπο, πολύ κρίμα! Ούτε 50 χρονών άνθρωπος και να πεθαίνεις από κάκιστες συγκυρίες.
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

RIP αδερφε μου Σακη

κουραγιο και στηριξη στην οικογενεια σου
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Για κάποιους ακόμα (τους πιο παλιούς συνήθως), ο ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε το 4-2-3-1, ούτε οι μεταγγραφές, ούτε τα νούμερα που ακούς στα συμβόλαια και σε ζαλίζουν...

Σάκη καλό Παράδεισο, κουράγιο στην οικογένειά σου.

Ο Eloy-4-Sakis θυμάται
Με ψάχνανε: Χρονολογία 1983, είχα γεμίσει όλη τη Νίκαια και όλο τον Κορυδαλλό στους τοίχους GATE 4 Π.Α.Ο.Κ. LEMMY ( μια και τότε ήταν το αγαπημένο μου συγκρότημα οι moterhead ) με αποτέλεσμα να με ψάχνει όλη η θύρα 7. Η πλάκα είναι ότι όλη η θύρα 7 που σύχναζε τότε στο Rock club VICTORIA ( γνωστό τότε σε όλη την Ευρώπη που ανατινάχτηκε το Μάιο του1988 από τρομοκρατική οργάνωση λόγω διακίνησης ναρκωτικών ) ήταν παρέα μου και έψαχνε εμένα χωρίς να ξέρει ότι είμαι εγώ.

Τα πρώτα λόγια ήταν: Σάκη,,,, σβήσε τα! Φυσικά η απάντηση μου ήταν αρνητική. Όλα αυτά τα παιδιά με γούσταραν φυσικά μια με τους πιο πολλούς είχα μεγαλώσει μαζί. Ένας παραπάνω λόγος που με γούσταραν ήταν ότι Δε μάσαγα να είμαι μέσα στην καρδιά του Ολυμπιακού και να είμαι Π.Α.Ο.Κ. . μου έμεινε το παρατσούκλι « ο Σάκης ο Βούλγαρος» (κάτι που έχω συνηθίσει, αλλά με τσαντίζει πολύ αν με πει κάποιος έτσι που δεν με ξέρει, μια και το θεωρώ μεγάλη βρισιά) μια και ήμουν ο μόνος φανερός ΠΑΟΚτσης, και Δε το έλεγαν σαν βρισιά, αλλά για να με ξεχωρίζουν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλόν Παράδεισο αδελφέ!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

R.I.P
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

joshua έγραψε:Το εγραψα και στο τοπικ του αγωνα.Πραγματικα σοκαριστικη ειδηση για εναν ανθρωπο που ειχα γνωρισει τοσο διαδυκτιακα οσο και στο γηπεδο και ειχα χαρει οταν τον ειχα δει στην Νεα Σμυρνη σε καλη κατασταση.Δεν ξερω πως εφυγε,δεν εχει και σημασια,δυναμη στην οικογενεια που αφηνει πισω και μακαρι να παει καπου καλυτερα.Για εμας τους παλιους χρηστες του irc και του #paok το δευτερο σοκ μετα τον χαμο του γνωστου ως LIZARD_KING πριν καποια χρονια και τωρα του eloy4.
Καλό παράδεισο Σάκη. Οπαδικά το 2017 μπήκε με τον χειρότερο τρόπο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Κρίμα. πολύ μικρός γμτ. εντελώς άδικο.

Καλό παράδεισο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλό παράδεισο στον συνοπαδό μας κι ας μην τον γνώριζα...Ήταν σίγουρα ένας από :pano: ...Ελαφρύ το χώμα...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

goran 64 έγραψε:Καλό παράδεισο στον συνοπαδό μας κι ας μην τον γνώριζα...Ήταν σίγουρα ένας από :pano: ...Ελαφρύ το χώμα...
Το αυτό! :cry:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Η χωρα που το 2016-17 μπαινεις με πνευμονια νοσοκομειο, και φευγεις νεκρος απτις ενδονοσοκομειακες λειμωξεις τολμα κ ισχυριζεται οτι ανηκει στην ΔΥΣΗ. Χανονται ανθρωποι που νικησαν τα παντα στο διαβα της ζωης τους, για να τους σκοτωσει το κρατος λογω οικονομιας στην δημοσια υγεια
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”