25. Darryl Bryant

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

25. Darryl Bryant

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Εικόνα

H KAE ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Darryl Bryant για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.
Ο Darryl "the truck" Bryant γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1990 στο Brooklyn της Νέας Υόρκης, έχει ύψος 1μ.88 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από το St. Raymond High School και στη συνέχεια ακολούθησαν τέσσερα χρόνια στο πανεπιστήμιο West Virginia, από το οποίο αποφοίτησε το 2012 με εξαιρετικά στατιστικά: 16,9 πόντους (78,4% στις βολές, 41,3% στα δίποντα, 30,9% στα τρίποντα), 3,1 ριμπάουντ, 2,7 ασσίστ, 1,4 κλεψίματα και 2,4 λάθη, σε 33 παιχνίδια και με μέσο όρο συμμετοχής 37,3 λεπτά ανά αγώνα. O Bryant ήταν στο Portsmouth το 2012, (στο πρώτο που παρακολούθησε ο Νίκος Σταυρόπουλος), όπως ήταν και ο Keith Clanton, με τον οποίο θα είναι πλέον συμπαίκτες.
Ο Darryl Bryant δεν επιλέχθηκε στο ντραφτ του ΝΒΑ και αναζήτησε την τύχη του στην Ευρώπη, ξεκινώντας την επαγγελματική του καριέρα την σεζόν 2013-14 από την Αυστρία, όπου αγωνιζόμενος στους BSC Raiffeisen Panthers και σε 28 αγώνες πρωταθλήματος είχε 18,1 πόντους (82% στις βολές, 39,7% στα σουτ, 27,1% στα τρίποντα), 2,4 ριμπάουντ, 3,7 ασσίστ, 1,6 κλεψίματα.

Την σεζόν 2014-15 ο Bryant αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Τσεχίας με την BC Kolin και σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος είχε 19,5 πόντους (87,2% στις βολές, 40,4% στα σουτ, 31,6% στα τρίποντα), 3,2 ριμπάουντ, 4,3 ασίστ, 1,3 κλεψίματα.
Στην περσινή σεζόν (2015-16) ο Darryl Bryant βρέθηκε στην Ιταλία και αγωνίστηκε με την Mens Sana Basket 1871 Siena (A2) και σε 30 παιχνίδια της κανονικής περιόδου είχε 17,5 πόντους (85% στις βολές, 43% στα δίποντα, 32% στα τρίποντα), 3,1 ριμπάουντ, 3,7 ασίστ και 1,2 κλεψίματα, με 31 λεπτά περίπου ανά αγώνα. Με την Siena, ο Bryant συμμετείχε και σε 5 παιχνίδια των πλέι οφ, με 15,6 πόντους (93% στις βολές, 38% στα δίποντα, 41% στα τρίποντα), 2,2 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ, με 27,4 λεπτά ανά παιχνίδι.

καλωσηρθες!
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Darryl Bryant

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

[youtube]XUjTINZAm7o[/youtube]

[youtube]QKzwXrJlsCI[/youtube]

[youtube]DViED-OF_dE[/youtube]

[youtube]ssPs_OoLKl8[/youtube]
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Καλώς ήρθες στην ΠΑΟΚΑΡΑ! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Welcome Kobe!
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

καλως ηρθες παικτουρα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ομαδάρα φέτος, διαρκείας ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Δεν με εντυπωσίασαν πάντως τα στατιστικά στα 2ποντα..
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

καλους παιχτες φερνουν ε
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Εικόνα

Νομίζω ότι διάλεξα πουλέν.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Darryl Bryant: «Είμαι παίκτης νικητής»

Το προσωνύμιό του είναι “truck”, δηλαδή φορτηγό και τον συνοδεύει από τα γυμνασιακά του ακόμη χρόνια, όταν λόγω της σωματικής του κατασκευής και της ικανότητάς του να διεισδύει στο καλάθι, δεν σκόραρε απλά, αλλά κέρδιζε και φάουλ. Αυτό ακριβώς, μαζί με πολλά ακόμη από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του θα προσπαθήσει να φέρει στον ΠΑΟΚ ο Darryl Bryant, η τελευταία μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ.

«Πραγματικά σημαίνει πολλά για μένα να αγωνιστώ για μία ομάδα με ιστορία, παράδοση στο μπάσκετ και μπροστά σε σπουδαίους φιλάθλους. Θέλω να κερδίζω και να γίνω καλύτερος και εγώ, αλλά και η ομάδα», τονίζει ο «truck», μιλώντας στο www.paokbc.gr και προσθέτει: «Σε όλη μου την καριέρα ήμουν παίκτης νικητής και δεν σχεδιάζω να το αλλάξω αυτό. Είμαι ο πλέι μέικερ που μπορεί να κάνει όλη την ομάδα να συμμετέχει στο παιχνίδι, μπορώ όμως να δημιουργήσω και για τον εαυτό μου. Θα μπορούσα να πω ότι κάνω λίγο από όλα».

-Ο ΠΑΟΚ αλλάζει εντελώς εικόνα, θα υπάρχουν πάρα πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα την επόμενη σεζόν. Πως αισθάνεσαι που θα συμμετέχεις σε αυτή την προσπάθεια της δημιουργίας μίας ομάδας από την αρχή…
«Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να είσαι μέλος αυτής της προσπάθειας, γιατί αυτό σημαίνει ότι θα προοδεύουμε ταυτόχρονα με την ομάδα και εύχομαι να είναι πολύ καλή η ομάδα μας».

-Ο συμπαίκτης σου στο West Virginia, Kevin Jones, αγωνίστηκε στην Partizan και φαντάζομαι θα έχεις μιλήσει μαζί του. Γνωρίζεις για την πολύ στενή σχέση που έχουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και της Partizan;
«Δεν το ήξερα αυτό, ότι υπάρχει τέτοια σχέση μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων. Ο Jones πάντως είναι ο καλύτερός μου φίλος. Το καλοκαίρια που βρισκόμαστε, τα σπίτια μας απέχουν μόλις 5 λεπτά και ήδη έχουμε μιλήσει για την απόφασή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ. Μου είπε ότι είναι ενθουσιασμένος και του άρεσε πολύ που θα αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ».

-Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν;
«Να γνωρίζουν απλά ότι είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά σαν ομάδα και να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα».
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Καλώς ήρθες :pano:
Άβαταρ μέλους
palok

Re: 25. Darryl Bryant

Δημοσίευση από palok »

σύντομα θα μας κάνεις να ξεχάσουμε ruffin, monroe και frankie king.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Λίγα για την καψούρα τον Φράνκι.
Το πιο γρήγορο τρίποντο σε αιφνιδιασμό.
:(
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Τρεβορ ραφιν ρε φίλε
Τον αλλονα τον φρανκι θα του το κρατάω μια ζωή που πήγε να καρφώσει στο αιφνιδιασμό και έφαγε τάπα από το στεφάνι και τελικά χάΣαμε

Α ρε εποχες
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Που τον βρηκαμε αυτον τον κεφτε;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

η αληθεια ειναι οτι θελει προσπαθεια για να πετυχεις παιχτες οπως αυτος και ο τειλορ...η ενασχοληση τους με το μπασκετ δειχνει να ειναι σε καθαρα ερασιτεχνικο επιπεδο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”