Για μενα η μεγαλυτερη κατακτηση, ακομα κ απ'αυτη του κυπελλου, θαναι να δω κινησεις που θα διωξουν τον παραπανω καημο..Και να πειστω οτι υπαρχει ταλεντο-τεχνογνωσια και παθος..
Υ.Γ.
Και ουτε θα παρεις, αν μιλας για το χθεσινο

Ενα μικρο λαθακι στα νουμερα κανεις αλλα δεν πειραζει (πλακα κανω)Γκουερινο έγραψε:το φορολογικο ετος στο ποδοσφαιρο τελειωνει 30 ιουνιουmpouJr έγραψε:
ΑΜΚ γιατι γινονται εφοσον εχει 10 μυρια ο αλλος κερδος απο τις μεταγραφες ποτε δεν καταλαβα.....
1 ιουλιου 2015 - 30 ιουνιου 2016 ειχες ζημια 10 εκ
αυτα πρεπει να καλυφθουν με ΑΜΚ
τα εσοδα απο τις μεταγραφες ανηκουν στο τρεχον ετος. τον ιουλιο βλεπουμε αν θα υπαρχει κερδος η ζημια φετος
Τον ειδα προχθες απο κοντα στα ορια Ηλιουπολης Ευοσμου να διαβαζει εφημεριδες σε περιπτερο....Μην ασχολεισεeorptol1 έγραψε:Εδώ βάζουν τον γνωστό γραφικο να λέει σε όλα τα ραδιόφωνα οτί εδώ και 1,5 χρόνο δεν πληρώνει το ΙΚΑ για το Μακεδονία Παλάς ,δεν θα πουν ότι τα κονομαει από τον ΠΑΟΚ;
Μεγαλείο!sic-4 έγραψε:Μου θυμισες οταν ο γιος μου ηταν γυρω στα 4-5 αν θυμαμαι καλα και εφευγε ο Σαλπι που ηταν και πουλεν μας και ηταν και η πρωτη φανελα που του ειχα παρει.. Πικρα κι εγω και ο μικρος... Του ελεγα εγω, δεν εχουμε λεφτα και μας τον παιρνει ο παναθηναικος που εχει κλπ... Σε καποια δοση μου λεει ο σπορος: "Μπαμπα βρηκα τι θα γινω οταν μεγαλωσω. Θα γινω προεδρος του παναθηναικου". Καγκελο εγω... αμαν λεω, το χανουμε το ΠΑΟΚτσακι... "Θα γινω προεδρος του παναθηναικου, θα πουλησω τον Σαλπιγγιδη στον ΠΑΟΚ τζαμπα και μετα θα γινω προεδρος του ΠΑΟΚ"
+4Demir έγραψε:Οι Τούρκοι αρδ λένε οτι ο ΠΑΟΚ έπεσε στα 3,5 αλλα αυτοί μεχρι 2,5 δίνουν.., μιλάμε για ξεφτίλα ...δεν μπορώ να καταλάβω γιατι παζαρεύουμε...η ρήτρα η τιποτα... απίστευτο... άγεται κ φέρεται η ομαδα απο μανατζαρεους ..κριμα...λες κ εμεις καιγόμαστε να πουλήσουμε... για μένα διαπραγμάτευση δεν πρέπει να υπάρχει η τα δίνεται η οχι... τέλος...