γιάπας ο χρυσόστομος, ή αλλιώς πες τα χρυσόστομε.giapas έγραψε:Αλλιώς βλέπει ο κάθε Γκάρι την ομάδα που έχει παικταράδες μέσα , είναι μέσα στους στόχους της και χτίζεται κάτι καλό κι αλλιώς βλέπει τις ποδοσφαιρικές αλχημείες που λαμβάνουν χώρα εδώ και χρόνια στην ομάδα μας κι έχουν ως αποτέλεσμα από Νοέμβρη να μην έχουμε ουσιαστικό στόχο.
Αν ο Λούκας είχε ένα Νάτχο στην ενδεκάδα θα ήταν λιγότερο πρόθυμος να φύγει .
Αν ο Μακ είχε ένα Λούκας στην ενδεκάδα , θα πειθόταν για το προτζεκτ που πάμε να φτιάξουμε και ίσως ψηνόταν να μείνει.
Αν ο Γκάρι είχε έναν Μακ κι έναν Λούκας , σιγά μην έκανε τερτίπια για να φύγει.
Όλοι οι εργαζόμενοι , καλοκοιτάζουν σχεδόν διπλάσιες οικονομικές απολαβές συνήθως όταν συνδυάζονται και με καλύτερες συνθήκες εργασίας. Και στη τελική , ανέβασέ τον 20-30% ως επιβράβευση για τη πορεία του και πόνταρε και στις καλές συνθήκες - φιλοδοξίες που του παρέχεις εδώ. Εσύ δε κάνεις ούτε το ένα , ούτε το άλλο.
Κι ένα τελευταίο , που αφορά το όμορφο αίσθημα που προκαλείται σε κάποια παιδιά εδώ εξαιτίας των πωλήσεων και το αποδίδουν στο ότι η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο και για αυτό πουλάει. Δε συμφωνώ καθόλου. Μαγκιά είναι να πουλήσεις ένα παίκτη , πάνω από τη πραγματική του αξία και αυτή η "υπεραξία" να προέλθει από την ομάδα. Να έχεις ένα ωραίο σύνολο , να έχει κι ένα παίκτη του 6 που μέσα στο σύνολο να παίζει για 7 και τελικά να τον πουλήσεις 7. Εκεί είσαι επιτυχημένος.
Ο Λούκας , ο Μακ κι ο Γκάρι κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Σε μια 3ετία έχουμε παρουσιάσει ποδοσφαιρικούς περίγελους ( πάντα για το μέγεθος του μπατζετ που είχαμε διαθέσιμο ) και απλά κάποιοι παίκτες λόγω προσωπικής ποιότητας και φιλοδοξίας επέπλεαν και διακρίνονταν. Και στη πρώτη ευκαιρία αυτοί οι παίκτες φεύγουν κοψοχρονιάς για άλλες πολιτείες . Επομένως δε βλέπω που έχω κέρδος εγώ ως ΠΑΟΚ σε αυτό το σκηνικό. Ίσα ίσα πρέπει να με θλίβει αυτό το γεγονός , κι όχι να με χαροποιεί.
24. Garry Rodrigues
Re: 24. Garry Rodrigues
Χμμμμμμμμ...κάτι ξέρεις και δεν μας το λες στα ίσια μήπως???fossa έγραψε:Όσον αφορά τους δημοσιογράφους τουλάχιστον τους ''γνωστούς'' του ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο ποιά στάση κρατούν τους τελευταίους μήνες και πριν την έναρξη της FORZA... Προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι σε όλα...
Τώρα εμφανίζονται άρθρα του στυλ ''ο κακός παίκτης'' ή ''εντάξει σιγά το χαζογκόλη'' και η σιγουριά ότι θα βρούμε καλύτερο. Πόσο πια καλύτερος θα είναι ο επόμενος -αν είναι- και αν αξίζει να δώσεις τον καλύτερό σου παίκτη -πάλι- και μέσα στη σεζόν ???
Ακόμα και το ότι παίζει παιχνίδια ο Ροντρίγκεζ το αμφισβητώ. Ποιός μου λέει ότι δεν είναι όλα συμφωνημένα για να στρέψουν τον κόσμο εναντίον του και να περάσει εύκολα η πώληση που για μενα είναι απλά θέμα χρόνου?

Οι "εποχές Κούδα" πέρασαν και σφάλμα ακόμα δεν υπάρχει πουθενά Νικόλα, μιας και δεν έχει καταλήξει οριστικά ακόμα η υπόθεση Γκάρυ!!!! Αρνητικό είναι μόνο το γεγονός ότι δεν θα τον έχουμε στην Λιβαδειά!!!!nikolasf έγραψε:Παίδες οι εποχές Κούδα πέρασαν!!!!!
Δεν κρατάς ένα παίκτη μόνο με το συναίσθημα.... και φυσικά ούτε ακόμα και με΄όλα τα λεφτά του κόσμου... -αλλιώς θα τον είχε πάρει ο gay- ....
To μόνο σφάλμα που καταχωρώ στο χειρισμό είναι ότι αφού βλέπεις ότι αρνείται να ανανεώσει και δείχνει τάσεις φυγής ΈΠΡΕΠΕ να είσαι έτοιμος για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ!!!!
Εκτός και αν είσαι.... Οψόμεθα!!!
Αν όμως φύγει ο παίχτης, έστω και με το 99% της ρήτρας κι όχι το 100%, τότε αυτό θα είναι το ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ, μιας και τα χρήματα που θα πάρουμε απ αυτόν, αν τα δαπανήσουμε όλα για αντικατάσταση του, μόνο στοίχημα βάζουμε ότι θα πετύχουμε ΤΗΝ περιπτωσάρα, αυτήν που θα αποδώσει όσα αποδίδει ΤΩΡΑ αυτός για την ομάδα, τουλάχιστον γι αυτήν την σεζόν!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 02 Ιαν 2017, 12:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πως γίνεται να συμφώνησε με τους Τούρκους ενώ δν εχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί;;;
Δείξε τη δύναμη σου...κάνε καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ για παράνομη προσέγγιση στον παίκτη...
Δείξε σε όλους οτι εισαι δυνατός...οτι δν εχεις ανάγκη τα 3-4 εκατομμύρια των Τούρκων...
Δείξε οτι εσυ εισαι το αφεντικό...δν εισαι γουμενομπατατουδης....
Βαρέθηκα ρε...κουράστηκα...πάλι μνήμες Γεωργιάδη-όκα-καφέ ζω....δν ειμαι λογιστής...άρρωστος ειμαι...
Δείξε τη δύναμη σου...κάνε καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ για παράνομη προσέγγιση στον παίκτη...
Δείξε σε όλους οτι εισαι δυνατός...οτι δν εχεις ανάγκη τα 3-4 εκατομμύρια των Τούρκων...
Βαρέθηκα ρε...κουράστηκα...πάλι μνήμες Γεωργιάδη-όκα-καφέ ζω....δν ειμαι λογιστής...άρρωστος ειμαι...
Αρρωστακι... Θα μας πάει κι ο Μπεκαλι για Βαρελα στη ΦΙΦΑ με αυτή τη λογική...
Ο παίκτης θέλει να φύγει και παζαρευει τη ρήτρα του, κουλ, όλα θα γίνουν.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν του έδωσε το ΟΚ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να διαπραγματευτεί?vasilis.A έγραψε:Πως γίνεται να συμφώνησε με τους Τούρκους ενώ δν εχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί;;;
Από την στιγμή που υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες λογικό είναι να μιλάνε και οι μάνατζερ του παίκτη με την Γαλατά!!

- BlackBlockAttack
Οπως το καναμε και εμεις με Βαρελα Λουκας κλπ....vasilis.A έγραψε:Πως γίνεται να συμφώνησε με τους Τούρκους ενώ δν εχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί;;;
Ετσι ειναι το παιχνιδι και δε μπορει να γινει τιποτα
Ζουμε στην εποχη των μανατζερ
Τα παραδειγματα που ανεφερες τα θεωρω τουλαχιστον αστοχα....
ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ!!!goran 64 έγραψε: Αν όμως φύγει ο παίχτης, έστω και με το 99% της ρήτρας κι όχι το 100%, τότε αυτό θα είναι το ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ, μιας και τα χρήματα που θα πάρουμε απ αυτόν, αν τα δαπανήσουμε όλα για αντικατάσταση του, μόνο στοίχημα βάζουμε ότι θα πετύχουμε ΤΗΝ περιπτωσάρα, αυτήν που θα αποδώσει όσα αποδίδει ΤΩΡΑ αυτός για την ομάδα, τουλάχιστον γι αυτήν την σεζόν!!!!![]()

ΑκριβώςKOSTAS54 έγραψε:Η διοίκηση θα κριθεί για το αποτέλεσμα της μεταγραφικης περιόδου 31-1, όπως και όλοι μας για τα σχόλιά μας.
Απλώς ο Γκάρι και η Γαλατά είναι λίγο άτυχοι γιατί δεν καιγόμαστε να πουλήσουμε κι αν δεν φύγει τώρα μέχρι το καλοκαίρι πρέπει να παίζει για να τον θέλουν.
Καλώς κάνει η ομάδα και ζητάει τη ρήτρα ακέραιη. Άλλοι έχουν το κόψιμο.
Τα υπόλοιπα είναι θεωρίες και χασομερια
Αρα εισαι ανίσχυρος σαν σύλλογος;;;ωραια οικονομική ευρωστία έχουμε...ονειρεύομαι και ομαδάρα...για να βρεις 4 παικταράδες έτοιμους χρειάζονται περίπου 10 μυρια...ας όνειρο ατού ε όλοι μαζί....Asimos έγραψε:Αρρωστακι... Θα μας πάει κι ο Μπεκαλι για Βαρελα στη ΦΙΦΑ με αυτή τη λογική...
Να χρυσωσουν το χάπι? Καλά που ζεις ? Από την ώρα που ανέβαλε ο μιχελ δέχεται από τούς περισσότερους σχεδόν ολους από αυτούς προσωπικές επιθέσεις ξεκινώντας από κρεσπο κλπ. Τώρα στο κλάμπ ήρθε και ο τζατζαρας....Με θυμίζει τις επιθέσεις σε Φρανκ δεν πέρασε πολύς καιρόςfossa έγραψε:Όσον αφορά τους δημοσιογράφους τουλάχιστον τους ''γνωστούς'' του ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο ποιά στάση κρατούν τους τελευταίους μήνες και πριν την έναρξη της FORZA... Προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι σε όλα...
Τώρα εμφανίζονται άρθρα του στυλ ''ο κακός παίκτης'' ή ''εντάξει σιγά το χαζογκόλη'' και η σιγουριά ότι θα βρούμε καλύτερο. Πόσο πια καλύτερος θα είναι ο επόμενος -αν είναι- και αν αξίζει να δώσεις τον καλύτερό σου παίκτη -πάλι- και μέσα στη σεζόν ???
Ακόμα και το ότι παίζει παιχνίδια ο Ροντρίγκεζ το αμφισβητώ. Ποιός μου λέει ότι δεν είναι όλα συμφωνημένα για να στρέψουν τον κόσμο εναντίον του και να περάσει εύκολα η πώληση που για μενα είναι απλά θέμα χρόνου?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Δευ 02 Ιαν 2017, 12:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και τοτε και τωρα οποίος θέλει φευγει...ποια ειναι η διαφορά;;;BlackBlockAttack έγραψε:Οπως το καναμε και εμεις με Βαρελα Λουκας κλπ....vasilis.A έγραψε:Πως γίνεται να συμφώνησε με τους Τούρκους ενώ δν εχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί;;;
Ετσι ειναι το παιχνιδι και δε μπορει να γινει τιποτα
Ζουμε στην εποχη των μανατζερ
Τα παραδειγματα που ανεφερες τα θεωρω τουλαχιστον αστοχα....
Η ΠΑΕ δν έπρεπε καν να διαπραγματευτεί...πληρώστε τη ρήτρα και τέλος...Asimos έγραψε:Απλώς ο Γκάρι και η Γαλατά είναι λίγο άτυχοι γιατί δεν καιγόμαστε να πουλήσουμε κι αν δεν φύγει τώρα μέχρι το καλοκαίρι πρέπει να παίζει για να τον θέλουν.
Βασίλη, τι σχέση έχουν όλα αυτά μεταξύ τους όταν ο παίχτης επιθυμεί να παίξει αλλου και υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό άμεσα;
Τι σχέση έχει η δυναμική, το χρήμα που μπορεί και θέλει να διαθέσει ο Σαββίδης;
Μην λέμε ότι θελουμε, το παιχνίδι έτσι παίζεται πολλά χρόνια τώρα μη κοιτάς εμάς που η τελευταία πώληση πριν το Βιερίνια ήταν ο Βενετίδης επί Μπατατούδη στο γαύρο λολ!
Τι σχέση έχει η δυναμική, το χρήμα που μπορεί και θέλει να διαθέσει ο Σαββίδης;
Μην λέμε ότι θελουμε, το παιχνίδι έτσι παίζεται πολλά χρόνια τώρα μη κοιτάς εμάς που η τελευταία πώληση πριν το Βιερίνια ήταν ο Βενετίδης επί Μπατατούδη στο γαύρο λολ!