Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Αστειος Στραπατσονι, οι αλλοι εχουν κανει 20 τελικες και ο τυπας βγαζει αμυντικο χαφ και βαζει φορ.Σε 2 λεπτα πεναλτυ και κοκκινη.Αλλα αυτα τα παιδακια του αγιαξ λες και καναν αγγαρεια, φταναν πολυ ανετα στην περιοχη και μετα περπατουσαν και αλλαζαν πασες,
Σήμερα φάγανε την πρώτη φάπα έρχονται και άλλες ας έχουν ψηλωμενη την μύτη7sins έγραψε:Ετσι οι κ@λοβαζελοι! Με εχουν πρηξει ρε παιδια εδω κατω (Ηρακλειο). Ολοι θα παρουν το νταμπλ και ουτε λιγο ουτε πολυ εμεις θα παλευουμε για να υποβιβασμο.
Και οχι τπτ αλλο δεν εχω και εναν αφερφο να μιλησω να ξεσκασω ρε πουστη μου...
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σε όλα τα σάιτ που έκανα μία βόλτα, όλοι οι βάζελοι τα έχουν βάλει με τον Ιταλό
κράτα τον γερά τουίτι, μην χάσουμε το πουλέν. Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν έχουν το υλικό για να χτυπήσουν τον Άγιαξ, νομίζαν επειδή ήταν ο ΠΑΟΚ καλός με τον Άγιαξ ότι τον έχουν
έλα και μία γκέλα την Κυριακή με τον ΠΑΣ να δέσει το γλυκό
έλα και μία γκέλα την Κυριακή με τον ΠΑΣ να δέσει το γλυκό
- hasio_john
Αν ήταν ο Κούγιας πρόεδρος της ζέλας, θα είχε πάει στο τέλος στην φυσούνα και θα χαστούκιζε τον Μέστο ...
Είναι απίστευτο πως ο τελευταίος είχε την μπάλα στην περιοχή και αντί να την διώξει, την χάνει χαζά! Μετά σηκώνετε και αντί ν' αφήσει τους 5 (!!!) παίχτες του γκέι που είχαν εγκλωβίσει το επιθετικό του Άγιαξ στην γωνία, πάει σαν βαλτός από πίσω και τον τραβάει ρίχνοντάς τον κάτω!
Ο γκέι κλάταρε με την ασφυκτική πίεση που έκανε στα πρώτα λεπτά και μετά τα έφτυσαν όλοι τους.
Νόμιζαν τα παρτάλια πως είναι σαν την ΠΑΟΚΑΡΑ, που σήμερα στρίμωξε ασφυκτικά ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, μια από τις καλύτερες Ιταλικές ομάδες!
Είναι απίστευτο πως ο τελευταίος είχε την μπάλα στην περιοχή και αντί να την διώξει, την χάνει χαζά! Μετά σηκώνετε και αντί ν' αφήσει τους 5 (!!!) παίχτες του γκέι που είχαν εγκλωβίσει το επιθετικό του Άγιαξ στην γωνία, πάει σαν βαλτός από πίσω και τον τραβάει ρίχνοντάς τον κάτω!
Ο γκέι κλάταρε με την ασφυκτική πίεση που έκανε στα πρώτα λεπτά και μετά τα έφτυσαν όλοι τους.
Νόμιζαν τα παρτάλια πως είναι σαν την ΠΑΟΚΑΡΑ, που σήμερα στρίμωξε ασφυκτικά ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, μια από τις καλύτερες Ιταλικές ομάδες!
Ειδα μολις τις φασεις του βαζελου,μιλαμε για ανετη επικρατηση των ολλανδων.
Που ειδαν ορισμενοι βαζελορεπορτερ οτι το ματς ηταν πανομοιοτυπο με το δικο μας,ενας θεος ξερει.
Ακομα γελαω με αυτον τον Σαμπα,τι ειναι τουτος ρε;
Που ειδαν ορισμενοι βαζελορεπορτερ οτι το ματς ηταν πανομοιοτυπο με το δικο μας,ενας θεος ξερει.
Ακομα γελαω με αυτον τον Σαμπα,τι ειναι τουτος ρε;
Εύχομαι ο στραπατσόνι να είναι αρκετρά ηλίθιος ώστε να βγάλει το γιουρόπα με την πρώτη του ομάδα.
Δεκέμβριο θα παλεύουν για την σωτηρία και θα ψάχνουν προπονητή.
Δεκέμβριο θα παλεύουν για την σωτηρία και θα ψάχνουν προπονητή.
Το γεγονος οτι παρουσιαζαν σαν φαβορι τον βαζελο τα αθλητικα ΜΜΕ καταλαβαινεται περι τι προπαγανδας πεφτει υπερ του γενικοτερα.
Πολυ την χαρηκα αυτη την ηττα του και ερχονται και αλλες να το ξερετε.Καλος τεχνικος διευθυντης ο Στραματσονης,αλλα απο προπονητης λιγα πραματα.Ιβιτς και Κετσπαγια οι πιο σοβαροι προπονητης,με τον Μπεντο του γαυρου να μου φαινεται σαν νεος Περευρα,δλδ καραγκιοζακος
Πολυ την χαρηκα αυτη την ηττα του και ερχονται και αλλες να το ξερετε.Καλος τεχνικος διευθυντης ο Στραματσονης,αλλα απο προπονητης λιγα πραματα.Ιβιτς και Κετσπαγια οι πιο σοβαροι προπονητης,με τον Μπεντο του γαυρου να μου φαινεται σαν νεος Περευρα,δλδ καραγκιοζακος
παιδιά τά χουμε πεί πολλές φορές,
το ότι τον πίνουν ευρώπη
δέν σημαίνει κάτι για Ελλάδα
το ότι τον πίνουν ευρώπη
δέν σημαίνει κάτι για Ελλάδα
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί πανηγυρίζουν οι γαύροι. Τους κάνανε γιογιό. Μιλάμε για 10 τουλάχιστον φάσεις και ο γκέι 2-3. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η Βέροια ήταν το παράρτημα που κάθησε να φάει 15 γκολ, για να πάρει ψυχολογία η ΕΟ.
Οι διαιτησίες με εμάς και βάζελο πάλι προβλημάτισαν. Οκ δε θέλετε να το παραδεχτείτε, γιατί κανείς δεν πάει την φούστικη αυτή ομάδα, αλλά εγώ είδα σφαγή. Πολύ ανάποδη διαιτησία και με εμάς. Αντίθετα, τα προκριματικά του γαύρου, που τα είχα δει, είχε εύνοια 70-30. Κάτι μου λέει ότι αυτό είναι δουλειά Θεοδωρίδη. Εμάς χρόνια μας κυνηγούσανε στην Ευρωπη. Τώρα που υπάρχει κάποιο μέτωπο εναντίον της ΕΟ, με κάθε ευκαιρία η Ουέφα μας δίνει το στίγμα της. Καλή η κονόμα τόσα χρόνια από το χοντρό. Παίζει ο χοντρός να έσπρωχνε τα μισά λεφτά του Τσουλου προς τα εκεί. Αντί να προστατέψουν το ποδόσφαιρο κάνουν πλάτες στον χοντρό τόσα χρόνια και προσπαθούν να μας βγάλουν τρελούς μέχρι και σήμερα. Οι διαιτησίες που βλέπουμε στην Ευρώπη τόσα χρόνια (εχθρικές) έχουν ως σκοπό να μας βγάλουν τρελούς και γραφικούς. Σου λέει γκρινιάζεις στην Ελλάδα, τώρα γκρινιάζεις και στην Ευρώπη? Το πέναλτι που πήρε ο Άγιαξ ήταν πάλι αστείο, όπως και με εμάς. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση εμείς να κερδίζαμε τέτοιο πέναλτι εναντίον του Άγιαξ ή της Φιορεντίνα? Αίσχος και δυσωδία η Ουέφα.
Στο δικό μας παιχνίδι υπήρχαν 2 φάσεις για πέναλτι, και ειδικά εκείνο το επιθετικό φάουλ στον Σακχοφ ήταν ελεινο. Πολλά ανάποδα σφυρίγματα, αλλά πάλι στα νοκ άουτ οι σφαγές που έχουμε υποστεί δεν περιγράφονται. Η κόκκινη στο Σταφυλίδη με Τότεναμ? Τα αίσχη με τη Σάλκε, με τον Άγιαξ στην Τούμπα? Πιο παλιά με την Καρπάτι που το 0-3 το κάνανε 1-1? Στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ δεν έχει καλύτερη διαιτησία από ότι στη Σουπερλιγκ και έχει ξεκάθαρα βάλει χέρι ο Θεοδωρίδης. Θέλουν να φαίνονται μόνο ότι αυτοί είναι άξιοι και δίκαια τα παίρνουν στην Ελλάδα. Βέβαια αυτό γύρισε μπούμερανγκ και φέτος παίξανε προκριματικά... Τόσο μπούφοι είναι και παράλληλα τόσο σιχάματα
Οι διαιτησίες με εμάς και βάζελο πάλι προβλημάτισαν. Οκ δε θέλετε να το παραδεχτείτε, γιατί κανείς δεν πάει την φούστικη αυτή ομάδα, αλλά εγώ είδα σφαγή. Πολύ ανάποδη διαιτησία και με εμάς. Αντίθετα, τα προκριματικά του γαύρου, που τα είχα δει, είχε εύνοια 70-30. Κάτι μου λέει ότι αυτό είναι δουλειά Θεοδωρίδη. Εμάς χρόνια μας κυνηγούσανε στην Ευρωπη. Τώρα που υπάρχει κάποιο μέτωπο εναντίον της ΕΟ, με κάθε ευκαιρία η Ουέφα μας δίνει το στίγμα της. Καλή η κονόμα τόσα χρόνια από το χοντρό. Παίζει ο χοντρός να έσπρωχνε τα μισά λεφτά του Τσουλου προς τα εκεί. Αντί να προστατέψουν το ποδόσφαιρο κάνουν πλάτες στον χοντρό τόσα χρόνια και προσπαθούν να μας βγάλουν τρελούς μέχρι και σήμερα. Οι διαιτησίες που βλέπουμε στην Ευρώπη τόσα χρόνια (εχθρικές) έχουν ως σκοπό να μας βγάλουν τρελούς και γραφικούς. Σου λέει γκρινιάζεις στην Ελλάδα, τώρα γκρινιάζεις και στην Ευρώπη? Το πέναλτι που πήρε ο Άγιαξ ήταν πάλι αστείο, όπως και με εμάς. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση εμείς να κερδίζαμε τέτοιο πέναλτι εναντίον του Άγιαξ ή της Φιορεντίνα? Αίσχος και δυσωδία η Ουέφα.
Στο δικό μας παιχνίδι υπήρχαν 2 φάσεις για πέναλτι, και ειδικά εκείνο το επιθετικό φάουλ στον Σακχοφ ήταν ελεινο. Πολλά ανάποδα σφυρίγματα, αλλά πάλι στα νοκ άουτ οι σφαγές που έχουμε υποστεί δεν περιγράφονται. Η κόκκινη στο Σταφυλίδη με Τότεναμ? Τα αίσχη με τη Σάλκε, με τον Άγιαξ στην Τούμπα? Πιο παλιά με την Καρπάτι που το 0-3 το κάνανε 1-1? Στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ δεν έχει καλύτερη διαιτησία από ότι στη Σουπερλιγκ και έχει ξεκάθαρα βάλει χέρι ο Θεοδωρίδης. Θέλουν να φαίνονται μόνο ότι αυτοί είναι άξιοι και δίκαια τα παίρνουν στην Ελλάδα. Βέβαια αυτό γύρισε μπούμερανγκ και φέτος παίξανε προκριματικά... Τόσο μπούφοι είναι και παράλληλα τόσο σιχάματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 16 Σεπ 2016, 02:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακριβώς τέτοιες μεταγραφές θέλω στον ΠΑΟΚ (όχι μόνο τέτοιες μην παρεξηγηθώ).trelopaoki444 έγραψε: ΥΓ Οσοι τον βλεπετε προσεξτε το ψηλο παλικαρι τον Ζακαρια στο κεντρο της Γιουγκ Μποις. Αυτο λεμε οταν εννοουμε ΤΑΛΕΝΤΟ
http://www.transfermarkt.com/denis-zaka ... ler/334526
Πάντως ο βάζελος δεν έχει ομάδα για Ευρώπη. ΠΟΛΥ αργή η άμυνά του. Για Ελλάδα, με τα μισά γήπεδα να είναι λασπότοποι, έχει μια χαρά ρόστερ. Ψηλά κορμιά, να σηκώνεται η μπάλα και στημένες φάσεις. Στην Ευρώπη μόνο φάπες! Όσο για το Στραματσόνι ελπίζω να τον κρατήσουν όλη τη χρονιά. Πρόσεξα ότι δεν έκανε καθόλου ροτέισον. Οι ίδιοι 11 παίξανε, οπότε θα φανεί την Κυριακή αν έχουν αντοχές σε αυτήν τη φάση του πρωταθλήματος (αρχή), όπως βέβαια και η δική μας ομάδα, που κάναμε μικρό ροτέισον 2 παικτών (Πέλκας και Λέοβατς αναγκαστικά).
Σας έχω πιο καλό παίχτη, που αν δεν μας βγει στην μπάλα τον στέλνουμε στο μπάσκετvs40 έγραψε:Ακριβώς τέτοιες μεταγραφές θέλω στον ΠΑΟΚ (όχι μόνο τέτοιες μην παρεξηγηθώ).trelopaoki444 έγραψε: ΥΓ Οσοι τον βλεπετε προσεξτε το ψηλο παλικαρι τον Ζακαρια στο κεντρο της Γιουγκ Μποις. Αυτο λεμε οταν εννοουμε ΤΑΛΕΝΤΟ
http://www.transfermarkt.com/denis-zaka ... ler/334526
http://www.transfermarkt.com/hamidou-ma ... ler/364851
[youtube]ZGPX0kpml2U[/youtube]
να'τα τα οργανα που λεγαμε με τον Στραβαστρωνει
Κατεβασε και λουντ δεξι μπακ-χαφ απ'ο,τι ακουσα στο γηπεδο και γελουσα..
Και απ'ο,τι διαβασα μετα, πρεπει ναχασαν τα αυγα κ τα πασχαλια.
Κατεβασε και λουντ δεξι μπακ-χαφ απ'ο,τι ακουσα στο γηπεδο και γελουσα..
Και απ'ο,τι διαβασα μετα, πρεπει ναχασαν τα αυγα κ τα πασχαλια.
Ωραίο τρολ είσαιGoMaRoS έγραψε:Σας έχω πιο καλό παίχτη, που αν δεν μας βγει στην μπάλα τον στέλνουμε στο μπάσκετvs40 έγραψε:Ακριβώς τέτοιες μεταγραφές θέλω στον ΠΑΟΚ (όχι μόνο τέτοιες μην παρεξηγηθώ).trelopaoki444 έγραψε: ΥΓ Οσοι τον βλεπετε προσεξτε το ψηλο παλικαρι τον Ζακαρια στο κεντρο της Γιουγκ Μποις. Αυτο λεμε οταν εννοουμε ΤΑΛΕΝΤΟ
http://www.transfermarkt.com/denis-zaka ... ler/334526![]()
http://www.transfermarkt.com/hamidou-ma ... ler/364851
[youtube]ZGPX0kpml2U[/youtube]