71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
PAOKhead

Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από PAOKhead »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Τώρα που το γράφεις έχεις δίκιο. Τον ξέχασα τελείως αυτόν τον αγώνα!
Λογικό. Οι πολυ hardcore αναμνήσεις διαγράφονται καμιά φορά αυτόματα για λόγους αυτοπροστασίας :mrgreen:
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Λίγος ήταν πάντα. Το περιβραχιονιο που φοράει που κ που είναι ντροπή. Όπως και ο άλλος. Όντως φέτος είναι από τους καλύτερους,αλλά με τέτοια νοοτροπία δεν γαμησε κανείς.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Τρία μηδέν ρε φίλε, με τον οφη δύο χρόνια απλήρωτοι. Τι ξεφτίλα και κείνη
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

desperando έγραψε:Όλοι ξέρουν πόσο σε εχω υπερασπιστεί όλα Αυτά τα χρόνια
Αλλά επειδή το πράγμα έχει παραπαίει με την κακή νοοτροπία κάποιων,η μόνη λύση είναι "τιμωρία "για παραδειγματισμό.
Αν ήμουν ο ιβιτς χθες θα έλεγα στον μπρικιτς να ετοιμαστεί γιατί από δω και πέρα θα είναι ο βασικός πορτιέρο της ομαδας.

Δεν μπορει να κάνεις ομάδα πρωταθλητισμού αν οι παίκτες σου δεν σκέφτονται σαν πρωταθλητές.

Κρίμα γιατί κάνεις και παρά πολύ καλή σεζον

κι όμως. Ούτε οπαδηλίκι να πουλούν ούτε προσγειωμένοι να είναι σε στόχους ούτε τίποτα.
Να μην κάνουν οι παικτες δηλώσεις. Ας αρκούνται στο πώς απέδωσαν προσωπικά-ομαδικά και τέλος. Απλά να μπαίνουν στο γήπεδο και να γ4μούν και να δέρνουν.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Τι μας λες, ρε Τσιριγώτη! Ντροπή που φοράει το περιβραχιόνιο αυτός κι ο άλλος! Οκτώ χρόνια προσφέρει στην ομάδα και είναι ντροπή; Ειδικά με τη σεζόν που κάνει φέτος!

Δόξα τω Θεώ που τέτοια θέματα τα αποφασίζουν άλλοι και συ και ομοιδεάτες σου μπορείτε να βράσετε όσο θέλετε στο ζουμάκι σας!

Άκου ντροπή!
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Βρισκω λιγο υπερβολικη την αντιδραση μερικων ως προς την δηλωση Γλυκου.

Προφανως και ειναι μια αστοχη δηλωση ξεκαθαρα, που θελω να πιστευω πως και ο ιδιος το καταλαβε.

Οπως και να εχει μιλαμε για τον πιο σταθερο ισως ποδοσφαιριστη μας φετος που ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι κερδισε την θεση του μεσα απο την δουλεια που κανει εδω και χρονια.

Δηλαδη μας νοιαζει πιο πολυ τι δηλωσε ενας ποδοσφαιριστης σε μια κωλοσυνεντευξη παρα το τι δειχνει μεσα στο γηπεδο; Γιατι ο Γλυκος μεσα στο γηπεδο φετος δειχνει για τερματοφυλακα ομαδας που μπορει να παει για πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Εγώ θα επιμείνω στην πάγια θέση μου.
Σε αυτά που είπε ο Γλύκος παίζει μεγάλο ρόλο η γνώριμη ανικανότητα των ποδοσφαιριστών να χειριστούν, έστω υποτυπωδώς, τον λόγο.
Ώρες ώρες τους ακούς και απελπίζεσαι.
Αυτό που υποθέτω ήθελε να πει είναι κάτι του στυλ "ακόμη και να χάθηκε το πρωτάθλημα, υπάρχουν κι άλλοι στόχοι, και πρέπει να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό ευρωπαϊκό εισιτήριο".
Αντ' αυτών, είπε τον αχταρμά που είπε.
Τώρα για το ότι ο Γλύκος οφείλει να πιστεύει ότι και τώρα μπορούμε να πάρουμε πρωτάθλημα, να το δεχτώ ότι κανονικά έτσι θα έπρεπε ή τουλάχιστον ότι δεν θα έπρεπε να δηλώνει δημοσίως ότι πρωτάθλημα γιοκ.
Αλλά γενικά, νομίζω υπερβολικός ο ντόρος.
Όπου (βαθμολογικά) φτωχός και η μοίρα του, όμως.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Ό,τι και να είπε - ό,τι και να εννοούσε ο Γλύκος είναι δευτερεύον. Για μένα είναι σημαντικότερο πρόβλημα που κάποιοι την πέφτουν τόσο άσχημα σε έναν από τους πλέον εργατικούς μας παίκτες ο οποίος βελτιώνεται κάθε χρόνο και ο οποίος έχει μπροστά του τουλάχιστον άλλα 6 χρόνια που θα μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Και όλα αυτά γιατί δεν βγάζει στις δηλώσεις του το τσαγανό που θέλουμε. Ε αφού το βγάζει στο γήπεδο ρε παίδες, γιατί τόσο μένος?

Είναι βέβαια αντιτουριστική φάτσα, λοου προφαιλ και δεν πουλάει ΠΑΟΚτσιδιλίκι.... Ίσως αυτός να είναι ο βασικός λόγος...
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

Aureliano Buendia έγραψε: Όπου (βαθμολογικά) φτωχός και η μοίρα του, όμως.
+1926

Όταν κάτι δε σε πάει καλά, με όλα ασχολείσαι και όλα φταίνε.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

++++++++++
Ψόφιοι για παραμύθι !
Άβαταρ μέλους
kazampoukou

Δημοσίευση από kazampoukou »

...αριστερα το γηπεδο, δεξια το αμφιθεατρο...εεεπ που πας ρε Παναγιωτη!! -Ασε με κοουτς...με πληγωσαν τα παλιοπαιδα, πηγαινω να φοιτησω φιλολογια, φιλοσοφια και γλωσσολογια...θα τους δειξω εγω!...θα γινω ΡΗΤΟΡΑΣ και ...ΠΑΟΚσης!!!! Την πεφτουμε σε εναν απο τους καλυτερους μας παιχτες για μια δηλωση-ας ειναι και αστοχη, εως και προσβλητικη για καποιους-.Αληθεια αν δεν γνωριζει αυτος τις καταστασεις που επικρατουν στην ομαδα, οπου βρισκεται 8 χρονια,ποιος τις γνωριζει??!!...δεν θελω ρητορα, καλους παιχτες θελω!...και μην μου πειτε...σιγα τον τερματα...γιατι αν θελουμε ΤΕΡΜΑΤΑ πρεπει να σκασουμε κανα ταληρακι κοντα...!
jb1989

Δημοσίευση από jb1989 »

Aureliano Buendia έγραψε:Εγώ θα επιμείνω στην πάγια θέση μου.
Σε αυτά που είπε ο Γλύκος παίζει μεγάλο ρόλο η γνώριμη ανικανότητα των ποδοσφαιριστών να χειριστούν, έστω υποτυπωδώς, τον λόγο.
Ώρες ώρες τους ακούς και απελπίζεσαι.
Αυτό που υποθέτω ήθελε να πει είναι κάτι του στυλ "ακόμη και να χάθηκε το πρωτάθλημα, υπάρχουν κι άλλοι στόχοι, και πρέπει να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό ευρωπαϊκό εισιτήριο".
Αντ' αυτών, είπε τον αχταρμά που είπε.
Τώρα για το ότι ο Γλύκος οφείλει να πιστεύει ότι και τώρα μπορούμε να πάρουμε πρωτάθλημα, να το δεχτώ ότι κανονικά έτσι θα έπρεπε ή τουλάχιστον ότι δεν θα έπρεπε να δηλώνει δημοσίως ότι πρωτάθλημα γιοκ.
Αλλά γενικά, νομίζω υπερβολικός ο ντόρος.
Όπου (βαθμολογικά) φτωχός και η μοίρα του, όμως.
++++

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Δεν πειράζει, ας αποβάλουν το βάρος του πρωταθλητισμού μπας και τους κανει καλό. Μπορεί να αποδώσουν καλύτερα, τι να πω.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Dinos_Liverpool έγραψε:Τι μας λες, ρε Τσιριγώτη! Ντροπή που φοράει το περιβραχιόνιο αυτός κι ο άλλος! Οκτώ χρόνια προσφέρει στην ομάδα και είναι ντροπή; Ειδικά με τη σεζόν που κάνει φέτος!

Δόξα τω Θεώ που τέτοια θέματα τα αποφασίζουν άλλοι και συ και ομοιδεάτες σου μπορείτε να βράσετε όσο θέλετε στο ζουμάκι σας!

Άκου ντροπή!
Ασε μας ρε Ντίνο κ βέβαια ντροπή είναι όταν φοράει το περιβραχιονιο ο άλλος,που αντί να δίνει τα πάντα για την ομαδα,την κάνει κ δίνει το παρών σε γκαλα πάρτι μιας τιτικας. Ντροπή
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ειχε γκαλά ο Λουκας στο Λονδινο?

:mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”