Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από simba »

@ Sick

;)

Για μενα η μεγαλυτερη κατακτηση, ακομα κ απ'αυτη του κυπελλου, θαναι να δω κινησεις που θα διωξουν τον παραπανω καημο..Και να πειστω οτι υπαρχει ταλεντο-τεχνογνωσια και παθος..

Υ.Γ.
Και ουτε θα παρεις, αν μιλας για το χθεσινο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Γκουερινο έγραψε:
mpouJr έγραψε:
ΑΜΚ γιατι γινονται εφοσον εχει 10 μυρια ο αλλος κερδος απο τις μεταγραφες ποτε δεν καταλαβα.....
το φορολογικο ετος στο ποδοσφαιρο τελειωνει 30 ιουνιου
1 ιουλιου 2015 - 30 ιουνιου 2016 ειχες ζημια 10 εκ
αυτα πρεπει να καλυφθουν με ΑΜΚ
τα εσοδα απο τις μεταγραφες ανηκουν στο τρεχον ετος. τον ιουλιο βλεπουμε αν θα υπαρχει κερδος η ζημια φετος
Ενα μικρο λαθακι στα νουμερα κανεις αλλα δεν πειραζει (πλακα κανω)
14-15
-15.567.205
15-16
-9.969.967

εκει ηθελα να καταληξω κ να καταλαβουμε τι ακριβως χωνει ο τυπος που κραζουμε ωστε να δουμε οτι τα 10 μυρια δεν ειναι κερδη αλλα καλυπτουν ισα ισα τα περσινα φεσια δεν νομιζω να πρεπει να βαλουμε μεσα κ προηγουμενες χρησεις οποιος θελει να τις δει ειναι ανοικτες για ολους
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Μη χαλατε τη πιατσα και τους ψαγμενους που λενε οτι κονομαει....
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ναι απλα τα φεσια δημιουργουνται απο δικους του κακους χειρισμους. Αυτος ειναι 100% υπευθυνος για οτι συμβαινει στην ΠΑΕ, αφου ολες οι αποφασεις ειναι δικες του.

Δεν το λεω για να μειωσω τον Ιβαν. Ο ανθρωπος εχει βαλει απιστευτα ποσα. Αλλα και τα λαθη δικα του ειναι αφου για ολα αποφασιζει αυτος. Δεν ειναι οτι τους αφηνει εδω να κανουν οτι θελουν. Ακομα και για αυτα που γινονται τωρα (Ροντριγκες + μεταγραφες) περιμενουμε τον Ιβαν να αποφασισει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Τρί 03 Ιαν 2017, 16:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Εδώ βάζουν τον γνωστό γραφικο να λέει σε όλα τα ραδιόφωνα οτί εδώ και 1,5 χρόνο δεν πληρώνει το ΙΚΑ για το Μακεδονία Παλάς ,δεν θα πουν ότι τα κονομαει από τον ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Συμφωνω σε λιγο θα του προσαψουμε οτι αυτος δημιουργησε κ τα χρεη τα οποια πληρωσε.....
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

eorptol1 έγραψε:Εδώ βάζουν τον γνωστό γραφικο να λέει σε όλα τα ραδιόφωνα οτί εδώ και 1,5 χρόνο δεν πληρώνει το ΙΚΑ για το Μακεδονία Παλάς ,δεν θα πουν ότι τα κονομαει από τον ΠΑΟΚ;
Τον ειδα προχθες απο κοντα στα ορια Ηλιουπολης Ευοσμου να διαβαζει εφημεριδες σε περιπτερο....Μην ασχολεισε
Άβαταρ μέλους
revolution1976

Δημοσίευση από revolution1976 »

Έχουμε κι ένα τοπ-20 να μπούμε κι από χθες ρωτάω και δεν έχει απαντήσει ένας. [/color]

[/quote][/quote]

Φίλε sick, αυτό είναι το απαραίτητο τίμημα που πρέπει να πληρώσεις ώστε να μεγαλώσει η ομάδα οικονομικά και αγωνιστικά. Πρέπει όμως να γίνει συγκροτημένα και με σχέδιο.
Προχτες μιλώντας με τον δωδεκάχρονο γιό μου του είπα για τον Γκάρυ που μάλλον φεύγει. Επειδή για τον γιό μου (όπως και για μένα ΦΥΣΙΚΑ) η μεγαλύτερη ομάδα στον πλανήτη είναι ο ΠΑΟΚ, τον είδα να στενοχωριέται. "Όχι ρε μπαμπά, γιατί;" μου λέει "είναι τόσο μεγάλη ομάδα η Γαλατά;" "Μα αφού ο Γκάρυ θέλει;" του απαντώ και μετά από λίγη σκέψη μου λέει "Να φύγει αλλά να πάρουμε τον ...Οζίλ!" . Το αναφέρω όχι για τον Οζίλ αλλά γιατί αυτή είναι μια σωστή ΠΑΟΚτσήδικη στάση για μένα. Όσοι θέλουν να φύγουν, τη ρήτρα και στο καλό. Το ζήτημα είναι ΕΜΕΙΣ τι κάνουμε. Καθόμαστε και κλωσσάμε τη στενοχώρια μας ή κοιτάμε μπροστά; Απαντώ: Κοιτάμε μπροστα. Αυτό μου έδειξε ο γιός μου χτες. Αυτή είναι η θετική στάση. Πάρτε κάποιον άλλο Γκάρυ, καλύτερο. Εμείς έτσι κι αλλιώς ΠΑΟΚ είμαστε και θα είμαστε.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Μου θυμισες οταν ο γιος μου ηταν γυρω στα 4-5 αν θυμαμαι καλα και εφευγε ο Σαλπι που ηταν και πουλεν μας και ηταν και η πρωτη φανελα που του ειχα παρει.. Πικρα κι εγω και ο μικρος... Του ελεγα εγω, δεν εχουμε λεφτα και μας τον παιρνει ο παναθηναικος που εχει κλπ... Σε καποια δοση μου λεει ο σπορος: "Μπαμπα βρηκα τι θα γινω οταν μεγαλωσω. Θα γινω προεδρος του παναθηναικου". Καγκελο εγω... αμαν λεω, το χανουμε το ΠΑΟΚτσακι... "Θα γινω προεδρος του παναθηναικου, θα πουλησω τον Σαλπιγγιδη στον ΠΑΟΚ τζαμπα και μετα θα γινω προεδρος του ΠΑΟΚ" :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ας δουμε με ποσα θα φυγει αν φυγει, ποιος θα ερθει αν ερθει και μετα κρινουμε..
Προωρες κρισεις, ειτε θετικες ειτε αρνητικες, δε βοηθανε καπου, απλα γεμιζουν οι σελιδες..
Άβαταρ μέλους
revolution1976

Δημοσίευση από revolution1976 »

sic-4 έγραψε:Μου θυμισες οταν ο γιος μου ηταν γυρω στα 4-5 αν θυμαμαι καλα και εφευγε ο Σαλπι που ηταν και πουλεν μας και ηταν και η πρωτη φανελα που του ειχα παρει.. Πικρα κι εγω και ο μικρος... Του ελεγα εγω, δεν εχουμε λεφτα και μας τον παιρνει ο παναθηναικος που εχει κλπ... Σε καποια δοση μου λεει ο σπορος: "Μπαμπα βρηκα τι θα γινω οταν μεγαλωσω. Θα γινω προεδρος του παναθηναικου". Καγκελο εγω... αμαν λεω, το χανουμε το ΠΑΟΚτσακι... "Θα γινω προεδρος του παναθηναικου, θα πουλησω τον Σαλπιγγιδη στον ΠΑΟΚ τζαμπα και μετα θα γινω προεδρος του ΠΑΟΚ" :mrgreen:
Μεγαλείο! :pano:
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

Demir έγραψε:Οι Τούρκοι αρδ λένε οτι ο ΠΑΟΚ έπεσε στα 3,5 αλλα αυτοί μεχρι 2,5 δίνουν.., μιλάμε για ξεφτίλα ...δεν μπορώ να καταλάβω γιατι παζαρεύουμε...η ρήτρα η τιποτα... απίστευτο... άγεται κ φέρεται η ομαδα απο μανατζαρεους ..κριμα...λες κ εμεις καιγόμαστε να πουλήσουμε... για μένα διαπραγμάτευση δεν πρέπει να υπάρχει η τα δίνεται η οχι... τέλος...
+4
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Για την προσφορά της Γαλατασαράι: «Η Γαλατασαράι ανέβασε την προσφορά της στα τέσσερα εκατομμύρια, όμως, ο ΠΑΟΚ ζητάει πέντε. Δεν νομίζω ότι μπορεί να ανεβεί κι άλλο η Γαλατασαράι. Αυτό είναι το όριο».

Αυτο λενε οι τουρκοι αρδ τωρα που το βρηκες εσυ αυτο δεν ξερω
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Το'πα και χθες..
Διαβαζεις ο,τι γινεται ή γινεται ο,τι διαβαζεις?
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Από το φορουμ, βλεπω ότι αντίθετα με το κλιμα που περναει από διαφορα σαιτς για κραυγες και ασχημο κλιμα μεταξυ των οπαδων για τη πωληση Ροντριγκεζ,εδω εχουν σταματισει και οι πολλες αντεγκλισεις μεταξυ μας και ολοι προσπαθουν να δουν οσο πιο καθαρα και ορθολογικα μπορουν τη κατασταση και να εκφρασουν τη θεση τους.
Αυτό που νομιζω ότι ισως να μας βοηθουσε,για να δουμε ισως λιγο πιο πλατια το θεμα,και με βαση παντα φημες και υποθεσεις,και μεχρι να εχουμε κατι πιο χειροπιαστο,είναι να προσπαθούσαμε να δουμε το θεμα μεταγραφες σε σχεση με τους στοχους της ομαδας φετος.
Πχ θελουμε να βγαλουμε παιχτες και να δωσουμε ευκαιριες σε μικρους.Να δωσω 1-2 παραδείγματα ας πουμε.

Ο Μαλεζας εχει 6 μηνες συμβολαιο ακομα.Ισως να πρεπει να φυγει και να παρει αγωνες αλλα και ψυχολογια ο Χατζι η ο Πουγγουρας πχ.
Ο Ματος παιζει και εξτρεμ,και ισως να πρεπει να ερθει ο Κωσταντιδης πισω να παιξει δεξι μπακ,και να καλυψει ο Ματος μια θεση στα εξτρεμ πχ.

Απλα για δουμε λιγο την ομαδα εκτος ffp και Βιερηνια.

Το να υπαρχει ενδιαφερον για παιχτες της ομαδας μας δειχνει ότι εχουμε αν μη τι άλλο αξιόλογους παιχτες.
Τη δε θεση του Μιχελ αλλα και του Ιβιτς θα τη χαραχτηριζα σαν καποιου που τρωει πεσιμο,και εινα στη μπριζα ανα πασα στιγμη να φαει και άλλο,και δε ξερει από που θα τουρθει.
Το ότι παιχτες εκφραζωνται θετικα για αλλα πρωταθλήματα είναι λογικο.Αυτο που δεν θα είναι καλο, είναι αν για αυτή τους τη θεση παιζουν ρολο και τα αποδυτήρια μας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”