Αυτή είναι η διαφορά μας και από εκεί ξεκινάει η διαφωνία μας. Εμένα με νοιάζει ο ΠΑΟΚ και όχι ο κάθε μεγαλομέτοχος που σήμερα είναι και αύριο όχι. Το να κάνεις κριτική στον μεγαλομέτοχο για κάποια πράγματα που δεν πηγαίνουν καλά στην ομάδα δεν είναι κακό. Δεν σημαίνει ότι θέλεις να τον διώξεις. Υπάρχει μεγάλη διαφορά το ένα από το άλλο...KOSTAS54 έγραψε:Ο συγκεκριμένος σε όλα τα τελευταία σχόλιά του ξέσκιζε την ΠΑΕ με απώτερο στόχο τον Ιβάν. Εγώ, λοιπόν, αισθάνομαι την ανάγκη και υποχρέωση να υπερασπιζομαι τον Ιβάν, όπως υπερασπιζόμουν και τον αείμνηστο Παντελάκη τότε που κάποιοι όμοιοι του κατέβαζαν τις βιτρίνες και έκαναν αποχή από την Τούμπα. Κατσλαβες τώρα Γρηγόρη?goran 64 έγραψε:Κώστα, "σχολιασμός θέσεων" ήταν αυτός για τα 144 ποστς που στοχεύουν την Διοίκηση??? Και όχι μόνο φυσικά...KOSTAS54 έγραψε:Γρηγόρη η επανάληψη από λάθος χειρισμό.
Εκτός του ότι η κριτική(για μένα ο σχολιασμός θέσεων δεν είναι κριτική) ταυτόχρονα καθιστά προφανείς και τις απόψεις αυτού που ασκεί την "κριτική" ή καλύτερα αυτού που σχολιάζει μια άποψη.
Νομίζω ότι δεν θυμάσαι καλά. Το κάνω, όμως, όταν χρειάζεται και επί πραγματικών θεμάτων. Όχι επί υποθέσεων και συνομοσιών.
Προσωπικά το βλέπω σχόλιο-κριτική επί προσωπικών σου υποθέσεων και γενικών συνομωσιών γιατί...
Υ.Γ Είμαι κατά σε κάθε μορφή βίας