Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
elvetos giatros

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από elvetos giatros »

obanebane έγραψε:Εμενα αυτοι που βαζουν το 4 διπλα στο νικ τους δε μου πολυαρεσουν,προκατειλημενος ειμαι,αυτο ειναι γεγονος.
Να σε ρωτησω κατι ρε συ γιαννενα4,ειχες γραψει καποια στιγμη εδω μεσα οτι ο Μητσιος ειναι καλος διαιτητης και καλο παιδι η κατι παρεμφερες;
Αν θελεις απαντησε μου σε παρακαλω και πες μου και τι ειχες ακριβως γραψει αν ειχες γραψει κατι,αν οχι γραψε λαθος.
μετά το εκτος έδρας mats με την καλλονή γράφτηκε αυτό τον γιάννενα 4
που τελικά το πήραμε
αλλα μας είχε κάνει τα νεύρα τσατάλια ο πούς της καθετου - o Μητσιος

χωρίς αυτό να ενοχοποιεί τον γιάννενα 4 - προς θεού

αλλα μου χει κάνει εντύπωση κι εμενα
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

elvetos giatros έγραψε:
obanebane έγραψε:Εμενα αυτοι που βαζουν το 4 διπλα στο νικ τους δε μου πολυαρεσουν,προκατειλημενος ειμαι,αυτο ειναι γεγονος.
Να σε ρωτησω κατι ρε συ γιαννενα4,ειχες γραψει καποια στιγμη εδω μεσα οτι ο Μητσιος ειναι καλος διαιτητης και καλο παιδι η κατι παρεμφερες;
Αν θελεις απαντησε μου σε παρακαλω και πες μου και τι ειχες ακριβως γραψει αν ειχες γραψει κατι,αν οχι γραψε λαθος.
μετά το εκτος έδρας mats με την καλλονή γράφτηκε αυτό τον γιάννενα 4
που τελικά το πήραμε
αλλα μας είχε κάνει τα νεύρα τσατάλια ο πούς της καθετου :mrgreen: o Μητσιος

χωρίς αυτό να ενοχοποιεί τον γιάννενα 4 - προς θεού

αλλα μου χει κάνει εντύπωση κι εμενα
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

eorptol έγραψε:Αν είναι καλό παιδί ο Μητσιος να του κερασουμε μια πάστα του λαμογιου :(:(
Mήτσιος, Αρετόπουλος, Δελφάκης, τί να λέμε τώρα...
Αν είναι δυνατόν αυτά τα φρούτα να εξακολουθούν να διαιτητεύουν.
Νομίζω, οτι πολλά πάσσα πήγαμε στις τελευταίες συναντήσεις για επο, με επο, με Κοντονή κτλ.
Η βαζελίνη έτσι κι αλλιώς προσπαθεί να πάρει τα ηνία απο την ομάδα, της οποίας ο πρόεδρος κατηγορείται για ίδρυση μιας ε.ο.
:evil:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Επειδή η ενασχόλησή μου με το site είναι αρκετά μικρότερη από ότι παλιά , δεν έχω το χρόνο να θυμάμαι τί έχει πει ο καθένας ούτε και να το ψάξω.

Εγώ απλά σχολίασα , ότι αυτά που είδα χτες να γράφηκαν μου φαίνονται φυσιολογικά με την έννοια πως κάπως έτσι είδα κι εγώ τις φάσεις. Με δεδομένη την ασχετοσύνη μου από κανονισμούς διαιτησίας , λίγη σημασία θεωρώ πως έχει η γνώμη μου.

Ο φίλος γκοραν το είδε αλλιώς , δικαίωμά του.

Δεν έχω πρόβλημα, ούτε κι είμαι δικηγόρος κανενός. Η αλήθεια είναι πως κατά τη γνώμη μου η διαιτησία στις 2 πρώτες αγωνιστικές είναι πεντακάθαρη , πράγμα πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα. Έχουν δυναμώσει οι αντίπαλοι , κερδίζουν εύκολα και αντίστοιχα βλέπω ένα "άγχος" σε κάποιους από εμάς. Εγώ προσωπικά προτιμώ να επικεντρωθώ σε ποδοσφαιρικά θέματα τα οποία φέτος -μετά απο πολλά χρόνια- μου φαίνονται τρομερά ενδιαφέροντα. Και για να "τσαντίσω" κάποιους που διαφωνούμε στις ποδοσφαιρικές κρίσεις μας , επαναλαμβάνω τη θέση μου ότι είμαστε 4ο φαβορί κατά τη γνώμη μου κι ότι χρειαζόμαστε πολλή δουλειά εντός κι εκτός γηπέδου για να κάνουμε πρωταθλητισμό. Μακάρι η ομάδα σήμερα στην αφιλόξενη Τριπολιτσά να δείξει ότι μπορεί την υπέρβαση.

Ας χαλαρώσουμε και να δούμε λίγη μπαλίτσα επιτέλους μετά από χρόνια.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Σωστός giapas.

Απλά μια που όλως τυχαίως ΟΛΟΙ οι βασικοί αντίπαλοι παίρνουν ό,τι τους αναλογεί, εξ΄αυτού φαντάζομαι πηγάζει και η όποια νευρικότητα.
Σα να βλέπω και μια διάθεση από τους μαυροφορεμένους άρχοντες να πάνε τον τίτλο στα 6 ντέρμπυ με μια διάθεση ¨μη μας ζαλίζετε τον έρωτα, βρείτε τα αγωνιστικά μεταξύ σας¨, συνδιαζόμενο ταυτοχρόνως με ¨ανθρώπινα λάθη ή μικρές αμέλεις¨ στα δικά μας παιχνίδια με χαμηλότερης δυναμικότητας αντιπάλους.
Πχ, εγώ θα έπαιρνα κόκκινη στο 25΄με ΠΑΣ ή απλά κίτρινη;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Κοίτα δε ξέρω αν θα έπαιρνα κίτρινη ή κόκκινη. Όπως δε ξέρω αν θα έπαιρνα το πέναλτυ στη Λειβαδιά ή το χτεσινό στη γριά.

Μπορεί ναι μπορεί κι όχι. Απλά δε βλέπω διάθεση βοήθειας σε κανέναν πέρα του φυσιολογικού. Το οποίο φυσιολογικό λέει πως η μεγάλη ομάδα θα πάρει το σφύριγμα σε κάποιες περιπτώσεις. Επίσης το ότι κέρδιζουν όλοι στην αρχή δε σημαίνει πως πάντα έτσι θα είναι , ούτε και πως ο τίτλος θα κριθεί στα ντέρμπυ.

Έχει πολύ αγωνιστικό δρόμο ακόμα .
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Είδα τη φάση του πέναλτι στο Ηρακλής - Ολυμπιακός περίπου 3 ή 4 φορές.
Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν το θεωρώ πέναλτι για λόγους που αναφέρθηκαν κι από συνοπαδούς πιο πάνω.
Αυτό δεν αναιρεί ότι είναι μία φάση στην οποία σφυρίζεται πέναλτι ή τέλος πάντων δύναται να σφυριχτεί πέναλτι.
Αυτό που ισχύει πάντως είναι ότι αν γινόταν η ίδια φάση σε εμάς και δεν δινόταν πέναλτι, πολλοί από τους συνοπαδούς μας που ωρύονται περί μη παράβασης, θα ωρύονταν για τον μη καταλογισμό του πέναλτι.
Μπάι δε γουέη, το φοβάμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το σημερινό ματς για πιθανό χειρουργείο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

giannina4 έγραψε:
simba έγραψε:
το να υπαρχει εστω και η παραμικρη κουβεντα για το αν μια τετοια φαση ειναι πεναλτι με θλιβει γιατι νομιζω οτι τα βασικα τα ξεραμε οι περισσοτεροι.το να γινει κουβεντα για το αν τετοιες φασεις θα επρεπε να ειναι πεναλτι το συζηταμε
ειναι τοσο αδιαμφισβητητο δλδ?

http://www.novasports.gr/web-tv/on-dema ... 97ovfmLTcs

θελω να πω οτι δεν ειναι σαν αυτα που βλεπουμε να σφυριζονται οταν (ακομα κ ακουσια) εμποδιζει τη μπαλα να παει σε αντιπαλο που καραδοκει ή οταν γινεται τακλιν σε παραλληλη μπαλια με σηκωμενα χερια ή εστω με τα χερια στο χορταρι αλλα σε μεγαλη εκταση...

ειτε για προθεση ειτε για εκτος φυσιολογικης θεσης τοποθετησης χεριου που να επηρεαζει ξεκαθαρατη φαση
εντελως αδιαμφησβητητο.για το αν επρεπε να ειναι εχω κι εγω εν μερει τις ενστασεις μου, απλα το κακο της περιοχης πεναλτι εινα οτι δεν υπαρχει μεση λυση.
πολλοι εκει που μπερδευονται με τους κανονισμους ειναι στο οτι δινουν την καθημερινη ερμηνεια, δηλαδη το 'ελα μωρε,κοιτα που ειναι οι ολυμπιακοι,ψιλομακρια,δεν την προλαβαιναν αρα δεν επηρεαζει'.

[ //vs40, πολυ μιρλα ρε αδερφε.καθε φορα λες τι θα γινοταν με μας και αν θα δινοταν αυτο και δεν εδωσαν εκεινο.ασ'το ,το εχουμε νιωσει στο πετσι μας στην πραγματικοτητα τι εχει δοθει και τι οχι, δε χρειαζεται ουτε να υποθετουμε ουτε να μιρλιαζουμε. ]
@giapas, για σένα το παραθέτω αυτό από χθες...Γιατί λες ότι "το πήρα αλλιώς" δηλαδή...

Ειδικά μ αυτήν την "παραίνεση" που διαβάζεις στην τελευταία παράγραφο πως ήθελες να το πάρω δηλαδή? :?

Έχεις ακούσει πολλούς να "νιώθουν στο πετσί τους" ότι αδικούνται κατάφορα επί δεκάδες χρόνια και να σιωπαίνουν (μην τυχόν και τους πούνε ότι μιρλιάζουν κιόλας δηλαδή) πάνω μάλιστα κι απ τα όρια του "σφάξε με Αγά μου να αγιάσω"? :geek:
Προσωπικά δεν έχω ακούσει ΠΟΤΕ & ΚΑΝΕΝΑΝ!!!! ;)

Υ.Γ. Ακόμα βέβαια ο υπέρμετρος γνώστης των διαιτητικών κανόνων και "σοκακιών" δεν μας εξήγησε πως ερμηνεύεται το άμεσα που μας έγραψε χθες "αιτιολογώντας" πλήρως και φυσιολογικότατα 9κατά την προσωπική ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΨΗ του όμως) το ΜΗ σφύριγμα πέναλτι και κόκκινης κατά των πουστόγαυρων, του νεοφώτιστου στην σούπα-λίγδα "συναδέλφου του"... :roll:
Προσωπικά αναμένω ακόμα με αγωνία και φυσικά με μεγάλη διάθεση υπομονής... 8-)
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Ακριβώς, εδώ κολλάμε Aureliano. Στην πιθανότητα στην καμπούρα μας αποκλειστικά να δούμε μαζεμένα όλα τα ανθρώπινα λάθη..
Είδαμε και με Παναιτωλικό που πάλι η αφεντιά μας υπέπεσε σε παραπάνω φάουλ..

Και σήμερα με βαρύ αγωνιστικό χώρο δε θέλει πολύ...
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Μ αυτό το @χιδι διαιτητή μην περιμένετε και πολλά σήμερα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Φιλε γκοραν to post του vs40 δε το διάβασα για να πάρω θέση.

Συμφωνώ ότι εδώ και δεκαετίες γίνονται εγκλήματα που μας δίνουν το δικαίωμα να παραπονιόμαστε ευκολότερα.
Διαφωνώ πως όταν κρίνουμε ποδοσφαιρικά μια φάση , πρέπει συνεχώς να αναρωτιόμαστε "θα δινόταν σε εμάς;" . Αυτό μας απομακρύνει από το να κρίνουμε αντικειμενικά. Τί θέλουμε τελικά, να εφαρμόζονται σωστά οι κανονισμοί ή να εφαρμόζονται σε εμάς οι ίδιοι κανονισμοί σε σχέση με το ΠΟΚ; Εγώ θέλω το πρώτο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Σωστά...ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΡΕ ΦΙΛΕ...Με τα ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ!!!! Έτσι μόνο θα συμφωνήσω μαζί σου!!!! 8-)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εντάξει παίδες, είναι πρακτικά αδύνατον να έχεις ακριβώς τα ίδια σφύριγματα. Το θέμα είναι ότι χρόνια τώρα σε ΣΦΑΖΟΥΝ και τους άλλους τους ευνοούν.

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

nothu έγραψε:Μ αυτό το @χιδι διαιτητή μην περιμένετε και πολλά σήμερα.
Ποιόν έβαλαν;
Έδιτ: Τώρα είδα για Αρετόπουλο. Οψώμεθα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Παντως για ματς που "ΔΕΝ" ηταν στημενο, ψες ειδαμε:
Απελπιδα προσπαθεια του Μποτια να χρεωθει πεναλτι στο 5ο λεπτο
(αν η μπάλα δεν πήγαινε σε αντιπαλο κ δε σκοραρε)
Ηλιθια ζεμπεκια κ χερι αμυντικου γριάς (στο 5ο λεπτο) σε φαση που δε είναι κ η πλέον μαρς για πέναλτι (ειδικα απτη θεση π ειχε ο διαιτητης)
Νικητήριο γκολ με τον Μπαρτολινι ν'αλλαζει πορεια απτον ιντεγιε κ να μην κάνει έστω μι προσπάθεια τακλιν για τα ματια του κοσμου..

Ξερω γω, ειμαι τοσο προκατειλημμενος ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”