1...Κατά την προσωπική μου άποψη αυτή η φάση που παραθέτεις δεν είναι καν πέναλτι, γιατί ο επιθετικός πέφτει πάνω στον τερματοφύλακα (προλαβαίνει άνετα να πηδήξει από πάνω του) που πάει πεντακάθαρα για την μπάλα, δίχως καν να κάνει άλλη κίνηση για να τον ανατρέψει!!!!pgetsos έγραψε:Τσέλσι Τότεναμ, επειδή το ζαλισαμε πάρα πολύgoran 64 έγραψε:Υ.Γ. Ακόμα βέβαια ο υπέρμετρος γνώστης των διαιτητικών κανόνων και "σοκακιών" δεν μας εξήγησε πως ερμηνεύεται το άμεσα που μας έγραψε χθες "αιτιολογώντας" πλήρως και φυσιολογικότατα 9κατά την προσωπική ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΨΗ του όμως) το ΜΗ σφύριγμα πέναλτι και κόκκινης κατά των πουστόγαυρων, του νεοφώτιστου στην σούπα-λίγδα "συναδέλφου του"...
Προσωπικά αναμένω ακόμα με αγωνία και φυσικά με μεγάλη διάθεση υπομονής...
Στο 3:30 νομίζω. Κόκκινη και πέναλτι, αλλά τι να μας πουν και οι άγγλοι διαιτητές
Και ειλικρινά περιμένω μια ΣΥΓΓΝΏΜΗ γιατί τα λόγια σου φίλε Γρηγόρη είναι ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΑ. Άκου εκεί πληρώνεται από τον χοντρό!
Γι αυτό προσωπικά εκτιμώ ότι δεν σφυρίζεται πέναλτι και κόκκινη απ τον ρέφερι διακόπτοντας την φάση που εξελίσσεται σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο, δηλαδή σε κλάσματα του και με κενή εστία!!!!
Εξ άλλου κι έτσι όπως τα λέω να μην είναι, θαρρώ ότι και οι Άγγλοι διαιτητές κάνουν ανθρώπινα λάθη, αν αυτό είναι δηλαδή το βασικό σου επιχείρημα!!!! Ή μήπως αυτοί έχουν το αλάθητο του Πάπα?
2...Δεν έγραψα ότι κάποιος συμφορουμίτης εδώ μέσα τα παίρνει απ τον χοντρό για να γράφει!!!! Έγραψα ότι σε πολλά forums γίνεται κάτι τέτοιο, δεν ονομάτισα κανέναν και τίποτα όπως συνεχίζεις να επιμένεις ακόμα!!!! Αυτά λοιπόν είναι λανθασμένα συμπεράσματα (το ξαναέγραψα και δεν έδωσες καν σημασία επειδή έτσι θέλεις να κάνεις, μιας και δεν βλέπω κανέναν άλλο λόγο) του @cellophan, τα οποία μάλλον παρέσυραν και σένα στο να τα υποστηρίζεις, αλλά, ακόμα χειρότερα μάλιστα, και στο να μου τα προσάπτεις ότι τα είπα!!!!
3...Όταν διαφωνώ με κάποιον παραθέτω επιχειρήματα για την διαφωνία μου!!!! Στα συγκεκριμένα επιχειρήματα λοιπόν του εν λόγω παρατιθέμενου Υ.Γ. μου, ο @giannina4 δεν απάντησε καν, παρ όλο που ευθέως του έγραψα σε άλλο post μου ότι λέει ψέματα παίζοντας με τις λέξεις (ΑΜΕΣΑ) και την έννοια τους!!!!
Θα θεωρούσα λοιπόν πιο γόνιμο για την διαδικασία του διαλόγου και της ανταλλαγής διαφορετικών απόψεων εντός του forum, όπως π.χ. πολύ σωστά επισημαίνει κι ο @aquila, εσύ Πέτρο, σαν συντονιστής του forum, να καλούσες εκείνον να απαντήσει με επιχειρήματα, πως ακριβώς δηλαδή ερμηνεύεται το άμεσα στα σεμινάρια διαιτησίας και αν τους δείχνουν κάποιο βίντεο για να τους το εξηγήσουν...
Υ.Γ. Αν έχεις κάποιο ιδιαίτερο θέμα μαζί μου έχεις και το e-mail μου, οπότε μπορούμε να το κουβεντιάσουμε ιδιαιτέρως δίχως να κουράζουμε τους υπόλοιπους!!!!
Υ.Γ. 2...Ειρωνικό σχόλιο μου δεν ήταν αυτό που έσβησες μαζί με τα άλλα για τον Ντόρτμουντ...Ίσα ίσα που τον υπερασπίστηκα μάλιστα, αλλά μάλλον πάλι έβγαλες λάθος συμπέρασμα, δίχως να καταλαβαίνω τον λόγο!!!!
Επειδή το έχεις ξανακάνει να αναφέρεσαι σε σχόλια μου, αφού σβηστούν όμως, χαρακτηρίζοντας τα, αν θέλεις επανέφερε το να το διαβάσουν κι οι άλλοι, όπως ακριβώς είχε γίνει και με το post του @Δημήτρης17 πριν μπαναριστεί για 9 ολόκληρους μήνες απ το forum!!!!