Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από goran 64 »

Μα, αυτό ακριβώς κατανοώ και γι αυτό ακριβώς σε επιβραβεύω με το σχόλιο μου...

Η εγρήγορση μας είναι τώρα πλέον πιο αναγκαία από ποτέ!!!!
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Ευχαριστώ τον K_geo για το ποστάρισμά του.
Με καλύπτει πλήρως.
Ένα εκατομμύριο φορές με 1000 τρελαμένα αλάνια (ως και τους 100 στα κεκλεισμένων θυρών) που εμψυχώνουν την ομάδα.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Δε γίνεται 20000 κόσμου στην τούμπα να είναι όλοι πετσιά, ούτε αντίστοιχα 4000 στη βέροια. Καλώς ή κακώς στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι οπαδοί και οι φίλαθλοι. Και στον ΠΑΟΚ του σήμερα η δεύτερη κατηγορία είναι σαφώς μεγαλύτερη. Οι εκδρομές στο εξωτερικό είναι μια ξεχωριστή περίπτωση, γιατί εκεί πας για την τρέλα σου και μόνο, οπότε οι οπαδοί που έχουν αυτήν την τρέλα, είναι οι κύριοι εκπρόσωποι της κερκίδας. Ωστόσο αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι αν οι εντός των τεσσάρων γραμμών δε νιώθουν ή δε θέλουν να νιώσουν, το τι κάνει ο λαός στην κερκίδα μικρή σημασία έχει.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Για το εν λόγω κείμενο.
Κι εμένα μου τη δίνει όταν με το που σφυράει ο κόρακας έναρξη, ακούω έναν τύπο που τα θέλει όλα σωστά
και βρίζει τους παίχτες και κάνει και ράνει και μανουριάζει και ναι τον θεωρώ πανίβλακα και σε κάποια
στιγμή αν το παρατραβήξει πέφτει μια αρκετά συγκρατημένη παρατήρηση του στυλ ''ηρέμησε αδρεφέ μου, μην εκνευρίζεσαι'' 9/10 σταματάει έστω για το ημίχρονο και αν συνεχίσει υπάρχει μία δεύτερη πιο έντονη παρατήρηση του στυλ ''αδερφέ μας έπρηξες'' και το τελειώνω εκεί γιατί δεν ήμαστε πιτσιρικάδες και στην ηλικία μας κυκλοφορούν κι εγκεφαλικά.
Το ζήτημα που το λέω αυτό, είναι ότι το λέω εκεί, τότε.

Όχι σε ένα φόρουμ που παρέχει όσο να πεις μία ασφάλεια και ουσιαστικά μια μηδαμινή παρέμβαση.
Βέβαια, για να είμαι δίκαιος ο geo δε αναφέρει ότι έκανε μία κουβέντα επι τόπου, μπορεί να το έκανε και να μη θεώρησε απαραίτητο να το γράψει. Αν συνέβη πάσο. Αν δε συνέβη, είναι λίγο ''εκ του ασφαλούς'' και κούνημα του δαχτύλου που δεν με ενθουσιάζει και τόσο.

Επίσης, αυτό
Αν, Αν λεω, θέλουμε έναν ΠΑΟΚ πρωταθλητή, πρέπει πρώτα να ξαναγίνουμε ΕΜΕΙΣ πρωταθλητές.
Όταν -κατα geo-ο λαός του ΠΑΟΚ ήταν πρωταθλητής, δεν είναι και ότι ο ΠΑΟΚ γαμήθηκε να μαζεύει κούπες. Οπότε, εγώ καταλαβαίνω την αναφορά, αλλά καλώς ή κακώς αυτές οι εποχές μας τελείωσαν. Ναι, φυσικά η Τούμπα έχει μουρμουρητό και trendy Λιτσες, αλλά αυτά υπάρχουν παντού σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τη γης.
Τώρα που κατα geo ο λαός του ΠΑΟΚ δεν είναι και πολύ πρωταθλητής ή τέλος πάντων, είναι με τις στιγμές του ίσως, έτσι για αλλαγή μία φορά ρε παιδί μου, λιγάκι και η ομάδα να μην πετάει χαρταετό. Πχ, ο λαός που κατέβηκε στο ΟΑΚΑ ήταν ''ο πρωταθλητής λαός'' αλλά η ομάδα ταπεινώθηκε.
Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία πως μετράει ο geo κι ο κάθε geo πως εκπίπτει ο λαός του ΠΑΟΚ απ την πρώτη θέση του άτυπου πρωταθλήματος οπαδισμού, αυτό είναι καθαρά προσωπικό και υποκειμενικό.
Αρχίζει και γίνεται πρόβλημα όταν γίνεται δημόσιο.

Λύση:
Επειδή, νομίζω ότι κατάλαβα τι ήθελε να γράψει και γιατί, θα έπρεπε όλο το κείμενο να είναι ανάπτυξη της τελευταίας παραγράφου. Έτσι θα μπορούσε να τονιστεί θετικά αυτό που ήθελε να πει κι όχι να έχει αυτο τό καταγγελτικό ύφος.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

όντως σικ, το δεύτερο κομμάτι είναι λίγο ασαφές στο τι θέλω να μεταδώσω. Πάντως απο αυτά που λες, θεωρώ ότι κατάλαβες το όλο νόημα του κειμένου που (βιαστικά να ομολογήσω) έκανα χθες το πρωί θέλοντας να βγάλω απο μέσα μου την αγανάκτηση που ένιωσα προχθές για αυτό το γεγονός.

κατα τα άλλα, ούτε για πετσιά μιλάω ούτε τπτ. μιλάω για ανθρώπους που πάνε στο γήπεδο για να βγάλουν τη μιζέρια που κουβαλούν σπίτι τους ή ξερω γω που αλλού, που δεν στηρίζουν ούτε λεπτό τον ΠΑΟΚ, παρα μόνο όταν βρούν "πάτημα" βρίζουν παίχτες και γενικά ότι τους κάτσει. αυτοί για εμένα, δεν έχουν θέση στη Τούμπα (και γενικότερα). ΄Και στην τελική, αν δε θες να φωνάξεις, μη το κάνεις, αλλά μη κράζεις καθε λίγο και λιγάκι, είμαι και εγώ εκεί και θέλω να φωνάξω, να στηρίξω.

υγ: και κουβέντα έγινε και απο όλα αλλά όταν ο άλλος είναι γκαου, τότε μονο μπατσες, και μεγαλώσαμε για αυτά... :roll:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ποιος και πότε διόρθωσε στα του βόλεϊ την "κουρφή" στην κεντρική μωρέ? :shock: :evil:

Καλό είναι ρε παιδιά και κάνα λαθάκι "για το μάτι"...Τώρα βλέπετε? Πάει μάνι μάνι ο Χάρυ... :oops: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Ποιός παλήκαρος το έχει φκιάξει αυτό;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Κανάς αλέφας μάλλον.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δεν θα σχολιάσω με πολλά λόγια την ανάρτηση στην κεντρική σελίδα του μικρού άρθρου με την επικεφαλίδα...

"Στην λίγδα ναι, στην Κ.Α.Ε. όχι;"

Και μόνο το timing του το καθιστά καθ' όλα άκαιρο κατά την άποψη μου...

Δεν θέλω να "ανοίξω τον ασκό του Αιόλου" περί τμήματος μπάσκετ και Κ.Α.Ε. ένα τέταρτο πριν την έναρξη του αγώνα μας στο σκουληκοΠΑΛΕ με τον γαιω-σκώληκα!!!!

Έχω, γιατί τα γνωρίζω διασταυρωμένα, πολλά να γράψω επί του θέματος, αλλά όχι τώρα!!!!

Μια φράση μονάχα: Αν είχατε την διορατικότητα του Ιβάν Σαββίδη, ίσως κάποτε να ήσασταν στην θέση του!!!!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Α ρ κ α δ ο π ό ν τ ι ο ς.....for ever & ever :pano: !!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Περιεκτικός και διδακτικός πάλι, χρησιμότατος όπως πάντα, έτσι και σήμερα στην κεντρική, στο άρθρο με τίτλο...

Π.Α.Ο.Κ. ρε νιαμού!!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Δε θα άλλαζα ούτε κόμμα, ούτε τελεία από την ανάλυση του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ.

Αυτά!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Καλα ρε παιδια,
απο την προιστορια τον προδοτη θυμηθηκατε?
Τουλαχιστον βγαλτε την φωτογραφια του,
γιατι τα νευρα μας χτυπανε "κοκκινα".
Άβαταρ μέλους
goran 64

"Τα μεταξωτά βρακιά", το άρθρο του rainmaker στην κεντρική σελίδα, είναι..."ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ"!!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
goran 64

"Παπαρολογίες και παπαροπραξίες", άρθρο του rainmaker τώρα στην κεντρική... :pano:

Απλά αποδεικνύει με τα γραφόμενα του την εντελώς λανθασμένη-ερασιτεχνική νοοτροπία που εφαρμόζεται για μια ακόμα φορά στον οργανισμό Π.Α.Ο.Κ., έχοντας (δυστυχώς φυσικά για όλους εμάς) απόλυτο δίκαιο!!!! :oops: & :(
Άβαταρ μέλους
goran 64

Με όλο τον σεβασμό στην admin team...Στο αρθράκι της κεντρικής με τίτλο "Λυτρωτής ο Τζαβέλλας στο 95' " υπάρχει κάτι εξωπραγματικό, με το συμπάθειο...

Ο Τζαβέλλας δεν αναφέρεται πουθενά στην σύνθεση της Εθνικής μας, ούτε καν σαν αλλαγή!!!! :shock: :o :oops:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”