24. Garry Rodrigues
Re: 24. Garry Rodrigues
και αυτοι οι κωλοτουρκοι ρε με τον γκαρρυ κολλημα? αλλα εξτρεμ δεν εχει? ας πανε για στοχ αυτοι, ελεος.
Εγω αυτην τη φορα παντως πιστευω την ΠΑΕ.apache 4 έγραψε:Ο παίκτης λογικό είναι να θέλει να φύγει και να πάει σε μια ομάδα με διπλάσιες απολαβές.nothu έγραψε:Απ η στιγμη που αυτος θελει να φυγει ποιες αντιδρασεις; δε πα να λεμε οτι θελουμε εμεις...
Απλά εγώ σχολιάζω τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η ΠΑΕ μαζί με τους ΑΡΔ για να επηρεάσουν τον κόσμο..
Κρίμα...Πίστευα ότι θα λειτουργεί η ΠΑΕ σαν τις μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες...Αλλά ακόμα είμαστε χωριό...
![]()
![]()
- ΑποστόληςΑ
Στο ότι ο παίκτης έχει ήδη φύγει αφού δεν αγωνίζεται με τον Λεβαδειακό (προφανώς ούτε και στους επόμενους αγώνες) με τη σύμφωνη γνώμη του Ivic και οι Τούρκοι πλέον δεν έχουν λόγο να δώσουν 5 μύρια. Όσο καθυστερούμε τόσο χειρότερα.nikolasf έγραψε:Σκληρή διαπραγμάτευση για Γκάρι
Γιατί δεν παίζει ο Ροντρίγκεζ στη Λιβαδειά και τι ζητάει ο #PAOK για να τον δώσει
...και μάλιστα είπε στον Βλάνταν Ίβιτς ότι τη συγκεκριμένη στιγμή δεν είναι απόλυτα συγκεντρωμένος για αυτό το λόγο και θα μείνει εκτός αποστολής για το ματς με τον Λεβαδειακό.
...κάτι που σημαίνει ότι για τον ΠΑΟΚ το "καθαρό" ποσό θα είναι στα 4 εκατ.), και εφόσον βρεθεί αντικαταστάτης σε περίπτωση αποχώρησης του.[/b]
Που βρίσκετε το μεμπτό στα παραπάνω;;
Δηλαδή μέχρι τώρα η ιστορία έχει δείξει ότι οι ΑΡΔ προστατεύουν την ΠΑΕ? Παρακολουθείς σίγουρα τα του ΠΑΟΚ?apache 4 έγραψε:Ο παίκτης λογικό είναι να θέλει να φύγει και να πάει σε μια ομάδα με διπλάσιες απολαβές.nothu έγραψε:Απ η στιγμη που αυτος θελει να φυγει ποιες αντιδρασεις; δε πα να λεμε οτι θελουμε εμεις...
Απλά εγώ σχολιάζω τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η ΠΑΕ μαζί με τους ΑΡΔ για να επηρεάσουν τον κόσμο..
Κρίμα...Πίστευα ότι θα λειτουργεί η ΠΑΕ σαν τις μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες...Αλλά ακόμα είμαστε χωριό...
![]()
![]()
ΥΓ. Λίγες, 144 και στοχευμένες οι παρεμβάσεις μέσα σε μια δεκαετία ως μέλος. Στόχος σου η ΠΑΕ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Κυρ 01 Ιαν 2017, 21:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- BlackBlockAttack
Γραφουν τα ΜΜΕ οτι αυριο θα ειναι στη Θεσσαλονικη ο Ιβαν
Επειδη ολοι ξερουμε οτι το επικοινωνιακο και τη κοινη γνωμη τη μετραει δε μου πολυκολαει να ταυτιστει η αφιξη/παρουσια του στη πολη με την πωληση του Γκαρυ....
Επειδη ολοι ξερουμε οτι το επικοινωνιακο και τη κοινη γνωμη τη μετραει δε μου πολυκολαει να ταυτιστει η αφιξη/παρουσια του στη πολη με την πωληση του Γκαρυ....
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εγώ θα πάω αντίθετα στο ρεύμα, είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα αρχίζει και πουλάει, και μάλιστα κοντά στη ρήτρα του παίκτη. Αυτό που με προβληματιζει είναι πως δεν έχει μπει σφήνα καμία άλλη ομάδα εκτός της γαλατάς. Παίκτης που έκανε το μπαμ όχι πολύ ακριβός, γρήγορος στα πόδια, καλός στην τακτική,
συνεπής στις υποχρεώσεις του, χωρίς κοπα Αφρική πρέπει να γίνεται δημοπρασία για πάρτη του. Ίσως επειδή είναι στο μέσο του συμβολαίου του.
Ας του ευχηθούμε τα καλύτερα, ο ΠΑΟΚ είμαι σίγουρος πως έχει βρει τον αντικατάσταση του. Καλή συνέχεια στην καριέρα του!
συνεπής στις υποχρεώσεις του, χωρίς κοπα Αφρική πρέπει να γίνεται δημοπρασία για πάρτη του. Ίσως επειδή είναι στο μέσο του συμβολαίου του.
Ας του ευχηθούμε τα καλύτερα, ο ΠΑΟΚ είμαι σίγουρος πως έχει βρει τον αντικατάσταση του. Καλή συνέχεια στην καριέρα του!
Όταν εγώ έγραφα στο Paokmania εσύ λογικά δεν υπήρχες εδώ μέσα...Από τα πρώτα μέλη στο forum...Οι αναρτήσεις ήταν χιλιάδες απλά σβήστηκαν μετά από κάποια ανανέωση..KOSTAS54 έγραψε:Δηλαδή μέχρι τώρα η ιστορία έχει δείξει ότι οι ΑΡΔ προστατεύουν την ΠΑΕ? Παρακολουθείς σίγουρα τα του ΠΑΟΚ?apache 4 έγραψε:Ο παίκτης λογικό είναι να θέλει να φύγει και να πάει σε μια ομάδα με διπλάσιες απολαβές.nothu έγραψε:Απ η στιγμη που αυτος θελει να φυγει ποιες αντιδρασεις; δε πα να λεμε οτι θελουμε εμεις...
![]()
![]()
ΥΓ. Λίγες, 144 και στοχευμένες οι παρεμβάσεις μέσα σε μια δεκαετία ως μέλος. Στόχος σου η ΠΑΕ.
Υ.Γ. Εσύ αν τα βλέπεις όλα καλά στην λειτουργία της ΠΑΕ να βγεις και να το πεις...Όπως επίσης και ότι οι ΑΡΔ δεν παίρνουν γραμμή από την ΠΑΕ...Ακούγεσαι...

Δηλαδής ρε συ Νικόλα, την φάση και την αντίφαση της ανακοίνωσης δεν την έπιασες ακόμα???nikolasf έγραψε:Σκληρή διαπραγμάτευση για Γκάρι
Γιατί δεν παίζει ο Ροντρίγκεζ στη Λιβαδειά και τι ζητάει ο #PAOK για να τον δώσει
Σκληρή διαπραγμάτευση για Γκάρι
Ο Λούμπος Μίχελ βρίσκεται σε επαφές με την Γαλατασαράϊ για το ενδεχόμενο μετακίνησης του Ροντρίγκεζ στην τουρκική ομάδα με τον παίκτη να πιέζει και τον ΠΑΟΚ να κάνει ξεκάθαρη τη στάση που έχει απέναντι στο θέμα.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε ότι ο Λούμπος Μίχελ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την τουρκική ομάδα για τον Γκάρι Ροντρίγκεζ, με την υπόθεση να είναι ακόμη ανοιχτή.
Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλατασαράϊ και μάλιστα είπε στον Βλάνταν Ίβιτς ότι τη συγκεκριμένη στιγμή δεν είναι απόλυτα συγκεντρωμένος για αυτό το λόγο και θα μείνει εκτός αποστολής για το ματς με τον Λεβαδειακό.
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ έκανε ξεκάθαρη τη θέση της όσον αφορά το ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, αφού υπογραμμίζει ότι κάτι τέτοιο θα γίνει μόνο αν η πρόταση καλύπτει οικονομικά το Δικέφαλο, είναι κοντά στην ρήτρα παραχώρησης που υπάρχει, δηλαδή τα 5 εκατ. ευρώ (εκ των οποίων το 20% θα καταλήξει σε μάνατζερς κάτι που σημαίνει ότι για τον ΠΑΟΚ το "καθαρό" ποσό θα είναι στα 4 εκατ.), και εφόσον βρεθεί αντικαταστάτης σε περίπτωση αποχώρησης του.
Οι διαπραγματεύσεις για το θέμα του Γκάρι Ροντρίγκεζ συνεχίζονται, όπως αναφέρει από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Που βρίσκετε το μεμπτό στα παραπάνω;;Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.paok24.com/podosfairo/85766/skliri-diapragmateusi-gia-gkari

Απ τη μια "η πρόταση να είναι κοντά στην ρήτρα παραχώρησης, δηλαδή τα 5 εκατ. ευρώ" κι απ την άλλη "και εφ όσον βρεθεί αντικαταστάτης σε περίπτωση αποχώρησης του"???

Δηλαδής, αν είναι να δώσουν οι Τούρκοι 5 μύρια και να περιμένουν να βρούμε κι αντικαταστάτη, λες να μην δώσουν 5,5 και να μας κουνήσει το μαντίλι ΕΧΘΕΣ ΚΙΟΛΑΣ???

Δεν ακούγεται τουλάχιστον γελοία αντιφατικό όλο αυτό???

Αντι να συζητάμε πως θα ενισχυθούμε εν όψη Schalke και
Ενω δεν εχουμε πάρει τίτλο εδω και 14 χρονια ,
μιλαμε εαν φταει ο παίχτης η η διοίκηση ..
Αμα ο μέγας Σαββιδης εχει ανάγκη 4 και 5 και 6 μύρια ας τον δωσει
σιγουρα θα βρεθεί καποιος ελεύθερος παίχτης να καλύψει το κενό του
Και αμα ειμαστε αρκετά τυχεροί μπορει να βγει και ο επόμενος μακ / γκάρι / Λουκάς
Μεχρι τοτε 3-4 σε Ελλάδα και βαρια μεχρι 32 στην Ευρώπη , αυτός ειναι ο μεγάλος ΠΑΟΚ
Που μιλούσε στο ΜΠ πριν 5 χρονια μαλλον
Ενω δεν εχουμε πάρει τίτλο εδω και 14 χρονια ,
μιλαμε εαν φταει ο παίχτης η η διοίκηση ..
Αμα ο μέγας Σαββιδης εχει ανάγκη 4 και 5 και 6 μύρια ας τον δωσει
σιγουρα θα βρεθεί καποιος ελεύθερος παίχτης να καλύψει το κενό του
Και αμα ειμαστε αρκετά τυχεροί μπορει να βγει και ο επόμενος μακ / γκάρι / Λουκάς
Μεχρι τοτε 3-4 σε Ελλάδα και βαρια μεχρι 32 στην Ευρώπη , αυτός ειναι ο μεγάλος ΠΑΟΚ
Που μιλούσε στο ΜΠ πριν 5 χρονια μαλλον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 01 Ιαν 2017, 22:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σώπα ρε Γκαρι..Δεν μπορείς να παίξεις ε;
Σου έχω έτοιμη λύση:Δεν φέρνεις πρόταση και κόβεις γύρους στην Μεσημβρια μέχρι να σου ξαναέρθει η όρεξη.Να δούμε ποσο καιρό θα θέλεις να μείνει ανενεργός.Να δούμε ποιος θα αντέξει παραπάνω.
Ναι θα χάσει αξία ο παίκτης,ναι θα ζημιωθουμε αγωνιστικά,αλλά κάποια στιγμή πρέπει να δείξεις στους παίκτες ποιος κάνει κουμάντο.
Σου έχω έτοιμη λύση:Δεν φέρνεις πρόταση και κόβεις γύρους στην Μεσημβρια μέχρι να σου ξαναέρθει η όρεξη.Να δούμε ποσο καιρό θα θέλεις να μείνει ανενεργός.Να δούμε ποιος θα αντέξει παραπάνω.
Ναι θα χάσει αξία ο παίκτης,ναι θα ζημιωθουμε αγωνιστικά,αλλά κάποια στιγμή πρέπει να δείξεις στους παίκτες ποιος κάνει κουμάντο.
Παθογενειες ομάδας χωριού...
Γιατί όμως άραγε, όλα βγαίνουν με διαρροές προς το παρόν;
Ποιον εξυπηρετούν αυτά τα σκηνικά;
Ψαχτειτε λίγο...
SM-G935F
Γιατί όμως άραγε, όλα βγαίνουν με διαρροές προς το παρόν;
Ποιον εξυπηρετούν αυτά τα σκηνικά;
Ψαχτειτε λίγο...
SM-G935F
Γρηγόρη, διάβασες κάπου επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ? Αυτό που σχολιάζεις είναι κείμενα αγράμματων "δημοσιογράφων".
ΥΓ. Apache εγώ βλέπω να βελτιώνεται η λειτουργία της ΠΑΕ και πόλεμο των ΜΜΕ εναντίον της. Ακουγόμαστε και οι δύο.
ΥΓ. Apache εγώ βλέπω να βελτιώνεται η λειτουργία της ΠΑΕ και πόλεμο των ΜΜΕ εναντίον της. Ακουγόμαστε και οι δύο.
Ποτέ είναι παοκτσακια αφούnothu έγραψε:Παλι η κακια ΠΑΕ. Οι παιχτες δε φταινε ποτε
Odi έγραψε:Σώπα ρε Γκαρι..Δεν μπορείς να παίξεις ε;

Sorry ρε συ @Odi κιόλας που με πιάσανε τα ξεκαρδιστικά γέλια αυθόρμητα, αλλά...
Απορώ πως ορισμένοι απαιτείτε-περιμένετε τέτοιου είδους συμπεριφορές της Π.Α.Ε. τώρα πλέον, την στιγμή που εδώ και τεσσεράμισι χρόνια πάει η ομάδα μας σημειωτόν και οι μόνοι που δεν κρίνονταν-ενοχλούνταν-τιμωρούνταν έστω με κάνα προστιμάκι που και που, ήταν οι ποδοσφαιριστές μας...