Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από Guitarman »

Μήπως να ενημερώνατε και την μαύρη λίστα λιγάκι?

Όχι με τις χαζογκόμενες που φοβούνται ότι θα χάσουν την προβολή τους και άρα τα παράπλευρα οφέλη τους... αλλά ο σουρομενακιας ο βερυκοκος αξίζει να μπει.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Από την πλευρά μου λέω πάλι μπράβο για το κείμενο από τον Αρκαδοποντιο με βρίσκει σε όλα πλήρη σύμφωνο, πλέον ο πόλεμος που θα υπάρχει σε όλα τα μέτωπα για τον Ιβάν που γίνεται επικίνδυνος για πολλούς λόγους με τηλεοπτική άδεια θα είναι ακόμα μεγαλύτερος από όλους κ οφείλει να μαθαίνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ την αλήθεια κ να στηριχθεί ο μεγαλομέτοχος.
ΥΓ Καλή επιτυχία στην ελληνική ομάδα του ΑΠΟΕΛ
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Απίστευτο το άρθρο στην κεντρική ..πολυ δυνατή ανάλυση με ισχυρό ειρμο λογικής !συγχαρητηρια στον Αρκαδοποντιο
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Α ρ κ α δ ο π ό ν τ ι ο ς.....for ever & ever :pano: !!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ναι αλλά έδωσε δικαιώματα λένε κάποιοι δικοί μας..... Μπράβο αρκαδοποντιε

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Εξαιρετικό το άρθρο απαντά σε όλους
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Παιδια, το banner στην κεντρικη για τα διαρκειας του volley, λεει "Μαζι στην κουρφή". Ισως να λεγατε στους γραφιστες του συλλογου να το διορθωσουν.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Βλαχικο σουρδικο είναι η κουρφη :) :)
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Βλάχικο δεν ειναι σιγουρα παντως γιατι θα ηταν "Τσούκα" και οχι κουρφη.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

επίσης στην εξέλιξη της 6ης αγωνιστικής έχετε φωτο τον David Logan. Μπήκα και εγώ να διαβάσω την εξέλιξη της αγωνιστικής στο Λιθουανικό πρωτάθλημα μπάσκετ και απογοητεύτηκα... :P
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

aquila έγραψε:Βλάχικο δεν ειναι σιγουρα παντως γιατι θα ηταν "Τσούκα" και οχι κουρφη.
Σουρδικο τότε
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δεν ξέρω τι να πω για το μίνι αρθράκι της κεντρικής σελίδας "Μπλα μπλα και λογοδιάρροια" απ τον Daimon4...

Το ομολογεί στην ουσία ο ίδιος ότι μέσα σε 8 μέρες και 3 παιχνίδια διαπιστώσαμε...κ.τ.λ., κ.τ.λ.!!!!

Ας μου εξηγήσει λοιπόν κάποιος που κατάλαβε, τι θέλει να πετύχει με το εν λόγω αρθράκι ο φίλος Daimon4...
Να "διορθώσει" τα κακώς κείμενα χρόνων τώρα που η ομάδα έχει καταντήσει μια επικοινωνιακή πλατφόρμα, στήνοντας κάθε μα κάθε μέλος της απέναντι σε οθόνες και μικρόφωνα καθημερινά και επαναλαμβανόμενα???

ΤΩΡΑ??? ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ??? ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΩΡΑ??? ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΜΟΛΙΣ ΜΕΡΕΣ???

1...Όλα άλλαξαν προς το χειρότερο μέσα σε τρία παιχνίδια εντός οκτώ ημερών??? ΟΛΑ???
2...Έγινε αμέσως το άσπρο μαύρο??? Σε 8 μόλις μέρες???
3...Ήρθε κιόλας η...αρχή του τέλους??? Μέσα σε 8 μόλις μέρες???

Μέσα σε ένα πατατοχώραφο γιομάτο τρύπες και λακούβες, εκεί που μονάχα ποδόσφαιρο δεν γίνεται ανθρωπίνως να παιχτεί και απέναντι σε δύο απ τα τρία κοράκια εντός 8 ημερών να μας κλέβουν 4 πεντακάθαρα δικούς μας πόντους απ το ταμείο του μαραθώνιου μιας ολόκληρης χρονιάς θα καθίσουμε να κάνουμε "ορθολογική κριτική" στην ομάδα, τους παίχτες και τις συνεντεύξεις που (ίσως και να υποχρεούνται να) δίνουν???

Εν αντιθέσει για τον μεγαλομέτοχο δηλαδή τίποτα??? Που είναι η προστασία της ομάδας???

Ναι, φυσικά δεν είμαι του λόγου μου τυφλός, ούτε παράλογος για να ισχυριστώ ότι η ομάδα έπαιξε καλά στους τελευταίους τρεις αγώνες εντός οχτώ ημερών!!!! ΝΑΙ, ΕΙΧΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ, αλλά θαρρώ έως εδώ και μη παρ έκει...

ΕΛΕΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!!
Βουτήξτε ρε παλικάρια λιγάκι το δάχτυλο στο μυαλό προτού χτυπήσετε τα γ@μημένα τα πλήκτρα βυθίζοντας μας στην εσωστρέφεια που χρόνια τώρα καταστρέφει κάθε προσπάθεια του οργανισμού Π.Α.Ο.Κ. εν τη γενέσει της!!!!

Θέλω να δω πότε θα ισχύσει αυτό το γ@μημένο το...Π.Α.Ο.Κ. στα εύκολα αλλά Π.Α.Ο.Κ.άρα στα δύσκολα!!!!

:pano: :nairepaok:

Υ.Γ. Πραγματικά, με όλο τον σεβασμό που έχω αποδεδειγμένα δείξει σχεδόν έναν χρόνο τώρα απέναντι σε moderators & administrators του PAOKmania.gr, στο οπαδικό μας forum δείχνει να υπάρχει απόψε μια έντονη "κρίση ταυτότητας", με παράλληλο μάλιστα ισχυρό διπολισμό μεταξύ modes & admin team και εξηγούμαι άμεσα...
Απ την μια δηλαδή μπανάρονται (απ τους modes) μέλη του forum που "απαξίωσαν" (με την πίεση στο 22 εξ αιτίας ενός αποτυχημένου αποτελέσματος κάποιου "εύκολου" αγώνα) στελέχη (παίχτες) της ομάδας μας αποκαλώντας τους π.χ. "ταγάρια" (πολύ σωστά κατά την προσωπική μου άποψη-στο κάτω κάτω μην γράφεις σήμερα ρε αδερφέ, γράψε αύριο που θα σε περάσει η καΐλα) κι απ την άλλη "περνάει" (απ την admin team όπως νομίζω πως γίνεται) το εν λόγω αρθράκι στην κεντρική σελίδα του, απλά "δείχνοντας τον (ίδιο) δρόμο", με περισσή όμως πιθανά ευγένεια!!!!
Θαρρώ όμως πως για το ευρύ κοινό μας, ευρύτατο θα ισχυριστώ, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει δυστυχώς διόλου!!!!
Σε κάτι κάνω λάθος μήπως ή είναι κάτι που δεν γνωρίζω σωστά? Αν ισχύει το δεύτερο, να με συμπαθάτε...
Mea culpa...
Άβαταρ μέλους
goran 64

@K_geo...

Πολλά συγχαρητήρια για το άρθρο σου στην κεντρική περί "λαού του Π.Α.Ο.Κ."...Νιώθεις!!!!

Υ.Γ. Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ένα "ΚΑΙ" στην τελευταία σου πρόταση...
Δηλαδή: "Ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν, είναι και θα είναι ΚΑΙ ο λαός του!!!!

Υ.Γ. 2 Θεωρώντας ότι ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν, είναι και θα είναι ένας παντοτινός αγωνιστής-πολεμιστής, ο λαός του θα είναι για πάντα τα μόνιμα και κυριότερα όπλα του, η ασπίδα και το δόρυ του...
Π.Α.Ο.Κ. μπορεί να είναι λοιπόν όλοι οι επώνυμοι ποδοσφαιριστές και προπονητές του, οι καλοί και κακοί Πρόεδροι και μεγαλομέτοχοι του, οι οποιασδήποτε φύσης και θέσης υπάλληλοι-εργαζόμενοι με αμοιβή για τον οργανισμό αυτόν επί 90 χρόνια τώρα!!!!
Όλοι αυτοί όμως δεν θα υπήρχαν πλέον, όπως κι ένας πολεμιστής-αγωνιστής για πολύ καιρό τουλάχιστον, αν δεν υπήρχαν η ασπίδα και το δόρυ του, ο λαός του!!!!

Αυτό ήμασταν λοιπόν (στον υπέρτατο βαθμό παλιότερα και σε μικρότερο πλέον) κι αυτό χρειάζεται να ξαναγίνουμε για να βοηθάμε ουσιαστικά την ομάδα μας και τα ιδανικά της, για να συνεχίσει να υπάρχει επ' άπειρον, δίνοντας σε όλους εμάς έμπνευση και έναυσμα για...

Π.άλη,
Α.ντίσταση,
Ο.νειρο,
Κ.ατάκτηση...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ούτε θέλω να κατηγορήσω ούτε τπτ. δεν είναι εκεί το βασικό μου Point. σε εγρήγορση καλώ...Γρηγόρη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”