Π.Α.Ο.Κ. - Skoda Ξάνθη

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
coolio4

Re: Π.Α.Ο.Κ.- Skoda Ξάνθη MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από coolio4 »

Kareena4ever έγραψε: Εχεις εκφραστει κι εσυ κι εγω συχνα για τον ποδοσφαιριστη.
Δεν ειναι ωραιο να χανεις την ψυχραιμια σου, επειδη διαφωνουμε.
Να μαθεις να δεχεσαι και διαφορετικες απο την δικη σου αποψεις, χωρις να προσπαθεις να πεισεις πως καποιος απο τους δυο μας εχει δικιο η αδικο.
Το ποιος χανει την ψυχραιμια του θελεις να το συζητησουμε αυτη τη στιγμη?Λεγε θελεις?
Άβαταρ μέλους
stal55

Δημοσίευση από stal55 »

coolarete παιδιά, πιείτε κανα ποτάκι, Σάββατο σήμερα.
Και για τις ΜΠΑΛΑΦΟΛΟΓΙΕΣ σας ειπάρχει το αντίστοιχο τοπικ....

cheersssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Κι εγω...Τελος με αυτο το θεμα....
nos

Δημοσίευση από nos »

ολοι οι παικτες παιξανε σημερα απεναντι σε μια δυσκολη ομαδα.....παντος αφτοι ποθ νομιζω ξεχωρισαν ηταν ο bakagoal και ο M.antonio
Άβαταρ μέλους
stal55

Δημοσίευση από stal55 »

Kareena4ever έγραψε:Νομιζω πως γινεσαι αδικος, fotis52.
Ακουστηκε απο πολλους η αποψη πως σημερα ο Μπαλαφαε ηταν κακος επιθετικα αλλα καλος αμυντικα. Με εξαιρεση το τελευταιο δεκαλεπτο συμμετοχης του, οπου εκανε απανωτα λαθη.
Θεωρω πως και αμυβτικα ηταν σημερα κακος. Ειχε τεραστια προβληματα στο να συμπεριφερθει ανασταλτικα με τετοιο τροπο που θα ωφεληθει η ομαδα. Στογμες μου εμοιαζε χαμενος.

Απο κει και περα, σεβαστο αν εσυ ερμηνευεις διαφορετικα τη σημερινη του εμφανιση.
Υπαρχει ομως μια διαφορα. Εγω δεν προσπαθω να πεισω κανενα πως εχω δικιο με το πως ειδα το ματς. Μην προσπαθεις να πεισεις πως ειμαι αδικος στη σημερινη μου κριση για τον Μπαλφα, επειδη υποκειμενικα οπως κανει ο καθενας ειδες αλλιως το ματς.
Ρε γμτ θέλω να αγιάσω και δεν μ' αφήνεις....
Κακός αμυντικά? Τότε ποιος κρατούσε την Ξάνθη σε όλο το ματς πίσω? Ο Βερόν μόνος του? είπαμε είναι παικταράς αλλά όχι και ο ΤΙΡΑΜΟΛΑ.....
LOL
Άβαταρ μέλους
stal55

Δημοσίευση από stal55 »

Sory για το προηγο'υμενο απλά παρασύρθηκα....

Τα λέμε στου ΜΠΑΛΑΦΑ
lol
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

ξέρεις πια είναι η πλακα?

δε ξέρω πως να επιχειρηματολογήσω αλλα δε ξετρελάθηκα από την αμυντική συμπεριφορά τον Veron, Μπαλάφα, Μαρκαντωνάκη, χαλκιά ( αν και νομίζω ότι ο Μπαλάφας είναι βελτιωμένος στα τελευταία παιχνίδια) παρότι η ξανθη δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία. δε λέω ότι ήταν χαλια , απλός λέω ότι δεν ήταν οδοστρωτήρες όπως ήταν ο contreras σήμερα η ο garcia σε αλλα παιχνίδια

έχω την αίσθηση ότι είναι ένας συνδυασμός τις παρουσίας του πραγματικού Contreras, τις αμυντικής λειτουργίας τις ομάδας γενικός, και την ανυπαρξία τις Ξανθης στην επίθεση (σου κατεβαίνει με το γερο-λαμπριάκο και τον σουάνι, που ήταν ο κιντάνα? , που ήταν ο poy?).

ίσος αν το ξαναδώ σε επανάληψη να αλλάξω άποψη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Κυρ 14 Δεκ 2008, 02:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

ναι δε ξέρω πως να το περιγράψω . με τον αστέρα τρίπολης ήμουν σίγουρος ότι θα φάμε goal. μόλις είδα τα πρώτα 5 λεπτά του 2ου ημιχρόνου λέω εδώ είμαστε. με τι ξανθη έλεγα μέσα μου ότι δεν υπάρχει καμια περίπτωση να φάμε goal

ακόμα και όταν στα τελευτά 30 λεπτά παίζαμε ουσιαστικά χωρίς βάρu αμυντικό half και η ξανθη είχε κερδίσει κάποιες μονομαχίες κοντά στη περιοχή μας. έλεγα ότι θα εμφανιστεί ο από μηχανής θεός και θα σώσει τι κατάσταση
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Μακράν το καλύτερο μας παιχνίδι. Χίλια μπράβο. Λυτρωτής ο τσαπατσούλης γιατί μπήκε αλλαγή με βατραχοπέδιλα, εμ βι πι ο λαΛάκης που επειδή έπαιζε απο την αρχή φορούσε μόνο μπρατσάκια!

Έχει καταντήσει τετριμμένο αλλά το ξαναλέω. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ. μπράβο ΠΑΟΚάρα.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΣ »

μπακα βερον ιβιτσ (το καλητερο του ματσ στον ΠΑΟΚ νομιζω) και ο σναουτσερ με διαφορα η καλητερη του γυπεδου α και λακης στο 1 μερος :?
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Δεν υπαρχει παικτης μας στο πρωτο ημιχρονο που να υστερησε.
Ο Βερον για μενα μακραν ο καλυτερος.
Τρια μπραβο.
1)Στον Σαντος που χειριστικε τελεια το ματς.
2)Στην κερκιδα.Φανταστικη!
3)Στον τερματοφυλακα της Ξανθιας.(που τους βρισκουνε ρε;)
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Koudas_G έγραψε:ΠΑΟΚΙΑ,
σταματήστε να κράζετε τον μπαλάφα και αρχίστε να τον χειροκροτάτε πάρα πολύ σε σημείο αποθέωσης και όχι ψεύτικα αλλά με την πρώτη καλή του ευκαιρία από δω και πέρα..
Όχι γιατί μερικές φορές δεν έχει κάνει λάθη αλλά γιατί παρατηρώ ότι όπου και να είμαι (γήπεδο, δίκτυο , ράδιο-παοκμανια) ο παίχτης τρώει το χειρότερο κράξιμο. Και μην νομίσετε ότι δεν ακούει δεν βλέπει. Δηλ αυτός δε μπαίνει paokmania;

Το ποδόσφαιρο είναι και παιχνίδι ψυχολογίας. Αν εμείς οι ίδιοι σπάμε την ψυχολογία στους δικούς μας παίχτες ε τότε τι περιμένουμε από τους εχθρούς. Και τον Μπαλάφα τον έχουμε ξεσκίσει. Νομίζετε οτι αυτό δεν τον επηρεάζει;
Νομίζετε ότι είναι τυχαίο που ο Μουσλι ξαναγεννήθηκε στην Τούμπα; Του κάθησαν τα γκολ στην αρχή, τον αποθεώσαμε και ο παίχτης απογειώθηκε και δείχνει πάνω από την κλάση του. είναι τρελαμένος πια και θεωρεί υποχρέωσή του να βάζει γκόλ.
Νομίζετε ότι είναι τυχαίο που ο Κοντρέρας μόλις έφυγε από τον ΠΑΟΚ για εθνική έχασε στα επόμενα ματς τον ρυθμό και μάλιστα μετά το λάθος με τον γαύρο του πήρε λίγο καιρό να συνέλθει;
όλοι οι παίχτες είναι του ΠΑΟΚ και να γνωρίζετε ότι και οι παίχτες αγχώνονται πιο πολύ όταν είναι στο στόχαστρο της κερκίδας τους. Αντί να τους κάνουμε να δίνουν το 200% των δυνατοτήτων τους εμείς αντίθετα τους ρίχνουμε την ψυχολογίακαι τους κάνουμε να σκέφτονται:
"Αμάν μήπως δεν κάνω για τον ΠΑΟΚ; μήπως είμαι λίγος; Τι θα ακούσω πάλι; " Και να είστε σίγουροι ότι ο Μπαλάφας κουβαλάει βαρύ φορτίο στην ψυχολογία. Το ίδιο και ο ΙΒΙτς και οι άλλοι. Σωστή εξέδρα έιναι αυτή που κάνει τους παίχτες καλύτερους και όχι χειρότερους.
Και καλά τα καινούργια ξένα αστέρια του ΠΑΟΚ δεν έχουν ζήσει την Τούμπα σε γκρίνια και έχουν έρθει με άλλη ψυχολογία. Αλλά οι άλλοι ξέρουν και τους κόβουμε τα φτερά σ αυτήν την προσπάθεια.
Ψηφίζω καλύτερους τους Ιβιτς Μπαλάφα, Κωνσταντινίδη, Λάκη όχι γιατί ήταν αλλά για να κάνω μια νέα αρχή αλλά και με βάση το πώς παίξανε για την γκρίνια που ακούν. Όσο για το αν πρέπει να παίζουν, εμπιστεύομαι τυφλά τον Santos.
Και αν αυτά σας φαίνονται υπερβολές πάρτε την ακραία φέτος περίπτωση του ΟΦη που εκεί είναι πιο εμφανής η ζημιά της γκρίνιας. Ο ΟΦη έχει κάνει νίκη μόνο εκτός έδρας!!!!!!!!

ΦΕΤΟΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΈΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ σαν οπαδοί.
Στόχος μας να κάνουμε αυτούς τους παίχτες να πετάν όσο μπορούν να πετάξουν. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί όταν αλλάζουν ομάδα μεταμορφώνονται. Επειδή εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να αγοράσουμε 5 παίχτες ας μεταμορφώσουμε τους υπάρχοντες.

Από δώ και πέρα μόνο στήριξη και αν γίνει κάποιο λάθος μην τους γιουχάρουμε αλλά χειροκρότημα για στήριξη.

Η ομάδα πάει καλά
ΤΕΡΜΑ Η ΓΚΡΙΝΙΑ Ας παίξουμε και εμείς τον ρόλο μας.

Κατά τα άλλα: τι ωραία που είναι στον προτελευταίο όροφο της βαθμολογίας. Μήπως να ανεβούμε και στον τελευταίο σιγά σιγά και χωρίς άγχος; Αν όχι φέτος, του χρόνου.
Είπαμε: όχι άγχος και γκρίνια :? :?:

Να το βγαλουμε φωτοτυπιες να το μοιραζουμε στην Τουμπα!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Βερον MVP
πολυ καλη μπαλα,κατα διαστηματα εγερνε το γηπεδο...
killer ο μπακαγιοκο.
καλος και ο λακης.
ανανεωση στο σναουτσνερ πλιζζζζ
χαλκιας αναψε τσιγαρο..
μαρκος αντονιο πολυ καλος στα στημενα.

μου οφειλω και ενα credit που ανοιξα το τοπικ του αγωνα... :) :)

ξεχασα..
credit μεγαλο στο σαντος που ολη τη βδομαδα το μελετησε διεξοδικα το παιχνιδι και δικαιωθηκε.Μπραβο!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

ευτυχως που βγηκε αλλαγη ο παπαδημητριου(αυτο το ονομα γαμωτο ...)και παιξαμε μπαλα στο β ημιχρονο..

αυτος ο παικτης θα μεινει στην ιστορια γνωστος για το οτι οποτε παιζει ο καθαρος χρονος παιχνιδιου ειναι 50'

ακομα (για να τελειωσω την αναφορα μου στον αντιπαλο...) ποσο κραξιμο εχει φαει αυτος ο λαμπριακος στην καριερα του?? :)
μαλιστα χθες εμφανιστηκε απο τη ναφθαλινη γιατι δεν ειχε αγωνιστει ουτε λεπτο φετος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok87 την Κυρ 14 Δεκ 2008, 12:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
xtbabis

Δημοσίευση από xtbabis »

ρε Σαντος τον Χαλκια τι μου τον εβαλες μεσα; ουτε μια φορα δεν ακουμπησε την μπαλα χθες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”