Λογικό. Οι πολυ hardcore αναμνήσεις διαγράφονται καμιά φορά αυτόματα για λόγους αυτοπροστασίαςΜαυρο Χιονι έγραψε:Τώρα που το γράφεις έχεις δίκιο. Τον ξέχασα τελείως αυτόν τον αγώνα!

Λογικό. Οι πολυ hardcore αναμνήσεις διαγράφονται καμιά φορά αυτόματα για λόγους αυτοπροστασίαςΜαυρο Χιονι έγραψε:Τώρα που το γράφεις έχεις δίκιο. Τον ξέχασα τελείως αυτόν τον αγώνα!
desperando έγραψε:Όλοι ξέρουν πόσο σε εχω υπερασπιστεί όλα Αυτά τα χρόνια
Αλλά επειδή το πράγμα έχει παραπαίει με την κακή νοοτροπία κάποιων,η μόνη λύση είναι "τιμωρία "για παραδειγματισμό.
Αν ήμουν ο ιβιτς χθες θα έλεγα στον μπρικιτς να ετοιμαστεί γιατί από δω και πέρα θα είναι ο βασικός πορτιέρο της ομαδας.
Δεν μπορει να κάνεις ομάδα πρωταθλητισμού αν οι παίκτες σου δεν σκέφτονται σαν πρωταθλητές.
Κρίμα γιατί κάνεις και παρά πολύ καλή σεζον
+1926Aureliano Buendia έγραψε: Όπου (βαθμολογικά) φτωχός και η μοίρα του, όμως.
++++Aureliano Buendia έγραψε:Εγώ θα επιμείνω στην πάγια θέση μου.
Σε αυτά που είπε ο Γλύκος παίζει μεγάλο ρόλο η γνώριμη ανικανότητα των ποδοσφαιριστών να χειριστούν, έστω υποτυπωδώς, τον λόγο.
Ώρες ώρες τους ακούς και απελπίζεσαι.
Αυτό που υποθέτω ήθελε να πει είναι κάτι του στυλ "ακόμη και να χάθηκε το πρωτάθλημα, υπάρχουν κι άλλοι στόχοι, και πρέπει να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό ευρωπαϊκό εισιτήριο".
Αντ' αυτών, είπε τον αχταρμά που είπε.
Τώρα για το ότι ο Γλύκος οφείλει να πιστεύει ότι και τώρα μπορούμε να πάρουμε πρωτάθλημα, να το δεχτώ ότι κανονικά έτσι θα έπρεπε ή τουλάχιστον ότι δεν θα έπρεπε να δηλώνει δημοσίως ότι πρωτάθλημα γιοκ.
Αλλά γενικά, νομίζω υπερβολικός ο ντόρος.
Όπου (βαθμολογικά) φτωχός και η μοίρα του, όμως.
Ασε μας ρε Ντίνο κ βέβαια ντροπή είναι όταν φοράει το περιβραχιονιο ο άλλος,που αντί να δίνει τα πάντα για την ομαδα,την κάνει κ δίνει το παρών σε γκαλα πάρτι μιας τιτικας. ΝτροπήDinos_Liverpool έγραψε:Τι μας λες, ρε Τσιριγώτη! Ντροπή που φοράει το περιβραχιόνιο αυτός κι ο άλλος! Οκτώ χρόνια προσφέρει στην ομάδα και είναι ντροπή; Ειδικά με τη σεζόν που κάνει φέτος!
Δόξα τω Θεώ που τέτοια θέματα τα αποφασίζουν άλλοι και συ και ομοιδεάτες σου μπορείτε να βράσετε όσο θέλετε στο ζουμάκι σας!
Άκου ντροπή!