10.Djalma Campos

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
simba

Re: 10.Djalma Campos

Δημοσίευση από simba »

Κατ, :mrgreen:
Απλα χρειαζεται μετρο και οχι ακροτητες, ρε παιδια!

Γιατι υπαρχει και το αλλο ακρο που σακουλιαζει, βαφτιζει κριτικες ως ξεσκισματα, αμφισβητει φρονηματα, προσπαθωντας να πουλησει ΠΑΟΚτσηδιλικι..

Josh, καταλαβαινω αυτο που λες, το εχω σημειωσει και εγω (κ με τα παραπανω), αλλα οχι οτι δεν υπαρχει και ισοπεδωτικη κριτικη (και αδικη πολλες φορες με διαφορετικα κριτηρια)..
χρειαζεται κανενα φορουμ και κανενα ραδιο για να βρει την αφορμη.Το προβλημα του ειναι αλλου και λογους για να το εκφρασει θα βρει και στον αερα που αναπνεει.
Και σ'αυτο δεν εχεις αδικο, δυστυχως.. Αλλα ξερω γω, τουλαχιστον ως κοινοτητα ας κανουμε ο,τι περναει απ'το χερι μας, αρκετη σαπιλα υπαρχει λογω των ραδιοφωνων.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Djalma ξεκουράσου, καθάρισε το μυαλό σου και ακόνισε το ριπαπα σου για την χανούμισα !!!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Η "αβάσταχτη ελαφρότητα" της κριτικής...Πφφφφφφφφφφ...
Μεγάλη μόδα χρόνια τώρα ή οποία σχεδόν μαθηματικά-επιστημονικά οδηγεί μεσομακροπρόθεσμα τουλάχιστον στην μισαλλοδοξία, ειδικά δε όταν μιλάμε για οπαδούς, οδηγεί στάνταρ και αποδεδειγμένα, ανεξαρτήτως ηλικίας πλέον, στην......... ΠΕΛΑΤΕΙΑ!!!! :oops: :roll:

Υ.ποΓ.ραφή Ένας...γραφικός... :cry:

Υ.Γ. 2...Τζάλμα βάστα γερά ρε κομάντο...Και τον Κερμανίδη κάποτε "γύψο" τον ανεβοκατεβάζανε πολλοί κι αυτός σε απάντηση και πείσμα όλων τους πανηγύρισε Πρωτάθλημα σαν βασικός με τον Π.Α.Ο.Κ. το '76... ;)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τουλαχιστον εχεις αυτογνωσια...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Και το παινεύομαι μάλιστα γιατί η αυτογνωσία ξεκινάει απ την αυτοκριτική που κάνει μεγάλο καλό... :roll:

Αν δεις και το 3ο post μου στο topic του σημερινού αγώνα μπάσκετ θα το (ξανα)διαπιστώσεις... ;)

Υ.Γ. Κοιταχτείτε στον καθρέφτη σας ή αλλιώς "κοιτάτε και την καμπούρα σας" καμιά φορά... 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 25 Οκτ 2016, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πρεπει να εχω διαβασει ισα με 4-5 ποστ σου συνολικα,2 την ιδια μερα θα μου πεσουν βαρια...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Gaviscon και καθαρίζεις...Κάτι σαν το ignore mode ένα πράμα... :D
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

goran 64 έγραψε:Η "αβάσταχτη ελαφρότητα" της κριτικής...Πφφφφφφφφφφ...
Μεγάλη μόδα χρόνια τώρα ή οποία σχεδόν μαθηματικά-επιστημονικά οδηγεί μεσομακροπρόθεσμα τουλάχιστον στην μισαλλοδοξία, ειδικά δε όταν μιλάμε για οπαδούς, οδηγεί στάνταρ και αποδεδειγμένα, ανεξαρτήτως ηλικίας πλέον, στην......... ΠΕΛΑΤΕΙΑ!!!! :oops: :roll:
Ισως οχι για ολους και οχι παντα αλλα ισχυει.Ωραιος.
Άβαταρ μέλους
SRV

Δημοσίευση από SRV »

john4serres έγραψε:Djalma ξεκουράσου, καθάρισε το μυαλό σου και ακόνισε το ριπαπα σου για την χανούμισα !!!
έτσι, αυτή είναι νοοτροπία, μπράβο John από μένα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

kataramenos5 έγραψε: Ποτε δε μιλησα για κριτικη.Μη το πατε αλλου.Σχολια του τυπου:
ενώ έχεις λύσεις που τις θάβεις συστηματικά.
στο τοπικ του Ιβιτς δεν ειναι κριτικη.Υπονοουν αλλα πραγματα.Αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ετσι οπως γραφεται.
Αδελφέ το τι υπονοεί αυτό που γράφω το ξέρω μόνον εγώ που το έγραψα. Για να είμαστε ξεκάθαροι αυτό που λέω είναι ότι ο Ivic ΔΕΝ έχει σε εκτίμηση κάποιους παίκτες και δεν τους πολυχρησιμοποιεί, που - κατά την άποψή μου, πάντοτε - θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις στην επιθετική αφλογιστία. Τέτοιες λύσεις είναι ο Pereyra και ο Μυστακίδης.
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν είναι κριτική αυτό. Εάν δεν συζητούμε αυτά που βλέπουμε τι θα πούμε; Για την φράντζα του, για το αυτοκίνητο που οδηγεί, ή για τις γκόμενές του όπως γίνεται με τον Κλάους;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αφου υπονοεις αλλα πραγματα απ αυτα που διαβαζουμε κι αφου δε καταλαβαινεις οτι αυτες οι εκφρασεις δεν ειναι κριτικη δεν εχει νοημα και να συζηταμε.Καλη σου μερα.

Μετα απορειτε γιατι χανονται καποιες φωνες απο δω μεσα.Ο Γκοραν θα φταιει παλι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Προφανώς έφυγαν γιατί κάποιοι είχαν απόψεις που δεν έπρεπε όπως πχ εγώ, ή ο Goran. Το διαβάσαμε κι αυτό.
Παρακαλώ, επειδή όντως η αντίληψή μου δεν είναι σπουδαία, να μου γράψετε μια λίστα με ποιες απόψεις επιτρέπονται και χαρακτηρίζονται ως σωστή κριτική και ποιες όχι.
Επίσης η δική μου άποψη είναι πως εάν έχω διαφορές σε σημείο να μην θέλω να διαβάζω κάποιους από εδώ μέσα, δεν αποχωρώ από παοκμάνια, εκτός αν το ΟΛΟ φόρουμ δεν με εκφράζει. Κάποτε θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι ΔΕΝ γίνεται να έχουμε όλη την ίδια άποψη. Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Βόρεια Κορέα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αδελφέ το τι υπονοεί αυτό που γράφω το ξέρω μόνον εγώ που το έγραψα. Για να είμαστε ξεκάθαροι αυτό που λέω είναι ότι ο Ivic ΔΕΝ έχει σε εκτίμηση κάποιους παίκτες και δεν τους πολυχρησιμοποιεί, που - κατά την άποψή μου, πάντοτε - θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις στην επιθετική αφλογιστία. Τέτοιες λύσεις είναι ο Pereyra και ο Μυστακίδης.
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν είναι κριτική αυτό. Εάν δεν συζητούμε αυτά που βλέπουμε τι θα πούμε; Για την φράντζα του, για το αυτοκίνητο που οδηγεί, ή για τις γκόμενές του όπως γίνεται με τον Κλάους;
Απόστολε, δεν είναι όμως και απαραίτητα έτσι όπως το σκέφτεσαι, ώστε σχεδόν να κατηγορείς ευθέως τον Ίβιτς ότι "δεν έχει σε εκτίμηση κάποιους παίχτες", γιατί περί κατηγορίας πρόκειται περισσότερο και μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο έτσι όπως τονίζεις και το "ΔΕΝ", παρά περί διαφήμισης ή έστω κριτικής... :(

Σκέψου για παράδειγμα ότι φέτος έχουν έρθει πολλοί νέοι παίχτες, των οποίων τις δυνατότητες ξέρει αντικειμενικά πολύ λιγότερο απ αυτούς που είχαμε-είχε και πέρυσι...Κάποιοι λοιπόν απ αυτούς, αρκετοί μάλιστα, (δηλαδή ουσιαστικά η μισή δεκάδα πλην του τερματοφύλακα) μετά τις αρχικές του εκτιμήσεις, έχουν μπει κατόπιν επιλογής του και αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα, κάτι δύσκολο σαν εγχείρημα για την ομάδα... Οπότε δεν βλέπεις πλέον φυσιολογικό να θελήσει να μπολιαστούν μέσα απ τα συνεχόμενα παιχνίδια και με τους υπόλοιπους παλιότερους αλλά και να αποκτήσουν πιο σωστό αγωνιστικό ρυθμό μέσα απ τα 13 έως τώρα επίσημα παιχνίδια μας??? ;)

Αυτό ακριβώς σημαίνει άλλωστε και η "υπομονή" που λέμε όλοι κατά καιρούς ότι πρέπει να δείξουμε, δίχως να κοιτάμε απαραίτητα το τελικό αποτέλεσμα...Και εμείς οι ίδιοι και περισσότερο ακόμα ο Ιβάν... :ugeek:

Υ.Γ. Sorry για το off topic... :pano:

Υ.Γ. 2...Ο γραπτός λόγος εύκολα αλλοιώνει το πνεύμα του ενίοτε γράφοντος και παρεξηγείται φυσικά... 8-)
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Ο goran που ολοι θελουμε να διαβαζουμε ειναι αυτος.Με επιχειρηματα και χωρις προκλησεις.Διαφορετικα πολλες φορες χανεις το δικιο σου.
Φιλικα παντα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

:nairepaok:

Τα νεύρα δεν είναι ποτέ καλός/σωστός οδηγός, αλλά δεν ήταν ποτέ και το φόρτε μου να τα συγκρατώ, ειδικότερα δε όταν/όποτε προκαλούμαι φίλε μου... ;)

Υ.Γ. Σε κάνα δύωρο ας πούμε και με το σκορ στο 3-0 θέλω να τραγουδάω:

"Τζάλμα Κάμποοοος, Τζάλμα Κάμποοοος, που σαι τώρα που γ@μιέται όλος ο κάμποοοος?"... :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”