Τον πρώτο θα τον φέρει δώρο ο Μίχελ,τον έχει σταμπαρισμένο.....Τον δεύτερο εγώ!!!!!obanebane έγραψε:agios,αν είσαι ο γνωστός Άγιος των γιορτών,αυτούς θα ήθελα να μου φερεις δώρο.

Τον πρώτο θα τον φέρει δώρο ο Μίχελ,τον έχει σταμπαρισμένο.....Τον δεύτερο εγώ!!!!!obanebane έγραψε:agios,αν είσαι ο γνωστός Άγιος των γιορτών,αυτούς θα ήθελα να μου φερεις δώρο.
simba έγραψε:Αγιε, 2 χρονια εχει στην Κινα (στη 10η), με ο,τι συνεπαγεται αυτο..
Οκ στη Σαχταρ, με τοσες παικταρες δεν ακουμπησε, λογικο.
Ουτε ομως ως δανεικος στην (π καλη) Βρεντερ ουτε στη Γουιγκαν. 6μηνητικος βεβαια.
Εκανε ενα πολυ καλο β' μισο στην Γκρεμιο το 11/12, οταν γυρισε απο Σαχταρ, αλλα τον επομενο χρονο τον εστειλαν δανεικο στη φλαμενγκο (οπου δεν ακουμπησε) παρα τα 6 μυρια που εδωσαν.![]()
![]()
Το 13/14, παει δανεικος στην Κρουζειρο, κανει πολυ καλη σεζον μετα απο χρονια και "κερδιζει" μεταγραφη στην 10η ομαδα της Κινας.![]()
![]()
Περσι αποσυρθηκε απ'την εθνικη λογω διαφορων με τον κοουτς, και φετος μετα την αποχωρηση του τελευταιου, επανηλθε.
Simba συμφωνώ.Δεν θέλω να χτίσω σ αυτόν,θέλω έναν τέτοιο να μου παίξει 2 χρονιές και να μου κάνει 10 γκολ το χρόνο.Κι από πίσω να βρω τον φορ που θέλω.Μου θυμίζει περιπτώσεις κάτι απίθανων που έφερνε ο Αστέρας και λέγαμε που τους βρίσκει..Καλός παίκτης είναι.Και για ελεύθερος μια χαρά.
Για δοκιμη μεχρι το καλοκαιρι αντι Τιαμ και βλεπουμε ειναι ο τυπος.
Και ως 2ος, δυσκολα να χτισεις ομαδα πανω του.
CCCP έγραψε:Οταν ο παικτης ερχεται για να φυγει σε 6 μηνες, τον εχεις πραγματικα "φερει" ?Alastor έγραψε:Η ιστορια παντως εχει δειξει οτι μπορεις να φερεις παικτουρες Γεναρη οπως με Νατχο-Νομποα τις προηγουμενες χρονιες
Βεβαια για βρεις εναν τετοιο ποιοτικο παικτη πρεπε η να εχει βρεθει εκτος ομαδας λογω εξωαγωνιστικων συνθηκων(διαφωνια με προπονητες,οικονομικοι λογοι) και να εκμεταλευτεις αυτη την ευκαιρια η να ειναι αναπληρωματικος σε μεγαλη ομαδα οπως Πορτο,Ντορντμουντ κλπ που σε σενα θα παιζει για πλακα βασικος
Τετοιες ευκαιριες πρεπει να ψαξουμε αν θελουμε κατι πραγματικα καλο που να μας ανεβασει ποιοτικα για το δευτερο μισο τις σεζον.Και σιγουρα πιστευω πως υπαρχουν
MANIAKOS έγραψε:Ολά φωνάζουν Βιεϊρίνια
Ανδαριφαρντ δεν μου είπατε αξίζει μια τράμπα με σαμπο πχ;
δεν είναι αραβες οι Ιρανοί!grg80 έγραψε:Εμενα ο Ιρανος μ αρεσει , οχι για πρωτο βιολι . Εχει στοιχεια καλα , απλα με προβληματιζει ο επαγγελματισμος που δε δειχνουν ενιοτε οι αθλητες αυτης της αραβικης