Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
goran 64
Δημοσιεύσεις: 26970
Εγγραφή: Δευ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από goran 64 »

pgetsos έγραψε:
goran 64 έγραψε:Υ.Γ. Ακόμα βέβαια ο υπέρμετρος γνώστης των διαιτητικών κανόνων και "σοκακιών" δεν μας εξήγησε πως ερμηνεύεται το άμεσα που μας έγραψε χθες "αιτιολογώντας" πλήρως και φυσιολογικότατα 9κατά την προσωπική ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΨΗ του όμως) το ΜΗ σφύριγμα πέναλτι και κόκκινης κατά των πουστόγαυρων, του νεοφώτιστου στην σούπα-λίγδα "συναδέλφου του"... :roll:
Προσωπικά αναμένω ακόμα με αγωνία και φυσικά με μεγάλη διάθεση υπομονής... 8-)
Τσέλσι Τότεναμ, επειδή το ζαλισαμε πάρα πολύ



Στο 3:30 νομίζω. Κόκκινη και πέναλτι, αλλά τι να μας πουν και οι άγγλοι διαιτητές

Και ειλικρινά περιμένω μια ΣΥΓΓΝΏΜΗ γιατί τα λόγια σου φίλε Γρηγόρη είναι ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΑ. Άκου εκεί πληρώνεται από τον χοντρό!
1...Κατά την προσωπική μου άποψη αυτή η φάση που παραθέτεις δεν είναι καν πέναλτι, γιατί ο επιθετικός πέφτει πάνω στον τερματοφύλακα (προλαβαίνει άνετα να πηδήξει από πάνω του) που πάει πεντακάθαρα για την μπάλα, δίχως καν να κάνει άλλη κίνηση για να τον ανατρέψει!!!!
Γι αυτό προσωπικά εκτιμώ ότι δεν σφυρίζεται πέναλτι και κόκκινη απ τον ρέφερι διακόπτοντας την φάση που εξελίσσεται σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο, δηλαδή σε κλάσματα του και με κενή εστία!!!!
Εξ άλλου κι έτσι όπως τα λέω να μην είναι, θαρρώ ότι και οι Άγγλοι διαιτητές κάνουν ανθρώπινα λάθη, αν αυτό είναι δηλαδή το βασικό σου επιχείρημα!!!! Ή μήπως αυτοί έχουν το αλάθητο του Πάπα?

2...Δεν έγραψα ότι κάποιος συμφορουμίτης εδώ μέσα τα παίρνει απ τον χοντρό για να γράφει!!!! Έγραψα ότι σε πολλά forums γίνεται κάτι τέτοιο, δεν ονομάτισα κανέναν και τίποτα όπως συνεχίζεις να επιμένεις ακόμα!!!! Αυτά λοιπόν είναι λανθασμένα συμπεράσματα (το ξαναέγραψα και δεν έδωσες καν σημασία επειδή έτσι θέλεις να κάνεις, μιας και δεν βλέπω κανέναν άλλο λόγο) του @cellophan, τα οποία μάλλον παρέσυραν και σένα στο να τα υποστηρίζεις, αλλά, ακόμα χειρότερα μάλιστα, και στο να μου τα προσάπτεις ότι τα είπα!!!!

3...Όταν διαφωνώ με κάποιον παραθέτω επιχειρήματα για την διαφωνία μου!!!! Στα συγκεκριμένα επιχειρήματα λοιπόν του εν λόγω παρατιθέμενου Υ.Γ. μου, ο @giannina4 δεν απάντησε καν, παρ όλο που ευθέως του έγραψα σε άλλο post μου ότι λέει ψέματα παίζοντας με τις λέξεις (ΑΜΕΣΑ) και την έννοια τους!!!!

Θα θεωρούσα λοιπόν πιο γόνιμο για την διαδικασία του διαλόγου και της ανταλλαγής διαφορετικών απόψεων εντός του forum, όπως π.χ. πολύ σωστά επισημαίνει κι ο @aquila, εσύ Πέτρο, σαν συντονιστής του forum, να καλούσες εκείνον να απαντήσει με επιχειρήματα, πως ακριβώς δηλαδή ερμηνεύεται το άμεσα στα σεμινάρια διαιτησίας και αν τους δείχνουν κάποιο βίντεο για να τους το εξηγήσουν...


Υ.Γ. Αν έχεις κάποιο ιδιαίτερο θέμα μαζί μου έχεις και το e-mail μου, οπότε μπορούμε να το κουβεντιάσουμε ιδιαιτέρως δίχως να κουράζουμε τους υπόλοιπους!!!!

Υ.Γ. 2...Ειρωνικό σχόλιο μου δεν ήταν αυτό που έσβησες μαζί με τα άλλα για τον Ντόρτμουντ...Ίσα ίσα που τον υπερασπίστηκα μάλιστα, αλλά μάλλον πάλι έβγαλες λάθος συμπέρασμα, δίχως να καταλαβαίνω τον λόγο!!!!
Επειδή το έχεις ξανακάνει να αναφέρεσαι σε σχόλια μου, αφού σβηστούν όμως, χαρακτηρίζοντας τα, αν θέλεις επανέφερε το να το διαβάσουν κι οι άλλοι, όπως ακριβώς είχε γίνει και με το post του @Δημήτρης17 πριν μπαναριστεί για 9 ολόκληρους μήνες απ το forum!!!!
Άβαταρ μέλους
7sins
Δημοσιεύσεις: 487
Εγγραφή: Τρί 16 Φεβ 2016, 21:45

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από 7sins »

απο κανονες διαιτησιας δεν εχω ιδεα
οπως επισης την φαση που σχολιαζετε σχετικα με τον γκει δεν την ειδα. Σπανια το κανω, τους εχω σιχαθει. Ακομα και δικιο να χουν στο συγκεκριμενο, για καθε κανονικο πεναλτυ που εχουν παρει εχουν παρει και 100 πετσινα οποτε κλαιν.
Ενα σωστο δεν δικαιολογει και χιλιες σφαγες

Στην φαση που δινει ο Πετρος με την τοτεναμ ομως ρωταω το εξης:
Αν η ανατροπη ειναι πεναλτυ (ισως εχει δικιο στο πως βλεπει ο γκοραν την φαση) αλλα αν ειναι πεναλτυ, οπως βλεπουμε στην συνεχεια το γκολ μπαινει. τοτε για μενα θα πρεπει ο διαιτητης να το δωσει.
απο την στιγμη που η ουεφα δινει τα σπορια στον επιθετικο για να κανει το αθλημα πιο θεαματικο αν δεν το δωσει αδικει τον επιτεθεμενο καθως σε πεναλτυ υπαρχει και ενα 30% να το αποκρουσει ο τερματας
Άβαταρ μέλους
edgecrusher
Δημοσιεύσεις: 85
Εγγραφή: Δευ 25 Ιούλ 2016, 17:11
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από edgecrusher »

Σχετικά με το πέναλτυ του γκευ ο Κωσταντινέας είπε ότι αν από την ώρα που γίνεται το πέναλτυ μέχρι να μπει το γκολ ο διαιτήτης προλαβαίνει να σφυρίξει τότε πρέπει να το σφυρίξει ανεξάρτητα πως εξελίχθηκε η φάση.
Στου γκευ λοιπόν ο διαιτητής (που αν και δε φαίνεται στο πλάνο νομίζω ότι έχει καλή οπτική γωνία για να το δει άμεσα) προλαβαίνει άνετα να το σφυρίξει καθότι είναι πάνω από 1'' ο χρόνος ανάμεσα στις 2 φάσεις, ενώ στο αγγλικό είναι πολύ λιγότερος.
Γνώμη μου είναι ότι το πέναλτυ το έχει δει αλλά θα το έδινε ΜΟΝΟ αν έκρινε ότι δεν τον παίρνει διαφορετικά (κάτι αντίστοιχο που έκανε ο Αρετόπουλος με την αποβολή δηλαδή).
Άβαταρ μέλους
zarathustra79
Δημοσιεύσεις: 1955
Εγγραφή: Πέμ 12 Δεκ 2013, 20:54

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Ναι αλλά εκτός από πέναλτι είναι και κόκκινη στον τερματοφύλακα. Στη συγκεκριμένη φάση η tottenham μειωσε σε 1-2 το σκορ, στη συνεχεια εφαγε 3 στο κεφαλι κ το ματς έληξε 1-5. Ποσο πιθανο ηταν να συμβει αυτό εαν η chelsea είχε μείνει με 10 παίκτες;;

Η διαφορά βέβαια στο ματς ηρακλής-ολυμπιακος είναι οτι ο botia θα τιμωρουνταν με κιτρινη, οπότε μόνο σε ένα παράλληλο σύμπαν στο οποίο προηγουμένως κιτρινιστεί και για το γκρέμισμα στον παίκτη του ηρακλη στην αμεσως προηγουμενη φαση θα είχε αξία η όλη συζήτηση.
GoMaRoS
Δημοσιεύσεις: 6626
Εγγραφή: Σάβ 19 Ιουν 2010, 13:50

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν ο Χάβος, τώρα ο Λουτσέσκου, τι γίνεται ρε γμτ όλους στην ανεργία θα τους στείλουμε;; :D :D :D :D :D να μου πεις ο Ελευθερόπουλος ελεύθερος είναι και ψάχνεται, όλο και σε κανένα παράρτημα σύντομα θα βολευτεί. Επίσης να μην ξεχάσουμε τον παραλίγο προπονητή του θρήνου Ουζουνίδη που την έχει δει Μουρίνιο. Με λίγα λόγια όποιος δεν κόβει βαθμούς από ΠΑΟΚ φεύγει



Από thessports.gr: Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ξάνθη στην Τούμπα και κατά τα φαινόμενα, σ΄ αυτό το παιχνίδι θα κριθεί ο Ράζβαν Λουτσέσκου.
Ο προπονητής της Ξάνθης αντιμετωπίζει μουρμούρα για την εικόνα της ομάδας του στα δύο πρώτα παιχνίδια, με την συντριβή από την ΑΕΚ και την ήττα από τον Πλατανιά στα Πηγάδια.
Ο Λουτσέσκου είχε επαφή με τον τεχνικό διευθυντή της Ξάνθης, Γιάννη Παπαδημητρίου, από την οποία προκύπτει στήριξη στον προπονητή, αλλά μια βαριά ήττα στην Τούμπα, κανείς δεν ξέρει τι συνέπειες μπορεί να έχει.




Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν δέχτηκε να καθίσει στον πάγκο του Ατρομήτου και πολλά ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες για την απόφασή του.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι αυτή τη στιγμή δεν θέλει να εργαστεί σε κάποιο σύλλογο και πως προτιμά μία μεγαλύτερη πρόκληση από ομάδα του εξωτερικού ή από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας.
Κάποιοι έλεγαν ότι η ιστορία με τον Ατρόμητο δεν προχώρησε λόγω διαφοράς στο οικονομικό ή ότι ζήτησε μεταγραφές τον Ιανουάριο πράγμα που δεν ήταν εφικτό βάσει της οικονομικής λιτότητας που έχει αποφασίσει η περιστεριώτικη ΠΑΕ.
Ο λόγος όμως που βρίσκεται πιο κοντά στην πραγματικότητας, όπως αναφέρει το atromitistas.gr είναι πως ο Ουζουνίδης δεν «ψήθηκε» να δουλέψει στον Ατρόμητο με το συγκεκριμένο ρόστερ.
Δηλαδή δεν πίστεψε ότι μπορεί να επαναλάβει με την ομάδα του Περιστερίου αυτό που πέτυχε την περυσινή σεζόν με τον Πανιώνιο και πως υπήρχε ο κίνδυνος να πέσουν οι μετοχές του.



Αστέρας Τρίπολης: Σε... τεντωμένο σχοινί ο Χάβος

Το μέλλον του στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης παίζει ο Μάκης Χάβος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Όπως είναι γνωστό, οι δύο ήττες από Πανιώνιο και ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα έχουν προκαλέσει αναστάτωση στο στρατόπεδο των Αρκάδων.
Το κλίμα για τον Μάκη Χάβο έχει βαρύνει αρκετά και το παιχνίδι που ακολουθεί στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο είναι πλέον οριακό.
Ο Χάβος «παίζει» τη θέση του στην τεχνική ηγεσία στο ματς απέναντι στον Ατρόμητο, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομος. Αν ο Αστέρας δεν φύγει με το διπλό τότε θα πρέπει να αναμένονται καθοριστικές εξελίξεις.
GoMaRoS
Δημοσιεύσεις: 6626
Εγγραφή: Σάβ 19 Ιουν 2010, 13:50

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Ο Μάνταλος έσπασε την μύτη του στην προπόνηση και πάει χειρουργείο, λογικά κανένα μήνα θα είναι έξω. Αλλά δεν έχει πρόβλημα η ΑΕΚ, έχει μεγάλο βάθος στον πάγκο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoMaRoS την Τετ 21 Σεπ 2016, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
KOSTAS54
Δημοσιεύσεις: 3765
Εγγραφή: Σάβ 02 Μάιος 2009, 00:02

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Ευκαιρία να την φτιάξει!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
pgetsos
Δημοσιεύσεις: 11553
Εγγραφή: Τετ 27 Απρ 2011, 15:50

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από pgetsos »

@Γρηγόρη: Κανένα μήνυμα σου Δεν ήταν υπερασπιστικο. Και να ήταν, έφυγε μαζί με τα άλλα Αφού σβήστηκαν. Αλλά δεν ήταν, για όνομα
Άβαταρ μέλους
simba
Δημοσιεύσεις: 10127
Εγγραφή: Πέμ 05 Φεβ 2009, 22:34

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από simba »

Θα κληθει να δωσει αποδείξεις ο Μπακασετας..χωρις ανασες βεβαια και παιζοντας πιο πίσω, στη θεση του μανταλου.
Με βεροια ηταν π καλος απ'οσα ειδα στα στιγμιότυπα πάντως,παιζοντας πιο μπροστά βεβαια.

Ο οικοδομος επαθε θλαση, θυμαται κανεις?
Άβαταρ μέλους
nothu
Δημοσιεύσεις: 5197
Εγγραφή: Πέμ 05 Δεκ 2013, 22:32

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από nothu »

GoMaRoS έγραψε:Ο Μάνταλος έσπασε την μύτη του στην προπόνηση και πάει χειρουργίο, λογικά κανένα μήνα θα είναι έξω. Αλλά δεν έχει πρόβλημα η ΑΕΚ, έχει μεγάλο βάθος στον πάγκο
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64
Δημοσιεύσεις: 26970
Εγγραφή: Δευ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από goran 64 »

pgetsos έγραψε:@Γρηγόρη: Κανένα μήνυμα σου Δεν ήταν υπερασπιστικο. Και να ήταν, έφυγε μαζί με τα άλλα Αφού σβήστηκαν. Αλλά δεν ήταν, για όνομα
Τον υπερασπίστηκα σε λέω και το εννοώ...


Υ.Γ. Έχεις mail...
Άβαταρ μέλους
simba
Δημοσιεύσεις: 10127
Εγγραφή: Πέμ 05 Φεβ 2009, 22:34

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από simba »

«Σύμφωνα με το insideworldfootball η Γουέστ Χαμ έστειλε τον Άσκεθ στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα για να διερευνήσει την υπόθεση των χαμένων δύο εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία φέρεται να πήγαν σε τσέπες αγνώστων». Είναι να γελάει κανείς με τους σκιτζήδες τους Άγγλους και τους ντεμέκ μαχητές της διαφθοράς του SDNA. Στα sites που είναι ανεξάρτητα (πέραν μιας χρυσής χορηγίας στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και την ΠΑΕ Ολυμπιακός) μπορεί να ξέχασαν την είδηση Μαζουακού και την πάνα τους αλλά ας είμαστε σοβαροί. Ποιος Μαζουακού και ποια χαμένα 2 εκ; Ας πάει στη Νικολούλη να τα βρει η Γουέστ Χαμ. Τι μας νοιάζει εμάς στην Ελλάδα αυτή η σαχλαμάρα;

Σιγά μην ασχοληθεί ο πρόεδρος-καναλάρχης με ένα τέτοιο ευτελές ποσό. Δυο μύρια δίνει μόνο στον Αλέκο Αλεξανδρή για να παρουσιάσει την εκπομπή «Βουτιά και συχώριο» στο νέο του κανάλι (εκπομπή μαγειρικής στην περιφέρεια. Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε πώς μαγειρεύονται τα πέναλτι στην Καβάλα).

Η υπόθεση και το ποσό είναι αστεία: «Τόσο η Γουέστ Χαμ όσο και ο ίδιος ο Άσκεθ δεν θέλησαν να δηλώσουν κάτι πάνω στη συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο όπως αποκαλύπτει το insideworldfootball "ο Άσκεθ έφυγε δυσαρεστημένος από την τριήμερη παραμονή του στην Ελλάδα καθώς ο Ολυμπιακός δεν συνεργάστηκε με την έρευνά του"». Τεράστιο ψέμα.

Ο πρόεδρος ήταν αποφασισμένος να εξομολογηθεί τα πάντα, αλλά όχι στον Άσκεθ, που δεν ξέρει από πού κρατάει η σκούφια του, αλλά στους ανθρώπους του Θεού. Γι' αυτό πήγε στο Άγιον Όρος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και τα έγκυρα sites που για να ανακαλύψεις την είδηση για τα μύρια του Μαζουακού έπρεπε να φέρεις ειδικό κλιμάκιο του «CSI:Miami», αναγνώρισαν την σπουδαιότητα της επίσκεψης του Βαγγέλη στο Άγιο Όρος (πιο σημαντική και απ' την επίσκεψη Πούτιν) και είχαν αναλυτικό ρεπορτάζ:

«Ο κ. Μαρινάκης επισκέφθηκε τις Μονές Βατοπαιδίου, Σίμωνος Πέτρας και προσκύνησε την Εικόνα της Παναγίας "Άξιον Εστί" στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου στις Καρυές (πρωτεύουσα του Αγίου Όρους)». Δεν είναι τυχαία η επιλογή της Μονής Βατοπαιδίου.

Ήθελε να συναντηθεί ο πρόεδρος με τον Εφραίμ για να ανταλλάξουν εμπειρίες γιατί τους ενώνουν πολλά. Και οι δυο κάπου ξέχασαν μερικά εκατομμύρια και παλεύουν να θυμηθούν που τα ακούμπησαν.

Ο πρόεδρος όμως είχε και άλλες συζητήσεις: «Ο γνωστός επιχειρηματίας είχε πνευματικές συνομιλίες με μοναχούς και γέροντες της αθωνικής Πολιτείας». Δεν θέλω να ανησυχήσω τους μοναχούς, αλλά εμένα αυτές οι πνευματικές συνομιλίες του Βαγγέλη με τρομάζουν.

Ο Κομπότης θα το 'παιζε στο 1,25 ότι μετά το τέλος των συνομιλιών τρεις μοναχοί της Μονής Βατοπαιδίου δόθηκαν δανεικοί στο Τρίκορφο Φωκίδος να περάσουν από οντισιόν για τους Παπαροκάδες (αν κοπούν υπάρχει και η λύση της Τσίβας Γουαδαλαχάρα).

Ο πρόεδρος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, κατάφερε για άλλη μια φορά να συνδυάσει τις μπίζνες με τη διασκέδαση: «Ο κ. Μαρινάκης επισκέφθηκε και τους αμπελώνες ορισμένων Μονών όπου είχε την ευκαιρία να έρθει σε άμεση επαφή με τη φύση, δοκίμασε εδέσματα και το παραδοσιακό κέρασμα, που είναι το λουκούμι και το ρακί».

Ως άνθρωπος του Θεού ο πρόεδρος είναι συνηθισμένος στα λιτά και νηστίσιμα γεύματα. Αν δείτε και τη φωτογραφία προσεκτικά θα καταλάβετε τη δύναμη της πίστης του. Με το δεξί μάτι κοιτάει το πιάτο και με το δεξί πόδι σκουντάει τον Κουρτάκη κάτω απ' το τραπέζι για να κάνει το θαύμα του Ιησού και να μετατρέψει την ντομάτα σε κότσι. Ή να πάρει πέναλτι.
:lol:
Άβαταρ μέλους
edgecrusher
Δημοσιεύσεις: 85
Εγγραφή: Δευ 25 Ιούλ 2016, 17:11
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από edgecrusher »

zarathustra79 έγραψε:Ναι αλλά εκτός από πέναλτι είναι και κόκκινη στον τερματοφύλακα. Στη συγκεκριμένη φάση η tottenham μειωσε σε 1-2 το σκορ, στη συνεχεια εφαγε 3 στο κεφαλι κ το ματς έληξε 1-5. Ποσο πιθανο ηταν να συμβει αυτό εαν η chelsea είχε μείνει με 10 παίκτες;;

Η διαφορά βέβαια στο ματς ηρακλής-ολυμπιακος είναι οτι ο botia θα τιμωρουνταν με κιτρινη, οπότε μόνο σε ένα παράλληλο σύμπαν στο οποίο προηγουμένως κιτρινιστεί και για το γκρέμισμα στον παίκτη του ηρακλη στην αμεσως προηγουμενη φαση θα είχε αξία η όλη συζήτηση.
Αν αναφέρεσαι στο δικό μου σχόλιο, αυτό που λέω είναι πότε υπάρχει πλεονέκτημα σε πέναλτυ, ο δε πειθαρχικός έλεγχος γίνεται ακόμη και σε μη καταλογισμό μιας παράβασης λόγω πλεονεκτήματος. Αυτό που δε γνωρίζω είναι αν μπορεί να δωθεί και γκολ και κόκκινη στον Τσεχ. Αν δε γίνεται κόκκινη και γκολ τότε θα έπρεπε να σφυριχτεί πέναλτυ και να αποβάλει τον Τσεχ, όπως λες κι εσύ.
Στις γριές όμως, ο Μποτία θα έπρεπε να πάρει κίτρινη ούτως ή άλλως, αλλά επειδή νομίζω ότι δεν ήθελε να δώσει το πέναλτυ την έκανε γαργάρα.
Άβαταρ μέλους
tolis01
Δημοσιεύσεις: 6213
Εγγραφή: Δευ 05 Οκτ 2015, 14:22
Τοποθεσία: Franconia

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από tolis01 »

Ανανέωσε στο βάζελο κι ο υποψήφιος για τη χειρότερη ενδεκάδα του Γιούρο και μας τα κάνανε τούμπανο.
Στον γκέι ο προπονηταράς τους φοβάται την κούραση και τους πάει Λάρισα μέσω Αγχιάλου. Τώρα πόση ώρα θα γλυτώσουν αυτό με ξεπερνάει
Στην Κούλα προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ του τραυματισμού του υπερπαίχτη Μάνταλου (για δες κατάντια, εκεί που κάποτε είχαν Τιμούρ, Σαβέφσκι, κ σια, ο Μάνταλος ούτε πάγκο δε θα κάθονταν).

Κακό ψόφο όλο σας.
GoMaRoS
Δημοσιεύσεις: 6626
Εγγραφή: Σάβ 19 Ιουν 2010, 13:50

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από GoMaRoS »

στην sportingbet 5,75 ο άσσος του Παναιτωλικού και 4 η ισσοπαλία απέναντι στον βάζελο, μόλις 1,60 το διπλό!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”