24. Garry Rodrigues
Re: 24. Garry Rodrigues
Ένοπλοι επιτέθηκαν σε νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης και υπάρχουν τραυματίες, μεταδίδει το τουρκικό ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV.
Η επίθεση έγινε στην περιοχή Ortakoy. ΕΠί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και ιατρικές ομάδες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο δράστες, ο ένας ντυμένος Άγιος Βασίλης, άνοιξαν πυρ με μακρύκανα όπλα και όπως μεταδίδει το NTV υπάρχουν τραυματίες και νεκροί.
Γκαρι αγορι μου, εισαι σιγουρος;
Η επίθεση έγινε στην περιοχή Ortakoy. ΕΠί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και ιατρικές ομάδες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο δράστες, ο ένας ντυμένος Άγιος Βασίλης, άνοιξαν πυρ με μακρύκανα όπλα και όπως μεταδίδει το NTV υπάρχουν τραυματίες και νεκροί.
Γκαρι αγορι μου, εισαι σιγουρος;
- navigator11
Ποιός τον νεικλα μετά συγχωρήσεως τον Γκάρυ και τον όποιο Γκάρυ! Τίθενται πολύ σοβαρότερα θέματα για όλη την Ευρώπη, πέραν της ίδιας της Τουρκίας.
καλημερα και καλη χρονια σε ολους
αν και παρακολουθω το φορουμ εχω χρονια να γραψω ..
αφορμη για να εμφανιστω μου δινει η περιπτωση του συμπαθεστατου γκαρυ(περσυ καποιοι γελουσαν μαζι του) και η ολη κατασταση που διαμορφωνετε γυρω απο την επικειμενη μεταγραφη του, τις ρητρες κτλ..
λοιπον αποψη μου ειναι πως αν η παε εχει καταλαβει-μεσω των πιθανων συζητησεων με τον μανατζερ του για ανανεωση- οτι ο παικτης θελει με τον εναν η τον αλλο τροπο να φυγει για μια μεγαλυτερη ομαδα , η μονη μεταγραφικη περιοδος που εχει το πλεονεκτημα εναντι της ομαδας μνηστηρα ειναι τωρα .
το καλοκαιρι ακομα και αν ο γκαρυ συνεχισει φορτσατος θα εχει μονο ενα ετος συμβολαιο μπροστα του οποτε τα πραγματα θα ειναι πιο δυσκολα και θεωρω οτι τα λεφτα που δινονται για τον συγκεκριμενο παικτη (4εκ) ειναι καλα και σου δινουν την δυνατοτητα να τον αντικαταστησεις και να εχεις και οφελος .
τωρα σχετικα με τις ρητρες ειναι πολυ φυσιολογικο με τα συμβολαια που δινουμε οι ρητρες των παικτων μας να ειναι καπου εκει. μην ξεχνατε και την βιτρινα στην οποια πλασαρουμε τα προιοντα μας.
peace
υγ. τον φρανκ παντως τον διαψευδει η προταση των τουρκαλαδων
αν και παρακολουθω το φορουμ εχω χρονια να γραψω ..
αφορμη για να εμφανιστω μου δινει η περιπτωση του συμπαθεστατου γκαρυ(περσυ καποιοι γελουσαν μαζι του) και η ολη κατασταση που διαμορφωνετε γυρω απο την επικειμενη μεταγραφη του, τις ρητρες κτλ..
λοιπον αποψη μου ειναι πως αν η παε εχει καταλαβει-μεσω των πιθανων συζητησεων με τον μανατζερ του για ανανεωση- οτι ο παικτης θελει με τον εναν η τον αλλο τροπο να φυγει για μια μεγαλυτερη ομαδα , η μονη μεταγραφικη περιοδος που εχει το πλεονεκτημα εναντι της ομαδας μνηστηρα ειναι τωρα .
το καλοκαιρι ακομα και αν ο γκαρυ συνεχισει φορτσατος θα εχει μονο ενα ετος συμβολαιο μπροστα του οποτε τα πραγματα θα ειναι πιο δυσκολα και θεωρω οτι τα λεφτα που δινονται για τον συγκεκριμενο παικτη (4εκ) ειναι καλα και σου δινουν την δυνατοτητα να τον αντικαταστησεις και να εχεις και οφελος .
τωρα σχετικα με τις ρητρες ειναι πολυ φυσιολογικο με τα συμβολαια που δινουμε οι ρητρες των παικτων μας να ειναι καπου εκει. μην ξεχνατε και την βιτρινα στην οποια πλασαρουμε τα προιοντα μας.
peace
υγ. τον φρανκ παντως τον διαψευδει η προταση των τουρκαλαδων

Την ρήτρα ή στην εξέδρα, αν δεν είναι συνεπής. Όχι σε εκβιασμούς. Ουδείς αναντικατάστατος.
Σύμφωνω μέ τόν Κώστα....Ρήτρα και φεύγει αναγκαστικά αλλιώς να μένει εδώ ....Και γρήγορη και εύστοχη αντικατάσταση
KOSTAS54 έγραψε:Την ρήτρα ή στην εξέδρα, αν δεν είναι συνεπής. Όχι σε εκβιασμούς. Ουδείς αναντικατάστατος.
+ 54
- BlackBlockAttack
Συμφωνω με τα προηγουμενα ποστ
Εχεις 1,5 χρονο συμβολαιο και πουλας προλογο?
Βεβαιως να φυγεις εφοσον μου δωσουν τα λεφτα που θελω!
Εχεις 1,5 χρονο συμβολαιο και πουλας προλογο?
Βεβαιως να φυγεις εφοσον μου δωσουν τα λεφτα που θελω!
- hasio_john
Στην Τουρκία θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο 26χρονος εξτρέμ του ΠΑΟΚ φαίνεται πως τα βρήκε σε όλα με τη Γαλατασαράι, η οποία βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και με τους Θεσσαλονικείς.
Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, η μετεγγραφή του Ροντρίγκες στη Γαλατασαράι βρίσκεται στην τελική ευθεία κι απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal.
Το "sporx" αναφέρει ότι ο 26χρονος ασος τα έχει βρει με την τουρκική ομάδα --->>> http://www.sporx.com/paoku-reddetti-gal ... Q594756SXQ , η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ. Από την πλευρά της, η "sabah" δίνει 90% πιθανότητες να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή. Ο Ροντρίγκες αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,2 εκατομμύριο ευρώ με τη Γαλατασαράι.
αρδ
Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, η μετεγγραφή του Ροντρίγκες στη Γαλατασαράι βρίσκεται στην τελική ευθεία κι απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal.
Το "sporx" αναφέρει ότι ο 26χρονος ασος τα έχει βρει με την τουρκική ομάδα --->>> http://www.sporx.com/paoku-reddetti-gal ... Q594756SXQ , η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ. Από την πλευρά της, η "sabah" δίνει 90% πιθανότητες να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή. Ο Ροντρίγκες αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,2 εκατομμύριο ευρώ με τη Γαλατασαράι.
αρδ
εννοειται παιδια ειπαμε να πουλησουμε οχι να ξεπουλησουμε...ο ροντριγκεζ αυτη τη στιγμη ειναι βασικο μελος της ομαδας με 1,5 χρονο ακομα συμβολαιο...
μη διαβαζουμε για 2,3 μυρια ιδιως για χειμερινη περιοδο που τα ποσα αγορων ειναι και μεγαλυτερα...ή θα φυγει στη ρητρα (ή σχεδον εκει) ή θα κατσει στην ομαδα και αν εχει προβλημα καλυτερα το υπολοιπο συμβολαιο να το βλεπει απο τις εξεδρες παρα απο τον αγωνιστικο χωρο...
μη φαμε και κανενα τρυπημα απο το πουθενα χωρις λογο...
μη διαβαζουμε για 2,3 μυρια ιδιως για χειμερινη περιοδο που τα ποσα αγορων ειναι και μεγαλυτερα...ή θα φυγει στη ρητρα (ή σχεδον εκει) ή θα κατσει στην ομαδα και αν εχει προβλημα καλυτερα το υπολοιπο συμβολαιο να το βλεπει απο τις εξεδρες παρα απο τον αγωνιστικο χωρο...
μη φαμε και κανενα τρυπημα απο το πουθενα χωρις λογο...
Συμφωνώ απόλυτα.Επίσης δεν υπάρχει καμιά αξία στα Τούρκικα δημοσιεύματα.Υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά στα λεφτά,οι Τούρκοι κάνουν αστείες προτάσεις.
- PaokPatraG4
Σωστος....και εαν κανουν μαγκιες μαζί με τον μάνατζερ τακτική Μπεκαλι...Είναι παίκτης της ομάδας όσο και να τα έχουν βρει με τον παίχτη οι Τούρκοι έχει συμβόλαιο οπότε.... Ρήτρα και στο καλό.....KOSTAS54 έγραψε:Την ρήτρα ή στην εξέδρα, αν δεν είναι συνεπής. Όχι σε εκβιασμούς. Ουδείς αναντικατάστατος.
Θα παρουν εναν σκασμο λεφτα απ την τοτεναμ.για τον μπρουμα. Γδαρτους κανονικα. 5 η τιποτα.
Παιδια αφενός οι εποχες που καρφωνες τα δελτια εχουν περασει ανεπιστρεπτί αφετέρου ο ΠΑΟΚ δεν νομιζω να θελει να το κανει κιολας.. Απο μια τετοια στειρα αντιπαράθεση θα βγουν ολοι χαμενοι..ουδεις αναντικατάστατος άλλωστε.
Εννοείται να προσπαθησουν να παρουν οσα παραπανω μπορούνε
Εννοείται να προσπαθησουν να παρουν οσα παραπανω μπορούνε
Αν ισχυουν παντως τα δημοσιευματα οτι συμφωνησε, τετοιους παιχτες τους θεωρω πολυ αχαριστους. Σ εφερα απο διαλυμενη ομαδα που επεφτε, πηρες μια χαρα λεφτα και τωρα ξαφνικα με το ετσι θελω φευγεις. Αν ειναι αληθεια οτι ο ιδιος πιεζει να φυγει.