Αφού δεν το δέχεσαι γιατί με βάζεις στον κόπο να επαναλαμβάνομαι βρε φίλε μου???

desperando έγραψε:Τι πουλί είν τούτο μωρέ???christos.paok.folegandros έγραψε:Ένα αριστερό μπακ που στην ομάδα μας αγωνίζεται (μόνο ο γιος του Σαββίδη ξέρει ισως γιατί )σαν στοπερ δίχως τα σωματικά προσόντα . Ο προπονητής μας προνόησε και έχει 2 κανονικά με ευρωπαικές προδιαγραφές στόπερ Μαλεζά Χ'ησαια που μπορούν να παίξουν διπλα στον εξαιρετικό Βαρέλα ..... στο τέρμα έχω τον Σέρβο κι αν ο προπονητής δε ξεχάσει τον Μπίσεσβαρ πάλι στον πάγκο , τότε 8α κερδίζω ΕΥΚΟΛΑ οποιοδήποτε αγώνα
Α και η ομάδα έμοιαζε ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ όταν έπαιζαν ΜΑΖΙ Μπισεσβαρ και Περέιρα !!!!
Εγώ πάλι πιστεύω ότι επίτηδες τραυματίστηκε για να μην παίξει με τον γαύρο γιατί φοβάται
Τιιιι? Λέω λακαμιες?
Εδώ τα λέγε αυτά σε Συνεντεύξεις προπονητής του ΠΑΟΚ γιατί να μην τα πω κι εγω
Tupac έγραψε:Ρε φίλε γιατί δεν πας για προπονητής μπορεί να πάρουμε και επιτέλους πρωτάθλημα με σέναchristos.paok.folegandros έγραψε:Ένα αριστερό μπακ που στην ομάδα μας αγωνίζεται (μόνο ο γιος του Σαββίδη ξέρει ισως γιατί )σαν στοπερ δίχως τα σωματικά προσόντα . Ο προπονητής μας προνόησε και έχει 2 κανονικά με ευρωπαικές προδιαγραφές στόπερ Μαλεζά Χ'ησαια που μπορούν να παίξουν διπλα στον εξαιρετικό Βαρέλα ..... στο τέρμα έχω τον Σέρβο κι αν ο προπονητής δε ξεχάσει τον Μπίσεσβαρ πάλι στον πάγκο , τότε 8α κερδίζω ΕΥΚΟΛΑ οποιοδήποτε αγώνα
Α και η ομάδα έμοιαζε ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ όταν έπαιζαν ΑΖΙ Μπισεσβαρ και Περέιρα !!!!
σε 3-4 μηνες θα μπορουσες να εχεις 2-3 χιλιαδες τοστ φολεγανδριτη κ εσυ γραφεις λιγα κ υποπτα.goran 64 έγραψε:Υ.Γ. Γνώμη μου ότι, όταν γράφεις τέτοιου είδους posts μέσα σε 3-4 μήνες απ την εγγραφή σου και στα πρώτα 25 σου εδώ μέσα, τείνει φυσιολογικό να σε αντιμετωπίζουν κάποιοι και με καχυποψία, αλλά ακόμα και με κάποια διαφαινόμενη ειρωνεία στο τέλος τέλος, πιστεύοντας ότι μπορεί να είσαι κανένας "μπαχαλάκιας" για το forum...Και το περιβόητο τωρινό σου "σας τα λεγα", ακόμα και με ....... τελίτσες, δεν σε δικαιώνει-"νομιμοποιεί" διόλου, παρά την εξέλιξη της υπόθεσης, αν συνεχίσεις να μην παραθέτεις στοιχεία αλλά μόνο εικασίες...![]()
Γρήγορα στα ανέκδοτα, εκτός κι αν φοβάσαι μην σε μαλώσει ο Απόστολος...barlow4 έγραψε:σε 3-4 μηνες θα μπορουσες να εχεις 2-3 χιλιαδες τοστ φολεγανδριτη κ εσυ γραφεις λιγα κ υποπτα.goran 64 έγραψε:Υ.Γ. Γνώμη μου ότι, όταν γράφεις τέτοιου είδους posts μέσα σε 3-4 μήνες απ την εγγραφή σου και στα πρώτα 25 σου εδώ μέσα, τείνει φυσιολογικό να σε αντιμετωπίζουν κάποιοι και με καχυποψία, αλλά ακόμα και με κάποια διαφαινόμενη ειρωνεία στο τέλος τέλος, πιστεύοντας ότι μπορεί να είσαι κανένας "μπαχαλάκιας" για το forum...Και το περιβόητο τωρινό σου "σας τα λεγα", ακόμα και με ....... τελίτσες, δεν σε δικαιώνει-"νομιμοποιεί" διόλου, παρά την εξέλιξη της υπόθεσης, αν συνεχίσεις να μην παραθέτεις στοιχεία αλλά μόνο εικασίες...![]()
barlow4 έγραψε:σε 3-4 μηνες θα μπορουσες να εχεις 2-3 χιλιαδες τοστ φολεγανδριτη κ εσυ γραφεις λιγα κ υποπτα.goran 64 έγραψε:Υ.Γ. Γνώμη μου ότι, όταν γράφεις τέτοιου είδους posts μέσα σε 3-4 μήνες απ την εγγραφή σου και στα πρώτα 25 σου εδώ μέσα, τείνει φυσιολογικό να σε αντιμετωπίζουν κάποιοι και με καχυποψία, αλλά ακόμα και με κάποια διαφαινόμενη ειρωνεία στο τέλος τέλος, πιστεύοντας ότι μπορεί να είσαι κανένας "μπαχαλάκιας" για το forum...Και το περιβόητο τωρινό σου "σας τα λεγα", ακόμα και με ....... τελίτσες, δεν σε δικαιώνει-"νομιμοποιεί" διόλου, παρά την εξέλιξη της υπόθεσης, αν συνεχίσεις να μην παραθέτεις στοιχεία αλλά μόνο εικασίες...![]()
σε παω γιατι δε στραβωσεςgoran 64 έγραψε:Γρήγορα στα ανέκδοτα, εκτός κι αν φοβάσαι μην σε μαλώσει ο Απόστολος...barlow4 έγραψε:σε 3-4 μηνες θα μπορουσες να εχεις 2-3 χιλιαδες τοστ φολεγανδριτη κ εσυ γραφεις λιγα κ υποπτα.goran 64 έγραψε:Υ.Γ. Γνώμη μου ότι, όταν γράφεις τέτοιου είδους posts μέσα σε 3-4 μήνες απ την εγγραφή σου και στα πρώτα 25 σου εδώ μέσα, τείνει φυσιολογικό να σε αντιμετωπίζουν κάποιοι και με καχυποψία, αλλά ακόμα και με κάποια διαφαινόμενη ειρωνεία στο τέλος τέλος, πιστεύοντας ότι μπορεί να είσαι κανένας "μπαχαλάκιας" για το forum...Και το περιβόητο τωρινό σου "σας τα λεγα", ακόμα και με ....... τελίτσες, δεν σε δικαιώνει-"νομιμοποιεί" διόλου, παρά την εξέλιξη της υπόθεσης, αν συνεχίσεις να μην παραθέτεις στοιχεία αλλά μόνο εικασίες...![]()