Καταρχας γιατι καποιος που εχει αντιθετη αποψη απο την δικη σου υποκειμενικη αποψη δεν κατεχει το αθλημα; Ειναι ασχημο αυτο που λες. Ελπιζω να το καταλαβαινεις.achilles έγραψε:'Οποιος γράφει ότι ο Χατζηισαΐας είναι άμπαλος και άτεχνος καλύτερα να παρακολουθήσει άλλο άθλημα γιατί αυτό δεν το έχει. Γυρνώ κουρασμένος από τη δουλειά, μπαίνω να διαβάσω νέα της ομάδας, διαβάζω ότι επιστρέφει το παλικάρι και χαμογέλασα γιατί προσωπικά τον πιστεύω πάρα πολύ, μπαίνω στο thread του και η πίεση μου ανέβηκε στο 20 με αυτά που διαβάζω! Όλοι εσείς οι φωστήρες πο κόβει το μάτι σας μπορείτε να μου εξηγήσετε 2-3 πραγματάκια;
α) Στον νιώνιο δηλαδή ήταν άμπαλος; Τότε γιατί πανηγυρίζαμε όταν τον αγοράσαμε; Γιατί εγώ δεν θυμάμαι τότε να γκρίνιαξε κανείς σας εδώ μέσα...
β) Μπορείτε να μου αναφέρετε σε ποια ακριβώς παιχνίδια ήταν τόσο πια κακός;
γ) Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι ακριβώς σημαίνει το ''δεν στρίβει'' και από που πηγάζει αυτό το στατιστικό στοιχείο γιατί εγώ στο πραγματικό ποδόσφαιρο δεν το έχω συναντήσει ποτέ;
δ) Μπορείτε να μου πείτε πόσους νεαρούς και εξελίξιμους κεντρικούς αμυντικούς με αυτό το ύψος και αυτόν τον σωματότυπο έχει ο οργανισμός ΠΑΟΚ στο σύνολο του ή αν υπάρχει κανείς άλλος σε όλη την Ελληνική επικράτεια και ας μην έχει παραστάσεις από Α' Εθνική;
ε) Μπορείτε να μου πείτε από που πηγάζει ότι ο Χατζηισαΐας κόπηκε από την ομάδα γιατί δεν τον πίστεψε παικτικά ο Ίβιτς; Ήταν καλός πέρσι και φέτος ξέχασε να παίζει; Δεν υπάρχει δηλαδή το ενδεχόμενο να μη γουστάρουν τον ατζέντη του ή απλά γιατί ο Πούγγουρας είναι φθηνότερος;
στ) Και αφού ρε παδί μου δεν τους κάνει τότε γιατί δεν τον πουλάνε αλλά θέλουν να τον στείλουν δανεικό;
Μην τρώτε αμάσητο ότι σας σερβίρουν έντεχνα. Και όχι δεν έχω καμμία συγγενική ή κάθε άλλου είδους σχέση με τον Χατζηιαΐα. Απλά βαρέθηκα να βλέπω ερασιτέχνες να κρίνουν έναν επαγγελματία πάνω στη δουλεία του.
Θα μου πεις τώρα εδώ βγάζουμε γέρο και άχρηστο τον Αντελίνιο (ποιον, τον Αντελίνιο θεέ μου) με του που ακούστηκε μόνο μία φήμη για επιστροφή, στον Χατζηισαΐα θα κολώναμε;
Για ολα τα υπολοιπα, εγω θα σου προτεινω να δεις για παραδειγμα τις πασες του Χατζη στα παιχνιδια που επαιξε στον ΠΑΟΚ.
Κι μενα μου αρεσε η μεταγραφη του γιατι τον ειχα δει σε 1-2 ματς με Πανιωνιο και μου αρεσε. Υπαρχει ενα τεραστιο ΑΛΛΑ ομως σε τετοιοες περιπτωσεις.
Ο κεντρικος αμυντικος Χατζη του Πανιωνιου αμυνοταν ΚΥΡΙΩΣ. Επαιρνε τις κεφαλιες οντας ψηλο παληκαρι στα πολλα γεμισματα που γινοντουσαν κατα του Πανιωνιου. Δεν ειχε καμια υποχρεωση να συμμετεχει ενεργα στην αναπτυξη του παιχνιδιου. Οταν λοιπον ΕΠΡΕΠΕ να το κανει αυτο στον ΠΑΟΚ εγω προσωπικα θυμαμαι αρκετες φασεις να ψιλογουρλωνω τα ματια μου στις ευκολες-κακες πασες τους.
Τιποτα αλλο.