ΑποστόληςΑ έγραψε:Αδελφέ το τι υπονοεί αυτό που γράφω το ξέρω μόνον εγώ που το έγραψα. Για να είμαστε ξεκάθαροι αυτό που λέω είναι ότι ο Ivic ΔΕΝ έχει σε εκτίμηση κάποιους παίκτες και δεν τους πολυχρησιμοποιεί, που - κατά την άποψή μου, πάντοτε - θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις στην επιθετική αφλογιστία. Τέτοιες λύσεις είναι ο Pereyra και ο Μυστακίδης.
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν είναι κριτική αυτό. Εάν δεν συζητούμε αυτά που βλέπουμε τι θα πούμε; Για την φράντζα του, για το αυτοκίνητο που οδηγεί, ή για τις γκόμενές του όπως γίνεται με τον Κλάους;
Απόστολε, δεν είναι όμως και απαραίτητα έτσι όπως το σκέφτεσαι, ώστε σχεδόν να κατηγορείς ευθέως τον Ίβιτς ότι "δεν έχει σε εκτίμηση κάποιους παίχτες", γιατί περί κατηγορίας πρόκειται περισσότερο και μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο έτσι όπως τονίζεις και το "ΔΕΝ", παρά περί διαφήμισης ή έστω κριτικής...
Σκέψου για παράδειγμα ότι φέτος έχουν έρθει πολλοί νέοι παίχτες, των οποίων τις δυνατότητες ξέρει αντικειμενικά πολύ λιγότερο απ αυτούς που είχαμε-είχε και πέρυσι...Κάποιοι λοιπόν απ αυτούς, αρκετοί μάλιστα, (δηλαδή ουσιαστικά η μισή δεκάδα πλην του τερματοφύλακα) μετά τις αρχικές του εκτιμήσεις, έχουν μπει κατόπιν επιλογής του και αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα, κάτι δύσκολο σαν εγχείρημα για την ομάδα... Οπότε δεν βλέπεις πλέον φυσιολογικό να θελήσει να μπολιαστούν μέσα απ τα συνεχόμενα παιχνίδια και με τους υπόλοιπους παλιότερους αλλά και να αποκτήσουν πιο σωστό αγωνιστικό ρυθμό μέσα απ τα 13 έως τώρα επίσημα παιχνίδια μας???
Αυτό ακριβώς σημαίνει άλλωστε και η "υπομονή" που λέμε όλοι κατά καιρούς ότι πρέπει να δείξουμε, δίχως να κοιτάμε απαραίτητα το τελικό αποτέλεσμα...Και εμείς οι ίδιοι και περισσότερο ακόμα ο Ιβάν... :ugeek:
Υ.Γ. Sorry για το off topic...
Υ.Γ. 2...Ο γραπτός λόγος εύκολα αλλοιώνει το πνεύμα του ενίοτε γράφοντος και παρεξηγείται φυσικά...