25. Darryl Bryant
Re: 25. Darryl Bryant
Απορώ με την ψυχραιμία και το κουράγιο σας τέτοια ώρα να ασχολείστε με τέτοιο θέμα...Σας ζηλεύω παιδιά... 

Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Σήμερα...14...Αύριο τι???
Κόόμπεεεε, Κόόμπεεεε!!!!
Κόόμπεεεε, Κόόμπεεεε!!!!

Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
εντάξει είναι προφανές τι παίκτης είσαι. θέλει όμως σταθεροποίηση. δεν μπορείς να παίρνεις 12-13 σουτ ανά ματς και να βάζεις τα 2. δεν το αντέχει αυτό η ομάδα. αυτό που με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι το πάτημά σου όταν βγαίνεις στον αιφνιδιασμό ή όταν κάνεις ένα απλό drive: δε βλέπω κάτι σταθερό, να πατάς και να σείεται η γή (όπως έκανε ο μονρό ας πούμε). Anyway, είσαι ένα γκαρντ που δημιουργείς από μόνος σου (πρώτο πράγμα στο σημερινό μπάσκετ) συνεπώς έχεις άπλετη ασυλία (από εμένα τουλάχιστον).
30.9% εντός παιδιάς και τις μισές βολές στην Α1. Και μιλάμε για τον παίκτη που παίρνει τη μπάλα όταν καίει. Πρίν 10, όχι πρίν 25 χρόνια θα χες φύγει before October ends. Yet, θα περιμένω μέχρι να μου κάνεις τα νεύρα τσατάλια και μετά να πανηγυρίσω μαζί σου την κατάκτηση του CL.
Πιστευω οτι ο μπραιαντ και ο Τέιλορ θα μπορουσαν να φυγουν και η ομαδα να βελτιωθεί ακομα και αν δεν παρουν αντικαταστάτες ειδικα ο μπραιαντ ειναι τραγικός.
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ο μόνος που έβαζε βολές σήμερα.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
o πιο σταθερός παίκτης μλκ μου. 2 στα 10 σε κάθε μάτς.
PS: και επειδή θα το ξεχάσω, στην πιο κομβική περιφερειακή θέση για ομάδα μαρκόπουλου πήρανε έναν παίκτη που δεν ΞΕΡΕΙ να ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. του κάνουν screen Και πάει από την άλλη μεριά
του κάνουνε screen και ακολουθεί ο αμυντικός και πάει να περάσει ανάμεσα από ένα κενό 3 εκατοστών
. ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΕΤΟΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΣΗΔΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. Justin Gray γύρνα πίσω. Ρασάρντ Ράιτ, έιβερυ βγείτε από τη σύνταξη.
PS: και επειδή θα το ξεχάσω, στην πιο κομβική περιφερειακή θέση για ομάδα μαρκόπουλου πήρανε έναν παίκτη που δεν ΞΕΡΕΙ να ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. του κάνουν screen Και πάει από την άλλη μεριά

περαν αυτων παλοκ πρωτα φορα βλεπω στη ζωη μου αμερικανο που φευγει στον αιφνιδιασμο και εισαι σιγουρος οτι δε θα τελειωσει τη φαση....εχω χασει το μετρημα ποσες φορες πνιγηκε στο ντραιβ του...το παιδι βρισκεται σε μια διαρκη τρικυμια και τα ποσοστα του τα λενε ολα...
Αν δεν αγωνίζεσαι γι αυτά που πιστεύεις, μην κλαις γι αυτά που σου στερούν...
κερδισε επαξια μια θεση μεταξυ των χειροτερων που περασαν ποτε απο την ομαδα...
Αν δεν αγωνίζεσαι γι αυτά που πιστεύεις, μην κλαις γι αυτά που σου στερούν...