Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
agios

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από agios »

obanebane έγραψε:agios,αν είσαι ο γνωστός Άγιος των γιορτών,αυτούς θα ήθελα να μου φερεις δώρο. :opaokara:
Τον πρώτο θα τον φέρει δώρο ο Μίχελ,τον έχει σταμπαρισμένο.....Τον δεύτερο εγώ!!!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αγιε, 2 χρονια εχει στην Κινα (στη 10η), με ο,τι συνεπαγεται αυτο..

Οκ στη Σαχταρ, με τοσες παικταρες δεν ακουμπησε, λογικο.
Ουτε ομως ως δανεικος στην (π καλη) Βρεντερ ουτε στη Γουιγκαν. 6μηνητικος βεβαια.

Εκανε ενα πολυ καλο β' μισο στην Γκρεμιο το 11/12, οταν γυρισε απο Σαχταρ, αλλα τον επομενο χρονο τον εστειλαν δανεικο στη φλαμενγκο (οπου δεν ακουμπησε) παρα τα 6 μυρια που εδωσαν. :? :?:

Το 13/14, παει δανεικος στην Κρουζειρο, κανει πολυ καλη σεζον μετα απο χρονια και "κερδιζει" μεταγραφη στην 10η ομαδα της Κινας. :? :?:

Περσι αποσυρθηκε απ'την εθνικη λογω διαφορων με τον κοουτς, και φετος μετα την αποχωρηση του τελευταιου, επανηλθε.

Για δοκιμη μεχρι το καλοκαιρι αντι Τιαμ και βλεπουμε ειναι ο τυπος.
Και ως 2ος, δυσκολα να χτισεις ομαδα πανω του.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ολά φωνάζουν Βιεϊρίνια

Ανδαριφαρντ δεν μου είπατε αξίζει μια τράμπα με σαμπο πχ;
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

simba έγραψε:Αγιε, 2 χρονια εχει στην Κινα (στη 10η), με ο,τι συνεπαγεται αυτο..

Οκ στη Σαχταρ, με τοσες παικταρες δεν ακουμπησε, λογικο.
Ουτε ομως ως δανεικος στην (π καλη) Βρεντερ ουτε στη Γουιγκαν. 6μηνητικος βεβαια.

Εκανε ενα πολυ καλο β' μισο στην Γκρεμιο το 11/12, οταν γυρισε απο Σαχταρ, αλλα τον επομενο χρονο τον εστειλαν δανεικο στη φλαμενγκο (οπου δεν ακουμπησε) παρα τα 6 μυρια που εδωσαν. :? :?:

Το 13/14, παει δανεικος στην Κρουζειρο, κανει πολυ καλη σεζον μετα απο χρονια και "κερδιζει" μεταγραφη στην 10η ομαδα της Κινας. :? :?:

Περσι αποσυρθηκε απ'την εθνικη λογω διαφορων με τον κοουτς, και φετος μετα την αποχωρηση του τελευταιου, επανηλθε.
Simba συμφωνώ.Δεν θέλω να χτίσω σ αυτόν,θέλω έναν τέτοιο να μου παίξει 2 χρονιές και να μου κάνει 10 γκολ το χρόνο.Κι από πίσω να βρω τον φορ που θέλω.Μου θυμίζει περιπτώσεις κάτι απίθανων που έφερνε ο Αστέρας και λέγαμε που τους βρίσκει..Καλός παίκτης είναι.Και για ελεύθερος μια χαρά.

Για δοκιμη μεχρι το καλοκαιρι αντι Τιαμ και βλεπουμε ειναι ο τυπος.
Και ως 2ος, δυσκολα να χτισεις ομαδα πανω του.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

CCCP έγραψε:
Alastor έγραψε:Η ιστορια παντως εχει δειξει οτι μπορεις να φερεις παικτουρες Γεναρη οπως με Νατχο-Νομποα τις προηγουμενες χρονιες

Βεβαια για βρεις εναν τετοιο ποιοτικο παικτη πρεπε η να εχει βρεθει εκτος ομαδας λογω εξωαγωνιστικων συνθηκων(διαφωνια με προπονητες,οικονομικοι λογοι) και να εκμεταλευτεις αυτη την ευκαιρια η να ειναι αναπληρωματικος σε μεγαλη ομαδα οπως Πορτο,Ντορντμουντ κλπ που σε σενα θα παιζει για πλακα βασικος

Τετοιες ευκαιριες πρεπει να ψαξουμε αν θελουμε κατι πραγματικα καλο που να μας ανεβασει ποιοτικα για το δευτερο μισο τις σεζον.Και σιγουρα πιστευω πως υπαρχουν
Οταν ο παικτης ερχεται για να φυγει σε 6 μηνες, τον εχεις πραγματικα "φερει" ?

Καταρχην ο Νομποα ειχε 1μιση χρονο συμβολαιο και τον πουλησαμε στην Ροστοφ.Μακαρι να ερχονται για να τους πουλαμε.Μονο ο Νατχο ειχε συμβολαιο για 6 μηνες και νομιζω οτι απλα δεν καταφερες να τον κρατησεις γιατι καθε χρονο εφευγε ο προπονητης και ειχες μια ομαδα που εκτροχιαζοταν πληρως απτους στοχους της.Αν ο Νατχο και ο καθε Νατχο εβλεπε προοπτικη σε συνδυασμο με το καταλληλο αντιτιμο πιστευω θα μπορουσε να μεινει.

Οταν πριν χρονια θα σε απερριπταν μονο απτο ονομα,πλεον ο ΠΑΟΚ του Europa League γνωριζουν οτι δεν θα φρεναρει την καριερα τους,αντιθετως θα τους βοηθησει οπως εγινε με Βιερινια,Λουκας,Μακ,Νομποα οι οποιοι παιζουν πλεον σε ομαδες επιπεδου Champions League. Αληθεια ποτε ηταν η τελευταια φορα που περασε παικτης απτον ΠΑΟΚ ο οποιος κατεληξε σε ομαδα τσουλου πριν απο αυτους? Δεν ξερω αν υπηρξε και ποτε να πω την αμαρτια μου.Μην θυμηθω τον Σικαμπαλα που τον ειχαμε σαν δευτερο μεσια και ο μεγαλυτερος σταθμος της καριερας του ηταν το αιγυπτιακο πρωταθλημα

Με αλλα λογια,μπορεις να φερεις παικτουρες ΚΑΙ να τις κρατησεις η να τις πουλησεις σε μεγαλυτερες ομαδες,απλα πρεπει να δειξεις σοβαροτητα και προοπτικη
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Marcelo Moreno?
6ετες συμβολαιο ή τιποτα. :D
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Μια χαρά παίκτες βρίσκεις το Γενάρη, πραγματικά καλούς παίκτες που για τους χ λόγους δεν χτύπησαν 11αδα στην ομάδα τους το τελευταίο 4μηνο.
Από κει και πέρα είναι θέμα συμβολαίου, διαχείρισης και φυσικά του χαρακτήρα του παίκτη, ο Νάτχο με τπτ δεν ήθελε να κάτσει παραπάνω από 6μηνο, ξέρουμε ότι του γίνανε τουλάχιστον 2 προτάσεις απ τον Ιβάν, ο άλλος ο Νομπόα παικτάρα μεν αλλά δεν ήρθε για να διακριθεί αυτός και η ομάδα, ήρθε για να έχει γεμάτα παιχνίδια μέχρι το Κόπα Αμέρικα.. ή του ξεκαθάρισε η ομάδα τι περιμένει απ αυτόν πριν υπογράψει και μας έγραψε στα τέτοια του..ίσψς βνα έτυχε ότι πέσαμε σε τέτοιον.
Επίσης Λίνο, Σορλέν και Βούκιτς είχαν έρθει Γενάρη..καμία σχέση σαν προσωπικότητες με τους δυο παραπάνω
kos

Δημοσίευση από kos »

η διαφορα του ΠΑΟΚ, σημερα αλλα και παλιοτερα, με σοβαρες ευρωπαικες ομαδες ειναι οτι δινει το δικαιωμα στους ποδοσφαιρστες-εργαζομενους να θεωρουν οτι εχουν το δικαιωμα να επιλεγουν σε ποιο ματς θα τα δωσουν ολα και σε ποιο ματς θα ειναι εως προκλητικα αδιαφοροι. το αρνητικο κλιμα που δημιουργηθηκε με την υποθεση τζαβελλα ηταν μια καλη δικαιολογια για το ματς με τον βαζελο. οταν ηρθε η ευκαιρια της ατομικης προβολης σε ευρωπαικο παιχνιδι πηγε περιπατο η δικαιολογια του κακου κλιματος και το παιζω για την παρτι μου και τις ατομικες μετοχες μου βαφτιστικε νεα αρχη κτλ κτλ.
πρακτικες αδιανοητες σε μικρες και μεσαιες ομαδες σοβαρων χωρων (συμπεριλαμβανω και πρωταθληματα χαμηλοτερου επιπεδου) ειναι ανεκτες στην ομαδα με το δευτερο μεγαλυτερο μπατζετ στην ελλαδα.

αν δεν αλλαξει αυτη η αρρωστημενη νοοτροπια οτι μεταγραφη και να γινει θα ειναι ανευ ουσιας καθως ειναι βεβαιο οτι οι παικτες που θα ερθουν στα πλαισια της προσαρμογης στην ελληνικη νοοτροπια θα χασουν τον οποιο επαγγελματισμο φερουν μαζι τους.

για εμενα χθες οι παικτες ηταν για φτυσιμο. καλη η προκριση, καλη ευρωπαικη πορεια αλλα δεν μπορεις ρε ξεφτιλισμενε να εχεις εναν ολοκληρο ΠΑΟΚ, σε αυτο το πρωταθλημα με ανυπαρκτο ανταγωνισμο, με 11βαθμους σε 10 ματς.

καθε ποιοτικη προσθηκη καλοδεχουμενη αλλα η αλλαγη νοοτροπιας απαραιτητη προυποθεση για να θεωρηθεις καποια στιγμη σοβαρη ομαδα.
Άβαταρ μέλους
grg80

Δημοσίευση από grg80 »

MANIAKOS έγραψε:Ολά φωνάζουν Βιεϊρίνια

Ανδαριφαρντ δεν μου είπατε αξίζει μια τράμπα με σαμπο πχ;

Τον νιονιο τον ρωτησες?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σε εξι μήνες λήγει νομιζω
Άβαταρ μέλους
grg80

Δημοσίευση από grg80 »

Εμενα ο Ιρανος μ αρεσει , οχι για πρωτο βιολι . Εχει στοιχεια καλα , απλα με προβληματιζει ο επαγγελματισμος που δε δειχνουν ενιοτε οι αθλητες αυτης της αραβικης
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

500.000$ είναι ο μισθός του
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Και αυτός εχει αρχίσει και κάνει πλάκα στην Σουηδία .Μαλλον ειναι καλά
http://www.transfermarkt.co.uk/chinedu- ... eler/41663
https://www.youtube.com/watch?v=c5dc2DKmxQo
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

grg80 έγραψε:Εμενα ο Ιρανος μ αρεσει , οχι για πρωτο βιολι . Εχει στοιχεια καλα , απλα με προβληματιζει ο επαγγελματισμος που δε δειχνουν ενιοτε οι αθλητες αυτης της αραβικης
δεν είναι αραβες οι Ιρανοί! ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”