PAOKheads&Metalheads

Άβαταρ μέλους
back in black

Re: PAOKheads&Metalheads

Δημοσίευση από back in black »

Λακεδαιμόνιε ξεσάλωσες (με την καλή την έννοια). Επειδή ανεβάζεις κοματάρες απο την έκρηξη του NWOBHM συμπληρώνω ακόμη ένα συγκρότημα, που μας έδωσε έναν χαρισματικό κιθαρίστα, τον J. Sykes
[youtube]a41LCKAtCi0[/youtube]
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

@back in black...Με κάνει τρομερή εντύπωση ότι άτομα σαν εσένα και τον @ΑποστόληςΑ, παραδείγματος χάριν, δεν έχουν ποστάρει (ίσως και απολύτως) τίποτα από...The door's... :o
Άβαταρ μέλους
back in black

Goran είπαμε είμαι πάλιουρας αλλά όχι τόσο, ώστε να προλάβω τους Doors ενεργούς, καθώς διαλύθηκαν πριν αρχίσω εγώ να ακούω μουσική. Παρόλα αυτά επειδή ήταν ο μεγαλύτερος αστικός μύθος, τουλάχιστον τη δεκαετία του 70, είχα στη συλλογή μου και δίσκους των Doors. Για σήμερα επιλέγω να ανεβάσω ένα τραγούδι τους θρύλο, παιγμένο όμως όχι απο τους ίδιους αλλά απο τους Blue Oyster Cult σε ζωντανή εκτέλεση με τη βοήθεια του κιθαρίστα των Doors, Robbie Krieger.
[youtube]pCS8F1hG9sk[/youtube]
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Για τον back 8-)
Jeff Healey Band

[youtube]imwYlWAvIQg[/youtube]

Μαλλί λασπωτήρας, Πάτρικ Σουέιζ και ΤΟ ΣΟΛΟ !
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

και το κλείνω με μια άλλη ταξιδιάρα κομματάρα.

έπεσε κι η νύχτα που λέει ο καλλιτέχνης.. Καλό σας βράδυ αγαπημένοι μου αγαπημένες μου ρόκερς

[youtube]fgcHOC1j7kM[/youtube]
Άβαταρ μέλους
dim72

Δημοσίευση από dim72 »

[youtube]HOhsIvJGo7A[/youtube]
Άβαταρ μέλους
dim72

Δημοσίευση από dim72 »

Είμαι πολύ περήφανος που έχω το State of control σε βινύλιο!
[youtube]UeGAWQ1G164[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

Back οντως το παρακανα :mrgreen: 2 μερες μονος στο γραφειο ;) και με ενα αχωνευτο Χ στο μυαλο μου βρηκα διεξοδο στο PAOKmetalheads :opaokara:
Οι tygers of pan tang υπηρξαν ενα απ τα "συγκροτηματα κατατεθεν" του NWOBHM.Ειχα σκοπο να τους ποσταρω μαζι με Quartz και μερικους αλλους αλλα -καταλαβαινοντας οτι το παρακανα :) -εβαλα -λογω ...ονοματος και μονο-Spartan Warrior.
Κλεινοντας θα ηθελα να ποσταρω ενα demo του 81 απ τους Satan(σχηματιστηκαν to 79)το οποιο απ το 3 κομματι και μετα(Oppression στο 8.08)ειναι ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα της μεταβασης/εξελιξης του Η.Μ. των τελων 70's/αρχων 80' στις πιο αγνες απ τις Thrash μορφες του
[youtube]Av7WdYU8LS0[/youtube]

ΥΓ Ο goran εχει δικαιο.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lacedaemonian την Πέμ 06 Οκτ 2016, 07:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
back in black

Τολη που με ταξίδεψες ρε φίλε. Την είχα ξεχάσει τελείως αυτή την ταινία (ο μπράβος) απο το μακρυνό 89 ή 90 δεν θυμάμαι καλά, όταν ο συγχωρεμένος P. Swayze ήτανε στα ντουζένια του, Προσωπικά απο την ταινία θυμάμαι ότι αυτός που ήταν πραγματικά τυπάς ήταν ο συμπρωταγωνιστής Sam Elliot, ενώ απίστευτα ερωτευσιμο ήταν το ξανθό μωρό που πρωταγωνιστούσε αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του.
Λακεδαιμόνιε συνέχισε να ανεβάζεις ότι σου κάνει κέφι γιατί αρκετά απο αυτά που ανεβάζεις δεν τα έχω ξανακούσει, όπως πχ τους Satan.

ΥΓ ο Goran έχει πάντα δίκιο..
Και για να είμαι on topic ορίστε ένα live του πατριάρχη του metal με τον δικό μας Κώστα Καραμητρούδη (Gus G) να τα σπάει στην κιθάρα.
[youtube]x_9G_0omFqE[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Yπερεκτιμημενος κιθαριστας ο Gus G. Ας οψεται η χορηγια της esp
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

back in black έγραψε:Τολη που με ταξίδεψες ρε φίλε. Την είχα ξεχάσει τελείως αυτή την ταινία (ο μπράβος) απο το μακρυνό 89 ή 90 δεν θυμάμαι καλά, όταν ο συγχωρεμένος P. Swayze ήτανε στα ντουζένια του, Προσωπικά απο την ταινία θυμάμαι ότι αυτός που ήταν πραγματικά τυπάς ήταν ο συμπρωταγωνιστής Sam Elliot, ενώ απίστευτα ερωτευσιμο ήταν το ξανθό μωρό που πρωταγωνιστούσε αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του.
Κι ο Jeff Healey μας άφησε χρόνους το 2008, ένα χρόνο πριν τον Swayze.. :( :(
Άβαταρ μέλους
back in black

Kostas_Peraia4 έγραψε:Yπερεκτιμημενος κιθαριστας ο Gus G. Ας οψεται η χορηγια της esp
Κώστα δώσε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την ιστορία (τη χορηγία) γιατί δεν την ξέρω. Παρότι και εγώ εκτιμώ ότι δεν είναι ο καλύτερος κιθαρίστας που έχει πάιξει ποτέ με τον Ozzy , το γεγονός και μόνο ότι τον επέλεξε για κιθαρίστα του δείχνει αν μη τι άλλο ότι είναι καλός κιθαρίστας, εκτός αυτού κάπου διάβασα ότι έχει κάνει μουσικές σπουδές στην Αμερική.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Aπ οσο ξερω ειχε κερδισει σε μικρη ηλικια ενα διαγωνισμο κιθαρας με επαθλο μια χορηγια της esp.Κι απο τοτε εφαγε τρελο προμοταρισμα.Αν δεν ειχε την αναλογη διαφημιση δεν νομιζω να πηγαινε τοσο ψηλα.Οχι οτι ειναι ασχημος κιθαριστας,αλλα δεν ειναι και το κατι το ιδιαιτερο.Και στην τελικη τι να συγκρινεις?Τον Rhodes και τον Wylde με τον Gus G?Aπλα γελαω
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Λετε για κιθαριστες κτλ.
Ενταξει ας βαλουμε και τον καλυτερο μπασιστα ever λαιμαι :D :opaokara:
[youtube]1JWNevK1oBM&feature=youtu.be[/youtube]
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Lacedaemonian έγραψε:Back οντως το παρακανα :mrgreen: 2 μερες μονος στο γραφειο ;) και με ενα αχωνευτο Χ στο μυαλο μου βρηκα διεξοδο στο PAOKmetalheads :opaokara:
Οι tygers of pan tang υπηρξαν ενα απ τα "συγκροτηματα κατατεθεν" του NWOBHM.Ειχα σκοπο να τους ποσταρω μαζι με Quartz και μερικους αλλους αλλα -καταλαβαινοντας οτι το παρακανα :) -εβαλα -λογω ...ονοματος και μονο-Spartan Warrior.
Κλεινοντας θα ηθελα να ποσταρω ενα demo του 81 απ τους Satan(σχηματιστηκαν to 79)του οποιου το 3 κομματι(Oppression στο 8.08)ειναι ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα της μεταβασης/εξελιξης του Η.Μ. των τελων 70's/αρχων 80' στις πιο αγνες απ τις Thrash μορφες του
[youtube]Av7WdYU8LS0[/youtube]

ΥΓ Ο goran εχει δικαιο.....
back in black έγραψε:Τολη που με ταξίδεψες ρε φίλε. Την είχα ξεχάσει τελείως αυτή την ταινία (ο μπράβος) απο το μακρυνό 89 ή 90 δεν θυμάμαι καλά, όταν ο συγχωρεμένος P. Swayze ήτανε στα ντουζένια του, Προσωπικά απο την ταινία θυμάμαι ότι αυτός που ήταν πραγματικά τυπάς ήταν ο συμπρωταγωνιστής Sam Elliot, ενώ απίστευτα ερωτευσιμο ήταν το ξανθό μωρό που πρωταγωνιστούσε αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του.
Λακεδαιμόνιε συνέχισε να ανεβάζεις ότι σου κάνει κέφι γιατί αρκετά απο αυτά που ανεβάζεις δεν τα έχω ξανακούσει, όπως πχ τους Satan.

ΥΓ ο Goran έχει πάντα δίκιο..
Και για να είμαι on topic ορίστε ένα live του πατριάρχη του metal με τον δικό μας Κώστα Καραμητρούδη (Gus G) να τα σπάει στην κιθάρα.
[youtube]x_9G_0omFqE[/youtube]
Καλά, καλά...Ο Goran έχει δίκαιο ο ένας, πάντα δίκιο ο άλλος (ελπίζω να μην μαλώσουμε και γι αυτό πια :mrgreen: ), αλλά κομμάτι από The door's δεν εμφανίστηκε ακόμα... :roll:

Υ.Γ. Μάλλον το ψάχνετε πολύ καλά το "βιβλίο" των The door's και βρίσκεστε ακόμα στον...πρόλογο... :lol: :lol:

Υ.Γ. 2 Κασέτα ρε φίλε Σπαρτιάτη??? Ακόμα την έχεις ρε αδερφέ??? Άπαιχτος λέμε... :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μουσική”