Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
giapas

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από giapas »

Καθαρό πέναλτυ με βάση το live που το έβλεπα. Βρίσκει χέρι ξεκάθαρα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ξερο Χ, ελα παμε αλλα 2,5 λεπτα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κόκκινη κάρτα ο Ιντζόγλου
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

hasio_john έγραψε:Κλασικό σκορ για να πλερωθούν οι πάντες!
Μ' αρέσει που με ρώτησε ο πατέρας μου το πρωί και του είπα 1-0, μετά θα γίνει 1-1 και θα λήξει 1-2 ή 1-3!
Του είπα πως το ΊΔΙΟ έργο το έχω δει άπειρες φορές με τα συγκεκριμένα ΣΙΧΑΜΑΤΑ.
Περιμένετε να δείτε πως θα παίξουν με μας οι γαμώγριες! :evil: :twisted:
Φέτος στους 2 αγώνες 10-0.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως εχω την αισθηση οτι ο κανονισμος μιλαει ειτε για προθεση ειτε για εκτος φυσιολογικης θεσης τοποθετησης χεριου,πχ να κανεις τακλιν με τα χερια ορθια η να πηδας για κεφαλια με τα χερια σε εκταση.Εγω ουτε προθεση ειδα ουτε και τον παικτη να κανει κατι περιεργο,για κλωτσια πηγε,βρηκε αερα και επεσε με το χερι σε φυσιολογικη θεση.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Δηλαδή είναι στημένο επειδή ο χειρότερος γριακλής της ιστορίας δεν μπόρεσε να κερδίσει μια ομάδα 12 φορές καλύτερη. Μάλιστα.
Κ διαβάσαμε κ ο βάζελος το έστησε με τον τέρμα του ΠΑΣ.

Παιδιά δεν παίρνετε τους ghostbusters κανά τηλέφωνο?
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

το να υπαρχει εστω και η παραμικρη κουβεντα για το αν μια τετοια φαση ειναι πεναλτι με θλιβει γιατι νομιζω οτι τα βασικα τα ξεραμε οι περισσοτεροι.το να γινει κουβεντα για το αν τετοιες φασεις θα επρεπε να ειναι πεναλτι το συζηταμε
ειναι τοσο αδιαμφισβητητο δλδ?

http://www.novasports.gr/web-tv/on-dema ... 97ovfmLTcs

θελω να πω οτι δεν ειναι σαν αυτα που βλεπουμε να σφυριζονται οταν (ακομα κ ακουσια) εμποδιζει τη μπαλα να παει σε αντιπαλο που καραδοκει ή οταν γινεται τακλιν σε παραλληλη μπαλια με σηκωμενα χερια ή εστω με τα χερια στο χορταρι αλλα σε μεγαλη εκταση...
ειτε για προθεση ειτε για εκτος φυσιολογικης θεσης τοποθετησης χεριου που να επηρεαζει ξεκαθαρατη φαση

Τολαρε, για γρια το πιστευω πολυ λογω των σχεσεων. Για βαζελο, σιγουρα οχι, απλα ο πατος ειναι απεραντος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 18 Σεπ 2016, 21:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

αυτο ακριβως. μια καλυτερη ομαδα θα τον ειχε κανει σκονη το λιμανισο. απλα ετυχε στον γριακλη και μπραβο του (του γριου) για την προσπαθεια
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

KOSTAS54 έγραψε:
hasio_john έγραψε:Κλασικό σκορ για να πλερωθούν οι πάντες!
Μ' αρέσει που με ρώτησε ο πατέρας μου το πρωί και του είπα 1-0, μετά θα γίνει 1-1 και θα λήξει 1-2 ή 1-3!
Του είπα πως το ΊΔΙΟ έργο το έχω δει άπειρες φορές με τα συγκεκριμένα ΣΙΧΑΜΑΤΑ.
Περιμένετε να δείτε πως θα παίξουν με μας οι γαμώγριες! :evil: :twisted:
Φέτος στους 2 αγώνες 10-0.
Έτσι λέγαμε και πέρυσι αλλά οι τραυματισμοί και το κοράκι-καμικάζι μέσα στην Τούμπα φέρανε το διπλάκι κι οι "εμείς δεν φύγαμε ποτέ" μάλιστα χειροκροτούσανε τις πουτ@νόγριες!!!!... :x :twisted:
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Το πέναλτυ τωρα το ειδα και ειναι καθαρότατο μονο που δε τη μπλόκαρε τη μπαλα. Και τη φαση επηρεάζει και απλωμένο ειναι το χερι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Αν χρειαζόταν να την μπλοκάρει για να το σιγουρέψει είμαι βέβαιος πως θα το έκανε άνετα... :P
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

joshua έγραψε:Εγω παντως εχω την αισθηση οτι ο κανονισμος μιλαει ειτε για προθεση ειτε για εκτος φυσιολογικης θεσης τοποθετησης χεριου,πχ να κανεις τακλιν με τα χερια ορθια η να πηδας για κεφαλια με τα χερια σε εκταση.Εγω ουτε προθεση ειδα ουτε και τον παικτη να κανει κατι περιεργο,για κλωτσια πηγε,βρηκε αερα και επεσε με το χερι σε φυσιολογικη θεση.
ειναι πολλα που προσμετρουν για τον καταλογισμο.η αποσταση απο την μπαλα, η αποσταση απο τον αντιπαλο που σουταρε/σεντραρε, η αποσταση απο τον αντιπαλο που ειναι εν δυναμει αποδεκτης,η ταχυτητας της μπαλας, η φυσιολογικη ή μη θεση του χεριου κλπ.
στην περιπτωση αυτη ,εχουμε μια αδυναμη σεντρα, οποτε ο αμυντικος ειχε ολο το χρονο για να προφυλαξει το χερι του.παρολαυτα το ειχε εντελως τεντωμενο.ιδια ακριβως φαση ειχε γινει φετος σε ενα ματς του πας γιαννινα στη νορβηγια για το γιουροπα.χαζο ναι,αδικο ισως,πεναλτι δε.εν τω μεταξυ, πες οτι σ αυτη τη φαση τα ηθελε ο λωκος του αμυντικου γιατι εστω και απο βλακεια του τη βρηκε.στα βιντεομαθηματα που κανουμε σου λεει οτι και κανονικο τακλιν στην μπαλα να κανεις σε μια σεντρα,αν βρει η μπαλα στο χερι που στηριζεσαι ειναι πεναλτι (τουλαχιστον στις περισσοτερες των περιπτωσεων,υπαρχουν κι εκει εξαιρεσεις).λες και γινεται να κανεις τακλιν χωρις να στηριχτεις.θα σκασεις σαν το καρπουζι.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Το πέναλτι που πήρε η ΕΟ σήμερα πόσες φορές το παίρνουμε εμείς ποσοστιαία? 20%?? Πολύ βάζω. Ο διαιτητής θα το εδινε το πέναλτι ούτως ει άλλως, είτε ήταν είτε δεν ήταν ως επίδειξη δύναμης στο βάζελο, για το πέναλτι της προηγούμενης αγωνιστικής. Πραγματικά έψαχνε μια αφορμή για να δώσει την ισοφάριση. Αν δίνουνε τέτοια πέναλτι και σε εμάς, δεν έχω πρόβλημα, αλλά το 20% που έδωσα παραπάνω εκτός του ότι είναι μικρό, δεν είναι ούτε αυτό αληθινό (10% είναι).

Υγ: Στο ριπλέι είδα ότι ήταν πέναλτι, αλλά όπως είπα, εμείς ούτε στο 20% αυτών των φάσεων δεν παίρνουμε το πέναλτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 18 Σεπ 2016, 21:45, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Και άμα δεν είχανε καλές σχέσεις ρε Σίμπα θα κέρδιζε ποτέ αυτός ο θίασος με τα μπλε?
Άμα ξανακαταφέρουμε κ χάσουμε βαθμό από αυτούς θα πηδηχτώ από το παράθυρο.
Πήγαμε να μας κάτσει λαχείο στο ημίχρονο αλλά κ πάλι ούτε 20% δεν είχαμε βάση δυναμικότητας. Δεν έκατσε κ πάμε παρακάτω. Όλα τα άλλα είναι τα κλασσικά που διαβάζουμε εδώ μέσα σε κάθε νίκη του ΠΟΚ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ας κοιτάξουμε την ομαδα μας παιχνιδι παιχνιδι ειναι νωρις να ασχολούμαστε για το τι θα γινει το ΜΑΗ
Γενικα φαινεται η ψαλίδα των πρώτων με τους υπόλοιπους να ανοίγει αλλα θα δουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”