Εγώ δεν κατάλαβα γιατί πανηγυρίζουν οι γαύροι. Τους κάνανε γιογιό. Μιλάμε για 10 τουλάχιστον φάσεις και ο γκέι 2-3. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η Βέροια ήταν το παράρτημα που κάθησε να φάει 15 γκολ, για να πάρει ψυχολογία η ΕΟ.
Οι διαιτησίες με εμάς και βάζελο πάλι προβλημάτισαν. Οκ δε θέλετε να το παραδεχτείτε, γιατί κανείς δεν πάει την φούστικη αυτή ομάδα, αλλά εγώ είδα σφαγή. Πολύ ανάποδη διαιτησία και με εμάς. Αντίθετα, τα προκριματικά του γαύρου, που τα είχα δει, είχε εύνοια 70-30. Κάτι μου λέει ότι αυτό είναι δουλειά Θεοδωρίδη. Εμάς χρόνια μας κυνηγούσανε στην Ευρωπη. Τώρα που υπάρχει κάποιο μέτωπο εναντίον της ΕΟ, με κάθε ευκαιρία η Ουέφα μας δίνει το στίγμα της. Καλή η κονόμα τόσα χρόνια από το χοντρό. Παίζει ο χοντρός να έσπρωχνε τα μισά λεφτά του Τσουλου προς τα εκεί. Αντί να προστατέψουν το ποδόσφαιρο κάνουν πλάτες στον χοντρό τόσα χρόνια και προσπαθούν να μας βγάλουν τρελούς μέχρι και σήμερα. Οι διαιτησίες που βλέπουμε στην Ευρώπη τόσα χρόνια (εχθρικές) έχουν ως σκοπό να μας βγάλουν τρελούς και γραφικούς. Σου λέει γκρινιάζεις στην Ελλάδα, τώρα γκρινιάζεις και στην Ευρώπη? Το πέναλτι που πήρε ο Άγιαξ ήταν πάλι αστείο, όπως και με εμάς. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση εμείς να κερδίζαμε τέτοιο πέναλτι εναντίον του Άγιαξ ή της Φιορεντίνα? Αίσχος και δυσωδία η Ουέφα.
Στο δικό μας παιχνίδι υπήρχαν 2 φάσεις για πέναλτι, και ειδικά εκείνο το επιθετικό φάουλ στον Σακχοφ ήταν ελεινο. Πολλά ανάποδα σφυρίγματα, αλλά πάλι στα νοκ άουτ οι σφαγές που έχουμε υποστεί δεν περιγράφονται. Η κόκκινη στο Σταφυλίδη με Τότεναμ? Τα αίσχη με τη Σάλκε, με τον Άγιαξ στην Τούμπα? Πιο παλιά με την Καρπάτι που το 0-3 το κάνανε 1-1? Στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ δεν έχει καλύτερη διαιτησία από ότι στη Σουπερλιγκ και έχει ξεκάθαρα βάλει χέρι ο Θεοδωρίδης. Θέλουν να φαίνονται μόνο ότι αυτοί είναι άξιοι και δίκαια τα παίρνουν στην Ελλάδα. Βέβαια αυτό γύρισε μπούμερανγκ και φέτος παίξανε προκριματικά... Τόσο μπούφοι είναι και παράλληλα τόσο σιχάματα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
vs40 την Παρ 16 Σεπ 2016, 02:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.