Εσύ χρεωνες την ΠΑΕ ότι θέλει να τον πουλήσει ..... Από ότι φαίνεται αυτός πιέζει και αν πληρωθεί η ρήτρα πλέον αυτό θα αποδυκνειεταιapache 4 έγραψε:Ο παίκτης λογικό είναι να θέλει να φύγει και να πάει σε μια ομάδα με διπλάσιες απολαβές.nothu έγραψε:Απ η στιγμη που αυτος θελει να φυγει ποιες αντιδρασεις; δε πα να λεμε οτι θελουμε εμεις...
Απλά εγώ σχολιάζω τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η ΠΑΕ μαζί με τους ΑΡΔ για να επηρεάσουν τον κόσμο..
Κρίμα...Πίστευα ότι θα λειτουργεί η ΠΑΕ σαν τις μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες...Αλλά ακόμα είμαστε χωριό...
![]()
![]()
24. Garry Rodrigues
Re: 24. Garry Rodrigues
Πως τα καταφερνει η παε, μαγικα κανει. Σε καθε μεταγραφικη περιοδο ειτε βλεπουμε μακετα νεου γηπεδου, ειτε σηριαλ πωλησης παικτου, ειτε σε 8 δις κοσμο δε βρισκουν 3 παικτες εναν σε καθε γραμμη. Περιεργο ε;
Έλα τώρα στην υπόθεση Ροντρίγκεζ έβγαλες συμπέρασμα πριν ακόμη δεις τι παίζεταιapache 4 έγραψε:Όταν εγώ έγραφα στο Paokmania εσύ λογικά δεν υπήρχες εδώ μέσα...Από τα πρώτα μέλη στο forum...Οι αναρτήσεις ήταν χιλιάδες απλά σβήστηκαν μετά από κάποια ανανέωση..KOSTAS54 έγραψε:Δηλαδή μέχρι τώρα η ιστορία έχει δείξει ότι οι ΑΡΔ προστατεύουν την ΠΑΕ? Παρακολουθείς σίγουρα τα του ΠΑΟΚ?apache 4 έγραψε: Ο παίκτης λογικό είναι να θέλει να φύγει και να πάει σε μια ομάδα με διπλάσιες απολαβές.
Απλά εγώ σχολιάζω τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η ΠΑΕ μαζί με τους ΑΡΔ για να επηρεάσουν τον κόσμο..
Κρίμα...Πίστευα ότι θα λειτουργεί η ΠΑΕ σαν τις μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες...Αλλά ακόμα είμαστε χωριό...
![]()
![]()
ΥΓ. Λίγες, 144 και στοχευμένες οι παρεμβάσεις μέσα σε μια δεκαετία ως μέλος. Στόχος σου η ΠΑΕ.
Υ.Γ. Εσύ αν τα βλέπεις όλα καλά στην λειτουργία της ΠΑΕ να βγεις και να το πεις...Όπως επίσης και ότι οι ΑΡΔ δεν παίρνουν γραμμή από την ΠΑΕ...Ακούγεσαι...
![]()
![]()
Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ δε διαθέτει καθολου δουλεμένο σύνολο ώστε να πιστέψουμε οτι ο παικτης μπορει να αντικατασταθεί επαξια. Οτι απλα βγαζεις το καλυτερο παικτη , παιρνεις καποιον με παρομοια χαρακτηριστικα και ούτε γατα ουτε ζημια
Η ομάδα έχει δείξει πως βρισκει αξιολογο παίκτη μια φορα στα 2 χρονια, αρα δε βλεπω τροπο να βγούμε κερδισμένοι απο τετοιο ντιλ. Και 10 χαρτια να έπαιρνες, εισαι εντελως ανικανος ποδοσφαιρικα να βρεις και να φερεις εγκαιρα τον επομενο Γκαρι...μακ...λουκας..
Δυστυχώς, σε ένα ήδη τρομερά ξενερωμενο οπαδικο κοινό , πάλι προκαλείς απογοήτευση.
Η ομάδα έχει δείξει πως βρισκει αξιολογο παίκτη μια φορα στα 2 χρονια, αρα δε βλεπω τροπο να βγούμε κερδισμένοι απο τετοιο ντιλ. Και 10 χαρτια να έπαιρνες, εισαι εντελως ανικανος ποδοσφαιρικα να βρεις και να φερεις εγκαιρα τον επομενο Γκαρι...μακ...λουκας..
Δυστυχώς, σε ένα ήδη τρομερά ξενερωμενο οπαδικο κοινό , πάλι προκαλείς απογοήτευση.
Μπορείς να μου αναφέρεις την βελτίωση της ομάδας στο αγωνιστικό κομμάτι?KOSTAS54 έγραψε:Γρηγόρη, διάβασες κάπου επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ? Αυτό που σχολιάζεις είναι κείμενα αγράμματων "δημοσιογράφων".
ΥΓ. Apache εγώ βλέπω να βελτιώνεται η λειτουργία της ΠΑΕ και πόλεμο των ΜΜΕ εναντίον της. Ακουγόμαστε και οι δύο.
Μπορείς να μου αναφέρεις την βελτίωση της ομάδας στο επικοινωνιακό κομμάτι?
Μπορείς να μου αναφέρεις την βελτίωση της ομάδας στον μεταγραφικό σχεδιασμό?
Να δεχθώ ότι βελτίωσε τις εγκαταστάσεις και έκανε καλά πράγματα στο μάρκετινγκ...

Ρε Κώστα μου, μην με μαλώνεις σε παρακαλώ...KOSTAS54 έγραψε:Γρηγόρη, διάβασες κάπου επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ? Αυτό που σχολιάζεις είναι κείμενα αγράμματων "δημοσιογράφων".
ΥΓ. Apache εγώ βλέπω να βελτιώνεται η λειτουργία της ΠΑΕ και πόλεμο των ΜΜΕ εναντίον της. Ακουγόμαστε και οι δύο.

Τουλάχιστον παρέθεσα το κείμενο όπως το έβαλε ο Νικόλας και δεν αναφέρομαι καθόλου στην Π.Α.Ε., αλλά στην γελοιότατη αντίφαση όσων διαβάζω σ αυτήν την ανακοίνωση...

Υ.Γ. Όπως πιθανά να (μην) είδες σε άλλο μου post, πρώτος εγώ ζήτησα να κάνει η Π.Α.Ε. μια συνέντευξη τύπου για να μας διαφωτίσει για τα δεδομένα της μεταγραφής του Γκάρυ, όταν γίνει...Εσύ (δεν) θα ήθελες???

Υ.Γ. 2...Οι ΑΡΔ, σαν γνωστά ασπόνδυλα που είναι, ξέρουν να ελίσσονται ταχύτατα αλλάζοντας κατεύθυνση αναλόγως στο που βλέπουν "το χρώμα του χρήματος"...Αυτό εκτιμώ προσωπικά...

-
- Mr Ξερόλας 2019
Αφου θελει να φυγει στο καλο,κανενας αναντικαταστατος.Το θεμα ειναι να θελει να μεινει κι αυτος εδειξε οτι ειμασταν γι αυτον σκαλοπατι.
Και να πω και κατι ακομα,εκτος απο ταχυτητα,για μενα ηταν μετριοκαλος σε ολα τα αλλα.
Και θα εχομεν και κερδος παιρνοντας βεβαια καλυτερο παικτη.
Λαχειο μας βγηκε,χωρις να πληρωσουμε τιποτα τον πηραμε.
Και να πω και κατι ακομα,εκτος απο ταχυτητα,για μενα ηταν μετριοκαλος σε ολα τα αλλα.
Και θα εχομεν και κερδος παιρνοντας βεβαια καλυτερο παικτη.
Λαχειο μας βγηκε,χωρις να πληρωσουμε τιποτα τον πηραμε.
Βελτίωση έχω δει σε όλα που αναφέρεις. Αν ήθελα μεγαλύτερη, σου απαντώ ΝΑΙ. Κούρασε ο μηδενισμός κάθε ενέργειας της ΠΑΕ. Ούτε το βοθρόπολις ....apache 4 έγραψε:Μπορείς να μου αναφέρεις την βελτίωση της ομάδας στο αγωνιστικό κομμάτι?KOSTAS54 έγραψε:Γρηγόρη, διάβασες κάπου επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ? Αυτό που σχολιάζεις είναι κείμενα αγράμματων "δημοσιογράφων".
Να δεχθώ ότι βελτίωσε τις εγκαταστάσεις και έκανε καλά πράγματα στο μάρκετινγκ...
![]()
![]()
Για την παε ως εταιρια το να εισπραξει 5 εκ απο εναν χασογκολη ειναι τεραστια επιτυχια γιατι τον πηρε τζαμπα κ ειναι στο πικ του σιγουρα. Ο φοβος ειναι το μετα. Τι θα παρει η παε στη θεση του
Γρηγόρη, χρησιμοποιεί λάθος λέξη για το κείμενο. Ανακοίνωση. Ανακοίνωσε κάτι και ποιος? Ο δημοσιογράφος δεν βγάζει ανακοινώσεις.
Φιλε δεν μπορεις να τα πιστεύεις αυτα που λες ...Odi έγραψε:Σώπα ρε Γκαρι..Δεν μπορείς να παίξεις ε;
Σου έχω έτοιμη λύση:Δεν φέρνεις πρόταση και κόβεις γύρους στην Μεσημβρια μέχρι να σου ξαναέρθει η όρεξη.Να δούμε ποσο καιρό θα θέλεις να μείνει ανενεργός.Να δούμε ποιος θα αντέξει παραπάνω.
Ναι θα χάσει αξία ο παίκτης,ναι θα ζημιωθουμε αγωνιστικά,αλλά κάποια στιγμή πρέπει να δείξεις στους παίκτες ποιος κάνει κουμάντο.
και άλλοι παίχτες που το επεξαν ΠΑΟΚ ειδες τι μοίρα ειχαν ;;
Μίλαμε για μια διοίκηση κωμωδία , που εαν δεν ειχε ξεπληρώσει τα χρέη θα τον ειχαν κάψει
Ζωντανό με τα καραγκιοζιλίκια τα τελευταια χρονια ,
Εχει εκθέσει παρα πολυ κόσμο , απο παίχτες / προπονητές / Διοικητικά στέλεχοι / και άλλους πολλούς
Σκορποχώρι που καθένας κανει οτι γουςταρει !
Κωλοπαιδο ο Τζαβέλας ,
Τουρίστας ο Στεφενς
Παρτάλι ο κλαους
Δεινόσαυρος ο Αγγελος
Ακατάλληλος ο δωνης
Άσχετος ο αρνεσεν
Λίγος ο κάτσε
Τελειώμενος ο Τζιόλης
Κακόψυχος ο Λουκάς
Ιουδας ο τσανδαρης
Ψυχακιας ο ινσουαλαρδε
Ακριβός ο σιντεφελτ
Βαρέθηκα να γράφω το επιασες το νόημα πιςτευω ..
Γρηγόρη, χρησιμοποιείς λάθος λέξη για το κείμενο. Ανακοίνωση. Ανακοίνωσε κάτι και ποιος? Ο δημοσιογράφος δεν βγάζει ανακοινώσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Κυρ 01 Ιαν 2017, 22:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γενικότητες....Αναλυτικά τις βελτιώσεις μπορείς να τις αναφέρεις?KOSTAS54 έγραψε:Βελτίωση έχω δει σε όλα που αναφέρεις. Αν ήθελα μεγαλύτερη, σου απαντώ ΝΑΙ. Κούρασε ο μηδενισμός κάθε ενέργειας της ΠΑΕ. Ούτε το βοθρόπολις ....apache 4 έγραψε:Μπορείς να μου αναφέρεις την βελτίωση της ομάδας στο αγωνιστικό κομμάτι?KOSTAS54 έγραψε:Γρηγόρη, διάβασες κάπου επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ? Αυτό που σχολιάζεις είναι κείμενα αγράμματων "δημοσιογράφων".
![]()
![]()
Αν είσαι ικανοποιημένος να βλέπεις τον ΠΑΟΚ στο -14 σε 12 αγωνιστικές είναι δικαίωμά σου...

Σωστότερο θα ήταν (αν και δεν νομίζω να μπερδεύτηκες με κοτζάμ ΑΡΔθρο παρατιθέμενο, αλλά τέσπα) να με διόρθωνες έτσι εξ αρχής, οπότε θα έγραφα ό,τι και τώρα και θα ήμουν και Λάκων, που σ αρέσει κιόλας...KOSTAS54 έγραψε:Γρηγόρη, χρησιμοποιεί λάθος λέξη για το κείμενο. Ανακοίνωση. Ανακοίνωσε κάτι και ποιος? Ο δημοσιογράφος δεν βγάζει ανακοινώσεις.

Mea culpa...