5. Δημήτρης Χατζηισαΐας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Re: 5. Δημήτρης Χατζηισαΐας

Δημοσίευση από DimitrisS »

achilles έγραψε:'Οποιος γράφει ότι ο Χατζηισαΐας είναι άμπαλος και άτεχνος καλύτερα να παρακολουθήσει άλλο άθλημα γιατί αυτό δεν το έχει. Γυρνώ κουρασμένος από τη δουλειά, μπαίνω να διαβάσω νέα της ομάδας, διαβάζω ότι επιστρέφει το παλικάρι και χαμογέλασα γιατί προσωπικά τον πιστεύω πάρα πολύ, μπαίνω στο thread του και η πίεση μου ανέβηκε στο 20 με αυτά που διαβάζω! Όλοι εσείς οι φωστήρες πο κόβει το μάτι σας μπορείτε να μου εξηγήσετε 2-3 πραγματάκια;
α) Στον νιώνιο δηλαδή ήταν άμπαλος; Τότε γιατί πανηγυρίζαμε όταν τον αγοράσαμε; Γιατί εγώ δεν θυμάμαι τότε να γκρίνιαξε κανείς σας εδώ μέσα...
β) Μπορείτε να μου αναφέρετε σε ποια ακριβώς παιχνίδια ήταν τόσο πια κακός;
γ) Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι ακριβώς σημαίνει το ''δεν στρίβει'' και από που πηγάζει αυτό το στατιστικό στοιχείο γιατί εγώ στο πραγματικό ποδόσφαιρο δεν το έχω συναντήσει ποτέ;
δ) Μπορείτε να μου πείτε πόσους νεαρούς και εξελίξιμους κεντρικούς αμυντικούς με αυτό το ύψος και αυτόν τον σωματότυπο έχει ο οργανισμός ΠΑΟΚ στο σύνολο του ή αν υπάρχει κανείς άλλος σε όλη την Ελληνική επικράτεια και ας μην έχει παραστάσεις από Α' Εθνική;
ε) Μπορείτε να μου πείτε από που πηγάζει ότι ο Χατζηισαΐας κόπηκε από την ομάδα γιατί δεν τον πίστεψε παικτικά ο Ίβιτς; Ήταν καλός πέρσι και φέτος ξέχασε να παίζει; Δεν υπάρχει δηλαδή το ενδεχόμενο να μη γουστάρουν τον ατζέντη του ή απλά γιατί ο Πούγγουρας είναι φθηνότερος;
στ) Και αφού ρε παδί μου δεν τους κάνει τότε γιατί δεν τον πουλάνε αλλά θέλουν να τον στείλουν δανεικό;

Μην τρώτε αμάσητο ότι σας σερβίρουν έντεχνα. Και όχι δεν έχω καμμία συγγενική ή κάθε άλλου είδους σχέση με τον Χατζηιαΐα. Απλά βαρέθηκα να βλέπω ερασιτέχνες να κρίνουν έναν επαγγελματία πάνω στη δουλεία του.
Θα μου πεις τώρα εδώ βγάζουμε γέρο και άχρηστο τον Αντελίνιο (ποιον, τον Αντελίνιο θεέ μου) με του που ακούστηκε μόνο μία φήμη για επιστροφή, στον Χατζηισαΐα θα κολώναμε;
Καταρχας γιατι καποιος που εχει αντιθετη αποψη απο την δικη σου υποκειμενικη αποψη δεν κατεχει το αθλημα; Ειναι ασχημο αυτο που λες. Ελπιζω να το καταλαβαινεις.

Για ολα τα υπολοιπα, εγω θα σου προτεινω να δεις για παραδειγμα τις πασες του Χατζη στα παιχνιδια που επαιξε στον ΠΑΟΚ.

Κι μενα μου αρεσε η μεταγραφη του γιατι τον ειχα δει σε 1-2 ματς με Πανιωνιο και μου αρεσε. Υπαρχει ενα τεραστιο ΑΛΛΑ ομως σε τετοιοες περιπτωσεις.

Ο κεντρικος αμυντικος Χατζη του Πανιωνιου αμυνοταν ΚΥΡΙΩΣ. Επαιρνε τις κεφαλιες οντας ψηλο παληκαρι στα πολλα γεμισματα που γινοντουσαν κατα του Πανιωνιου. Δεν ειχε καμια υποχρεωση να συμμετεχει ενεργα στην αναπτυξη του παιχνιδιου. Οταν λοιπον ΕΠΡΕΠΕ να το κανει αυτο στον ΠΑΟΚ εγω προσωπικα θυμαμαι αρκετες φασεις να ψιλογουρλωνω τα ματια μου στις ευκολες-κακες πασες τους.

Τιποτα αλλο.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Ενώ ο Βαρελά και ο Μαλεζάς διαπρέπουν σε αυτό το κομμάτι ε; Ρητορικό, μην απαντήσεις. Καλές γιορτές σε όλους μας παιδιά!!!
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Εσύ ωΣ τι κατά κεραυνώνεις τους ερασιτέχνες? Ως επαγγελματίας?
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Το αν διαπρεπουν ή οχι δεν το ξερω. Απο αυτα που εγω εχω δει σιγουρα ειναι καλυτεροι απο τον Χατζη, τουλαχιστον σε αυτο το κομματι. Στα δικα μου τα ματια ετσι. Μπορει να ειμαι εγω λαθος, μπορει να ειμαι σωστος.

Για να καταλαβαινοματσε ρε παιδια. Εμενα με πειραξε που ο φιλος παραπανω χαρακτηριζει στην ουσια αμπαλους αυτους που δεν πολυγουσταρουν ποδοσφαιρικα παντα τον Χατζη.

Ειναι θεμιτο να αρεσει ενας ποδοσφαιριστης σε καποιον και σε καποιον οχι.

Γιατι πρεπει να την πεις ας πουμε σε μενα που δεν μου αρεσει ο Χατζη;

Να μαθουμε να σεβομαστε και να δεχομαστε την αντιθετη αποψη.

Επισης καλες γιορτες!
Άβαταρ μέλους
cellophan

DimitrisS έγραψε:Το αν διαπρεπουν ή οχι δεν το ξερω. Απο αυτα που εγω εχω δει σιγουρα ειναι καλυτεροι απο τον Χατζη, τουλαχιστον σε αυτο το κομματι. Στα δικα μου τα ματια ετσι. Μπορει να ειμαι εγω λαθος, μπορει να ειμαι σωστος.

Για να καταλαβαινοματσε ρε παιδια. Εμενα με πειραξε που ο φιλος παραπανω χαρακτηριζει στην ουσια αμπαλους αυτους που δεν πολυγουσταρουν ποδοσφαιρικα παντα τον Χατζη.

Ειναι θεμιτο να αρεσει ενας ποδοσφαιριστης σε καποιον και σε καποιον οχι.

Γιατι πρεπει να την πεις ας πουμε σε μενα που δεν μου αρεσει ο Χατζη;

Να μαθουμε να σεβομαστε και να δεχομαστε την αντιθετη αποψη.

Επισης καλες γιορτες!
Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό Δημήτρη....δεν υπερασπίζομαι τον φίλο πιο πάνω, τον Χατζησαία υπερασπίζω.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

achilles:

Το 'δε στρίβει"σημαίνει ότι δεν έχει ευκινησία. Τι στατιστικό να βρεις για αυτό στο ποδόσφαιρο ρε παλικάρι μου? Η ταχύτητα υπάρχει σαν στατιστικό? Το μυαλό του παίκτη που υπάρχει ως στατιστικό? κ.ο.κ. Αν ένας παίκτης είναι ευκίνητος φαίνεται από τις φάσεις και όχι από τα στατιστικά. Όταν σε αφήνει ο αντίπαλος 1-2 μετρα πίσω και σου βάζει γκολ σπάζοντας το τεχνικό οφσάιτ, είναι ξεκάθαρο ότι είναι πιο γρήγορος. Όταν πρέπει ο αμυντικός να στρίψει το σώμα του, γιατί έχει πλάτη την εστία (πχ σε φάση που οι αμυντικοί είναι κοντά στο κέντρο και ο αντίπαλος πάει στην αντεπίθεση) χρειάζεται καλή ευκινησία, κατόπιν επιτάχυνση για να μη σου φύγει στα πρώτα μέτρα ο αντίπαλος και μετά ταχύτητα όταν υπάρχουν αρκετά μέτρα.

Ένας ψηλός παίκτης έχει δυστυχώς ούτως οι άλλως πρόβλημα στην ευελιξία. Παίζουν ρόλο τα κιλά και η ηλικία. Η ζωή του αθλητή και φυσικά αν κάνεις πολλές διατάσεις και γενικά όλα αυτά που κάνουν "τα παιδιά λάστιχο". Ο ψηλός είναι πολύ αργός και βαρύς. Υστερεί και στους 3 τομείς. Ο ΠΑΟΚ βλέπουμε ότι παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο και βλέπουμε ότι και ο Μαλεζάς υστερεί, παρόλου που δεν έχει τόσα κιλά. Επίσης, ανεβάζουμε πολύ τους αμυντικούς όταν παίζουμε παιχνίδι κατοχής (το σύνηθες). Αν δε κατάλαβες ακόμη τι λέω (που δε νομίζω εξ αρχής είχες καταλάβει) σύγκρινε αυτά τα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ (όχι στατιστικά) με το Ροντρίγκεζ και πες μου ποιος είναι πιο ευέλικτος, πιο γρήγορος, ποιος έχει πιο μεγάλη έκρηξη. Αφού γίνει αυτό κατανοητό γιατί η διαφορά είναι τεράστια από τον εξτρέμ Γκάρυ με τον αμυντικό Χατζηισαϊα, κάνε τη σύγκριση μεταξύ του Χατζηισαϊα και του Κρέσπο και Βαρέλα, που παίζουν στην ίδια θέση.

Στην τελική πάτε να βγάλετε άχρηστο και μη ικανό τον προπονητή της ομάδας μας? Αφού ο Ίβιτς αποφάσισε να τον αφήσει πίσω μετά τις ευκαιρίες που του εδωσε στην προετοιμασία, γιατί σκούζετε τόσους μήνες (μαζί με τους ΑΡΔ)?

Μετά δεν εδειξε και συμπεριφορά επαγγελματία, όταν απέρριψε την πρόταση της Στεάουας, που σε εκείνη τη φάση είχε μόνο 2 αμυντικούς σε όλο της το ρόστερ με τον 1 από τους 2 σε χαμηλοτερη αξία κατά το τράσφερ. Δηλαδή εκεί θα είχε καπαρωμένη σχεδόν τη θέση του βασικού, σε ομάδα ίδιου περίπου επιπέδου με τον ΠΑΟΚ που έπαιζε και αυτή Ευρώπη. Η Στεάουα έχει και πράδοση να εξελίσει τους νέους παίκτες. Αυτή του η συμπεριφορά για εμένα ήταν αρκετή για να δώσω 100% δίκιο στον Ίβιτς. Στην τελική ο θεσμός είναι ο προπονητής και αν αμφισβητούμε κάθε μικρή λεπτομέρεια στις αποφάσεις του δε μας φταίει κανείς που δεν προοδεύουμε.

Πολύς ντόρος για ένα παίκτη που και να έμενε θα ήταν 4η - 5η επιλογή. Αυτόν τον ντόρο τον κάνουν συνήθως οι ΑΡΔ όταν θέλουν να μας ανακατώσουν, με ότι συνεπάγεται αυτό για το ποστ σου..
Άβαταρ μέλους
cellophan

Όλες οι κρίσεις για τον συγκεκριμένο παίκτη φαντάζομαι βγαίνουν από τους 8 περσινούς αγώνες και τα περίπου 600 λεπτά που αγωνίστηκε. Στο ποστ του Βαρελά, ακούστηκε /γράφτηκε πως βιαζόμαστε μετά από 15-20 αγώνες να βγάλουμε συμπεράσματα. Να συμφωνήσω.

Στην περίπτωση του Χ"ησαία ισχύει κάτι τέτοιο ή όχι γιατί ΠΑΟΚ είσαι;
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Έχω την αίσθηση πως το στορι Χατζηψηλεας παίχτηκε εκτός γηπέδου.
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

cellophan έγραψε:Όλες οι κρίσεις για τον συγκεκριμένο παίκτη φαντάζομαι βγαίνουν από τους 8 περσινούς αγώνες και τα περίπου 600 λεπτά που αγωνίστηκε. Στο ποστ του Βαρελά, ακούστηκε /γράφτηκε πως βιαζόμαστε μετά από 15-20 αγώνες να βγάλουμε συμπεράσματα. Να συμφωνήσω.

Ο Βαρελα εχει δειξει την ποιοτητα του σε μεγαλα ματς(ΟΣΦΠ-ΠΑΟ),τα λαθη που κανει οφειλονται σε θεματα αγωνιστικου ρυθμου και προσαρμογης που λυνονται με συνεχομενα ματς.
Ο Χατζησαιας δεν εχει ποιοτητα απο την αλλη,ειναι απλα ενας ψηλος,δυνατος,ατεχνος σεντερ μπακ.Τετοιον εχεις τον Μαλεζα ετσι και αλλιως.Επιπλεον τοσο με ΠΑΟ οσο και με ΟΣΦΠ περσι(κυπελλο) που χρειαζοσουν τη νικη οπωσδηποτε σε κρεμασε και στα δυο ματς
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Η διαφορά είναι ότι ο Βαρέλα ήρθε ως αρχηγός της Στεαουα, με αγώνες στην Ευρώπη, με πρωταθλήματα, διεθνής και είναι γνωστή η αξία του.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Δεν ξέρω ποιος είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής και πώς ακριβώς μπορεί αυτό να μετρηθεί, αυτή τη στιγμή πάντως ο Μαλεζάς δείχνει να είναι πιο απαραίτητος στον Ίβιτς λόγω εμπειρίας, αποδυτηρίων, είναι ο παίχτης του προπονητή και είναι σεβαστό. Το θέμα όμως είναι ότι ο Μαλεζάς δεν θα είχε ποτέ εξελιχθεί σε καλό ποδοσφαιριστή (ή, θα ήταν πολύ πιο δύσκολο) αν δεν τον είχε πιστέψει κάποιος όταν ήταν στην ηλικία του Χατζι και δεν του είχε δώσει ευκαιρίες. Βέβαια, άλλος ο τότε ΠΑΟΚ της φτώχειας κι άλλος ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη αλλά αυτό που παραμένει ίδιο είναι ο τρόπος εξέλιξης των παιχτών. Πρέπει να παίζουν. Για τον Χατζηισαία πιστεύω ότι αυτό το εξάμηνο πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Ή βλέπουν προοπτικές εξέλιξης και τον κρατάνε και του δίνουν ρόλο στην ομάδα, καθώς θεωρητικά σαν project είναι ελπιδοφόρο κι έχει γίνει και μια επένδυση στο πρόσωπό του, ή δεν βλέπουν ότι μπορεί να σταθεί στο ρόστερ και τον πουλάνε ώστε να επενδύσουν σε άλλο project, είτε είναι ο Πούγγουρας είτε άλλος παίχτης. Δανεισμοί στα 25 είναι μεσοβέζικες λύσεις που σπάνια έχουν αποτελέσματα και για την ομάδα και για τους ποδοσφαιριστές. Γενικά η ομάδα θέλει αποφάσεις και ξεκαθάρισμα όλων αυτών των περιπτώσεων και να μη λειτουργεί σαν πατερούλης έχοντας 30+ συμβόλαια.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

vs40 έγραψε:achilles:

Το 'δε στρίβει"σημαίνει ότι δεν έχει ευκινησία. Τι στατιστικό να βρεις για αυτό στο ποδόσφαιρο ρε παλικάρι μου? Η ταχύτητα υπάρχει σαν στατιστικό? Το μυαλό του παίκτη που υπάρχει ως στατιστικό? κ.ο.κ. Αν ένας παίκτης είναι ευκίνητος φαίνεται από τις φάσεις και όχι από τα στατιστικά. Όταν σε αφήνει ο αντίπαλος 1-2 μετρα πίσω και σου βάζει γκολ σπάζοντας το τεχνικό οφσάιτ, είναι ξεκάθαρο ότι είναι πιο γρήγορος. Όταν πρέπει ο αμυντικός να στρίψει το σώμα του, γιατί έχει πλάτη την εστία (πχ σε φάση που οι αμυντικοί είναι κοντά στο κέντρο και ο αντίπαλος πάει στην αντεπίθεση) χρειάζεται καλή ευκινησία, κατόπιν επιτάχυνση για να μη σου φύγει στα πρώτα μέτρα ο αντίπαλος και μετά ταχύτητα όταν υπάρχουν αρκετά μέτρα.

Ένας ψηλός παίκτης έχει δυστυχώς ούτως οι άλλως πρόβλημα στην ευελιξία. Παίζουν ρόλο τα κιλά και η ηλικία. Η ζωή του αθλητή και φυσικά αν κάνεις πολλές διατάσεις και γενικά όλα αυτά που κάνουν "τα παιδιά λάστιχο". Ο ψηλός είναι πολύ αργός και βαρύς. Υστερεί και στους 3 τομείς. Ο ΠΑΟΚ βλέπουμε ότι παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο και βλέπουμε ότι και ο Μαλεζάς υστερεί, παρόλου που δεν έχει τόσα κιλά. Επίσης, ανεβάζουμε πολύ τους αμυντικούς όταν παίζουμε παιχνίδι κατοχής (το σύνηθες). Αν δε κατάλαβες ακόμη τι λέω (που δε νομίζω εξ αρχής είχες καταλάβει) σύγκρινε αυτά τα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ (όχι στατιστικά) με το Ροντρίγκεζ και πες μου ποιος είναι πιο ευέλικτος, πιο γρήγορος, ποιος έχει πιο μεγάλη έκρηξη. Αφού γίνει αυτό κατανοητό γιατί η διαφορά είναι τεράστια από τον εξτρέμ Γκάρυ με τον αμυντικό Χατζηισαϊα, κάνε τη σύγκριση μεταξύ του Χατζηισαϊα και του Κρέσπο και Βαρέλα, που παίζουν στην ίδια θέση.

Στην τελική πάτε να βγάλετε άχρηστο και μη ικανό τον προπονητή της ομάδας μας? Αφού ο Ίβιτς αποφάσισε να τον αφήσει πίσω μετά τις ευκαιρίες που του εδωσε στην προετοιμασία, γιατί σκούζετε τόσους μήνες (μαζί με τους ΑΡΔ)?

Μετά δεν εδειξε και συμπεριφορά επαγγελματία, όταν απέρριψε την πρόταση της Στεάουας, που σε εκείνη τη φάση είχε μόνο 2 αμυντικούς σε όλο της το ρόστερ με τον 1 από τους 2 σε χαμηλοτερη αξία κατά το τράσφερ. Δηλαδή εκεί θα είχε καπαρωμένη σχεδόν τη θέση του βασικού, σε ομάδα ίδιου περίπου επιπέδου με τον ΠΑΟΚ που έπαιζε και αυτή Ευρώπη. Η Στεάουα έχει και πράδοση να εξελίσει τους νέους παίκτες. Αυτή του η συμπεριφορά για εμένα ήταν αρκετή για να δώσω 100% δίκιο στον Ίβιτς. Στην τελική ο θεσμός είναι ο προπονητής και αν αμφισβητούμε κάθε μικρή λεπτομέρεια στις αποφάσεις του δε μας φταίει κανείς που δεν προοδεύουμε.

Πολύς ντόρος για ένα παίκτη που και να έμενε θα ήταν 4η - 5η επιλογή. Αυτόν τον ντόρο τον κάνουν συνήθως οι ΑΡΔ όταν θέλουν να μας ανακατώσουν, με ότι συνεπάγεται αυτό για το ποστ σου..
++
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

Προσωπική μου άποψη και θα διαφωνήσω με όλους για τον Χ#ΨΗΛΕΑ είναι ότι πρέπει να δυναμώσει κι άλλο γιατί αυτή την στιγμή τον κατατάσσω ώς τρίτο καλύτερο στόπερ στο ρόστερ μετά από Κρέσπο και Βαρέλα. Ίσως στο ίδιο επίπεδο με Μάλε ο οποίος υπερτερεί μόνο σε εμπειρία αλλά υστερεί πολύ σε ταχύτητα. ΚΑΙ εξηγούμε ότι δεν είναι απαραίτητο ο ένας εκ των δύο στόπερ να έχει καλή πάσα. Ακόμη και σε ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο η δουλειά του ενός στόπερ είναι αποκλειστικά να απομακρύνει και όχι να δημιουργεί. Θα φέρω παράδειγμα τον γκέυ τόσα χρόνια έπαιζε με αμυντικούς τσαπάδες από ανατολάκη μέχρι Σιόβα παπαδόπουλο και ακόμη και τον μανωλά μου πέρα από τα εκπληκτικά προσόντα του σε ταχυτητα εκρηκτικότητα δεν ήταν δημιουργικός αμυντικός ποτέ του ! Οπότε πολύ δουλειά σε δύναμη - ταχυδύναμη και θα έχουμε ένα πολύ αξιόλογο αμυντικό από το πουθενά! Γιατι τα σωματικά προσόντα τα έχει.
Άβαταρ μέλους
cellophan

axristeas έγραψε:
cellophan έγραψε:Όλες οι κρίσεις για τον συγκεκριμένο παίκτη φαντάζομαι βγαίνουν από τους 8 περσινούς αγώνες και τα περίπου 600 λεπτά που αγωνίστηκε. Στο ποστ του Βαρελά, ακούστηκε /γράφτηκε πως βιαζόμαστε μετά από 15-20 αγώνες να βγάλουμε συμπεράσματα. Να συμφωνήσω.

Ο Βαρελα εχει δειξει την ποιοτητα του σε μεγαλα ματς(ΟΣΦΠ-ΠΑΟ),τα λαθη που κανει οφειλονται σε θεματα αγωνιστικου ρυθμου και προσαρμογης που λυνονται με συνεχομενα ματς.
Ο Χατζησαιας δεν εχει ποιοτητα απο την αλλη,ειναι απλα ενας ψηλος,δυνατος,ατεχνος σεντερ μπακ.Τετοιον εχεις τον Μαλεζα ετσι και αλλιως.Επιπλεον τοσο με ΠΑΟ οσο και με ΟΣΦΠ περσι(κυπελλο) που χρειαζοσουν τη νικη οπωσδηποτε σε κρεμασε και στα δυο ματς
Καλημέρα φίλε μου και χρόνια πολλά. Δεν βλέπω άλλο λόγο παράθεσης πέραν της επιβεβαίωσης του δεύτερου μισού της τελευταίας μου ερώτησης. Αποδεκτό.

Κατά τα άλλα, ο καθένας έχει την άποψη του. Εσύ υποστηρίζεις πως ο Βαρελά έδειξε την ποιότητα του στο ματς με τον γαύρο. Εγώ λέω kudos που σκόραρε δύο φορές, αλλά η μία από αυτές ήταν στο τέρμα μας. Όσο για τις αμυντικές του αντιδράσεις στον ίδιο αγώνα αλλά και σε πολλούς άλλους, δεν είμαι σίγουρος πως είναι οι καλύτερες. Αλλά θα περιμένω να γίνει ο σέντερ μπακ του 1.5 εκ. και των ονείρων μας, γιατί πρέπει να το κάνω.

Το ερώτημα όμως δεν είναι ο Βαρελά. Το ερώτημα είναι αν ο Χ"ησαίας πρέπει να πάρει ευκαιρίες ή όχι. Λες είναι άτεχνος αλλά ψηλός και δυνατός. Και εγώ λέω, πως σε 8 παιχνίδια παίκτη από μεταγραφή μεσούσης της περιόδου δεν μπορείς να τον κρίνεις. Για αυτόν τον πάικτη δώσαμε πάνω από ένα εκατομύριο πέρσι γιατί έκανε εξαιρετική σαιζόν στον Πανιώνιο, που να θυμίσω όπως και φέτος, έτσι και πέρσι ήταν από τις σοβαρότερες και πιο αθλητικές ομάδες του πρωταθλήματος. Ξαφνικά σκάτεψε τόσο πολύ και είναι για εξέδρα; Εδώ σχολιάστηκε πριν από λίγο πως έκανε μαλακία που δεν έφυγε για Στεάουα (συμφωνώ) γιατί σίγουρα θα έπαιρνε παιχνίδια να μη σου πως θα ήταν και εντεκαδάτος λένε κάποιοι. Τελικά η Στεάουα τι σεντερ μπακ έχει; Αν ο εξεδράτος ο δικός μας έχει δυνατότητα να είναι βασικός στη Στεάουα, μήπως αυτό λέει κάτι για τον πρωην βασικό της Στεάουα και νυν βασικό δικό μας.

Έχουμε μπερδέψει λίγο τα μπούτια μας. Άλλοι θέλουν ένα πρωτάθλημα χρόνο για να κριθούν, άλλοι κρίνονται στο φτερό. Άλλοι κάνουν παιχνιδάρες με αυτογκόλ και αντιδράσεις έλα Κρέσπω να σκουπίσεις γιατί χανόμαστε, άλλοι μας χαντακώνουν απλά επειδή υπάρχουν στο σχήμα. Άλλοι έχουν μέλλον στα 34, άλλοι στα 24 είναι τελειωμένοι. Δεν τα πολυκαταλαβαίνω αυτά.

Μια εξήγηση έχω μόνο. Ο ψηλός, μετά την προετοιμασία είχε την ατυχία από εν δυνάμει ενδεκαδάτος, να βρεθεί στην εξέδρα από Τζαβέλα που ήθελε να παίζει στόπερ και Βαρελά που είναι η νέα και ακριβότερη μεταγραφή. Και ίσως αυτό να αντεχότανε, αλλά κατάλαβε πως από πίσω ερχότανε ο Μαλεζάς και ο Πουγγουράς, παιδιά του ϊβιτς και τα δύο. Στην ουσία πέμπτο σέντερ μπακ. Εκεί μάλλον αντέδρασε άσχημα, ας μην ξεχνάμε πως ο συγκεκριμένος έχει και τον μπαμπά να χώνεται, που δεν είναι καλό πράγμα.

Καλώς λοιπόν για λόγους πειθαρχίας, πήγε στην εξέδρα. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος, πως καλώς πήγε στην εξεδρα για αγωνιστικούς λόγους. Αυτά πιστεύω.

:pano:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τασκενδη μου
και εγω πιστευω πως ο χ'ησιας ειναι ποδοσφαιριστης με μελλον και λυπαμαι που τον χαντακωνουμε.
να μην ειναι βασικος το καταλαβαινω.να μην ειναι καν στις επιλογες ομως μου φαινεται πολυ τραβηγμενο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”