PAOKheads&Metalheads
- back in black
Re: PAOKheads&Metalheads
Λακεδαιμόνιε ξεσάλωσες (με την καλή την έννοια). Επειδή ανεβάζεις κοματάρες απο την έκρηξη του NWOBHM συμπληρώνω ακόμη ένα συγκρότημα, που μας έδωσε έναν χαρισματικό κιθαρίστα, τον J. Sykes
[youtube]a41LCKAtCi0[/youtube]
[youtube]a41LCKAtCi0[/youtube]
@back in black...Με κάνει τρομερή εντύπωση ότι άτομα σαν εσένα και τον @ΑποστόληςΑ, παραδείγματος χάριν, δεν έχουν ποστάρει (ίσως και απολύτως) τίποτα από...The door's... 

- back in black
Goran είπαμε είμαι πάλιουρας αλλά όχι τόσο, ώστε να προλάβω τους Doors ενεργούς, καθώς διαλύθηκαν πριν αρχίσω εγώ να ακούω μουσική. Παρόλα αυτά επειδή ήταν ο μεγαλύτερος αστικός μύθος, τουλάχιστον τη δεκαετία του 70, είχα στη συλλογή μου και δίσκους των Doors. Για σήμερα επιλέγω να ανεβάσω ένα τραγούδι τους θρύλο, παιγμένο όμως όχι απο τους ίδιους αλλά απο τους Blue Oyster Cult σε ζωντανή εκτέλεση με τη βοήθεια του κιθαρίστα των Doors, Robbie Krieger.
[youtube]pCS8F1hG9sk[/youtube]
[youtube]pCS8F1hG9sk[/youtube]
Για τον back
Jeff Healey Band
[youtube]imwYlWAvIQg[/youtube]
Μαλλί λασπωτήρας, Πάτρικ Σουέιζ και ΤΟ ΣΟΛΟ !

Jeff Healey Band
[youtube]imwYlWAvIQg[/youtube]
Μαλλί λασπωτήρας, Πάτρικ Σουέιζ και ΤΟ ΣΟΛΟ !
και το κλείνω με μια άλλη ταξιδιάρα κομματάρα.
έπεσε κι η νύχτα που λέει ο καλλιτέχνης.. Καλό σας βράδυ αγαπημένοι μου αγαπημένες μου ρόκερς
[youtube]fgcHOC1j7kM[/youtube]
έπεσε κι η νύχτα που λέει ο καλλιτέχνης.. Καλό σας βράδυ αγαπημένοι μου αγαπημένες μου ρόκερς
[youtube]fgcHOC1j7kM[/youtube]
Είμαι πολύ περήφανος που έχω το State of control σε βινύλιο!
[youtube]UeGAWQ1G164[/youtube]
[youtube]UeGAWQ1G164[/youtube]
- Lacedaemonian
Back οντως το παρακανα
2 μερες μονος στο γραφειο
και με ενα αχωνευτο Χ στο μυαλο μου βρηκα διεξοδο στο PAOKmetalheads
Οι tygers of pan tang υπηρξαν ενα απ τα "συγκροτηματα κατατεθεν" του NWOBHM.Ειχα σκοπο να τους ποσταρω μαζι με Quartz και μερικους αλλους αλλα -καταλαβαινοντας οτι το παρακανα
-εβαλα -λογω ...ονοματος και μονο-Spartan Warrior.
Κλεινοντας θα ηθελα να ποσταρω ενα demo του 81 απ τους Satan(σχηματιστηκαν to 79)το οποιο απ το 3 κομματι και μετα(Oppression στο 8.08)ειναι ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα της μεταβασης/εξελιξης του Η.Μ. των τελων 70's/αρχων 80' στις πιο αγνες απ τις Thrash μορφες του
[youtube]Av7WdYU8LS0[/youtube]
ΥΓ Ο goran εχει δικαιο.....

Οι tygers of pan tang υπηρξαν ενα απ τα "συγκροτηματα κατατεθεν" του NWOBHM.Ειχα σκοπο να τους ποσταρω μαζι με Quartz και μερικους αλλους αλλα -καταλαβαινοντας οτι το παρακανα

Κλεινοντας θα ηθελα να ποσταρω ενα demo του 81 απ τους Satan(σχηματιστηκαν to 79)το οποιο απ το 3 κομματι και μετα(Oppression στο 8.08)ειναι ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα της μεταβασης/εξελιξης του Η.Μ. των τελων 70's/αρχων 80' στις πιο αγνες απ τις Thrash μορφες του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lacedaemonian την Πέμ 06 Οκτ 2016, 07:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- back in black
Τολη που με ταξίδεψες ρε φίλε. Την είχα ξεχάσει τελείως αυτή την ταινία (ο μπράβος) απο το μακρυνό 89 ή 90 δεν θυμάμαι καλά, όταν ο συγχωρεμένος P. Swayze ήτανε στα ντουζένια του, Προσωπικά απο την ταινία θυμάμαι ότι αυτός που ήταν πραγματικά τυπάς ήταν ο συμπρωταγωνιστής Sam Elliot, ενώ απίστευτα ερωτευσιμο ήταν το ξανθό μωρό που πρωταγωνιστούσε αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του.
Λακεδαιμόνιε συνέχισε να ανεβάζεις ότι σου κάνει κέφι γιατί αρκετά απο αυτά που ανεβάζεις δεν τα έχω ξανακούσει, όπως πχ τους Satan.
ΥΓ ο Goran έχει πάντα δίκιο..
Και για να είμαι on topic ορίστε ένα live του πατριάρχη του metal με τον δικό μας Κώστα Καραμητρούδη (Gus G) να τα σπάει στην κιθάρα.
[youtube]x_9G_0omFqE[/youtube]
Λακεδαιμόνιε συνέχισε να ανεβάζεις ότι σου κάνει κέφι γιατί αρκετά απο αυτά που ανεβάζεις δεν τα έχω ξανακούσει, όπως πχ τους Satan.
Και για να είμαι on topic ορίστε ένα live του πατριάρχη του metal με τον δικό μας Κώστα Καραμητρούδη (Gus G) να τα σπάει στην κιθάρα.
- Kostas_Peraia4
Κι ο Jeff Healey μας άφησε χρόνους το 2008, ένα χρόνο πριν τον Swayze..back in black έγραψε:Τολη που με ταξίδεψες ρε φίλε. Την είχα ξεχάσει τελείως αυτή την ταινία (ο μπράβος) απο το μακρυνό 89 ή 90 δεν θυμάμαι καλά, όταν ο συγχωρεμένος P. Swayze ήτανε στα ντουζένια του, Προσωπικά απο την ταινία θυμάμαι ότι αυτός που ήταν πραγματικά τυπάς ήταν ο συμπρωταγωνιστής Sam Elliot, ενώ απίστευτα ερωτευσιμο ήταν το ξανθό μωρό που πρωταγωνιστούσε αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του.

- back in black
Κώστα δώσε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την ιστορία (τη χορηγία) γιατί δεν την ξέρω. Παρότι και εγώ εκτιμώ ότι δεν είναι ο καλύτερος κιθαρίστας που έχει πάιξει ποτέ με τον Ozzy , το γεγονός και μόνο ότι τον επέλεξε για κιθαρίστα του δείχνει αν μη τι άλλο ότι είναι καλός κιθαρίστας, εκτός αυτού κάπου διάβασα ότι έχει κάνει μουσικές σπουδές στην Αμερική.Kostas_Peraia4 έγραψε:Yπερεκτιμημενος κιθαριστας ο Gus G. Ας οψεται η χορηγια της esp
- Kostas_Peraia4
Aπ οσο ξερω ειχε κερδισει σε μικρη ηλικια ενα διαγωνισμο κιθαρας με επαθλο μια χορηγια της esp.Κι απο τοτε εφαγε τρελο προμοταρισμα.Αν δεν ειχε την αναλογη διαφημιση δεν νομιζω να πηγαινε τοσο ψηλα.Οχι οτι ειναι ασχημος κιθαριστας,αλλα δεν ειναι και το κατι το ιδιαιτερο.Και στην τελικη τι να συγκρινεις?Τον Rhodes και τον Wylde με τον Gus G?Aπλα γελαω
- painkiller4
Λετε για κιθαριστες κτλ.
Ενταξει ας βαλουμε και τον καλυτερο μπασιστα ever λαιμαι
[youtube]1JWNevK1oBM&feature=youtu.be[/youtube]
Ενταξει ας βαλουμε και τον καλυτερο μπασιστα ever λαιμαι

[youtube]1JWNevK1oBM&feature=youtu.be[/youtube]
Lacedaemonian έγραψε:Back οντως το παρακανα2 μερες μονος στο γραφειο
και με ενα αχωνευτο Χ στο μυαλο μου βρηκα διεξοδο στο PAOKmetalheads
![]()
Οι tygers of pan tang υπηρξαν ενα απ τα "συγκροτηματα κατατεθεν" του NWOBHM.Ειχα σκοπο να τους ποσταρω μαζι με Quartz και μερικους αλλους αλλα -καταλαβαινοντας οτι το παρακανα-εβαλα -λογω ...ονοματος και μονο-Spartan Warrior.
Κλεινοντας θα ηθελα να ποσταρω ενα demo του 81 απ τους Satan(σχηματιστηκαν to 79)του οποιου το 3 κομματι(Oppression στο 8.08)ειναι ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα της μεταβασης/εξελιξης του Η.Μ. των τελων 70's/αρχων 80' στις πιο αγνες απ τις Thrash μορφες του
Καλά, καλά...Ο Goran έχει δίκαιο ο ένας, πάντα δίκιο ο άλλος (ελπίζω να μην μαλώσουμε και γι αυτό πιαback in black έγραψε:Τολη που με ταξίδεψες ρε φίλε. Την είχα ξεχάσει τελείως αυτή την ταινία (ο μπράβος) απο το μακρυνό 89 ή 90 δεν θυμάμαι καλά, όταν ο συγχωρεμένος P. Swayze ήτανε στα ντουζένια του, Προσωπικά απο την ταινία θυμάμαι ότι αυτός που ήταν πραγματικά τυπάς ήταν ο συμπρωταγωνιστής Sam Elliot, ενώ απίστευτα ερωτευσιμο ήταν το ξανθό μωρό που πρωταγωνιστούσε αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του.

Υ.Γ. Μάλλον το ψάχνετε πολύ καλά το "βιβλίο" των The door's και βρίσκεστε ακόμα στον...πρόλογο...

Υ.Γ. 2 Κασέτα ρε φίλε Σπαρτιάτη??? Ακόμα την έχεις ρε αδερφέ??? Άπαιχτος λέμε...