31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από goran 64 »

Το σκεπτικό μου ολόκληρο σου το ανέλυσα παραπάνω για τον συγκεκριμένο ακατανόμαστο... ;)
Αφού δεν το δέχεσαι γιατί με βάζεις στον κόπο να επαναλαμβάνομαι βρε φίλε μου??? :)
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεκτόν, ας μην επαναλαμβανόμαστε.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Αν δε τον πουλήσεις τον αφηνεις να κανει ατομικες στο κοιμάσι των αετών,να χέζουν,να μαζεύει και πάλι απο την αρχη.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε για ένα μόνο εξαμηνο κοντά στο μυριο σε ανενεργός παίκτες (τζιολη.χατζή.σκονδρα) οι οποίοι για ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΎΣ λόγους δεν συμμετέχουν με την ομαδα

Θα είναι έγκλημα για την ομάδα να μην υπάρξει επιτέλους μια παραδειγματική τιμωρία σε κάποιον ο οποίος δεν σεβάστηκε την ομαδα
christos.paok.folegandros

Δημοσίευση από christos.paok.folegandros »

desperando έγραψε:
christos.paok.folegandros έγραψε:Ένα αριστερό μπακ που στην ομάδα μας αγωνίζεται (μόνο ο γιος του Σαββίδη ξέρει ισως γιατί )σαν στοπερ δίχως τα σωματικά προσόντα . Ο προπονητής μας προνόησε και έχει 2 κανονικά με ευρωπαικές προδιαγραφές στόπερ Μαλεζά Χ'ησαια που μπορούν να παίξουν διπλα στον εξαιρετικό Βαρέλα ..... στο τέρμα έχω τον Σέρβο κι αν ο προπονητής δε ξεχάσει τον Μπίσεσβαρ πάλι στον πάγκο , τότε 8α κερδίζω ΕΥΚΟΛΑ οποιοδήποτε αγώνα

Α και η ομάδα έμοιαζε ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ όταν έπαιζαν ΜΑΖΙ Μπισεσβαρ και Περέιρα !!!!
Τι πουλί είν τούτο μωρέ???

Εγώ πάλι πιστεύω ότι επίτηδες τραυματίστηκε για να μην παίξει με τον γαύρο γιατί φοβάται

Τιιιι? Λέω λακαμιες?
Εδώ τα λέγε αυτά σε Συνεντεύξεις προπονητής του ΠΑΟΚ γιατί να μην τα πω κι εγω

...........
christos.paok.folegandros

Δημοσίευση από christos.paok.folegandros »

Tupac έγραψε:
christos.paok.folegandros έγραψε:Ένα αριστερό μπακ που στην ομάδα μας αγωνίζεται (μόνο ο γιος του Σαββίδη ξέρει ισως γιατί )σαν στοπερ δίχως τα σωματικά προσόντα . Ο προπονητής μας προνόησε και έχει 2 κανονικά με ευρωπαικές προδιαγραφές στόπερ Μαλεζά Χ'ησαια που μπορούν να παίξουν διπλα στον εξαιρετικό Βαρέλα ..... στο τέρμα έχω τον Σέρβο κι αν ο προπονητής δε ξεχάσει τον Μπίσεσβαρ πάλι στον πάγκο , τότε 8α κερδίζω ΕΥΚΟΛΑ οποιοδήποτε αγώνα

Α και η ομάδα έμοιαζε ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ όταν έπαιζαν ΑΖΙ Μπισεσβαρ και Περέιρα !!!!
Ρε φίλε γιατί δεν πας για προπονητής μπορεί να πάρουμε και επιτέλους πρωτάθλημα με σένα

......
Άβαταρ μέλους
goran 64

Χρήστο, Π.Α.Ο.Κ.τσάκι απ την Φολέγανδρο, μήπως ξέρεις κάτι παραπάνω να μας πεις για την διαβόητη σχέση υιού Σαββίδη και ακατανόμαστου και φυσικά και τις πηγές των γνώσεων σου??? Θα είχε ενδιαφέρον θαρρώ... :roll:

Υ.Γ. Γνώμη μου ότι, όταν γράφεις τέτοιου είδους posts μέσα σε 3-4 μήνες απ την εγγραφή σου και στα πρώτα 25 σου εδώ μέσα, τείνει φυσιολογικό να σε αντιμετωπίζουν κάποιοι και με καχυποψία, αλλά ακόμα και με κάποια διαφαινόμενη ειρωνεία στο τέλος τέλος, πιστεύοντας ότι μπορεί να είσαι κανένας "μπαχαλάκιας" για το forum...Και το περιβόητο τωρινό σου "σας τα λεγα", ακόμα και με ....... τελίτσες, δεν σε δικαιώνει-"νομιμοποιεί" διόλου, παρά την εξέλιξη της υπόθεσης, αν συνεχίσεις να μην παραθέτεις στοιχεία αλλά μόνο εικασίες... 8-)

Υ.Γ. 2...Όσο ισχύει δηλαδή το "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι", άλλο τόσο ισχύει και το "η γυναίκα του Καίσαρα δεν οφείλει μόνο να είναι τίμια, αλλά να φαίνεται και τίμια"... ;) Ελπίζω να με κατανοείς δίχως παρεξήγηση... :)
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

καλη χρονια γιωργαρε
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

goran 64 έγραψε:Υ.Γ. Γνώμη μου ότι, όταν γράφεις τέτοιου είδους posts μέσα σε 3-4 μήνες απ την εγγραφή σου και στα πρώτα 25 σου εδώ μέσα, τείνει φυσιολογικό να σε αντιμετωπίζουν κάποιοι και με καχυποψία, αλλά ακόμα και με κάποια διαφαινόμενη ειρωνεία στο τέλος τέλος, πιστεύοντας ότι μπορεί να είσαι κανένας "μπαχαλάκιας" για το forum...Και το περιβόητο τωρινό σου "σας τα λεγα", ακόμα και με ....... τελίτσες, δεν σε δικαιώνει-"νομιμοποιεί" διόλου, παρά την εξέλιξη της υπόθεσης, αν συνεχίσεις να μην παραθέτεις στοιχεία αλλά μόνο εικασίες... 8-)
σε 3-4 μηνες θα μπορουσες να εχεις 2-3 χιλιαδες τοστ φολεγανδριτη κ εσυ γραφεις λιγα κ υποπτα.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

:lol: :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

barlow4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:Υ.Γ. Γνώμη μου ότι, όταν γράφεις τέτοιου είδους posts μέσα σε 3-4 μήνες απ την εγγραφή σου και στα πρώτα 25 σου εδώ μέσα, τείνει φυσιολογικό να σε αντιμετωπίζουν κάποιοι και με καχυποψία, αλλά ακόμα και με κάποια διαφαινόμενη ειρωνεία στο τέλος τέλος, πιστεύοντας ότι μπορεί να είσαι κανένας "μπαχαλάκιας" για το forum...Και το περιβόητο τωρινό σου "σας τα λεγα", ακόμα και με ....... τελίτσες, δεν σε δικαιώνει-"νομιμοποιεί" διόλου, παρά την εξέλιξη της υπόθεσης, αν συνεχίσεις να μην παραθέτεις στοιχεία αλλά μόνο εικασίες... 8-)
σε 3-4 μηνες θα μπορουσες να εχεις 2-3 χιλιαδες τοστ φολεγανδριτη κ εσυ γραφεις λιγα κ υποπτα.
Γρήγορα στα ανέκδοτα, εκτός κι αν φοβάσαι μην σε μαλώσει ο Απόστολος... :P
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

barlow4 έγραψε:
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

goran 64 έγραψε:
barlow4 έγραψε:
Γρήγορα στα ανέκδοτα, εκτός κι αν φοβάσαι μην σε μαλώσει ο Απόστολος... :P
σε παω γιατι δε στραβωσες
Άβαταρ μέλους
Mackos

Δημοσίευση από Mackos »

Ακόμα εδώ είναι ο τρύπιος?

Ξαφνικά οι προτάσεις που έπεφταν βροχή το Σεπτέμβριο από Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία τώρα έπαψαν να ισχύουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”