Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
-
elvetos giatros
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
ούτε για μένα ήταν πέναλτι
ξεκάθαρα δεν υπήρχε πρόθεση, ο παίκτης έπεφτε
όταν πέφτεις δε μπορείς να μαζέψεις τα χερια σου
ξεκάθαρα δεν υπήρχε πρόθεση, ο παίκτης έπεφτε
όταν πέφτεις δε μπορείς να μαζέψεις τα χερια σου
Και ποιος είπε ότι πέναλτι δίνεται μόνο όταν υπάρχει πρόθεση?
Απλώς όταν υπάρχει πρόθεση δίνεται και κίτρινη.
Απλώς όταν υπάρχει πρόθεση δίνεται και κίτρινη.
- sourmenetes
- Moderator
Ετσι νομιζω οτι ειναι.
Τα σκηνικα δυσκολα θα αλλαξουν παιδες μεσα σε μια χρονια.
Ας δουμε την ομαδα μας και αφηστε το ποκ.αφηστε να θριαμβολογουν ολοι τους.
Τα σκηνικα δυσκολα θα αλλαξουν παιδες μεσα σε μια χρονια.
Ας δουμε την ομαδα μας και αφηστε το ποκ.αφηστε να θριαμβολογουν ολοι τους.
- Sick Bastard
Ξέρετε ότι είναι πρακτικά αδύνατον να μην ξαναπάρουν πέναλτι ποτέ οι ΠΟΚίτες, έτσι; 
Δεν εχω δει δευτερολεπτο απ το φιλικο.Κουραστηκε η ΑΕ Ποντιων με ενα ματς και ο δαφνοτσιμπουκωμενος που επαιζε την πεμπτη αντεξε?

Στο επομενο φιλικο με το παραρτημα του καμπου μετα το 0-4 θα διωχθει με τις κλωτσιες και ο τσομπανης.
Στο επομενο φιλικο με το παραρτημα του καμπου μετα το 0-4 θα διωχθει με τις κλωτσιες και ο τσομπανης.
giannina4 έγραψε:απο τη στιγμη που μπηκε αμεσα το γκολ, ειναι η μονη περιπτωση 'πλεονεκτηματος' σε φαση πεναλτι.συνεπως δεν υπαρχει κοκκινη καρτα γιατι δεν αποσοβησε γκολ.
berry έγραψε:Σας έχουν διδάξει τους κανονισμούς. Και τις.....γαυροεξαιρεσεις....για να επιβαιβαιωνονται οι κανόνες.
Μου αρέσει που υπογραμμίζεις κιόλας το άμεσα!!!!giannina4 έγραψε:Εφόσον δε μιλάμε για αποστερηση επιτευξης τερματος δίνεται κίτρινη αν θυμάμαι καλά. Επειδή το ζουμί των κανονισμών είναι να μπει γκολ, Σε τέτοιες περιπτώσεις όπου το γκολ τελικά μπαίνει, ο παίκτης νομίζω πως τιμωρείται ανάλογα με το αποτέλεσμα της πράξης,Αν δηλαδή στέρησει γκολ.ειναι σπάνια περίπτωση γιατί θεωρητικά το λεγόμενο πλεονέκτημα που είπα στο πέναλτι, μας το έχουν διδάξει ως 'μπήκε τόσο άμεσα το γκολ που δεν προλαβες να καταλογισεις το πέναλτι'
Παραπληροφορείς τον κόσμο παίζοντας με τις λέξεις και τις έννοιες τους και λέγοντας ΨΕΜΑΤΑ!!!!
Δεν σας έχουν δείξει σε βίντεο τι σημαίνει άμεσα κύριε διαιτητά?
Άμεσα σημαίνει: "αποκρούω με το χέρι και η μπάλα πηγαίνει απ ευθείας στο πλεκτό ή έστω περνάει την γραμμή τέρματος και όχι μπαίνει γκολ μετά από προσπάθεια επερχόμενου επιθετικού ή αμυντικού παίχτη!!!!
Τότε ναι, τιμωρείται εκ των υστέρων με κίτρινη κάρτα ο παίχτης που προσπάθησε να το αποσοβήσει γιατί τελικά μπήκε γκολ, είτε το θυμάσαι είτε δεν το θυμάσαι καλά εσύ!!!!
Γι αυτό εχθές ο νεοφώτιστος Σερραίος κόρακας έπρεπε να σταματήσει άμεσα την φάση στην επαφή του χεριού του αμυντικού με την μπάλα, με πρόθεση μάλιστα, σφυρίζοντας πέναλτι και δείχνοντας κόκκινη κάρτα στον πουστόγαυρο αμυντικό!!!! Αυτή είναι η πάσα αλήθεια κι αυτήν μονάχα δεν μας είπες!!!! Αν είσαι κακός μαθητής ή κάτι άλλο δεν ξέρω, αλλά σίγουρα δεν είσαι μια σωστή πηγή πληροφόρησης για τα της διαιτησίας!!!!
Χρόνος υπήρχε, την διάθεση του κόρακα να τιμωρήσει παίχτη του πουστόγαυρου δεν είδαμε πουθενά!!!!
Εμένα μια χαρά μου φαίνεται το παλικάρι όπως τα έγραψε, χωρίς να έχω και ειδικές γνώσεις για διαιτησία.
Τελοσπάντων , σιγά το σπουδαίο.
Τελοσπάντων , σιγά το σπουδαίο.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει έκκληση στους δημοσιογράφους του AEL RADIO να κάνουν κάθε προσπάθεια ώστε να εξαφανιστεί από τη θεματολογία των παραγωγών οποιαδήποτε συζήτηση η οποία να αφορά σε δηλώσεις παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, αντίθετες απόψεις δημοσιογράφων είτε ακροατών, οι οποίες καλλιεργούν πνεύμα διχόνοιας και αντιπαραθέσεων, κι εφόσον επιθυμούν το δημόσιο διάλογο με ακροατές αυτό να περιορίζεται στην καθαρά ποδοσφαιρική συζήτηση, όπου οποιαδήποτε άποψη είτε για τους ποδοσφαιριστές είτε για τους προπονητές να γίνεται αποδεκτή.
Η ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ έχει πλέον αντιληφθεί ποιο είναι το περιβάλλον της ΑΕΛ και η προσπάθειά της από εδώ και πέρα θα είναι να μην απαντά στις προκλήσεις, ούτε να δίνει αξία στον οποιονδήποτε κάνει την οποιαδήποτε δήλωση καλλιεργώντας κλίμα εμφυλίου πολέμου και θα περιοριστεί στο να αντιμετωπίσει τους ανθρώπους αυτούς με τη νόμιμη οδό, αλλά κυρίως να προσπαθήσει να κάνει την ποδοσφαιρική ομάδα καλύτερη.

Η ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ έχει πλέον αντιληφθεί ποιο είναι το περιβάλλον της ΑΕΛ και η προσπάθειά της από εδώ και πέρα θα είναι να μην απαντά στις προκλήσεις, ούτε να δίνει αξία στον οποιονδήποτε κάνει την οποιαδήποτε δήλωση καλλιεργώντας κλίμα εμφυλίου πολέμου και θα περιοριστεί στο να αντιμετωπίσει τους ανθρώπους αυτούς με τη νόμιμη οδό, αλλά κυρίως να προσπαθήσει να κάνει την ποδοσφαιρική ομάδα καλύτερη.
-
john4serres
διπλοπροφιλο μου ειναι ο giapas μην τον ακουτε.giapas->pas->pas giannina->giannina.
τι ψαχνεις τωρα ρε giapas, μην απαντας καν.εχει συνδεθει με καιρο ο μεσιε προ πολλου.
τι ψαχνεις τωρα ρε giapas, μην απαντας καν.εχει συνδεθει με καιρο ο μεσιε προ πολλου.
Εμενα αυτοι που βαζουν το 4 διπλα στο νικ τους δε μου πολυαρεσουν,προκατειλημενος ειμαι,αυτο ειναι γεγονος.
Να σε ρωτησω κατι ρε συ γιαννενα4,ειχες γραψει καποια στιγμη εδω μεσα οτι ο Μητσιος ειναι καλος διαιτητης και καλο παιδι η κατι παρεμφερες;
Αν θελεις απαντησε μου σε παρακαλω και πες μου και τι ειχες ακριβως γραψει αν ειχες γραψει κατι,αν οχι γραψε λαθος.
Να σε ρωτησω κατι ρε συ γιαννενα4,ειχες γραψει καποια στιγμη εδω μεσα οτι ο Μητσιος ειναι καλος διαιτητης και καλο παιδι η κατι παρεμφερες;
Αν θελεις απαντησε μου σε παρακαλω και πες μου και τι ειχες ακριβως γραψει αν ειχες γραψει κατι,αν οχι γραψε λαθος.
Αν είναι καλό παιδί ο Μητσιος να του κερασουμε μια πάστα του λαμογιου
:(