Π.Α.Ο.Κ. - Skoda Ξάνθη
- maikopoulos
Π.Α.Ο.Κ. - Skoda Ξάνθη
Τρίποντο, τρίποντο, τρίποντο εμείς,
και συ πουτ@να Ξάνθη να πας να γ@μηθείς, έι!
MVP αγώνα ο τερματόρος της Ξάνθης.
MVP ΠΑΟΚ ο Marcos Antonio.
Πάμε γι άλλα.
Πάμε γι άλλα.
Εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας. Η Ξάνθη μετά βίας πέρασε 3 φορές το κέντρο σ όλο τον αγώνα. MVP κι από εμένα ο Αγαπητικός της Κλεοπάτρας. Ζητώ Συγγνώμη απ τον Σάντος για τα μπινελίκια που του χω ρίξει για την αμυντικογενή τακτική του. Η ομάδα άρχισε να παίζει μπάλα. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Όλοι στο παλατάκι αύριο.
maikopoulos έγραψε:Τρίποντο, τρίποντο, τρίποντο εμείς,
Πάμε γι άλλα.
+1
Μαρκαντονι με τρελανες ρε παλικαρε...καρφωσετο γαμω την τρελα μου.
ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ....ΤΣΟΚΟ ΛΟΚΟ.
Ευχαριστήθηκα ΠΑΟΚ σημερα ρε...
- PAOKfanAthens
mvp conceisao πάλι... Ετρεχε πανω κατω σαν τρελος,μαρκαρε,πλαγιοκοπούσε.Τι άλλο να κάνει ο ανθρωπος?Και αν το έβλεπε λίγο νωριτερα ο Σαντος και τον επαιρνε απ την λάσπη και τον έβαζε δεξιά θα 'κανε παπαδες.Τεσπα,μπαλάρα παίξαμε σήμερα συνεχίζουμε,διπλό και στις Σέρρες και μετά να παμε να πούμε όλοι μαζι τα κάλαντα να βγάλουμε κανα φράγκο να πάρουμε μετοχες. ΠΑΟΚ ΣΕ ΛΕΩ
alexpaok4 έγραψε:Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Πολλά τα λάθη. Καλύτεροι παίκτες ο Βερόν και ο Γκσπούρνινγκ (Ελεος τι έπιανε να 'ουμε).
Κακός ο επόπτης που έδωσε 2 λάθος οφσαιντ στη Ξάνθη, δεν είμαστε οσφπ η παο γαμω ΠΑΟΚ είμαστε και δε χρειαζόμαστε βοήθεια απο διαιτησία!
φιλε το ματς που φορουσαν μπλε ηταν της γριας...
παίξαμε το καλύτερο μας ματς σε εναν ακατάλληλο αγωνιστικό χωρο και με εναν τερματοφύλακα...θεο.
Απαραδεκτος ο Λακης;; Αλλο ματς εβλεπα εγω; Γιατι σ αυτο που εβλεπα ο Λακης ελυσε χειροφρενο, πατησε τουρμπο-νος-χαμος και εβγαλε σεντρες ακριβειας και ηταν απειλητικος μεχρι τη στιγμη της αλλαγης του, ισως το καλυτερο του παιχνιδι ως τωρα. Συγχαρητιρια στην ομαδα, αξιζαμε να δουμε και ενα 3-0 αλλα η ποιοτητα που δειξαμε και οι 3 βαθμοι που πηραμε ειναι παραπανω απο αρκετα.
Ο μπαλαφας παρα πολυ κακος επιθετικα συμφωνώ (καλος αμυντικα) ομος οχι και ο λακις κακος...
ΠΣ.
Παιδια φάνηκε ποσο μεγαλη ομαδα εχουμε φετος....με 3 επιστροφές κεντούσαμε.Ανέβηκε η ομαδα 2 επίπεδα πανω.
Σκεφτείτε τωρα αντι για αναστασακο μουσλι και βιερινια αντι για λακι και γκαρσια αντι μπαλαφα......μονο σκεφτειτε το.
ΠΣ.
Παιδια φάνηκε ποσο μεγαλη ομαδα εχουμε φετος....με 3 επιστροφές κεντούσαμε.Ανέβηκε η ομαδα 2 επίπεδα πανω.
Σκεφτείτε τωρα αντι για αναστασακο μουσλι και βιερινια αντι για λακι και γκαρσια αντι μπαλαφα......μονο σκεφτειτε το.
Μια αρκετά καλή εμφάνιση στην οποία ο Π.Α.Ο.Κ. έδειξε στόμφα νικητή και εικόνα μεγάλης ομάδας. Η Ξανθούλα περιορίστηκε στην προστασία του πάτου της όπως σε όλα τα παιχνίδια της. Δίκαιο πέρα για πέρα το αποτέλεσμα και πάμε για άλλα.
ΥΓ. Πανόπουλε μέχρι πότε θα σε δίνει αποτέλεσμα ο τέρμας ρε? Στο ποδόσφαιρο παίζουν 11 παίχτες. Άντε γεια
ΥΓ. Πανόπουλε μέχρι πότε θα σε δίνει αποτέλεσμα ο τέρμας ρε? Στο ποδόσφαιρο παίζουν 11 παίχτες. Άντε γεια
- hasio_john
alexpaok4 έγραψε:Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Πολλά τα λάθη. Καλύτεροι παίκτες ο Βερόν και ο Γκσπούρνινγκ (Ελεος τι έπιανε να 'ουμε).
Κακός ο επόπτης που έδωσε 2 λάθος οφσαιντ στη Ξάνθη, δεν είμαστε οσφπ η παο γαμω ΠΑΟΚ είμαστε και δε χρειαζόμαστε βοήθεια απο διαιτησία!
Ρε φιλαράκι ..., με το συμπάθιο κιόλας! Αλλά μήπως είσαι άσχετος από ποδόσφαιρο? Ή μήπως είσαι κρυφοσκουλικάκι? Πλάκα μας κάνεις?
Σε σχέση με την κατάσταση του γηπέδου και με τις απουσίες ... ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΠΑΛΑΡΑ! Έτσι γουστάρω την ΠΑΟΚΑΡΑ = με πάθος και σύστημα!
Ο Λάκης έπαιξε αρκετά καλά , ο Μπαλάφας ...προσπάθησε λίγο το παλικάρι = αλλά ψυχολογία 0 - ίσως φταίμε και μεις που τον αγχώνουμε με τα γιουχαΐσματα! πέρα από αυτό - (η γνώμη μου) ΔΕΝ κάνει για τον Πάοκ το παλικάρι! (ούτε ο Κωνσταντινίδης - αυτός έχει ψυχολογία -1)
ΑΛΛΑ ρε σεις ΜΗΝ κολάτε στους παίχτες - ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΡΕ!!!!!!!!!!!!
Νικήσαμε μια ομάδα που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΓΚΟΛ εκτός έδρας φέτος!
ΝΙΚΗΣΑΜΕ σε ένα γήπεδο βούρκο!
Μπράβο σε όλους!!!
MVP .... ο ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Σάβ 13 Δεκ 2008, 21:27, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Δεν ηταν κανεις κακος σημερα μαγκες μου.Ακομα κι ο παντελος που λετε μπηκε για καποιο ρολο μεσα,δεν μπηκε να σκοραρει αλλα για να κανει μια δουλεια η οποια δεν φενεται.μραβω σε ολους και για μενα μπραβο για μια ακομη φορα(του ειχα δςσει μπραβο και στο παιχνιδι με τον αστερα)στον SANTOS που παιζουμε μπαλα.